Dodaj do ulubionych

Broodstock Woodstock- zlot brudasów

31.07.13, 17:55
Moja opinia nt... Broodstoku... :D

O tak, jak co roku znowu zaczal sie pospolity sped bydla. Spęd bydła gdzie banda debili bedzie turlala sie blocie, uprawiala jakies zwierzece harce pod scena oraz pseudo faceci nie mający jaj a wydmuszki w dlugich i tlustych wlosach którzy są absolutnymi wyrzutkami społeczeństwa zaczną zapladniac 15sto latki po nalewkach. Jurek wyskoczy na scene, walnie swoje pospolite 'ropta co chceta' troche pojaka sie i zabawa na calego, za kase ludzi ktorzy z serca wrzucali pod kosciolem do puchy tego jakaly. Na koniec wyleci pare osob z pociagow, nasraja pod siebie i poroznosza choroby jak w Zimbabwe. Tak sie bawi Polska na "Przystanku Woodstock na czele z brudasami z całego kraju...

I znów to samo! Z każdym mijającym dniem zbliża się data rozpoczęcia tego festiwalu rozpusty, a ja czuję się coraz gorzej, zresztą jak co roku. Czy to psychoza nienawiści? Czy tylko strach, smutek i niepokój z powodu masowego napływu “nowych” młodych , jeszcze normalnych ludzi – niestety głupich i naiwnych. Ludzi zwabionych głośną promocją tego siedliska zła moralnego i zepsucia obyczajów.

To upadek wartości, cywilizacji i dobrego wychowania młodzieży, kiedy ludzie otoczeni dookoła własnymi gównami i bandą patologicznej młodzieży bawią się jak świnie w szambie w rytmie śmierdzącego od zdechu rocka….

Woodstock - Przystanek do piekła , jedna z twarzy Jurka.

Gdy na nich patrzę rzygać mi się chce! Lewackie ścierwo, degeneruchy, śmiecie, brudasy. Krótko i dosadnie, ale prawdziwie napiszę o kolejnej „twarzy” Jurka Owsiaka i organizowanym przez niego „Przystanku Woodstock” – jest to błotny spęd młodzieży, który w myśl ulubionego hasła Jurka “Róbta, co chceta” demoralizuje młodzież, a nawet dzieci.

O Woodstocku od lat pisze i mówi się bardzo dużo. Od samego początku festiwal budzi olbrzymie kontrowersje. Co roku dochodzi do burd i demolowania pociągów dowożących młodych fanów Owsiaka, a także awantur na woodstockowym polu namiotowym, których przyczyną – jak zresztą zwykle bywa na wielu tego typu imprezach – są często narkotyki i nadużywanie alkoholu.

Jak wiadomo, impreza ta mimo protestów mieszkańców Kostrzyna nad Odrą odbywa się od 1995 roku i jest kontynuatorem amerykańskiego Woodstocku (1969 rok), kiedy to propagowane były: wolne związki, wolna miłość, wspólne partnerki i partnerzy. Ot tak, dla zabawy. Efekt?! Rozbite rodziny i dzieci bez rodziców.

Owsiak próbuje reanimować anarchię – komponent samozagłady, nieodpowiedzialność i chce zburzyć obowiązujący ład moralny. Wskutek lewackich ideałów Owsiaka co roku setki – często niepełnoletnich – młodych ludzi, będących pod wpływem alkoholu lub narkotyków, wyzwala w sobie “hipisowskie klimaty” i jak świnie w błocie paplają się po samą szyję. Narkotyki na Przystanku Woodstock na pewno nie znikną! Owsiak, mówiąc o tym problemie, mówi to w sposób głośny i wyraźny, ale z przytakującym i zezwalającym uśmiechem na twarzy na zażywanie tych substancji. Według niego, takie zachowanie to nie narkomania, a jedynie “hipisowskie korzenie”. Nic więc dziwnego, że dochodzi tam do rozpijania młodzieży, i że często po raz pierwszy sięga ona tam po narkotyki.

Dla Hare Kryszna, ruchu uznanego za szkodliwy i niebezpieczny, właśnie ta impreza jest głównym punktem werbunkowym. Krysznowcy jako jedyni mogą wystawiać tam swoje namioty. Co oni tam robią . . .?! . . .werbują nieświadomą młodzież!!! Hare Kryszna to sekta zamknięta, izolująca swoich członków od reszty społeczeństwa. Wyznawcom nie wolno kontaktować się z rodzinami, czytać gazet, ani oglądać telewizji, bo wszystko poza “światem Kryszny” jest złą iluzją – wiarygodne dane to tylko te, które podaje sekta. Hare Kryszna chce kompletnie odizolować członków od świata zewnętrznego do tego stopnia, że wprowadza nawet nowe słowa i zwroty, które znają tylko członkowie i używając ich nie są w stanie porozumieć się ze światem zewnętrznym. Zwerbowani do takiej „grupy religijnej”, nieświadomi zagrożenia młodzi poddawani są szybkiemu potężnemu praniu mózgu. Podczas jednego z Przystanków Woodstock Owsiak paradował w stroju wyznawcy Hare Kryszna. I to jest dobry przykład Owsiaka – wspaniałego idola dzieci i młodzieży. Woodstock oprócz niebezpiecznej grupy Hare Kryszna przyciąga również wiele sekt satanistycznych, które posługują się satanistycznymi znakami, wszechobecnymi na Woodstocku (pentagram, symbol obróconego krzyża).

Nie wolno Nam zapominać, że Przystanek Woodstock jest organizowany ze środków Wielkiej Orkiestry Świątecznej Pomocy, które miały być przeznaczane na cele szlachetne: ratowanie ciężko chorych małych dzieci! Owsiak nieprzypadkowo posługuje się hasłem “róbta co chceta”, mającym swe korzenie właśnie w poglądach anarchistycznych, negujących władzę. Liberałom krzyż przeszkadza nawet jako wielowiekowy symbol instytucji charytatywnych – ale pacyfa jako symbol anarchii – już nie! Może wreszcie ktoś ze zdroworozsądkowych decydentów w rządzie wysiadłby na owsiakowym “przystanku” i zadumał się – do czego to prowadzi?! To . . . Upadek – Deprawacja, Upadek – Agonia!

Cała prawda....
Źródło
marucha.wordpress.com/2013/07/29/brud-smrod-i-ubostwo-czyli-xix-przystanek-woodstock/
Obserwuj wątek
    • Gość: miałczyński Re: Broodstock Woodstock- zlot brudasów IP: *.dynamic.chello.pl 31.07.13, 21:52
      Żyj i daj żyć innym tak jak mają na to ochotę.
    • Gość: ola Re: Broodstock Woodstock- zlot brudasów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.07.13, 21:55
      Weź się chłopie wyluzuj! Na woodstocku jak na każdym innym festiwalu w Pl zdarzają się pewne "incydenty", większość ludzi jeździ tam, by posłuchać dobrej muzyki, a to że zdarzają się tacy, co to lubią więcej wypić czy pojechać dalej no cóż...ich życie. Nikt tam nikomu nic na siłę nie wpycha, każdy swój rozum . Byłeś tam chociaż raz, że się wypowiadasz? Ja byłam parę razy i nikt mi tam, ani nie wciskał alkoholu, ani narkotyków. Byłam też u Krysznowców się stołować i wiesz, no jakoś do sekty mnie nie wciągneli. A było to ciekawe zaznajomić z ich zwyczajami i porozmawiać, fajne doświadczenie. Co do Jurka, jakbyś nie zauważył to przez całą działalność WOŚP zostało zakupione tysiące urządzeń do szpitali, NFZ powinno się wstydzić. Boli Cię, że ludzie dobrze się bawią? To, że ktoś robi coś dobrego? Nie rozumiem skąd u ciebie tyle jadu. Ale jednego jestem pewna, jesteś katofaszolem z bólem d*py.
      • Gość: mieszkaniec Re: Broodstock Woodstock- zlot brudasów IP: *.net.stream.pl 31.07.13, 23:05
        Bez jaj...
        WOŚP zebrało w tym roku rekordowe 50 mln zł a budżet NFZ wyniósł w tym roku 64 ale miliardy czyli 64 000 milionów.
        To co zebrało WOŚP to dokładnie 0,0008%... budżetu NFZ, faktycznie bez tej kasy służba zdrowia by padła...
        • lysy.liberal Maturzysto bezmatematyczny 01.08.13, 06:23
          0,08% jeśli chcesz być tak dokładny
          • Gość: mieszkaniec Re: Maturzysto bezmatematyczny IP: *.net.stream.pl 01.08.13, 11:11
            weź kalkulatorek, wpisz 50 (w domyśle wiemy że mln) i podziel przez 64000 ( w domyśle wiemy że 64 000 mln = 64 mld) i co wychodzi? 0,0007812 więc nie pier...
    • angrusz1 Re: Broodstock Woodstock- zlot brudasów 31.07.13, 22:02
      Masz rację , elemelek999 . Nic dodać .
      • Gość: prawdziwydruid Re: Broodstock Woodstock- zlot brudasów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.13, 22:12
        ja też byłem i w Żarach i Kostrzyniu i bawią mnie takie teksty. Najczęściej są to ludzi którzy tam nie byli, a wiadomości o tym jak tam jest czerpią z prasy i telewizji Rydzyka. Angrusza o to nie podejrzewam bo mi nie wygląda na zagorzałego katolika, ale on zawsze jest na nie :) No Angrusz byłeś widziałeś? Ja byłem w sumie 5 razy i jakoś nic mnie nie zdziwiło. No może jest tam więcej toalet niż w Częstochowie. Powiem tak, jak przyjedzie 350-400 tyś ludzi to wśród nich znajdzie się też grupa która lubi się upić czy też kombinować z narkotykami. Myślicie że w tym naszym częstochowskim k.u.r.w.i dołku jest inaczej?? Tu nie ma alkoholu, pijaków i narkotyzującej się młodzieży?? W przyszłym roku choć będę miał 42 lata i będę pewnie zawyżał średnią wieku woodstokowiczów jedziemy tam z żoną i dzieciakami. Dla mnie będzie to miły powrót do młodości, a dla dzieciaków przygoda :)
        Pozdrawiam
    • Gość: domino Re: Broodstock Woodstock- zlot brudasów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.13, 22:21
      Pierdolisz smuty konformisto!
      • storima Tekst kopiowany na nazistowskich forach 01.08.13, 00:47
        Wystarczy wrzucic w necie cytat
        teksu grafomana
        i otwieraja sie nazistowskie forumowe koneksje.

FCz do takich nie nalezy.
    • Gość: Urlopowicz samokrytyka IP: *.wip.pcz.pl 01.08.13, 08:37
      Zwerbowani do takiej „grupy religijnej”, nieświadomi zagrożenia młodzi poddawani są szybkiemu potężnemu praniu mózgu.

Autor sam udowadnia co się dzieje z werbowanymi do sekty Rydzyka.
      • Gość: za i przeciw Re: samokrytyka IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 01.08.13, 10:00
        Wszyscy ludzie którzy chca robic za gwiazde sa niedopieszczeni i nie dofinansowani, oni potrzebuja bodzca, uwielbienia , podziwiania, klaskania i innych pieszczot. Jednak prawda jest ze tylko w grupie sie wygrywa i osiaga upragnione cele. Czy to jest miłośc, czy owsiak pomóglby potrzebujacej osobie tak prywatnie od serca, nie ! To jest miłość do siebie, kocham byc kochanym i tyle. Osobiscie nie wierze w takie cuda, nawet wielki altruista musi sie czasami obronic przed otaczajacą go rzeczywistościa, taka jest natura Natury. Chociaz św Pawel to pieknie napisał, to nie do końca jest prawdą, bo milość jest w człowieku, a ten musi zyć i walczyc z przeciwnościami losu, ale u wrazliwych ludzi uczucie przegrywa z rozsadkiem .....www.pallotti-london.co.uk/pl/cytaty-biblii/61-milosci/99-pawel-milosci.html
        • Gość: Q Re: samokrytyka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.08.13, 10:48
          "Czy to jest miłośc, czy owsiak pomóglby potrzebujacej osobie tak prywatnie od serca, nie"

Aha,to znaczy , że ja mogę napisać:czy św. Teresa "pomogłaby potrzebującej osobie tak prywatnie od serca , nie"

No chyba , że masz prywatne dzienniki Owsiaka spisywane dzień po dniu w których się chwali , że nikomu bezinteresownie " od serca " by nie pomógł ?? Masz , czy może jesteś wróżką , albo oczekiwanym Jezusem Chrystusem ,który zszedł na Ziemię i wie wszystko o wszystkich ?
          Ile ty masz lat , że piszesz takie bzdety ?
          • Gość: WOŚP Re: samokrytyka IP: *.net.stream.pl 01.08.13, 11:13
            Poczytaj sobie sprawozdania finansowe orkiestry. Ja po ich przeczytaniu przestałem wrzucać im do puszki ale reszta się cieszy że cel szczytny etc.
          • Gość: do Q Re: samokrytyka IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 01.08.13, 11:38
            Jezeli sw Teresa odda wszystko to ona zginie sama, i tej wiekszeJ dobrej połowy nie bedzie i nikomu nie pomoże, Dawno temu osobiscie znałem sw Franciszke, w trudnych chwilach powiedziała nie, mam Dziewiecioro dzieci, niemcy ich zabija jezeli pomoze jednej osobie, zabije dziewiecioro innych. Owsiaka znam od podszewki, jedna czesc anioła trzy czwarte diabła. Tyle
            • Gość: Q Re: samokrytyka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.08.13, 11:51
              Dalej piszesz bzdety , zarzucasz mu czyny lub zaniechania które sobie ubzduralaś/eś w głowie .

Jeżeli kogoś oskarżasz, że jest zły bo robi coś albo czegoś nie robi to podaj przykłady , dowody itd....
              Podajesz cytaty świętych a zachowujesz się jak zwykły cham: " znam go od podszewki ", znasz ?
              Jesteś babcią , mamusią , tatusiem , czy jak już pisałem Jezusem,
              czy po prostu pierwszy rzucasz kamieniem - jak przystało na umiłowanego bliźniego ?
              • Gość: pie...ński Re: samokrytyka Q IP: *.ecatel.net 01.08.13, 12:31
                Q napisał : babcią ,mamusią ,tatusiem czy jak pisałem Jezusem.A zachowujesz się jak zwykły cham.Wróciłeś już z Wyszkowa i naganiasz posty .Mam ci wkleić parę rodzynków twojej pojętej umysłowości .Cham ,prostak ,idiota ,lecz się buraku ,idź do psychiatry ,ile ty masz lat i tysiąc innych.Bo te wyjęte z rodem z poprawczaka nie będę opisywał.Wykształceniem też się nie chwal ,pokaż lepiej tatuaże.I tu ciekawostka ,jak pisze drugi naganiacz tej strony dyzio ,który uważa wszystkich forumowiczów za debili. To to samo takie pisanie tylko nicki się zmieniają .Palma pierwszeństwa należy się storimie.Ten jest nie wyjęty .Ja tu jestem panem i dyktuję warunki.Boga do swych niecnych celów nie mieszaj.Bo jest takie powiedzenie, jak Kuba Bogu ,tak Bóg Kubie .Zapisz to sobie w notesiku .
                • Gość: Q Re: samokrytyka Q IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.08.13, 12:39
                  To , że jesteś debilem i mylisz mnie z kimś z jakiegoś Wyszkowa to rozumiem ale wcinać się w czyjąś dyskusje- pożal się boże Holmesie tego nie zrozumiem ?
                  Zawsze piszę z jednego nicka bęcwale w odróżnieniu od jednego tchórza forumowego - pewnie wiesz o kim piszę !
                  Brałeś dzisiaj tabletki?
                  • Gość: Q Re: samokrytyka Q IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.08.13, 12:40
                    "Mam ci wkleić parę rodzynków twojej pojętej umysłowości .."
                    No to czekam na te sensacje ?
                    • Gość: wyszkow Re: samokrytyka Q IP: *.wyszkow.fuz.pl 01.08.13, 14:16
                      Ja tez czekam na cytaty moich "chamskich" wpisow.
                      Bo twoje posty

pospolitego bandyty,

seksualnego zboczenca,

oszusta i psychola
                      mozna cytowac setkami:

Gość portalu: oherowy berecik napisał(a):

> na 100% to nie będziesz ty qrwo,pało ,paruwocw...u takim to ja na pysk leje wię
                      > c ofiaro pękniętej gumy z pod śmietnika walonej w pysk przez tate o mnie się ni
                      > e martw
                      > Masz namiary o ile się nie posrasz zapraszam a debilek to mamusia za tobą wolał
                      > a bo to co leprze na jej dupie zostało ochłap się wślizgnoł i mamy to co mamy

Taniarada, jak ocenisz powyzszy post?

Psychopata.

Nieprawdaz?
                      • Gość: Q Re: samokrytyka Q IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.13, 15:07
                        A to się chłopak zdziwi :) taka klęska detektywistyczna ,
                        ciekawe czy dalej będzie mnie oskarżał , że jestem z Wyszkowa .
                        Robi się zabawnie na forum .
    • Gość: @miko Re: Broodstock Woodstock- zlot brudasów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.13, 10:17
      Drogi autorze tematu - w czym Ty widzisz problem? Nie chcę, to nie biorę udziału w takiej czy innej imprezie. Jak ktoś lubi taka muzykę, chce poczuć piasek we włosach i ma przyjemność z obcowania w gronie takich czy innych osób, to niech jedzie na ten festival.
      Ja nigdy nie czułem takiej potrzeby, natomiast mam kolegów i koleżanki, którzy - w czasach uczniowskich czy studenckich - na takie coś jeździli. Teraz są normalnymi, prawymi obywatelami, dobrymi matkami i ojcami. Jedni pokończyli studia prawnicze, inni są pedagogami, ktoś tam jest urzędnikiem w magistracie.
      • Gość: Ja Re: Broodstock Woodstock- zlot brudasów IP: *.dynamic.chello.pl 01.08.13, 10:35
        Gościu leczy kompleksy.
        • Gość: do Q Re: Broodstock Woodstock- zlot brudasów IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 01.08.13, 14:15
          Nawet tu mącisz zdrowa wode, chcesz z tego forum zrobić bagno, celowo prowokujesz ? co chcesz przez to uzyskac? nie oczekuje odpowiedzi.
          • Gość: wyszkow do bandyty miglanc taniarada oherowy IP: *.wyszkow.fuz.pl 01.08.13, 14:33
            Gość portalu: do Q napisał(a):

> Nawet tu mącisz zdrowa wode, chcesz z tego forum zrobić bagno, celowo prowokuj
            > esz ? co chcesz przez to uzyskac? nie oczekuje odpowiedzi.
            Wszedzie cie pelno psycholu. Ublizasz, grozisz

pobiciem

smiercia

publicznym obrzezaniem Zydow

Tak od lat swirze.
          • Gość: Q Re: Broodstock Woodstock- zlot brudasów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.13, 15:00
            A ty nawet tu prowokujesz , chcesz zniszczyć to forum, specjalnie prowokujesz ? co chcesz na tym ugrać ? nie liczę na odpowiedź .
            • Gość: wyszkow bnadyta miglanc IP: *.wyszkow.fuz.pl 01.08.13, 15:58
              Gość portalu: Q napisał(a):

> A ty nawet tu prowokujesz , chcesz zniszczyć to forum, specjalnie prowokujesz ?
              > co chcesz na tym ugrać ? nie liczę na odpowiedź .

Q, to jest rzeczywiscie bardzo chory czlowiek. Uzywa zwrotow typowych w wieziennej grypserce. Siedzi tutaj od dawien dawna. Czesto pisze o "dominacji" na forum, atakuje najaktywniejszych, badz najbardziej wyrozniajacych sie forumowiczow oskarzajac ich o "zdominowanie" i "kontrole" nad forum. To jest chore!
              Nigdy nie dyskutuje.
              Jedynie wulgarnie miesza z blotem tych, ktorzy maja inne niz on poglady!
              Szkoda czasu na psychola. Ostatnim jego nickiem, ktory kojarze to:
              "the only bodzio"--juz wowczas forumowicze wypominali mu jego chamstwo i wulgarne ataki na internautow. To bylo kilka lat temu!

Widac, ze jego psychoza sie poglebia, bo psychopatycznie i maniakalnie oskarza klamliwie innych uzytkownikow forum!

Pytany o dowody, nabiera wody w usta i wije sie jak waz!

Ma szczescie, ze nikt nie zglosil co niektorych jego wpisow do prokuratury, bo niezle by za nie beknal!

Oskarza innych o zmienianie nickow, a sam mial ich z kilka tuzinow, uzywajac ich w tym samym czasie!

Tworzy tak zwany "sztuczny tlok" na zakladanyc przez siebie watkach!

Nieszczesliwy, czlowiek z bardzo powaznymi, nieleczonymi i rozwijajacymi sie zaburzeniami psychicznymi.

Archiwa FCz stanowia doskonala dokumentacje jego patologii.

miglanc, taniarada, the only bodzio, oherowy
    • Gość: kioto Re: Broodstock Woodstock- zlot brudasów IP: *.opera-mini.net 01.08.13, 15:07
      Zrób proboszczowi loda, daj mu na tacę, czy co tam jeszcze ale innym nie mów, jak mają żyć. Kumasz frajerze?
      • Gość: przy okazji Re: Broodstock Woodstock- zlot brudasów IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 01.08.13, 15:58
        Jestem skromnym człowiekiem i jestem z tego dumny że nie muszę brac udzialu w siwiecie bogatych ludzi z wyzszych rzekomo swer, ktorzy tu ostatnio pokazali prawdziwe swoje oblicze i obrzucili sie wulgaryzmami przez co zwykli ludzie uznali za chamstwo i stracili do nich szacunek, zrobilem to i ja, bo jeżeli mam do kogos zal , to mówie to wprost do niego. śmiesznie wyglada np pan w garniturku w bialym kołnierzyku, z gó... m w kieszeni, by podrzucic swojemu urojonemu wrogowi. Albo pewna aktorka chwalila sie że jej slubny, robił na nia kał, i napisala o tym ksiażke liczac na lepszy zysk. Przeprosic mlodziez z przystanku woodstok, bo oni to robia spontanicznie, wracajac do dziecinnych lat, napewno niema w tym takiej wyrafinowanej podlosci jak u doroslych, starsi ludzie tez marzą o takim wyluzowaniu, ale już nie wypada .
      • Gość: wi fi Re: Broodstock Woodstock- zlot brudasów IP: *.42.6.220.alfanet24.pl 01.08.13, 16:35
        nie wywołuj imienia ojca swego nadaremno, parówo :D
    • Gość: oko Przystanek Jezus w natarciu ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.13, 16:08
      Przystanek Jezus w natarciu ?
    • storima Fenomen ASP to coś, z czego Woodstock słynie. 04.08.13, 13:46
      Jedna z najlepszych tego typu imprez w Europie.

Żałuje Pan, że nie było takich imprez za pana młodości?

- Bywałem na wielkich masowych imprezach w czasach realnego socjalizmu. W Warszawie w 1955 roku odbywał się Międzynarodowy Kongres Młodzieży i Studentów. Przyjeżdżali wszyscy ze wszystkich krajów świata. Z tego, co pamiętam, Andrzej Drawicz miał nawet zdjęcie z młodym Jaserem Arafatem, który zjawił się wtedy w Polsce.

Ale nie było błota i sadzawki.

- Ech, no nie. Ale było za to mnóstwo ubecji i konfidentów. I ta impreza to był właśnie wentyl bezpieczeństwa.

kultura.gazeta.pl/kultura/1,115024,14376418,Stanislaw_Tym_o_Woodstocku__Tutaj_przyjezdzaja_inteligentni.html#Cuk
      • Gość: m. oherowy berecik Takim wentylem bezpieczeństwa jest teraz internet IP: *.dynamic.chello.pl 04.08.13, 18:21
        Za kręcenie lodów przez rząd Platformy i PSL w Polsce cisza i nawet żaden minister nie leci na zbity pysk.Polak napluje na monitor i spokój .Pociątkowie i bękarty ubecji i esbecji niepodzielnie panują .Demony szaleją na Woodstocku.W 2010 roku Miecugow powiedział ,że żałoba narodowa po tragedii smoleńskiej ,może obudzić demony patriotyzmu.No i wykrakał sobie.
    • Gość: nn Re: Broodstock Woodstock- zlot brudasów IP: *.adsl.inetia.pl 14.08.13, 13:24
      www.youtube.com/watch?v=Gmo9PDXwXzE
      • Gość: gość w dom, Bog w Re: Broodstock Woodstock- zlot brudasów IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 15.08.13, 11:53
        Ktos powiedział ze powinna być rożnorodność, z czym ja sie nie zgadzam, Powinna byc tolerancja w różnorodności, czyli żyj i daj zyc drugiemu. Uwazam że najważniejsza w życiu jest nauka psychologii, kto ma troche wyobrazni ten jest czlowiekiem tolerancyjnym i wywazonym. Psychologia powinna byc w szkole przedmiotem pierwszoplanowym, a tak nie jest, nabijaja młodziezy glowy roznymi glupstwami niepotrzebnymi i tak te glowy żyja . Przystanek woodstok jest taka odskocznią od falszywego swiata pełnego durnoty,. Jezeli nikt nikomu nie robi krzywdy, to niech sie ludzie tarzaja w błotku, tak jak w poprzednich wcieleniach, a blotka są rozne, jedne można latwo zmyc za pomocą wody, inne natomiast, ciażą na czlowieku cale zycie, trzeba wyważyc które jest gorsze.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka