Dodaj do ulubionych

Autobus-linia 25

04.01.12, 14:31
Witajcie. Aby miło się zrobiło, chciałam serdecznie pogratulować MPK, podjęcia decyzji o uruchomieniu linii autobusu nr. 25. Autobus którym można przedostać się między innymi z północy na wyczerpy okazał się strzałem w 10. Może więc warto na przyszłość iść ,,ku nowemu'' i podejmować decyzje które wydają się ryzykowne a koniec końców wychodzą wszystkim na dobre:) Warto słuchać ludzi:)pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: podpis Re: Autobus-linia 25 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.12, 15:21
      Szkoda, że kieruje Pani swoje gratulacje zupełnie nie tam, gdzie powinny one trafić.
    • only_the_godfather MZDiT 04.01.12, 16:24
      W Częstochowie to MZDiT odpowiada za organizację komunikacji. MPK jest tylko wykonawcą.
      • Gość: michał Re: MZDiT IP: *.net.stream.pl 04.01.12, 17:31
        Nie ważne w takim bądź co bądź razie jest nowe połączenie na którym wszyscy zyskują.
        • only_the_godfather Ważne 04.01.12, 17:59
          To jest bardzo ważne. Trzeba wiedzieć kto jest za co odpowiedzialny. Tak to pojawiają się głupoty w stylu dziękujemy MPK skoro MPK nie miała tutaj nic do gadania bo to MZDiT za to odpowiada.
          • Gość: klarav.for.klarav Re: Ważne IP: *.96.244.146.tvksmp.pl 04.01.12, 18:06
            Dooooooooooooobrze, w takim bądź razie gratuluję decyzji odpowiedzialnym za jej podjęcie:)Panu również only_the_godfater gratuluję...hehehe oraz MZDiT, Kubusiowi Puchatkowi oraz Duszkowi Casprowi:)
            • Gość: olek Re: Ważne IP: *.net.stream.pl 04.01.12, 19:25
              a ja jeszcze dziekuje panu Tadeuszowi Wronie, Mariuszowi Pudzianowskiemu i Salecie;) W ogole to wszystkim dziekuje :) ha ha ha
              • Gość: janek Mieszkańcy kukuczki i okilicznych ulic zyskali?? IP: *.96.232.223.tvksmp.pl 04.01.12, 19:40
                Mieszkańcy kukuczki i okilicznych ulic zyskali?? raczej nie muszą z buta iść do autobusu wiec nie wiem czy to strzał w dziesiątkę mogli raczej przedłużyć trasę linii 37 wtedy nikt nie byłby stratny ale MZDiT oraz MPK jak zwykle szukają oszczędności żeby żyło im się lepiej :)
                • Gość: Paolo Re: Mieszkańcy kukuczki i okilicznych ulic zyskal IP: *.alfanet24.pl 04.01.12, 19:50
                  A ja pozdrawiam Klarav:)
                  • Gość: klarav.for.klarav Re: Mieszkańcy kukuczki i okilicznych ulic zyskal IP: *.96.244.146.tvksmp.pl 04.01.12, 22:48
                    Paolo, ja Ciebie również:) oczywiście i Tobie gratuluję:) Jak wszystkim, to wszystkim:)
                • Gość: gosc Re: Mieszkańcy kukuczki i okilicznych ulic zyskal IP: *.c34.178.msk.p.34.178.95.in-addr.arpa 04.01.12, 20:12
                  zyskali. zdecydowanie czestsza 15 i nieco czestsza 16, co rekompensuje odebranie 25. dochodzic z buta do autobusu dalej nie musza (niz przez ostatnie lata to bywało), bo przystanki nie zostały przeniesione.
                  • Gość: kasia Re: Mieszkańcy kukuczki i okilicznych ulic zyskal IP: *.net.stream.pl 04.01.12, 20:35
                    Za to z buta juz nikt nie musi chodzic z polnocy na wyczerpy
                    • Gość: janek Re: Mieszkańcy kukuczki i okilicznych ulic zyskal IP: *.96.232.223.tvksmp.pl 04.01.12, 21:41
                      ale co mi po 15 czy 16-tce jak 25 nie dojadę do domu? muszę skasować kolejny bilet? nie lepiej 37 było przedłużyc...?
                      • Gość: mieszkaniec BCh Re: Mieszkańcy kukuczki i okilicznych ulic zyskal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.12, 22:13
                        Przede wszystkim pogratulować mądrej decyzji władzom gminy Mstów, które przychyliły się do próśb mieszkańców Jaskrowa w sprawie przedłużenia "30". Nie muszą już chodzić taki kawał drogi.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka