Dodaj do ulubionych

Awokado Brzeźnicka

25.03.15, 17:22
Witam,
byłem dzisiaj kupić karnet na siłownię, bo nazbierało się kilka lat przerwy, ale mniejsza z tym. Przy wjeździe do taurusa zauważyłem wielki szyld restauracji Awokado. By może ktoś i jadł? Słyszałem pochlebne opinie przy recepcji, podobno zdrowa żywność.. Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • adr-i-jan Re: Awokado Brzeźnicka 25.03.15, 17:45
      zainteresowany wielkim podświetlonym szyldem poszedłem z dziewczyną zjeść coś po treningu.. obsługa bardzo miła, dania przyrządza właścicielka, która z uśmiechem na ustach opowiedziała nam o poszczególnych pozycjach.. jest w lokalu jeszcze kilka niedociągnięć (brak wifi, menu tymczasowe drukowane własnoręcznie), ale zostaliśmy zapewnieni, że to tylko kwestia czasu i dopracowania.. co najważniejsze - jedzenie, zamówiliśmy krem z pomidorów, krem czosnkowy, gulasz warzywny na jaglance z kurczakiem i naleśnika pełnoziarnistego z kurczakiem i mango.. naprawdę z czystym sumieniem mogę napisać, że było pysznie! wszystko świeże co najważniejsze i chyba pierwsze takie zdrowe miejsce w Czwie.. po zjedzeniu innych dań też podzielę się wrażeniami, ale na dziś polecam
      • miss.kawodrzy Re: Awokado Brzeźnicka 25.03.15, 20:58
        ale krypciocha :DDDDDDDDD
        • kuzio_23 Re: Awokado Brzeźnicka 26.03.15, 07:39
          Dzięki adr-i-jan. Dokładnie tak miss kawodrzy, w tym kraju wszyscy powinniśmy "spisek" na drugie ;) Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka