Dodaj do ulubionych

LISTA DOBRYCH GINEKOLOGÓW W CZĘSTOCHOWIE

• Gość: ania tabletki IP: 195.205.171.* 22.07.09, 22:36
      kogo (państwo) jesteście mi w stanie polecić. mam 20 lat, planuję zacząć brać
      tabletki antykoncepcyjne, byłam na paru wizytach u dr Pogorzelskiej ale nie
      jestem przekonana. jakieś rady, do kogo?
      • Gość: annia Re: tabletki IP: *.prenet.pl 27.07.09, 22:38
        Polecam Ci opisywanego tu właśnie dr Schillera, chodzę do niego od ponad 2 lat i nie wyobrażam sobie innego.... wytłumaczy Ci wszystko, powie jak się dobiera tabletkii zrobi Ci badania... ja brałam chyba z 5 róznych tabsów i z każdymi byly problemy, schiller raz mnie zbadał zrobił badania i zapisał tabletki które bez problemu biore do dzis... Gość jest bardzo miły, i zna się na rzeczy... jest trochę ekstrawagancki.....ale można mu to wybaczyć :)))))))))
        • Gość: ania Re: tabletki IP: 195.205.171.* 31.07.09, 14:14
          a jakie badania są przeprowadzane?
          • Gość: annia Re: tabletki IP: *.prenet.pl 01.08.09, 09:43
            nie pamietam dokladnie, jakies dwa hormony i jakies badania zwiazane z watroba i krzepliwoscią krwi, pamietam ze było 6 pozycji na skierowaniu :)

• 1-jesssika chce isć pierwszy raz do ginekologa gdzie najlepie 23.08.09, 12:24
      witam

mam 19 lat i chcialabym isc do ginekologa aby mnie przebadal i sprawdzil czy wszystko jest ok tylko nie mam pojecia gdzie iść, wolałabym prywatnie prosze pomóżcie mi
      • Gość: annia Re: chce isć pierwszy raz do ginekologa gdzie naj IP: *.prenet.pl 23.08.09, 20:54
        naprawdę idz do Schillera albo Strzelczyka tego ze szpitala micjiewicza. bedziesz zadowolona i bez stresu
        • 1-jesssika Re: chce isć pierwszy raz do ginekologa gdzie naj 23.08.09, 21:26
          dzieki za odpowiedz :*
        • big-owieczka Re: 100% lekarz z powołania dr. Szyller. 24.08.09, 12:59
          Polecam Ci go szczerze. Ja do niego chodzę od jakiegoś czasu i jak na razie nie
          mam w planach go zmieniać. a po za tym jest na kase chorych i nie musisz za
          porządną wizyte płacić kupe kasy. bo Pan dr jest naprawde super.
          • Gość: lucja1212 Re: 100% lekarz z powołania dr. Szyller. IP: 77.255.73.* 03.09.09, 20:42
            A ja polecam dr Bilskiego, wczesniej chodzilam do dr Bińczyka niestety. Dlatego
            niestety, bo chciał mi wypalac nadrzerke, gdzie jest to jednak dosc ryzykowne.
            Poszlam wiec do dr Bilskiego, od razu powiedzial ze mam nadżerkę ale leczyl mi
            ja robiąc opatrunki. Jak juz po wszystkim poweidzialam mu, ze bardzo sie balam
            wypalania, to stwierdzil ze tylko nieodpowiedzialny lekarz robi takie zabiegi.
            • Gość: nie na pck!!! Re: 100% lekarz z powołania dr. Szyller. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.09.09, 10:43
              wiele w zyciu widzialam ale "lekarz" dr na Rafał B. ktory spowodowal smierc
              dziecka w łonie matki!!! i lekarza w szpitalu na PCK ktorzy wypuszczaja kobiete
              z rakiem do domu.. "bo po co jej sie spieszy pod noz" to lekka przesada!! na
              prawde dziewczy badzcie czujne
            • Gość: agata Re: 100% lekarz z powołania dr. Szyller. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.11.09, 13:57
              Nie powinnaś opowiadać swojej rozmowy z lekarzem.W jakiej sytuacji stawiasz dra
              Bilskiego wobec kolegi po fachu? Moim zdaniem potrzebna ci jest szybko wizyta u
              dobrego psychiatry!
              • ewelina2024 POMOCY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 05.11.09, 18:10
                Dziewczyny poózcie. Sama już nie wiem co mam robić. Do którego ginekologa iść... Chodziłam do Ziębińskiego. Miałam zabieg hsg i po nim nic.. nic więcej. Dzwoniłam do gina ale powiedział że teraz to ja mam zajść w ciążę.... TYLKO TYLE.. POWOŁANIE?
                • Gość: majka Re: POMOCY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.10, 17:33
                  czy ktoś może powiedzieć coś więcej na temat dr Ziębńskiego?
                  • madejdobosz Re: POMOCY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 28.01.10, 09:58
                    podbijam wątek, również zastanawiam się nad wyborem dr. Ziębińskiego proszę o opinie
    • blakagula5 [...] 07.09.09, 17:17
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • Gość: gość Re: Rafał Betcher IP: *.net.stream.pl 16.09.09, 06:43
        całkowicie zgadzam się z poprzedniczką
    • Gość: siaska Re: lista dobrych ginekologow IP: *.adsl.inetia.pl 23.09.09, 15:11
      zdecydowanie polecam dr T. Grabowskiego - przyjmuje prywatnie na Wolnej 15 -
      niestety nie przyjmuje w zadnym częstochowskim szpitalu....

stanowczo odradzam dr M/. Owsiejko i dr Podgórską - przynajmniej dziwczynom
      które starają się zajść w ciąże.... mnie zwodziły i szprycowały lekami przez 3
      lata a jak sie okazało nie zrobiły mi podstawowych badan, co szybko dostrzegł
      dr. Grabowski i na efekt nie musiałam długo czekać.....
    • kubaleks T,Strzelczyk!!!! 27.09.09, 21:40
      Odradzam,bo zrobił mi niezły numer przed porodem a rodziłam w
      lutym.Dzięki Bogu Olek zrobił mi cięcie na szybko bo okazuje się że
      maksymalnie przenosiłam moją córcię i łożysko było już w strzępach a
      lekarz twierdził że wszystko ok.Dodam że chodziłam do niego
      prywatnie no i co z tego jak nie wykazał się absolutnie-nie polecam.
      • Gość: insomnia Re: T,Strzelczyk!!!! IP: *.onlinesc.net 11.11.09, 20:32
        czy dr Tomasz Strzelczyk posiada w swoim prywatnym gabinecie aparaturę do usg?
        • Gość: kate Re: T,Strzelczyk!!!! IP: *.onlinesc.net 11.11.09, 20:35
          napiszcie, proszę, jak wygląda badanie u niego (prywatnie)... czy przeprowadza
          kompleksowe badania, czyli usg piersi, narządu rodnego, cytologię?
          • kubaleks Re: T,Strzelczyk!!!! 22.11.09, 22:30
            piersi nie bada,cytologię wykonuje ale jeśli jesteś w ciąży daj
            sobie spokój z tym lekarzem.Cóż z tego że fajny,miły itd.ja nie
            lubię tak niekonkretnych ludzi ,po prostu zostawił mnie na lodzie
            niby twierdził że przekarze koledze aby zaopiekował się mną a w
            rezultacie nie zrobił tego.Dzięki Bogu Olek zaczął działać bo ciąża
            prawie 3 tyg.przeterminowana.
            • Gość: Kotka Re: DR Buzdygan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.09, 18:30
              Chodzę do dr Buzdygan,jak na razie wszystko ok, dokładne USG na każdej wizycie
              (w cenie),wszystko wyjaśnia, do tego jest sympatyczna i z uśmiechem potrafi mnie
              szybko odstresować. Może to nie jest najważniejsze ale pomaga przy pierwszej
              ciąży, kiedy człowiek jest kompletnie zielony. Jak na razie jestem bardzo
              zadowolona, zobaczymy po porodzie:)
              • Gość: ona Re: DR Buzdygan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.09, 15:34
                Całą ciąże chodzilam do dr Buzdygan i musze stwierdzic ze jest
                rewelacyjna.Odbiera mój poród i w sumie tylko dzięki niej ja i mój
                dzieciaczek mamy sie dobrze.Takze zapewe i ty kotka bedziesz
                zadowolona i samej cie nie zostawi.
                • mama_inka Re: Położna ? 08.12.09, 11:26
                  Pilnie szukam położnej która pracuje w szpitalu na Mickiewicza. Jakie tam teraz
                  warunki panują.jak ja rodziłam pięć lat temu to było w miarę ok.
                  • samanta79 ginekolog przy ciazy zagrozonej 10.12.09, 14:57
                    potrzebuje ginekologa ktory zajmie sie ciaza zagozona mam macice jednorozna
                    • Gość: anka Re: ginekolog przy ciazy zagrozonej IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 14.12.09, 17:07
                      szukam dobrego gina ale tylko kobiety ( niedrogiej )
                • Gość: aga Re: DR Buzdygan IP: 188.33.4.* 06.01.10, 21:21
                  wybieram się pierwszy raz do ginekologa i chciałabym iść do kobiety lekarza a z
                  tego co widzę jest mało opinii na temat kobiet ginekologów.
                  proszę o pomoc!
                  czy może dr.Buzdygan
              • Gość: autor Re: DR Buzdygan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.10, 15:32
                Mnie ciąze prowadzila tez dr Buzdygan daj boze aby kazdy mial
                takiego lekarza.Pomimo wyjazdu sluzbowego przyjechala do porodu,
                poznij zajrzala zapytac jak sie czuje i jak moj dzieciak sie ma bo
                porod najlatwiejszy nie byl pomimo serdecznosci i ciepla ze strony
                pani dr.Z opieki poporodowej rozwniez jestem bardzo zadowolona.I
                jesli drugie dziecko to tylko z prowadzeniem ciazy u dr Kasi.
    • Gość: rafantynka Re: dr Jerzy Sikora IP: *.adsl.inetia.pl 15.12.09, 12:50
      Hej dziewczyny mam pytanko ma któraś numer komórki do dr Sikory bo chciałabym umówic się na wizytę. Chyba że umówic się dzwoniąc na stacjonarny w gabainecie doradzcie:)
      • Gość: rafantynka Re: dr Jerzy Sikora IP: *.adsl.inetia.pl 18.12.09, 07:25
        Kurcze już się dodzwoniłam i hehehe Pani powiedziała dopiero w lutym-porażka, więc wybrałam dr Najmana na tym forum ma nawet niezłe opinie po wizycie napisze swoją opinie, ogólnie uważam że każdy jest dobry jak się mu uda:)
        • Gość: Justyna Pani ginekolog IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 18.12.09, 19:45
          Witam chcialabym isc do ginekologa dobrac srodki antykoncepcyjne ale nie wiem
          do ktorego isc. Raczej chcialabym isc do kobiety. Polecono mi dr Jolante
          Magnuszewska ale kompletnie nie moge sie do niej dodzwonic. Mozecie mi kogos
          polecic ?
          • Gość: niunia Re: dr P o g o r z e l s k a IP: *.isd-hcz.com.pl 06.01.10, 12:09
            Ostrzegam wszystkie dziewczyny, które mają zamiar powierzyć ciążę
            tej lekarce. Siostra moja rodzi za półtora miesiąca. Całą ciążę
            przechodziła do pani dr prywatnie. Na ostatnich dwóch wizytach pani
            dr z usg wyczytała, że dziecko ma krótkie uda w stosunku do reszty
            ciała. Kolejne usg wykazało jeszcze gorzej: głowa 6 miesiąc,
            brzuszek 7 miesiąc a uda 4 miesiąc. Siostra bardzo płakała nie mogła
            się uspokoić. Bezduszna lekarka nie zleciła w tym przypadku żadnych
            badań potwierdzających. Powiedziała jedynie, że będzie duża
            dziewczynka i współczuje jej porodu. SZOK!!!!! Natychmiast
            pojechałam z siostrą do swojej lekarki. Ta zbadała ją zrobiła usg i
            stwierdziła, że dziecko rozwija sie prawidłowo. Dla potwierdzenia
            dała skierowanie na usg prenetalne.Byłyśmy wczoraj, wszystko
            ok!!!!!!!!!!!! Zebrało się dwóch lekarzy przy opisie i kręcili
            głowami czytając opisy p. dr. Na szczęście kocówką ciąży i
            rozwiązaniem zajmie się moja lekarka. Szkoda, że siostra od początku
            nie chciała mnie słuchać, uniknęła by niepotrzebnego stresu. Ale
            teraz trzeba się tylko cieszyć i czekać na szybkie i szczęśliwe
            rozwiązanie. Nie wiem co pani dr Pogorzelska chciała w ten sposób
            pokazać a może zasugerować. Na pewno nie zostawimy tak tej sprawy.
            • Gość: Ela Pierwsza wizyta u ginekologa. IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 18.01.10, 19:55
              Witam! Chciałabym wybrać się na pierwsza wizytę do ginekologa. Raczej wolałabym
              iść do kobiety. Czy mógłby mi ktoś polecić jakiegoś sympatycznego ginekologa,
              który wszystko wytłumaczy na spokojnie ? Bardzo proszę o pomoc.
    • Gość: monia Re:Drabek i Bilski Polecam! IP: 77.255.87.* 27.01.10, 09:17
      Dr.Drabek bardzo dobry(delikatny)lekarz.Szkoda że już nie przyjmuje w przychodni
      na Wielkoborskiej:( i nie wiem gdzie go teraz można znaleść.Nie pracuje też w
      szpitalu,wiec dla Pań w ciąży polecam Dr.Bilskiego,ma prywatny gabinet i jest
      z-cą ordynatora na Mickiewicza,wiec pod czas porodu napewno dobrze sie zajmie
      pacjentka (mnie bardzo pomógł przy porodzie)Pozdrawiam:)
      Ps.Nie bede za to polecać Dr.Sali-b.niedelikatny:(
      • mamaeli monitoring cyklu 04.02.10, 19:15
        Witam,
        szukam dobrego lekarza do monitorowania cyklu.
        Kogo polecacie?
        Ile kosztuje wizyta z USG?
        • Gość: b Re: monitoring cyklu IP: *.adsl.inetia.pl 05.02.10, 17:07
          up
          • Gość: matka a co sądzicie o doktor E.Wojtyli-Mierzwie z PCK? IP: 178.56.42.* 21.02.10, 20:20
            Ciekawa jestem opinii,bo pierwsze wrażenie -bardzo miłe,czy któraś u
            niej rodziła?
    • roli77 Re: lista dobrych ginekologów częstochowa 09.10.14, 11:31
      odradzam dr korna. jest niekompetentny i bezczelny. kasuje negatywne opinie na swój temat
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka