Dodaj do ulubionych

Mechanik do BMW

13.02.12, 21:49
Możecie polecić kogoś konkretnego? Kogoś kto się faktycznie zna na tej marce.
Z góry dzięki za odpowiedź.
Obserwuj wątek
    • Gość: Zygman Re: Mechanik do BMW IP: 212.87.245.* 13.02.12, 23:27
      Już nie miałaś gdzie o to zapytać, jeśli oczekujesz, że ktoś Ci odpowie to się przeliczyłaś, co najwyżej Cię wyśmieją, że masz BMW i pewnie chłopaka/męża dresa a jak BMW to na pewno SKL więc jeździć nie umiesz i dlatego Ci się zepsuło/miałaś wypadek! Forum gazeta.pl / Częstochowa to ostatnie miejsce gdzie bym pytał o rady, naprawdę!!
      • ewellkkaa Re: Mechanik do BMW 14.02.12, 07:28
        No po prostu ręce opadają jak się czyta takie teksty. Spodziewałam się takiej reakcji. Czy myślisz, że tylko dresy kupują bmw? Tak się składa, że nie. Przynajmniej nie taki model jak ja mam. Nic mi się nie zepsuło, tylko chcę się zabezpieczyć na przyszłość, żeby dbać o niego jak trzeba, a nie oddawać do pierwszego lepszego paproka. Miałam passata i super mechanika od tej marki. Więc grzecznie i pytam, czy w Częstochowie jest ktoś kto zajmuje się tylko tą marką i się na niej zna. Wydaje mi się, że forum właśnie po to jest , żeby wymieniać się doświadczeniami. Mylę się?
        • Gość: Zygman Re: Mechanik do BMW IP: 212.87.245.* 14.02.12, 08:43
          Nie zrozumiałaś mojej wypowiedzi! Ja sam mam BMW i nie uważam się za gorszego, wręcz przeciwnie - dla mnie bardzo dobre, bezawaryjne auto! Mówię tylko jaka jest mentalność na tym forum i jakich odpowiedzi możesz się spodziewać, czytaj ze zrozumieniem bo naprawdę pomyślę, że jesteś blond laską dresa i nie rozumiesz czytanej wypowiedzi i nie zauważasz ironi nawet gdyby Cię kopała w tyłek! Tak masz racje forum jest od tego, tylko na 10 zadanych pytań na tym konkretnie forum, może na jedno dostaniesz sensowną odpowiedź, a reszta to będą bluzgi i pomyje! Pozdro!
          • ewellkkaa Re: Mechanik do BMW 14.02.12, 09:47
            Tak, tak zrozumiałam, po drugim przeczytaniu. Emocje mnie poniosły, bo spodziewałam się właśnie takiej opinii.
            Powiedz proszę gdzie jeździsz ze swoim autkiem?
            • Gość: do w/w Re: Mechanik do BMW IP: 91.210.242.* 14.02.12, 13:17
              ewellkkaa napisała:

> Tak, tak zrozumiałam, po drugim przeczytaniu. Emocje mnie poniosły, bo spodzie
              > wałam się właśnie takiej opinii.
              > Powiedz proszę gdzie jeździsz ze swoim autkiem?

Emocjami wykaż się w łóżku jak już cipo jedna. A takiego szmelca swego do Herb odstaw.
              Jednak wciąż wątpię aby takie coś cokolwiek zrozumiało.
    • Gość: mechanik Re: Mechanik do BMW IP: *.adsl.inetia.pl 14.02.12, 00:14
      Z czy nie możesz dać sobie rady. BMW ma swój portal a wykaz części uzyskasz wchodząc na stronę www.realoem.com . BMW ma wszystko uporządkowane w swoich katalogach i wystarczy podać numer VIN i otrzymasz kompletną wiedzę na temat swojego modelu. Inne firmy tego nie mają, dlatego tak zazdroszczą Tobie tej firmy.
    • Gość: Q Re: Mechanik do BMW IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.02.12, 09:09
      Polecam mechaników z BMW serwis wały Dwernickiego 163, ja tam robię jakieś drobne naprawy typu wymiana oleju itd.. i na razie jestem zadowolony.
      • Gość: a Re: Mechanik do BMW IP: 31.42.2.* 14.02.12, 11:14
        Z BMW tylko do serwisu firmowego, wszytskie pociotki nawet tam nie zajrzą, bo sie nie znają. Gdybys miala cinquecento, to tak, ale nie bmw.
        • Gość: do ewlka Re: Mechanik do BMW IP: *.ip.netia.com.pl 14.02.12, 12:43
          napisz jaki masz problem z autem, postaramy Ci się pomóc anna752@wp.pl
          • prawdziwakicha1 Re: Mechanik do BMW 14.02.12, 14:43
            Gość portalu: do ewlka napisał(a):

> napisz jaki masz problem z autem, postaramy Ci się pomóc anna752@wp.pl

Przecież ten cwok nie ma problemu tylko zapobiegawczo szuka speca, ale cholera wie do czego jeszcze!!
            • ewellkkaa Re: Mechanik do BMW 14.02.12, 18:35
              Sam jesteś ćwok!!!
              Jak wcześniej pisałam szukam kogoś do kogo bym mogła się udać w razie problemu. Jak się coś stanie to co wtedy będę kombinowała gdzie i do kogo jechać? Staram się dbać o swoje samochody i nie oddawać do pierwszego lepszego mechanika. Jak nie masz nic do powiedzenia w tej sprawie to się nie udzielaj i obrażaj ludzi.
              P. S
              To forum już naprawdę spadło na psy. Na tyle odpowiedzi normalnych jest kilka. Za to sfrustrowanych kretynów którzy nie mają się gdzie wyładować-masa.

NORMALNYM forumowiczom dziękuję za podpowiedzi. Wiedziałam o tym mechaniku na Wałach i tam w razie czego podjedę najpierw.
              Pozdrawiam.
              • Gość: do w/w Re: Mechanik do BMW IP: *.adsl.inetia.pl 14.02.12, 19:54
                Ja ci mogę rurę wydechową przeczyścić gratisowo!!!
                Czynne 24h tel. 566108100 orosze dzwonic.
      • qwer83 Re: Mechanik do BMW 11.02.14, 00:54
        No to brawo gratuluje wyboru i zycze powodzenia, panowie spec. BMW z ul. W. Dwernickiego Czestochowa ponizej krytyki dla mnie nie powinni za takich sie podawac bo jest to ponizanie tej marki brak pojecia i nabijanie sobie kieszeni tak to sa glowne zalety tej firmy z ktora nie zajdziecie zbyt daleko
        • jagutka85 Re: Mechanik do BMW 11.02.14, 19:55
          Dobry mechanik specjalizujący się w BMW jest przy ul. Kruczej
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka