Dodaj do ulubionych

Beata Kempa spotkała się na AJD z młodymi polit...

10.12.12, 21:41
"Beata Kempa spotkała się na AJD z młodymi politologami"

Temat wykładu: Jak publicznie robić z siebie pośmiewisko i być z tego dumnym.

"Kempa - Możemy mieć różne poglądy, ale to nie przeszkadza w dyskusji"

Oczywiście, że tak. W końcu jeśli ktoś śmie mieć inne poglądy to zawsze można go w "dyskusji" zmiażdżyć "siłom i godnościom osobistom" - czyli przez zakrzyczenie i niedopuszczenie do głosu. To Beatka ma opanowane perfekt - twarda szkoła PiS...

"Emocji (...) nie brakowało."

Jak zwykle tam, gdzie jest Kempa. "Nieco" gorzej z sensem.
Obserwuj wątek
    • Gość: ale Re: Beata Kempa spotkała się na AJD z młodymi pol IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.12, 22:33
      Czcigodny antropoidzie o jakim sensie mowa:
      - koło "politologów" AJD zaprasza BeKe - nierozgarnięci, znudzeni czy zboczeńcy?
      - BeKa - ekspert od rynku pracy dla młodych, od demokracji w praktyce...?
      - ta "akademia " chce być - w wyniku decyzji administracyjnej - jakimś "uniwersytetem"?

Zniszczono nieliczne autentyczne autorytety, nie nauczono i dalej nie uczy się samodzielnego krytycznego myślenia, filozoficznego namysłu, nie ma szacunku dla wiedzy... pozostały prymitywne fascynacje bełkotem posłów, radnych, działaczy partyjnych, prezenterów, krawców, stylistów, kucharzy, pogodynek i innych celebrytów...
      Reprodukcja miernoty trwa...
      • Gość: ja Re: Beata Kempa spotkała się na AJD z młodymi pol IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.12, 23:27
        z tego co się orientuję spotkanie było otwarte, mógł przyjść każdy, jeśli kogoś nie interesowało po prostu nie musiał przychodzić
        • Gość: opinia Re: Beata Kempa spotkała się na AJD z młodymi pol IP: *.tbs-net.rekin.net 11.12.12, 02:13
          > z tego co się orientuję spotkanie było otwarte, mógł przyjść każdy, jeśli kogoś
          > nie interesowało po prostu nie musiał przychodzić

Tylko szkoda, że dowiaduję się, że było, a nic GW nie napisała że będzie.
      • Gość: polaa Re: Beata Kempa spotkała się na AJD z młodymi pol IP: *.apus-net.pl 10.12.12, 23:30
        właśnie po Twoich słowach można wywnioskować jaka z Ciebie miernota :)
        • Gość: ale Re: Beata Kempa politeolog... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.12, 09:41
          polaa - jedno zdanie, 10 słów w tym jedno "pożyczone", którego znaczenia nie rozumiesz i piskasz o niczym ... czyżbyś cierpiała na groźne zaburzenie CAD (Context Awareness Disorder), będące pochodną narzuconej meta-narracji, której źródłem są twoje niezaspokojone ambicje, marzenia i potrzeby - spotkać się z Beatą Ka. ach...?

---------------------------------------------------------------------------------------------------------
          "When humans talk with humans, they are able to use implicit situational information, or context, to increase the conversational bandwidth"
          • Gość: polaa Re: Beata Kempa politeolog... IP: *.apus-net.pl 12.12.12, 22:14
            taka krowa jak Ty to dużo ryczy a mało mleka daje, więc jak chcesz sobie popisać o niczym i o swoich nędznych przemyśleniach to sobie załóż bloga nędzny człowieczku
      • Gość: Gość Re: Beata Kempa spotkała się na AJD z młodymi pol IP: *.Netcominternet.pl 10.12.12, 23:34
        Gościu ale pozwolę sobie nawiązać do Twojej wypowiedzi cyt. "koło "politologów" AJD zaprasza BeKe - nierozgarnięci, znudzeni czy zboczeńcy?" A przepraszam bardzo kim Ty jesteś, żeby to oceniać ? !
        • Gość: ale Re: Beata Kempa spotkała się na AJD z młodymi pol IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.12, 00:01
          Cenzor z AJD czy inny obrażony "politolog" dał głos o niczym - chciałby wiedzieć kim jestem i czy mam prawo?

Pani Marszałek! Panie Premierze! Szczerze? (Głos z sali: Szczerze, szczerze). Nigdy pana nie słucham. (BK)

• dyziek_o Re: Beata Kempa spotkała się na AJD z młodymi pol 11.12.12, 05:40
            Z tom Kempom to nie tak:
            Jom siem powinno do czóbków zamknąć a nie na "wykłady" zapraszać.
            Ona gupia jest. A przez to niebezpieczna. I tyle.
            Dyzio.
        • Gość: nikodem dyzma Re: Beata Kempa spotkała się na AJD z młodymi pol IP: *.net.stream.pl 11.12.12, 07:00
          nikodem dyzma
      • Gość: xx Re: Beata Kempa spotkała się na AJD z młodymi pol IP: *.dynamic.chello.pl 11.12.12, 10:25
        > Zniszczono nieliczne autentyczne autorytety, nie nauczono i dalej nie uczy się
        > samodzielnego krytycznego myślenia, filozoficznego namysłu, [ciach..]

Może w tym celu ją zaprosili.. ;) ..by obnażyć jej braki.. ;)

..ale może bez zbytniej złośliwości.. na dyskusji nie byłem, więc nie mogę oceniać jej poziomu.. może p. Kempa wspięła się na wyżyny.. ;)
      • antropoid Re: Beata Kempa spotkała się na AJD z młodymi pol 11.12.12, 11:36
        Gość portalu: ale napisał(a):

> Zniszczono nieliczne autentyczne autorytety, nie nauczono i dalej nie uczy się
        > samodzielnego krytycznego myślenia, filozoficznego namysłu, nie ma szacunku dla
        > wiedzy...

That's right.

> pozostały prymitywne fascynacje bełkotem posłów, radnych, działaczy
        > partyjnych, prezenterów, krawców, stylistów, kucharzy, pogodynek i innych
        > celebrytów...

... i kościelnych fanatyków.
        Ale zawsze można wyłączyć (bądź przełączyć) radio/tv. Dobry sposób - polecam :)

> Reprodukcja miernoty trwa...

I trwać będzie.
    • kicha3 Kempa? 11.12.12, 06:43
      Cóż to służebnica ojca świętego dyrektora.
    • Gość: kika Re: Beata Kempa spotkała się na AJD z młodymi pol IP: *.dynamic.chello.pl 11.12.12, 08:32
      Jedno jest pewne ,że pani Kempa w przeciwieństwie do wielu marnych polityków- mamloków bez wyrazu, potrafi powiedzieć i dowalić z grubej rury. Może nie jest do końca z mojej bajki, ale lubie ją , bo dzięki jej obecności w polityce, krąży krew i bije serce.
      • Gość: senior Re: Beata Kempa dowaliła z grubej rury... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.12, 09:49
        @kika

... a może byś tak lepiej bzyknął na boku, albo dała się bzyknąć... wtedy dopiero "krąży krew i bije serce"...
        • Gość: kika Re: Beata Kempa dowaliła z grubej rury... IP: *.dynamic.chello.pl 11.12.12, 10:02
          Też mi senior ! Stary , wulgarny i chamski trep !
      • Gość: xx Re: Beata Kempa spotkała się na AJD z młodymi pol IP: *.dynamic.chello.pl 11.12.12, 10:12
        Mam nadzieję, że poprawnie wyczułem ironię w Twojej wypowiedzi.. ;)

Jak dla mnie p. Kempa jest kiepskim "materiałem", jeśli chodzi o mozliwość rzeczowej i rzetelnej dyskusji.. ale może mam odosobnione zdanie ;) wyjaśnie tylko dlaczego tak uważam.. programy z jej udziałem (Sz.P. B.Kempy), które oglądałem/słuchałem sprowadzały się do próby zakrzyczenia przez nią oponenta, niekulturalnego wchodzenia w słowo i mnóstwa "demagogii", jesli chodzi o wypowiedzi..

Kolejna rzecz to poglądy tej Pani.. pomoc studentom.. pięknie.. tylko w jaki sposób i jakim kosztem!? Ktoś za te jej głupie propozycje będzie musiał zapłacić.. boję się, że część studentów przy okazji takiego spotkania tego nie zrozumie i słuchając "paplania" tej Pani przyklasnie i będzie czekać, aż ona za nich "załatwi im pracę".. ;)
      • antropoid Re: Beata Kempa spotkała się na AJD z młodymi pol 11.12.12, 11:43
        Gość portalu: kika napisał(a):

> Jedno jest pewne ,że pani Kempa w przeciwieństwie do wielu marnych
        > polityków-mamloków bez wyrazu, potrafi powiedzieć i dowalić z grubej rury.

I to tak, że boki zrywać - z jej krzyczącego IQ.
        • Gość: kika Re: Beata Kempa spotkała się na AJD z młodymi pol IP: *.dynamic.chello.pl 11.12.12, 12:19
          A jednak ! Inaczej tej dyskusji by nie bylo !
      • mareczek35s Re: Beata Kempa spotkała się na AJD z młodymi pol 11.12.12, 11:48
        Witam -byłem na spotkaniu bardzo mądre słowa padły od Pani Kempy ale i również od osób które brały udział w rozmowie-ogólnie Pani Kempa zrobiła dobre wrażenie-pozdrawiam miłego dnia
    • kicha3 Kempa-Klempa 11.12.12, 17:19
      Swoje mądrości polityczne zawdzięcza jedynemu słusznemu radiu,jakim jest Radio MaRyja.T z tego `radia czerpie pomysły.Pragnie też by Polska była wasalem Vatykanu.
    • przem0_25 Beata Kempa spotkała się na AJD z młodymi polit... 11.12.12, 17:42
      Wszyscy którzy mieli zaszczyt spotkać się z panią Kempą lub oglądać jej wywiady mogą stwierdzić że to jest jeden z najlepszych polityków w Polsce pod względem kultury i wiedzy o społeczeństwie i finansach ( wszak to ona sterowała kampanią wyborczą prezesa J.), lecz na spotkaniu nie padły pytania o główne postacie jej partii takie jak Cymański (kandydat na premiera) , eurodeputowany Kurski lub samego szefa(Ziobro) którego teraz niedawno straszono znowu pozwaniem do Trybunału Konstytucyjnego. Również nie spytano jak widzi ona swoja przyszłość w sejmie jeśli teraz w sondażach jej partia ma tylko 1% , a to nie wystarcza aby otrzymać mandat.
      • Gość: Jan Re: Beata Kempa spotkała się na AJD z młodymi pol IP: *.96.232.138.tvksmp.pl 11.12.12, 22:25
        przemo 0-25
        To nie Kempa kierowała kampania wyborczą Jarosława K. Zobacz fotki, no chyba że od kampanii tak przytyła i zbrzydła !!! Troszku znam się na tych sprawach, od 1989 byłem zaangażowany w wiele kampanii wyborczych.
        • przem0_25 Re: Beata Kempa spotkała się na AJD z młodymi pol 12.12.12, 10:30
          Przepraszam masz racje , to była obecna posłanka PO co liczyła na tekę , też wyrzucona z PiS-u.
    • imaman.pl Beata Kempa spotkała się na AJD z młodymi polit... 02.07.13, 09:05
      Pisza,ze brak mlodych rak do prac fizycznych.Zebrania p.Kempa moze urzadzac w monologach na scenie.Roboty od tego przybedzie umyslowym?Co ona chciala powiedziec???
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka