Gość: fan ckm-u IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.04, 17:51 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: fan ckm-u Żużel. Po meczu z Atlasem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.04, 17:55 dzięki za wczorajszy mecz . jeszcze tylko 6 ptk . i tytuł jest nasz . gołota i tak nie zdobędzie mistrzostwa walasek mistrzempolski a gollob(sorry gołota )16 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Żużel. Po meczu z Atlasem IP: *.magma / *.magma-net.pl 26.07.04, 23:00 " Rzuciłem na szalę całą ambicję i wolę walki." czytac chcialem zarobic kase Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rudy Re: Żużel. Po meczu z Atlasem IP: *.21.pl / 213.199.204.* 27.07.04, 17:00 To jest jego praca!!!A może Ty byś mógł wrazie czego naprawić Sebie motor za swoje albo kupić nowy?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prorok Re: Żużel. Po meczu z Atlasem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.04, 09:00 Włókniarz zdobędzie złoto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malek Gratulacje IP: 217.96.15.* 27.07.04, 14:44 Gratuluję serdecznie zwycięstwa zawodnikom Włókniarza. Spodziewałem się,że będzie to trudny mecz lecz zawodnicy CKM-u pojechali bardzo dobrze.Cieszę się z postawy Zbyszka Czerwińskiego i Michała Szczepaniaka, którzy ambitnie walczyli w każdym biegu zdobywając bezcenne punty.I właśnie Ci dwaj zawodnicy są dla mnie (jak i moich znajomych, będących wraz ze mną na meczu)bohaterami niedzielnego pojedynku.Osobne brawa należą się Sebastianowi Ułamkowi za ogromną wolę walki mimo kłopotów zdrowotnych. Trzymamy za Was kciuki Panowie przed następnymi pojedynkami!!! Bądźcie zdrowi i wygrywajcie również dla nas!!! Pozdrawiam Wierny kibic Odpowiedz Link Zgłoś