Gość: Piotr Krynski Re: Ksiądz z ograniczoną odpowiedzialnością IP: *.dyn.optonline.net 16.09.04, 18:20 Znam tego czlowieka od malego, gdyz jest mojm wojkiem. Pisac swinstwa o kims kogos sie nie zna tylko na to was stac. Natomiast nikt nie pisze co on robil wczesniej, zanim zalozyl szkole. Nigdy nikogo nie skrzywdzil, i nie sadze ze jest to wlasnie motyw waszych wypowiedzi. Nazywac kogos "cwaniakiem" , "zlodziejem" czy "zboczenicem" ludzie powarjowaliscie lub wam ktos mydli oczy, a moze jest to spowodowane poprostu zazdroscia ze ktos mogl zrobic tak wiele i zdobyc wiele a was nawet nie stac aby zajcs do kosciola i dac na tace. Postarajcie sie pokonczyc szkoly tak jak on to zrobil i dopiero wypowiadajcie sie na czyjs temat. Bronie go nie tylko dla tego ze jestem jego krewnym, nie, musze sie przyznac ze ostatni raz go widzialem i mialem znim okazje porozmawaic w 1994 roku. Polska rozpada sie przez takich ludzi jak wy, bez wiary i ludzkiego rozsadku. Szukacie winnych tam gdzie ich nie ma. Poruszylibyscie lepiej temat pana Michnika i jego brata ktory swego czasu skazywal niewinnych ludzi a teraz sie ukrywa, CZY NIE JEST TO NAPRAWDE DOBRY POMYSL NA ARTYKUL !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mimoza Re: Ksiądz z ograniczoną odpowiedzialnością IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.09.04, 18:26 Gość portalu: Piotr Krynski napisał(a): > Znam tego czlowieka od malego, gdyz jest mojm wojkiem. > Pisac swinstwa o kims kogos sie nie zna tylko na to was stac. > Natomiast nikt nie pisze co on robil wczesniej, zanim zalozyl szkole. > Nigdy nikogo nie skrzywdzil, i nie sadze ze jest to wlasnie motyw waszych > wypowiedzi. > Nazywac kogos "cwaniakiem" , "zlodziejem" czy "zboczenicem" ludzie > powarjowaliscie lub wam ktos mydli oczy, a moze jest to spowodowane poprostu > zazdroscia ze ktos mogl zrobic tak wiele i zdobyc wiele a was nawet nie stac > aby zajcs do kosciola i dac na tace. > Postarajcie sie pokonczyc szkoly tak jak on to zrobil i dopiero wypowiadajcie > sie na czyjs temat. > Bronie go nie tylko dla tego ze jestem jego krewnym, nie, musze sie przyznac ze > > ostatni raz go widzialem i mialem znim okazje porozmawaic w 1994 roku. > Polska rozpada sie przez takich ludzi jak wy, bez wiary i ludzkiego rozsadku. > Szukacie winnych tam gdzie ich nie ma. Poruszylibyscie lepiej temat pana > Michnika i jego brata ktory swego czasu skazywal niewinnych ludzi a teraz sie > ukrywa, CZY NIE JEST TO NAPRAWDE DOBRY POMYSL NA ARTYKUL !!!! Dzięki Ci Piotrze Krynski!!! - Twoje wyjaśnienia otworzyły nam oczy na uczciwość ks. Rektora. Przejrzeliśmy i kajamy się........ buhahahaha Ciekawe kto ma więcej oleju w głowie: wujek, czy bratanek (jeżeli nim jest)?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Krynski Re: Ksiądz z ograniczoną odpowiedzialnością IP: *.dyn.optonline.net 16.09.04, 18:41 "Mimoza" czy tam jak cie zwa. Nawet niestac cie na to aby sie przedstwaic tak jak ja to zrobilem. Obawiasz sie czegos? Pamietaj jedno, ten sie smieje co sie smieje ostatni. Latwo jest pisac bzdury i glupoty. A co do twego pytania, mysle ze cie wreszcie to zaspokoi ze oleju w glowie moj wujek ma wiecej w glowie niz ja i ty razem wzieci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysiek Re: Ksiądz z ograniczoną odpowiedzialnością IP: *.prenet.pl 16.09.04, 20:37 Do interesów to z pewnością ma więcej oleju w głowie niż my wszyscy. Mówisz prawdę, potwierdzam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mimoza Re: Ksiądz z ograniczoną odpowiedzialnością IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.09.04, 21:42 > "Mimoza" czy tam jak cie zwa. > Nawet niestac cie na to aby sie przedstwaic tak jak ja to zrobilem. Jesteś Wielki, naprawdę!!! > Obawiasz sie czegos? Tak, pchełek w nosie. > Pamietaj jedno, ten sie smieje co sie smieje ostatni. Ja się śmieję zawsze, więc... > Latwo jest pisac bzdury i glupoty. Faktycznie Tobie idzie to z łatwością. > A co do twego pytania, mysle ze cie wreszcie to zaspokoi ze oleju w glowie > moj wujek ma wiecej w glowie niz ja i ty razem wzieci. Tak, i jeszcze cały episkopat, tak ich w trąbę robi, o różnych innych notablach, premierach, prezydentach, szefach firm stawiających mu łazienkę za 70 tysięcy nie wspomnę.... skąd ty się urwałeś? twoja naiwność powala jak uderzenie młotem parowym. Idź się ucz chłopcze i skończ te swoje "szkoły" jak "wojek", czy też może "wujek". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: franek_Kraków GW celuje w opluwaniu Polonii!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.04, 22:33 od dłuższego czasu trwa nagonka na Polonię! Ciekawe, kto z tych bezmózgowych pisarczyków na dworze made in kosher wie, ile zasług ma Kryński w pracy z młodzieżą. W latach 70-tych ocalił przed likwidacją i rozbudował Zakład dla Dzieci i Młodzieży Niepełnosprawnej w Zawadzkiem, pracował z Niewidomymi w Laskach k/W-wy, zakładał od podstaw szkoły podstawowe w Diecezji Djang i Bertoua w Kamerunie. Dwukrotnie został nagrodzony w latach 80-tych przez miesięcznik "Misyjne Drogi" Wydawnictwo OO. Oblatów z Poznania za najciekawsze pamiętniki misjonarzy. Wraz z Fundacją "Lekarze bez granic" organizował i organizuje do dnia dzisiejszego pomoc dla Afryki. Ale to tylko niewielka część jego działalności. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PK Re: Ksiądz z ograniczoną odpowiedzialnością IP: *.dyn.optonline.net 16.09.04, 22:44 ZAZDROSC <MIMOZA> ZAZDROSC CIE ZJADA SMIESZNY CZLOWIECZEK JESTES POPROSTU PROSTAK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Ksiądz z ograniczoną odpowiedzialnością IP: 212.87.232.* 21.09.04, 11:55 Na twoim miejscu bym się nie przyznawała, że płynie wtobi ta sama krew, co w tym paszkwilu. Ty go widziałeś ostatni raz w 94 a ja go widzę dość często i to jak upadla uczciwych ludzi to przechodzi ludzkie pojęcie. I to wszystko po to ,żeby było go stać na goszczenie w swojej willi coraz to nowych młodych [przystojnych Murzynów. OHYDA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: Ksiądz z ograniczoną odpowiedzialnością IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.09.04, 23:10 Tak a kto niby to ma zrobic?? wierni?? czy moze kosciol powinien wypracowac odpowiednie procedury ktore uniemozliwia kariery takich nikosiow dyzm?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: absolwent AP To złodziej i oszust IP: *.prenet.pl 18.09.04, 13:43 wykorzystuje studentów i oszukuje firmy, po trupach idzie do celu! z takimi trzeba walczyć!!! Odpowiedz Link Zgłoś