jajecznicazpomidorami 19.05.12, 17:09 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: PROX. Re: Ja jEstem przeciwnego zdania IP: *.rev.inds.pl 19.05.12, 18:14 Szanowny pan poseł za usługę "co łaska" czy zgodnie z jakimś taryfikatorem?. Chcę pana uświadomić, że światopogląd jest prywatną rzeczą każdego z nas i tę prywatność gwarantuję nam konstytucja. Uważam, że pańska oferta, to nic innego, jak tani sposób na zaistnienie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chenio Re: Ja jEstem przeciwnego zdania IP: 195.117.74.* 19.05.12, 18:42 Pożytku z kościoła w państwie jest tyle co z tasiemca w organizmie.Pasożytuje na nim nie dając nic w zamian. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kicha Re: Ja jEstem przeciwnego zdania IP: *.dynamic.chello.pl 21.05.12, 21:51 Choć fanatycznie obłąkany moher kasuje moje natchnione duchem świętym posty,to powiem wam tyle:każdy Polak powinien być księdzem a Polka zakonnicą.A to dlatego ,,,,ze wtedy każdy będzie mieszkał w wypasionej plebanii.Zarabiał z 7000 beż podatku na miesiąc i pracował tyko jedną godzinę tygodniwo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Ja jEstem przeciwnego zdania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.12, 22:29 Jak ty kicha żyjesz z ancymonką, że ona kasuje twoje posty? Czy ty kicha kochasz "normalnie",- czy inaczej,- bo to teraz w modzie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kicha Re: Ja jEstem przeciwnego zdania IP: *.dynamic.chello.pl 22.05.12, 18:44 i zapewne ta moda na kochanie inaczej trafiła pod strzechy z kościoła.Tam przez wieki była stosowana i unowocześniana. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Ja jEstem przeciwnego zdania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.12, 22:43 "kicha",-przyznaj się, czy ty nie jesteś pedał? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kicha Re: Ja jEstem przeciwnego zdania IP: *.dynamic.chello.pl 23.05.12, 15:16 a co partnera szukasz?Na forum FRONDY jest ich pełno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DorotaNSZ Re: posłanka Rozpondek IP: *.adsl.inetia.pl 20.05.12, 23:55 Oglądałama wywiad w telewizji orion z posłanką Rozpondek masakra. ten fecet co prowadził ten wywiad jest lepszy od redaktor Olejnik. Posłanka kompletnie się pogubiła w odpowiedziach www.tvorion.pl/?action=show_news&idNews=10568 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: posłanka Rozpondek IP: *.play-internet.pl 23.05.12, 21:05 Za dużo złego zrobiłeś, daj spokój. Kułakowski jak wiesz jest beznadziejny( möj Boże , kto go porównał do Moniki Olejnik). Jak masz trochę inteligencji w głowie, w co wątpię, to odpuść to glłupie pisanie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: das A może lepiej: pomogę szukającym pracy? IP: *.ice-net.pl 19.05.12, 18:28 A może lepiej: pomogę szukającym pracy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: das Co pan zrobił w obronie zlikwidowanych szkół? IP: *.ice-net.pl 19.05.12, 18:31 Co pan zrobił w obronie zlikwidowanych szkół? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: B Przepraszam,a z którego bo jest wiele Kościołów ?? IP: *.prenet.pl 19.05.12, 18:33 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ibrahim Re:Przepraszam,a z którego bo jest wiele Kościołów IP: 31.211.154.* 19.05.12, 19:07 Gość portalu: B napisał(a): Przepraszam,a z którego bo jest wiele Kościołów Wszyskim ogólnie wiadomo, że Brymorze chodziło o islam, gdzie ma korzystne koneksje i szerokie wpływy. Ta przysługa jest potrzebna jak świni siodło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prawdziwy Re: Przepraszam,a z którego bo jest wiele Kościoł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.12, 19:07 A odpowiedzi na pytania TVN24 to Pan znalazł i się nauczył ? Weźcie się za prawdziwą robotę drogi , bezrobocie, edukacja a nie tu z kościołem Panie Pośle wyskakujesz ... kościół sam się zniszczy jak tak będzie robił i tyle. Jak ktoś nie chce to nie chodzi proste ..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oi Re: Przepraszam,a z którego bo jest wiele Kościoł IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 19.05.12, 19:17 Ruch Palikota to nic innego jak przybudówka PO ,partia zawiązana w zaciszu gabinetów ,pozornie lewicowa (walka z kościołem,co akurat jest słuszne ale czy szczere?) a tak faktycznie popiera wszystko co Donald zaproponuje i w zaciszu gabinetu premiera Janusz z Donaldem drą z naiwniaków łacha!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rola Re: Przepraszam,a z którego bo jest wiele Kościoł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.12, 20:09 prawda,po tym jak poparli koalicję w ustawie o emeryturach starają się znowu namącić ludziom w głowach,P.Bramora oszustwa pana adwersarza już nam pokazały waszą judaszową gębę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kicha3 Następny osioł większy od Palikota IP: *.dynamic.chello.pl 19.05.12, 21:55 Kościół się wyżywi ,czy będą owieczki ,czy nie.Brać mi się tu za prawdziwą pracę , w sprawie pracy mieszkań i rodzin .By matki nie musiały mordować swoich dzieci z biedy.Kuźwa tuman osioł, tumana pogania.Bramora jesteś typową dupą wołową i nie tylko.Twój przypadek i Niesiołowskiego trudny do wyleczenia.Tu brom i melisa nic nie daje .Okład z kostki brukowej na czoło głowy .Jest taka firma w Lisowie.Ona ci-po może. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: n Re: Przepraszam,a z którego bo jest wiele Kościoł IP: *.apus-net.pl 19.05.12, 22:48 a tak faktycznie popiera I tak powinno być. Bo to dobre rządzenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GOSC Re: Co pan zrobił w obronie zlikwidowanych szkół? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.12, 21:53 POSEL NA SEJM RZECZYPOSPOLITEJ POLSKIEJ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasiek Re: A może lepiej: pomogę szukającym pracy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.12, 22:00 firmy upadają, coraz więcej bezrobotnych, likwidują szkoły, a oni się jakimiś pie...tami zajmują. Ktoś wie jak wypisać się z tego durnego kraju? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator Kościół jest upartyjniony ??? IP: *.96.230.9.tvksmp.pl 19.05.12, 21:57 Janusz Palikot występuje z Kościoła Palikot występuje z przystawki do PiS-u Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obywatelu broń się Re: Poseł Bramora: Pomogę chcącym wystąpić z Kośc IP: *.dynamic.chello.pl 20.05.12, 09:19 niepoprawni.pl/blog/474/powstala-obywatelska-komisja-edukacji-narodowej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: raster Re: Poseł Bramora: Pomogę chcącym wystąpić z Kośc IP: *.alfanet24.pl 20.05.12, 11:30 "Po to jestem posłem, aby pomagać ludziom w trudnych sytuacjach - mówi poseł Ruchu Palikota Artur Bramora" To zajmij się durniu prawdziwymi problemami, a nie wydumanymi. I pomyśleć, że ten osobnik bierze co miesiąc grubą forsę z kieszeni podatników. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ann BRAWO !!!!!!!!!!!!!!, ale ............. IP: *.play-internet.pl 20.05.12, 11:34 Panie pośle, to bardzo chwalebne, że się Pan tak stara, ale wydaje mi się, że to jest indywidualna sprawa każdego człowieka. Ja od dłuższego czasu myślę o wypisaniu się od katoli, tylko że to nie jest takie proste, bo tylko nam się wydaje, że wystąpiliśmy, oni mają nas w garści jak diabeł duszę i nie wypuszczą. Druga sprawa proponowałabym raczej kierować się informacjami zawartymi na stronie wystap.pl/ a nie apostazja.pl Po trzecie chyba dla nas jako mieszkańców, byłoby lepiej zaangażować się wspólnie w w likwidację problemu jakim jest codzienne wycie przez megafony kościelne, bo nasi radni uważają, że taki problem nie istnieje (co tylko świadczy o ich znajomości miasta i jego problemów). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mariano Re: BRAWO !!!!!!!!!!!!!!, ale ............. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.12, 11:55 Za bezrobocie i inne rzeczy ,a nie pierdołami się zajmować typu wycie przez megafony kościelne, tak jak pedały mogą wyć na manifestacjach , tak jak budowlańcy przy robotach hałasować też mogą i nic nikomu do tego ..... proste cisza nocna obowiązuje ... nie pasuje to się przeprowadź i koniec. A czym Cię tak kościół trzyma i nie puści ? Nie chcę nie chodzę nikt mnie tam nie zaciągnie proste .... ale co niektórzy lubią sobie komplikować życie :). Problemem w mieście to jest syf,brak toalet, komunikacja miejska, bezpieczeństwo, itp. a nie wycie !! Dobrze wiemy, że to temat zastępczy .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ann Re: BRAWO !!!!!!!!!!!!!!, ale ............. IP: *.play-internet.pl 20.05.12, 12:11 Tylko, że jak to określiłeś "pedały, budowlańcy" nie używają do tego megafonów i nie wydzierają mi się pod oknami do godz 8 do 21, a czasem nawet do 23 !!!? Skoro ja nie wchodzę ze sprzętem grającym do "domów bożych", to czemu katole z buciorami włażą w moją prywatną strefę. To po to się buduje te tysiące kościołów ??? Nie będę się przeprowadzać tylko dlatego, że ktoś nie potrafi uszanować czyjegoś prawa do spokoju. Z resztą, jak kupowałam mieszkanie aż takiego problemu nie było, dopiero za rządów wrony zaczął się ten katolicki syf. Jak nie Jasna Góra, to Jakub; i tak na zmianę przez 12 godzin, niedziela, sobota i często wieczorami w tygodniu. > A czym Cię tak kościół trzyma i nie puści ? Wejdź na stronę i poczytaj, to się dowiesz. > a nie wycie !! Dobrze wiemy, że to temat zastępczy .... Gdybyś od kilku lat nie mógł sobie po ciężkim tygodniu odpocząć, czy po prostu po ludzku wyspać w niedzielny poranek, nie mówił byś, że to temat zastępczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do playka Re: BRAWO !!!!!!!!!!!!!!, ale ............. IP: *.dynamic.chello.pl 20.05.12, 12:39 polecam nowoczesne zatyczki do uszów.Na razie ta partia przygłupów i paligłubów nic nie zrobiła w sprawach kościoła i nic nie zrobi.Jedynie to ta sama śpiewka od początku kadencji .Idą w ramię w ramię z Platformą i jednakowo głosują i ogłupiają swoich wyborców.Kiedy Paligup naklei sobie na czoło jestem zerem i takim już zostanę .A mógł chłop karierę zrobić jako jedyna i konkretna partia do walki z kościołem.Ale to jest tylko zwykłe i zbiorowe walenie konia przed publicznością i wypróżnianie się.Playku głosowałeś na Palikota,spójrz w lustro i napluj na nie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ann Re: BRAWO !!!!!!!!!!!!!!, ale ............. IP: *.play-internet.pl 20.05.12, 12:56 Zatyczki już mam, nawet teraz :-) Bo już się wydzierają od 8-mej rano, bez chwili przerwy. A w swojej głupiej naiwności chciałam otworzyć okna :-) Nie, nie głosowałAM, na Palikota ze strachu, że wygra pis. I nie jestem żadnym play'kiem, podpisałam się, a w swoich wypowiedziach zachowuję formę żeńską. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ćpunio. Re: BRAWO !!!!!!!!!!!!!!, ale ............. IP: *.rev.inds.pl 21.05.12, 07:21 Kolejny błazen ze stajni Palikota - i tyle w temacie. Odpowiedz Link Zgłoś
przem0_25 Poseł Bramora: Pomogę chcącym wystąpić z Kościoła 20.05.12, 14:15 Coś mi zalatuje w sprawie apostazji.Jak to ma mi pomóż człowiek wierzący, praktykujący w tym bym był niewierzącym. Po drugie jeśli myślimy podobnie z posłem Bramorą , że to co robi dzisiejszy kler ma się ni jak do głoszenia ewangelii i nauczania religii a więcej do wtrącania w politykę i naruszania Przykazania Miłości - "Będziesz miłował Pana Boga swego ....,a bliźniego swego jak siebie samego". A dużo księży narusza, lub naruszyło kodeksy i zostali tylko upomniani a powinni nie wykonywać zawodu. To nie powinniśmy rezygnować z wiary katolickiej lecz zrobić coś aby np. ksiądz Rydzyk przestał być upominany przez Watykan a doprowadzony do porządku.Aby gazeta "Niedziela" nie był właścicielem lub nią nie redagował ktoś z PiSu i umieszczał artykuły o polityce. Aby ksiądz przed wyborami nie dyktował nam kto jest fuj , a kto cacy(bo on tak myśli) . I wiele innych niedogranych rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: normal32 Bramora obudź się , zajmij się trudnymi tematami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.12, 14:36 zadłużenie kraju, bezrobocie, gospodarka itp. a nie błaznuj jak twój szef. Jak Ci każe wymachieać gumowym kutasem to tak zrobisz ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JBł.-radny dzielni Re: Poseł Bramora: Pomogę chcącym wystąpić z Kośc IP: *.96.232.138.tvksmp.pl 20.05.12, 22:28 Coś się p. posłowi pomyliło - "pieczywo z dupczywem". Katolik ( a za takiego podaje się pan poseł) będzie namawiał do odstąpienia z kościoła katolickiego !!!!???? Mogą się nam nie podobać osoby ( duchowni czy cywile ) związane z kościołem katolickim - oczywiście nie chodzi mi o wygląd zewnętrzny-, ale jeżeli komuś nie podoba się religia kościoła katolickiego to proszę niech odejdzie. "szatan w ornacie na mszę dzwoni ogonem" chciało by się powiedzieć. Panie pośle Bramora obserwuję wielu księży rozpolitykowanych tzw. "rydzyk-owych" i.... idę na niedzielna mszę do kościoła, gdzie nie uprawia się polityki, a jest prawdziwe Słowo Boże. POzdrowionka radnego ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obserwator Re: Poseł Bramora: Pomogę chcącym wystąpić z Kośc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.12, 22:38 Czy krzyż powinien wisieć w sali plenarnej Sejmu? - Jeśli jest choćby jedna osoba, której krzyż nie przeszkadza to powinien zostać Odpowiedz Link Zgłoś
majkel333 Zajmijcie się czymś pożytecznym. 20.05.12, 14:38 proponuje w kolejności: - innowacyjność - najgorsza w europie - bezrobocie - od 20 lat bardzo wysokie - ułatwienia dla przedsiębiorców i deregulacja - wasz mentor jakoś nie dał rady - zubożenie społeczeństwa - konsekwencja trzech powyższych - łapownictwo i kolesiostwo - powszechne zjawisko - ściągnięcie jakiegoś inwestora do tego miasta I żeby nie było nieporozumień, nie głosuje na PiS, od lat głosuje na PO również w ostatnich wyborach. Ale jestem coraz bardziej zawiedziony postawą, bo praktycznie niewiele z programu jest realizowane. Realizowane są tylko cięcia i oszczędności. Partii RP nie poparłem mimo haseł bo wiem, że liczą się czyny. No i moje przeczucie mnie nie zawiodło jedyne co widzę to awanturnictwo i populizm. Jakże to polskie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RP-GO! Re: Zajmijcie się czymś pożytecznym. IP: *.mpserv.net 20.05.12, 15:34 dokładnie pokażcie na lokalnej ziemi Matyjaszczykom jak się wziąć do roboty!! Pokażcie jak powinny wyglądać konkursy na stanowiska urzędnicze i nadzorcze. Że nie wystarczy pić wódkę z szefem żeby dostać prace lub ciepłe stanowisko. Zmieńcie to czego SLD nie chce zmienić!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktos Re: Zajmijcie się czymś pożytecznym. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.12, 18:42 jak powinny wyglądać konkursy to zapytaj Rozpędkową ,ona wie najlepiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Zajmijcie się czymś pożytecznym. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.12, 21:20 Od tego jestem posłem aby pomagać ludziom w potrzebie!Pomogę wystąpić z Kościoła.Ale mi pomoc.Niech pomoże z pracą dla jednego bezrobotnego,pomoże spłacić długi,otrzymać mieszkanie.To po to został posłem,a nic z tego nie zrobił bo nie potrafi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Poseł Bramora: Pomogę chcącym wystąpić z Kośc IP: *.play-internet.pl 20.05.12, 19:16 Czy pan Bramora wie co mówi? To,że może jest wierzący i praktykujący to może i prawda, ale na pewno nie jest katolikiem, skoro tak mówi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gościu Re: Poseł Bramora: Pomogę chcącym wystąpić z Kośc IP: *.dynamic.chello.pl 20.05.12, 19:48 Niech występuje co to kogo obchodzi.Zapisać,rozliczyć i więcej nie głosować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obłudnik Ile pan poseł dał dzisiaj na tacę? IP: *.ice-net.pl 20.05.12, 19:59 W artykule czytamy, że "jestem osobą wierzącą i praktykującą". W takim razie pan poseł do kościółka chodzi i skoro "praktykuje", więc bierze udział w życiu parafii. Moje pytanie brzmi: 1) ile pan poseł dał na tacę? 2)I jeśli przyjmuje księdza po kolędzie, ile daje do koperty? Czy w ogóle daje kopertę księdzu? 3)Czy pan poseł weźmie czynny udział w budowaniu ołtarza na procesję Bożego Ciała, weźmie udział w procesji, skoro "praktykujący i wierzący". Prosiłbym o odpowiedź na forum, aby również forumowicze chcący skorzystać z pomocy pana posła, wiedzieli jakie ma relację z parafią i czy jest godny zaufnia w kwestii "wychodzenia z kościoła". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radosław K. Re: Ile pan poseł dał dzisiaj na tacę? IP: *.adsl.inetia.pl 20.05.12, 20:13 A moje pytanie brzmii: 1. Czy pan poseł ujawni, ile zarabiają zarządy miejskich spółek Skarbu Miasta Częstochowy i kto jest w nich rekordzistą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: observer62 A i tak Palikot będzie miał katolicki pogrzeb IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.12, 21:24 jak dziesiątki przed nim wojujących ateistów czy prominentnych towarzyszy z byłej PZPR. Zrobili oni ludziom wierzącym dużo złego , szkoda tylko że tak wielu dało się nabrać na ich paplaninę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kicha Re: A i tak Palikot będzie miał katolicki pogrzeb IP: *.dynamic.chello.pl 20.05.12, 22:02 A możesz mi wymienić jakieś przykłady co ostatnio kościół zrobił dobrego dla ludzi tak bezinteresownie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do kichy z dynamik Re: A i tak Palikot będzie miał katolicki pogrzeb IP: *.ice-net.pl 20.05.12, 22:08 "Ksiądz SPRZEDAŁ MAJĄTEK, ŻEBY RATOWAĆ SZKOŁĘ Stara, zrujnowana szkoła będzie zamknięta, a maluchy będą dojeżdżały do innej, ładnych kilka kilometrów dalej - kiedy ks. Ryszard Ostasz (44 l.), proboszcz parafii w Gdeszynie pod Hrubieszowem, dowiedział się, że jego najmłodsze owieczki czeka taka mordęga, postanowił działać. Gdy kilkanaście lat temu przyjmował święcenia kapłańskie, przyrzekł sobie bardziej dbać o innych niż o siebie, więc bez żalu sprzedał, co miał i wziął się za pomoc dzieciakom. Dzięki jego poświęceniu we wrześniu ponad 50 najmłodszych uczniów zasiądzie w ławkach szkoły społecznej (...)" www.se.pl/wydarzenia/kraj/ksiadz-sprzeda-majatek-by-ratowac-szkoe_201100.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kicha Re: A i tak Palikot będzie miał katolicki pogrzeb IP: *.dynamic.chello.pl 21.05.12, 21:18 W stadzie baranów to zawsze jedna czarna owca się znajdzie.Przez ponad tysiąc lat kosciół gromadził majątek w tej parafii.no to miał z czego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kicha3 do kichy z tobą taka gadka jak głuchy z niemową IP: *.dynamic.chello.pl 21.05.12, 22:03 pierdzielisz jak byś szmaty gryzł i nie łykał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poseł Re: Ile pan poseł dał dzisiaj na tacę? IP: *.183.146.213.dsl.dynamic.t-mobile.pl 20.05.12, 22:19 ale ja nie wiem!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nowy Re: Poseł Bramora: Pomogę chcącym wystąpić z Kośc IP: *.dynamic.chello.pl 20.05.12, 22:09 Za robotę się weźcie barany!! Urzędy polikwidujcie, w naukę i kulturę inwestujcie zamiast w idiotyczne igrzyska, vat obniżcie, a swoim sumieniem sam się zajmę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc kosciól na świecie IP: *.Netcominternet.pl 20.05.12, 22:26 Ciekawe, ze kraje mocno katolickie/chrzescijańskie, to państwa niezamożne, przestepczość i ogulny brak poszanowania prawa czy kultura osobista jest ponizej normy swiatowej, które to sa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do "geniusza" gosc ogólnie, a nie "ogulnie" geniuszu..... IP: *.ice-net.pl 20.05.12, 22:31 a ty "geniuszu", z ortogtafii za "mocny" nie jesteś. takim przykładem jest np. land Bawaria...... sami ateiści.......a "bieda" katolicka łooo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ???? Re: Ja jEstem przeciwnego zdania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.12, 07:07 www.youtube.com/watch?v=1g1FWAHkbes&feature=results_video&playnext=1&list=PL2BEFC518D001EE98 oto intelekt posła Bramory. I innych posłow Ruchu Palikota. I tylko zastanoawia mnie jedno - jakimi debilami jkest spoleczeństwo skoro jesteście ich reprezentatami??????? Odpowiedz Link Zgłoś
jajecznicazpomidorami Poseł Bramora: Pomogę chcącym wystąpić z Kościoła 21.05.12, 10:20 Przed napisaniem postu prosimy się zalogować Jeśli nie masz jeszcze konta w Gazeta.pl załóż je tutaj... TO W JAKI SPOSÓB PISZĄ CI GOŚCIE FORUM .?CZYZBY TO PRACOWNICY GAZETY Odpowiedz Link Zgłoś
miglanc86 Re: Poseł Bramora: Pomogę chcącym wystąpić z Kośc 21.05.12, 10:43 I tak ciężko to wykryć.Poseł Bramora niech jedzie do Afganistanu i tam próbuje wyrwać talibów z ich religii.Partia Paligłupów niech nie liże tyłka Tuskowi i nie robi ściemy z kościołem.Dosyć takich popierdółek . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pierre_dollinskyA Re: Poseł Bramora: Pomogę chcącym wystąpić z Kośc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.12, 09:16 Tej ściemy, którą od dłuższego czasu wciskają obłudne katabasy i tak nie dadzą rady przebić. A co do Afganistanu - może by tak twoje klechy pojechały na Bliski Wschód i tam spróbowały doić podatnika? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 777 CHWD PO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.12, 15:26 Dobrze ze to Ostatni rok POjebow! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pierre_dollinsky Re: CHWD rozumowi powinieneś napisać. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.12, 09:10 Coś marnie liczysz. Wróć do podstawówki - i to do I klasy, bo to ten poziom edukacji matematycznej. I w ogóle obudź się, zima dawno minęła, a Palikot już nie z PO. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do piotrusia Re: CHWD rozumowi powinieneś napisać. IP: *.dynamic.chello.pl 22.05.12, 09:49 Przestań tu swoje gryzmoły wypisywać człowieczku od Paligłupa.Tak samo głosuje i pierdzi jak ty doliński.To druga partia pochlaptusów.Tylko durnie głosowali na takie coś i mają za swoje.Jak tam pierwsza żonka napisała o nim,kazał by służący do synów mówili paniczu.Taki jaśnie pan.Na gorzale się dorobił przekrętus z Solidarności. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: [ Re: CHWD rozumowi powinieneś napisać. IP: 208.116.46.* 22.05.12, 10:36 jeden na wódzie inny na fotoradarach.Co za różnica na czym? Odpowiedz Link Zgłoś
drfranek Poseł Bramora: Pomogę chcącym wystąpić z Kościoła 21.05.12, 19:35 A JA Z MOIM SRODOWISKIEM SPOKOJNIE GLOSUJE NA RUCH PALIKOTA Odpowiedz Link Zgłoś
jajecznicazpomidorami Złamanie prawa może osądzić tylko sąd 21.05.12, 23:55 Proszę pokazać w którym miejscu było złamanie prawa czy w tym w którym stwierdzono że poszuka się posłowi psychiatry .czy w tym że może dostać kopa w doooope bezinteresownie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gościu Palikot i reszta tej bandy codziennie łamią prawo IP: *.dynamic.chello.pl 22.05.12, 11:06 I zrobili swoich wyborów w jajo kwadratowe.wiadomosci.dziennik.pl/media/artykuly/391342,majewski-i-reszka-odpowiadaja-politykowi.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bogdan CoPan zrobił w/s budowyA1 i obwodnicy Częstochowy? IP: *.182.60.144.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 22.05.12, 23:09 Odpowiedz Link Zgłoś
yanoooosh Poseł Bramora: Pomogę chcącym wystąpić z Kościoła 23.05.12, 00:02 Historia z ostatnich kilku godzin: Jakiś miesiąc temu mój szwagier zaprosił nas "mnie i swoją siostrę" na ślub. Ślub miał odbyć się tylko dlatego , że ksiądz który przygotowywał jego córkę do komuni odmówił udzielenia dziecku tego "sakramentu" z powodu braku ślubu rodziców a im ślub nigdy do niczego nie był potrzebny. Zdecydowali się na konkordatowy w kościele. Termin komuni ta niedziela , termin ślubu ten piątek , wszystko dogadane szwagier nie mieszka już w Częstochowie (jakieś 450 km od) , więc moja narzeczona jeździła po parafiach załatwiając jakieś świadectwa chrztów i innych takich , wszystko przynajmniej od miesiąca dogadane , załatwione i chyba zapłacone (tego nie wiem , nie pytałem) Dzisiaj rano ksiądz z parafi szwagra zadzwonił do niego mówiąc , że jednak nie udzieli ślubu bo sprawę przemyślał i oni tyle żyli w grzechu i takie tam ich czarne gadanie , po za tym jeśli do niedzieli nie załatwią ślubu cywilnego ich dziecko nie zostanie dopuszczone do komuni. Dobrze , że tam gdzie on mieszka w usc da się coś szybko załatwić nie tak jak u nas (wiem bo w czwartek załatwiałem swój ślub na sierpień i pani z pretensjami , "co tak poźno") ślub w ten piątek. Obawiam się , że ta historia będzie miała ciąg dalszy ale nie chcę krakać jak coś się wydarzy to napiszę ... czekam do niedzieli. Wnioski pozostawiam myślącym. P.S. Chyba zdecydowałem się wystąpić z tego "interesu" , ktoś jeszcze ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Poseł Bramora: Pomogę chcącym wystąpić z Kośc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.12, 00:14 "yanoooosh',-występuj szybko! Świadkowie jehowy czekają na Ciebie! Podaj namiary- dostaniesz ładne obrazki! Masz też inne rozwiązanie- załóż swój własny kościół, i będziesz najważniejszy "guru"! Odpowiedz Link Zgłoś
yanoooosh Re: Poseł Bramora: Pomogę chcącym wystąpić z Kośc 23.05.12, 00:31 > "yanoooosh',-występuj szybko! > Świadkowie jehowy czekają na Ciebie! > Podaj namiary- dostaniesz ładne obrazki! > > Masz też inne rozwiązanie- załóż swój własny kościół, i będziesz najważniejszy > "guru" Nie bo widzisz , mnie nie interesuje żadna religia a dlaczego ?? Jeżeli są potrzebujący to trzeba im pomagać a co robi kościół? Kościół zbiera 100 000 i zamiast przeznaczyć je na pomoc buduje budynek zazwyczaj jakiś barak (na północy to się sprawdzało) gdzie głosi , że trzeba pomagać potrzebującym. Jak już uzbiera 1 000 000 to stawia plebanie (zawsze w tej kolejności ) a potem równa z ziemią barak i w jego miejsce stawia kościół , gdzie dalej głosi , że trzeba pomagać potrzebującym. Jak już uzbiera kolejny 1 000 000 to dalej nie pomaga ale stawia (już w innym miejscu) barak i historia zaczyna się od początku. Kwoty oczywiście są przykładowe , chodzi o sens. Nie muszę należeć do żadnego kościoła , żeby być dobrym człowiekiem i powiem ci więcej wole być "dobrym człowiekiem bez religi" niż moherem który cytuje biblie nie rozumiejąc o co w niej chodzi i robiąc zupełnie odwrotnie niż to co w niej jest napisane. Szanuj bliźniego swego jak siebie samego w twoim przypadku nie ma sensu bo w twoich słowach już czuje "moherową żółć" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Poseł Bramora: Pomogę chcącym wystąpić z Kośc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.12, 00:48 "yanoooosh", -wolę być moherem, niż Tuska frajerem! Odpowiedz Link Zgłoś
yanoooosh Re: Poseł Bramora: Pomogę chcącym wystąpić z Kośc 23.05.12, 17:06 > "yanoooosh", > -wolę być moherem, > niż Tuska frajerem! Nie głosowałem na Po i nie czuję się frajerem kogokolwiek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gościu Re: Poseł Bramora: Pomogę chcącym wystąpić z Kośc IP: *.dynamic.chello.pl 23.05.12, 21:50 Największymi frajerami są wymieniam:zwolennicy PO ,ci powinni odlecieć latającym dywanem do Tunezji.Dlaczego, bo tam się poznali na frajerach.Drudzy to zwolennicy Palikota.Powinni kupić duże lustro z wycieraczkami samochodowymi .Bo co spojrzą na siebie to spluną.Następni to zwolennicy PSL.Ci powinni darmowo dawać d<u>p?y,pod każdą postacią.Pozdrawiam.lol. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czekam na raport Czy tłumy chętnych ustawiają się już w kolejce...? IP: *.ice-net.pl 23.05.12, 21:48 Panie pośle, czy tłumy chętnych do występowania z KK ustawiają się już w kolejce? przecież to forum oblegane jest przez tylu krzykaczy-ateistów, antyklerykałów. Gdyby tylko z tego forum ustawili się w kolejce, drzwi do biura pana posła chyba by się zamykały. GW, czekam raport, ilu chętnych skorzystało z pomocy Pana posła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do czekam Re: Czy tłumy chętnych ustawiają się już w kolejc IP: *.dynamic.chello.pl 23.05.12, 21:59 Gdzie tam się wypiszą,co by sąsiedzi powiedzieli.Po pyskować na necie każdy umie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bogdan Co Poseł zrobił w/s utworzenia Uniwersytetu ...?? IP: *.prenet.pl 25.05.12, 10:10 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bogdan Co Poseł zrobił ws remontu dróg krajowych w Czwie IP: *.prenet.pl 25.05.12, 10:11 Odpowiedz Link Zgłoś
cze-tor Poseł pomocny?-niech pomoże znaleźć sponsora AZS 25.05.12, 13:29 "...Liczymy też na skuteczny lobbing lokalnych parlamentarzystów oraz radnych, bo bez tego o środki na prawidłowe funkcjonowanie klubu jest ciężko ..." Więcej... czestochowa.gazeta.pl/czestochowa/1,35271,11795257,Sponsor_tytularny_AZS_u_odchodzi__Co_dalej_z_czestochowska.html#ixzz1vsc1kd52 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bogdan AZS !!! Proszę - niech poseł Bramora się wykaże !! IP: *.prenet.pl 06.06.12, 16:38 Proszę oto jest pole działania dla naszego Dzielnego Posła ku pożytkowi lokalnej społeczności - AZS szuka wsparcia u lokalnych polityków w celu pozyskania sponsora ( -ów)...!! www.sport.pl/sport/1,78976,11873698,Prezes_AZS_u_do_lokalnych_elit__pomozcie_nam_ratowac.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: AZS !!! Proszę - niech poseł Bramora się wyka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.12, 16:54 Panie pośle,-jutro jest Boże Ciało, a zatem powinien "pan" ustawić parasol na placu Biegańskiego i oczekiwać swoich "klientów" do apostazji! Proszę nie zapomnieć o powiadomieniu o tej akcji swojego "guru"! Odpowiedz Link Zgłoś