Dodaj do ulubionych

Tour De Pologne

29.07.11, 22:19
Wreszcie tour zawitał do Częstochowy już nie mogę się doczekać...tylko szkoda ze kampania promocyjna tej imprezy jest tak mało widoczna. Ja sam się dopiero dzisiaj dowiedziałem że start w Częstochowie sie odbęzie i poprowadzi przez malownicze tereny Jury ... jak dla mnie sietna promocja miasta i całej okolicy
Obserwuj wątek
    • Gość: TOUR Re: Tour De Pologne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.11, 18:39
      W Częstochowie prawie żadnych informacji - niestety. Promocja dla miasta fajna, szkoda tylko, że najważniejsza ulica w mieście to teren dla przełajowców. Pozdrawiam fanów kolarstwa.
      • the-only-bodzio Re: Tour De Pologne 30.07.11, 18:57
        Będzie transmitowany na antenie Eurosportu.Pisałem już to ,że każda władza jaka by nie była w Czewie to brzydzi się sportem .I to w różnej postaci.
    • Gość: der Re: Tour De Pologne IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 30.07.11, 21:28
      Gdzie dokładnie i o której - bo wiem, że pierwszego i nic poza tym.
      • the-only-bodzio Re: Tour De Pologne 30.07.11, 22:20
        Proszę wbić sobie ten tytuł .I jak mam dalej pisać hehe czy lol?
        • Gość: der Re: Tour De Pologne IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 30.07.11, 22:54
          i po co mam tam grzebać i szukać, jeżeli ktoś wie i może mi pomóc - w przeciwieństwie do ciebie mądralo
          • the-only-bodzio Re: Tour De Pologne 30.07.11, 22:56
            hehe
            • the-only-bodzio Re: Tour De Pologne 30.07.11, 22:57
              I dalej podnosimy stronkę .To jest darmowa reklama i promocja.Proszę się nie pchać z kasą .Lol.
    • Gość: Niewodniczański Re: Tour De Pologne IP: *.apus-net.pl 30.07.11, 23:05
      tourdepologne.pl/t/etap-2,etap/#3
      • Gość: K2 Re: Tour De Pologne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.11, 10:23
        no właśnie trasa prowadzi przez naprawdę malownicze tereny i bęzie to spora promocja dla tych okolic.... samemu mnie się zdarzało że w relacjach z TdP oglądałem jakis fajny zakątek polski szczególnie w górach i zdarzył się że tam pojechałem lub odwiedzalem te tereny przy okazji.
        Kurcze nie no fajnie że jedzie:D
    • Gość: nina Re: Tour De Pologne IP: *.iplus.com.pl 31.07.11, 17:16
      O której godz start? i z jakiej ulicy?
      • Gość: kibic Re: Tour De Pologne IP: *.play-internet.pl 31.07.11, 18:50
        Kilka wpisów i nic konkretnego z nich nie wynika.Wogóle o sporcie nic się na forum nie dyskutuje -bo może ludzie nie potrafią o sporcie dyskutować lub po prostu nie znają się na sporcie.
      • Gość: Niewodniczański Re: Tour De Pologne IP: *.apus-net.pl 31.07.11, 18:57
        Wystarczy kliknąć:

czestochowa.gazeta.pl/czestochowa/1,35272,10029140,W_poniedzialek_pojedzie_Tour_de_Pologne.html
        • aka79 Re: Tour De Pologne 01.08.11, 08:46
          :)
          • Gość: mieszczuch Re: Tour De Pologne IP: *.play-internet.pl 01.08.11, 09:15
            Od 6 rano reklama w telewizji Częstochowy na całego wygląda na to ,że jednak to piękne miasto jest tylko
            ludzie odpowiedzialni za reklamę miasta po prostu śpią i nie potrafią rozreklamować miasta w Polsce.Mowa o pielgrzymkach to tylko część a jest wiele urokliwych miejsc w mieście i okolicy.
            Tylko żeby te remonty jakoś szybciej poprowadzić -
    • Gość: comephorus Re: Tour De Pologne IP: *.adsl.inetia.pl 01.08.11, 13:42
      Ale porządnej mapy dzisiejszego touru nie można znaleźć - w końcu sam zrobiłem
      www.geocontext.org/publ/2010/04/profiler/pl/?topo_ha=2011084003611159&68-tour-de-pologne=mapa
      • Gość: ,,, Re: Tour De Pologne IP: *.2.142.141.tvksmp.pl 01.08.11, 15:43
        tourdepologne.pl/t/etap-2,etap/#3
    • Gość: olka Re: Tour De Pologne IP: *.adsl.inetia.pl 01.08.11, 21:29
      Kto z UM odpowie- ile miasto dało kasy na prywatne przedsięwzięcie p.Langa?
      • Gość: aa Re: Tour De Pologne IP: *.cdma.centertel.pl 01.08.11, 21:58
        @olka nie przesadzaj. Taki start etapu wyścigu to swego rodzaju promocja miasta -okazja, żeby przypomnieć niektórym, że jest gdzieś na południu polski takie miasto...
        Przesadzam? Dzwonię ostatnio do Gdańska do ENEA, wyjaśnić sprawę nieścisłości w fakturze za sprzedaż energii elektrycznej, przedstawiłem się z imienia i nazwiska podałem nazwę firmy i miejsce skąd dzwonię. Panie w sekretariacie - w rewanżu - rozbroiły mnie pytaniem "jakie większe miasto leży w pobliżu tej Częstochowy?" bo one nie wiedzą do jakiego rejonu przyporządkować moja sprawę... :(
        Tak, że nie jesteśmy pępkiem świata....
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka