Dodaj do ulubionych

Zabawa na 85-lecie teatru. Wyklikaj swojego ulu...

11.09.12, 17:36
TAAAA....ZAGLOSOWALO BY SPOLECZENSTWO,ALE NIESTETY MA PEWNA BARIERE.CENY BILETOW.ZAPEWNE GARSTKA CZESTOCHOWIAN LUB JAKAS MOZE I POKAZNA GRUPA ,WIE CO I Z KIM I JAK I PO CO,ALE WIEKSZOSC RACZEJ .....,,CIEMNOSC WIDZE,,,CIEMNOSC,,,,
Obserwuj wątek
    • Gość: ja Re: Zabawa na 85-lecie teatru. Wyklikaj swojego u IP: *.adsl.inetia.pl 11.09.12, 18:51
      A ja znam ze sceny i podziwiam ... i głosuję :) Mam ulubionego aktora płci męskiej :) Głos oddałam i mam nadzieję, że już wkrótce znowu podziwiać go będę :)
    • Gość: maniuś serwatka dobry pomysł IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.09.12, 07:32
      Bardzo dobry pomysł, głosowałem na aktorkę, mam nadzieję, że będzie wysoko w rankingu. Pozdrawiam głosujących, powodzenia całej trupie teatralnej.
    • tyberiusz1975 Zabawa na 85-lecie teatru. Wyklikaj swojego ulu... 14.09.12, 11:39
      Zdjęcie z roku 2006. Niektórzy pracownicy i aktorzy nie pracują. A nawet nie żyją. Gazeta jak zwykle ostatnio idzie na straszną łatwiznę. Czy ktoś w ogóle kontroluje dziennikarzy dodatku lokalnego co zamieszczają?
      • dociekliwy-2 a ten co strzela 15.09.12, 22:46
        a ten co strzelaz aparatu eto czto
    • Gość: jasiu... Re: Zabawa na 85-lecie teatru. Wyklikaj swojego u IP: *.unitymediagroup.de 14.09.12, 16:16
      Oczywiście, oprócz głosu jeszcze pozdrowienia dla p. Andrzeja. Właściwie, to pan chyba ma ze 150 lat. Nadal przeszkadza pan kolegom ze sceny, dorzucając czasem teksty, których w scenariuszu nigdy nie było?

Oj mieli niektórzy z panem krzyż pański, ale przecież każdy kochał pana nawet i za te wygłupy.

Bo jest w częstochowskim teatrze parę trochę naprawdę wspaniałych aktorów, ale porównywać ich a Andrzejem?

Nie, z całą pewnością nie uchodzi!
    • mkonodybas Zabawa na 85-lecie teatru. Wyklikaj swojego ulu... 16.09.12, 17:34
      Wszyscy świetnie grają, ale dzisiaj głosuję na Adama Hutyrę!

P.s. Przy okazji dzielę się autorską propozycją... youtu.be/S_okej7UcZk
    • piotrskorpion Zabawa na 85-lecie teatru. Wyklikaj swojego ulu... 17.09.12, 12:34
      Wydaje mi się, że pójście najprostszą drogą, to pójście na łatwiznę. Skoro Teatr obchodzi swoje 85-te urodziny należało by może poszerzyć konkurs i zapytać kto w historii naszego Teatru zasługuje na oddanie głosu. Inaczej zaniknie pamięć o tych, którzy przed laty pracowali na dobrą opinię tej instytucji w Polsce, dawali radość widzom nie tylko naszego miasta, ale ogółowi społeczeństwa. Nie wszyscy może wiedzą, że jeszcze w latach 60-tych w Teatrze Telewizji nadawane były sztuki bezpośrednio z naszego Teatru. A wtedy poniedziałkowy Teatr Telewizji to był naprawdę bardzo lubiany i szanowany program. Kto pamięta aktorów choćby sprzed trzydziestu kilku lat, takich jak choćby Pani Krystyna Biel, wspaniała aktorka częstochowska. Niedawno zmarła Stanisława Gall, czy krótko u nas pracująca, ale z wielką aktorską sztuką Pani Bolesława Fafińska. Na częstochowskiej scenie przewinęło się mnóstwo znanych postaci. Nie tylko aktorów, ale też wspaniałych realizatorów. Np Pani Irena Babel, której premierę "Wojna i pokój" można było obejrzeć w październiku 1976? . Przy okazji wspaniałą rolę Piotra Bezuchowa zagrał również już nieżyjący dyrektor naszego Teatru Tadeusz Bartosik. Można by długo o tym pisać, wymieniać mnóstwo nazwisk. Uważam, że przy takim jubileuszu, jeżeli stać nas tylko na tego typu quiz, powinno się przynajmniej umieć wspomnieć gwiazdy sprzed lat. A jest naprawdę kogo wspominać.
      • Gość: dusiek Re: Zabawa na 85-lecie teatru. Wyklikaj swojego u IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.12, 14:10
        cyt.
        "TAAAA....ZAGLOSOWALO BY SPOLECZENSTWO,ALE NIESTETY MA PEWNA BARIERE.CENY BILETOW..."

Zwykłe pierniczenie.
        Przeciętny bilet - "normalny na parterze" - to 30zł (są tańsze).
        Mam przeliczać, że to jedna duża pizza, 2-3 paczki fajek, itp. itd.

• Gość: wi fi Re: Zabawa na 85-lecie teatru. Wyklikaj swojego u IP: *.alfanet24.pl 30.09.12, 22:04
          Ale konkursy i promocje Teatr organizuje, nawet proste,czasem mozna wygrac drugi bilet za 5 i za 35 zlotych mozna sie wybrac we dwoje :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka