Gość: Beacia Re: Prof.Witek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.06, 20:27 Dziewczyny byłam u Prof.Witka. Rewelacyjny-super lekarz. Wreszcie nie musimy się martwić co z sobą zrobić i gdzie jeżdzić jak mamy problem.Przyjmuje w Sw.Łukaszu tel. 034/ 3568 076 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Prof.Witek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.06, 20:59 a ile kosztuje wizyta? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beacia Re: Prof.Witek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.06, 09:58 Wizyta z USG kosztuje 150zł i oczywiście dostajesz fakturę-wreszcie normalnie.Ale naprawdę warto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agata Re: Prof.Witek IP: *.chello.pl 19.03.06, 20:51 Byłam w czwartek u prof.Witka i rownież jestem zachwycona.rewelacyjny lekarz.bylam umowiona na konkretna godzinę,żadnego poślizgu,co niestety mnie w innych miejscach denerwowało.pełna dyskrecja.Maja barzo dobre USG,badania na miejscu od razu zrobia Super!!Ktoś pytał o wkładkę,moja znajoma zakładała u prof.klimka,w krakowie,ale z tego co widzialam tez przyjmuje na zaciszanskiej,polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
justysl1 Re: Prof.Witek 23.03.06, 16:39 Hej! Czy wiesz jaki jest tam sprzęt USG -technika 3D? Chodzi mi o dokładne zbadanie serduszka dziecka i dlatego pytam. Odpowiedz Link Zgłoś
justysl1 Re: Prof.Witek 23.03.06, 16:40 justysl1 napisała: > Hej! Czy wiesz jaki jest tam sprzęt USG -technika 3D? Chodzi mi o dokładne > zbadanie serduszka dziecka i dlatego pytam. Chodzi oczywiście o klinikę na zaciszańskiej i prof Witka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klinika Re: Prof.Witek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.06, 11:42 Szanowna Pani!Jeżeli chce Pani zbadać małe dziecko to potrzebny jest kardiolog dziecięcy, natomiast jeżeli jest to badanie dziecka podczas ciąży, to takiego badania dokonuje ginekolog z kardiologiem dziecięcym.Sprzęt który posiadamy ma kolorowy Color Doppler i głowice które umożliwiają takie badanie,dysponujemy również specjalistami. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
wanessaiii Re: Prof.Witek 27.03.06, 22:49 A gdzien to jest ile kosztuje wizyta czy robi usg i cytologię Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iwona Re: Prof.Witek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.06, 09:29 Jestem bardzo zadowolona z wizyty u Prof. Witka i myślę ze znalazłam lekarza dla siebie. Wizyta z USG kosztuje 150zł i warto.Przyjmuje na ulicy Zaciszańskiej 25 (boczna od Barbary) w Klinice Św. Łukasza Tel. 034/ 3658-076 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Prof.Witek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.06, 11:37 a czy w koszt wizyty wliczona jest takze cytologia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iwona Re: Prof.Witek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.06, 08:27 Cytologia jest robiona osobno i kosztuje 30zł Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 3443 Re: Prof.Witek IP: *.aosk.czest.pl / 195.117.123.* 30.03.06, 09:37 napisz ile było już pacjentek u prof. Witka, bo ty chyba to wiesz skoro tam pracujesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klinika Re: Prof.Witek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.06, 13:26 W odpowiedzi na post gość 3443 odpowiadamy uprzejmie, że każdorazowo podczas wizyt Prof. Witka mamy komplet pacjentek. To świadczy o tym, że jest świetnym fachowcem i takie mamy opinie pacjentek. Proponujemy sprawdzić osobiście Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja spirala IP: 213.199.204.* 17.03.06, 10:41 Gdzie dziewczyny zakładałyście wkładkę wewnątrzmaciczną, tzn. u jakiego ginekologa, prywatnie czy państwowo, ile kosztowało i czy jesteście zadowolone? Z góry dziękuję za każdą wypowiedź!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dls8 Dr. Elżbieta Grabska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.06, 12:40 Czy ktoś leczył się u tej pani doktor? Jakie opinie na temat troski o pacjentkę w ciąży? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ta Re: spirala IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.06, 10:47 dwukrotnie zakładałam u dr Owsiejko, ceny nie podam bo nie pamietam ale nie zwaliła mnie z nóg, chyba ok 200,00 zł - ale było to kilka lat temu, wszystko zawsze było ok, polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dls8 Re: dr Grabska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.06, 12:44 Jakie opinie na temat tej pani doktor? Jaka jest w stosunku do pacjentek? Co z fachowością badania? Drogie Panie proszę o opinie, to moja pierwsza ciąża chciałabym, by ktoś właściwy ją poprowadził, może spotkałyscie się z tą panią doktor? Odpowiedz Link Zgłoś
eni69 Re: dr Grabska 26.05.06, 09:49 Dwa tygodnie temu urodziłam śliczego, zdrowego synka. Całą ciąże prowadziła dr Grabska i jestem z jej opieki bardzo zadowolona i z czystym sumieniem mogę ją polecić. W stosunku do mnie była i jest bardzo miła; jeśli nie podobały jej się jakieś wyniki, kierowała mnie dalej do specjalistów na bardziej szczegółowe badania. Nic złego na temat pani dr nie mogę powiedzieć. POLECAM, POZDRAWIAM I ŻYCZĘ POWODZENIA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
justysl1 Dr Blukacz- the best 23.03.06, 16:31 Dr. Blukacz to lekarz z klasą i powołaniem. Ujęło mnie jego podejście -choć spotkałam go w przykrym dla siebie momencie. Zaufałam mu. Oddałam w jego ręce to co najcenniejsze dla kobiety -dziecko (finał w sierpniu). Muszę przyznać, że jestem czasem bardzo dociekliwa, mam mnóstwo pytań i wątpliwości, a On cierpliwie słucha, tłumaczy i uspakaja. Zawsze przy doborze leków czy badań stara się równoważyć profilaktykę z bezpieczeństwem kobiety, dziecka. Z pewnościę nie należy do tych którzy za wszelką cenę, choć się czasami nie znają lub nie mają sprzętu, chcą wyciągnać od nas pieniadze. Wręcz przeciwnie!!! Chodzę do przychodni, a jeśli ma jakieś wątpliwości to chętnie wskazuje innych lekarzy, którzy mogą pomóc. Dla mnie to profesjonalizm. Spokojnie nadałabym mu tytuł "Lekarz- Przyjaciel Kobiet" :-) Odpowiedz Link Zgłoś
justysl1 Dr Blukacz - the best 23.03.06, 16:32 Dr. Blukacz to lekarz z klasą i powołaniem. Ujęło mnie jego podejście -choć spotkałam go w przykrym dla siebie momencie. Zaufałam mu. Oddałam w jego ręce to co najcenniejsze dla kobiety -dziecko (finał w sierpniu). Muszę przyznać, że jestem czasem bardzo dociekliwa, mam mnóstwo pytań i wątpliwości, a On cierpliwie słucha, tłumaczy i uspakaja. Zawsze przy doborze leków czy badań stara się równoważyć profilaktykę z bezpieczeństwem kobiety, dziecka. Z pewnościę nie należy do tych którzy za wszelką cenę, choć się czasami nie znają lub nie mają sprzętu, chcą wyciągnać od nas pieniadze. Wręcz przeciwnie!!! Chodzę do przychodni, a jeśli ma jakieś wątpliwości to chętnie wskazuje innych lekarzy, którzy mogą pomóc. Dla mnie to profesjonalizm. Spokojnie nadałabym mu tytuł "Lekarz- Przyjaciel Kobiet" :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no-nie Dla przejrzystości wypowiedzi !!! IP: *.man.czest.pl 23.03.06, 19:03 Mam propozycję by osoby wypowiadające się, w temacie pisały poprostu nazwisko lekarza ze znaczkiem + lub - ( w zależności od uczuć własnych względem postaci). to zdecydowanie ułatwi zrobienie sobie szybkiego rankingu, bo czytanie staje się trudne ze względu na ilość wpisów. To taka propozycja - a nuż się przyjmie. Szybciej da się policzyć plusiki niż czytać wszystko jak leci Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda +dr Agnieszke Ściegienną-Hirszfeld IP: *.trustnet.pl 24.03.06, 10:14 polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A. Re: - dr Agnieszke Ściegienną-Hirszfeld IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.06, 01:07 odradzam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ismaili Re: Dla przejrzystości wypowiedzi !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.06, 11:02 +dr Kowalski Odpowiedz Link Zgłoś
apati - dr G.Adamkiewicz 25.03.06, 18:17 owa lekarka chciała leczyć mi nadzerkę której jak się okazało nigdy nie miałam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: lista dobrych ginekologów w częstochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.06, 18:20 Dr.Rubik fatalny fachowiec,nie zleca żadnych badań, traktuje pacjętke jak królika doświadczalnego,leczy zwiękrzając dawke leków a gdy coś nie wychodzi umywa ręce - zdaleka od takiej pseudo lekarki !!! Gorąco polecam Dr.Grzegorza Płacheckiego : miły,kompetentny,udziela odpowiedzi na wszystkie wątpliwości,troskliwy w szpitalu ! - pracuje na Parkitce,przyjmuje na kasę chorych na ul.Sobieskiego 84 w środy. Odpowiedz Link Zgłoś
katx1 + Jarosław Wiktor 26.03.06, 18:33 Przeczytałam całe forum zdania są różne więc i ja dodam coś od siebie, jeszcze nie rodziłam ale właśnie zaczęliśmy się z mężem starać o dziecko. Każda wizyta u ginekologa jest dla mnie ogromnym stresem i dlatego długo wybierałam ginekologa. Kilka lat temu trafiłam na dr Najmana i wspominam tę wizytę doskonale, przestałam do niego chodzić tylko dlatego że w tym ośrodku kolejowym zawsze była do niego kolejka. Co do Bethera to moja koleżanka z nim współpracowała i to co słyszałam podnosiło mi włosy na głowie - ostrzegam przed tym zimnym i cynicznym człowiekiem. O kobietach ginekologach nie mam dobrego zdania od 16 roku życia kiedy pani doktor (z innego miasta więc nie pytajcie o nazwisko)oznajmiła mi że mam guza w piersi do wycięcia po czym mnie wyzwała, kiedy się rozpłakałam. Ostatecznie zdecydowałam się na cudownego człowieka dr Jarosława Wiktora, może jest i drogi ale mój komfort psychiczny podczas wizyt jest wart każdych pieniędzy. Polecam go wszystkim dziewczynom które mają opory przed pierwszą wizytą. Co do jego kompetencji zawodowych rodziło u niego kilka moich koleżanek wszystkie zadowolone wracają do niego w kolejnych ciążach, jednej z nich uratował córeczkę, na której inni położyli już krzyżyk. Razem z dr Kornem stanowią na parkitce naprawdę niezły zespół. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 12.12m Re: + Jarosław Wiktor IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.06, 00:30 ja chodzilam w ciazy do dr,Artura Jawora i JArosława WIKTORA polecam,obydwoje kursuja na parkitce i tam mialam rodzic,ale zrazilam sie co do porodu tam i urodzilam na mickiewicza.pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś
justa1211 Re: + Marek Korn 27.03.06, 12:51 Sorki ale Wiktora też znam i jest na plus. Pozdrawiam Panów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: + Jarosław Wiktor IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.03.06, 12:10 rzeczywiscie wiktor jest bardzo dobrym lekarzem polecam go ma naprawde bardzo duzo pacjentek i ma inne podejscie do pacjentki niz lekarze z jego branży:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karcia szukam dobrego ginekologa-endokrynologa IP: 212.2.99.* 22.06.07, 20:31 Witam wszystkich:) szukam dobrego ginekologa-endokrynologa,gdyz mam problemy z hormonami,nieregularnymi miesiaczkami...Moj wczesniejszy lekarz powiedzial,ze to normalne,ale ja mam male watpliowsci bo w wieku 21 nie powinny dziac sie takie rzeczy.Moje hormony tez nie sa w normie.Chcialabym trafic do bardzo dobrego lekarza aby kiedys moc zajsc w ciaze-a z tym moze byc klopot,gdy odpowiednio sie tym problemem nie zajme.Z gory dziekuje i prosze o pomoc. Pozdrawiam. Podaje mojego mail-a karcia681220@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
madejdobosz Re: szukam dobrego ginekologa-endokrynologa 13.11.07, 19:48 witam, mam podobne problemy jak i Ty Karciu. byłam u mojego lekarza rodzinnego zrobilam badania z krwi na hormony... stwierdziła że mogę mieć polipowate jajniki i żebym skonsultowała sprawę z ginekologiem. byłam u dr. lemańskiego-wyśmiał mnie że zrobiłam te badania i tylko kase wydałam, stwierdził,że to normalna sprawa i nie ma się czym przejmować. staramy się z mężem na razie bezskutecznie o bobo wiec przepisał mi na 3 miesiące pigułki antykoncepcyjne zeby wyregulować miesiączki i po odstawieniu kazał się starac... a jak przez 3 miesiące nic nie wyjdzie to mój mąż ma sie przebadac... będę wdzięczna za jakieś info w tej sprawie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
nina67 Re: lista dobrych ginekologów w częstochowie 30.03.06, 10:54 ja jestesm zadowolona ze wszytskich lekarzy ktorzy pracuja w szpitalu na mickiewicza.sa bardzi mili, uprzejmi do pacjentow.wiedza co maja robic.nie mam zadnych zastrzerzen do nich.pozdrawaim ich bardzo goraco i zycze im jak najlepej w zyciu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A. + + Najman IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.06, 01:09 Bardzo polecam. Przyszła mama. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka do misi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.06, 19:33 hey misia, dzis mialam wizyte u pani Dr. Stokłosy-Brzezin. Podziel;am twoje zdanie na temat pani dr, jest naprawde bardzo mila, delikatna i potrafi rozluznic czlowieka. Samo badanie bylo praktycznie bezbolesne, jedynie czulam maly dyskomfort ale to chyba normalne. Zasmucilam sie poniewaz dr stwierdzila u mnie nadzerke ok 2cm. Przepisala mi globulki dopochowe. Niewiem czy nie bede musiala miec zabiegu zamrazania. Misia czy ty mialas taki zabieg? Moglabys napisac mi na czym on polega i czy boli?? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misia Re: do anki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.03.06, 11:51 Hej! No właśnie idę do Pani doktor na początku maja na wizytę kontrolną, ale i w tej sprawie też. Jak byłam 5 miesięcy temu to okazało się, że też mam nadżerkę średnicy 1 cm. Podobnie jak ty dostałam globulki dopochwowe, a w razie gdyby nadżerka się nie wygoiła, to mam mieć teraz ją usuniętą. Ale spoko, podobno nic nie boli taki zabieg, bo jest w znieczuleniu miejscowym. No i cieszę się, że Pani doktor wywarła na Ciebie pozytywne wrażenie. Pozdrowionka! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misia Re: do anki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.03.06, 11:53 A!!! W razie gdybym miała zabieg, to napewno dam Ci znać! Pa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka do misi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.06, 15:39 z tego co czytalam to bardzo duzo kobiet mialo, ma lub dopiero bedzie mialo nadzerke. Mam nadzieje, ze zabieg w naszych przypadkach nie bedzie potrzebny. Trzymam kciuki i bede czekac na relacje :) pozdrawiam goraco i jeszcze raz dziekuje za polecenie dr Stoklosy-Brzezin :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nina re lista dobrych ginekologow w czestochowie IP: *.man.czest.pl 30.03.06, 10:39 ja uwazam ze wszyscy lekarza ktorzy pracuja w szpitalu bieganskiego, ul.mickiewicza.sa dobrzey i uprzejmi.wiedza wszystko.nie ma tam zadnego gbura ktroy nyl by nie mily. ja jestesm z nich bardzo zadowlona i dumna.i zycze im jak najwiecej pacjentek i wszytskiego dobrego.trzymajcie sie cieplutko:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nina67 Re: re lista dobrych ginekologow w czestochowie IP: *.man.czest.pl 30.03.06, 13:32 wybierz sobie jakies lekarza z mickiewicza tam sa swietni lekarze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BETI Czy ktos zna dr Zbigniewa Kwietnia? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.03.06, 12:46 Prosze o opinie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Dr Migacz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.03.06, 13:03 Czy ktoras z Was moze cos powiedziec na temat tego lekarz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nina67 Re: Dr Migacz IP: *.man.czest.pl 30.03.06, 13:30 wez sobie wybierz jakiegos lekarza z mickiewicza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: Dr Migacz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.04.06, 11:03 Bylam u tego lekarza i wydaje sie bardzo kompetentny. Bardzo mily, zyczliwy. Nie znam jednak nikogo kto u niego sie kiedykolwiek leczyl. Prosze o informacje osoby, ktore byly u niego na wizycie i moga cos konkretnego o nim powiedziec, a nie ze jest do d... jak ktos wczesniej napisal. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: Dr Migacz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.04.06, 23:37 a ja szukam dobrego ginekologa - endokrynologa!!pomocy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia dobry ginekolog endokrynolog IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.04.06, 10:55 Namiary znajdziesz na takiego ww wcześniejszych postach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Prof. Klimek ginekolog- endokrynolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.06, 08:56 Polecam Prof.Rudolf Klimka.To sława w endokrynologii i leczę sie u niego od dwóch lat.Jestem bardzo zadowolona. Teraz przyjmuje również w Częstochowie w Klinice Św Łukasza 034/ 3658 076 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jagoda Re: Prof. Witek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.06, 10:03 Polecam Prof. Andrzeja Witka super lekarz i klasa człowiek. To dobrze że do tej kliniki Św. Łukasza udało się ściągnąć fachowców z najwyższej półki, bo to zdrowa konkurencja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misia do anki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.04.06, 10:25 Hej! Wczoraj umówiłam się na wizytę do Pani doktor, ale dopiero na początek maja. Jak będo po, to zaraz dam znać. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nina Re: do anki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.04.06, 10:30 gdzie jestklinika sw. lukasza? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaśka nie anka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.04.06, 10:37 ul. Zaciszańska 25 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka do misi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.06, 11:25 hey misia, ja mam zglosic sie do pani doktor dopiero za 4 miesiace, wtedy bede miala robione USG i wtedy zadecydujemy kiedy umowic sie na wymrazanie nadzerki. Daj znac jak bylo na tej wizycie i co pani doktor ci powiedziala. Pozdrawiam goraco i zycze Wesolych Swiat!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misia Re: do anki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.04.06, 11:50 Dam znać na pewno. I również zdrowych i pogodnych Świąt oraz mokrego Poniedziałku! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misia Re: do anki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.04.06, 12:00 A! nie pytałaś może Pani dr ile kosztuje ten zabieg? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka do misi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.06, 15:27 wiesz co nie zapytalam bo zupelnie wylecialo mi to z glowy. Bylam zszokowana tym, ze mam nadzerke bo w sumie nie mialam zadnych objawow i myslalam, ze jest wszystko ok. Czytalam troszke na forum gazety i sama jestem ciekawa ile wymrazanie u dr Brzezin kosztuje. dziewczyny pisaly o roznych cenach(wcale nie malych) misia jesli dasz rade to sprobuj sie dowiedziec co i jak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misia Re: do anki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.04.06, 15:35 Oki. Coś mi się o uszy obiło, że ok. 300 zł. I trochę się boję, bo mam upławy z krwią. Chyba się nic nie wygoiło. Pa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka do misi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.06, 17:40 misia nie martw sie bedzie dobrze!! mam nadzieje ze bedzie troche taniej ten zabieg. Pozdrawiam papa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misia Re: do anki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.04.06, 11:57 A1 Nie pytałaś może Pani dr ile taki zabieg kosztuje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna Re: Klinika Św Łukasza -adres IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.06, 11:55 Klinika Św Lukasza znajduje się na ul. Zaciszańskiej 25 tel. 034/3658 076,kom. 600 660 440 email przychodnia@dekta.pl, www.klinika.dekta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosiashh Re: Klinika Św Łukasza -adres IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.06, 12:34 dziewczyny, ktore byly w klinice sw lukasza, moze wiecie czy wykonuje sie tam badanie usg genetyczne lub prenatalne. jesli cos wiecie na ten temat dajcie znac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ela Re: Prof. Witek- Klinika Św. Łukasza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.06, 08:49 Byłam u Prof. Witka.Namówiła mnie koleżanka i jestem zachwycona jego podejściem do pacjentki.To prawda że wizyta z USG kosztuje 150 zł ale naprawdę warto.Prof. potrafi stworzyć odpowiednią atmosfere, jest profesjonalny i bardzo kulturalny.Po raz pierwszy podczas wizyty u ginekologa czułam się rozlużniona i dokładnie poinformowana.Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Prof. Witek IP: *.clarkconnect.lan / *.internetdsl.tpnet.pl 26.05.06, 21:26 ja tez u niego byłam, i tylko na pierwszej wizycie był spoko, potem na drgiej juz mu się nie chciało nawet mnie zbadać, bo czekały Pani za mną i miał duże opóxnienie. Nie wiem czym wizyta w tej klinice różni sie od przychodni, skoro czekałam na audeincję 1,5 godziny a Panie były poumawiane co 15 min, to Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b Re dr Zbigniew Kwiecień IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.03.06, 13:14 czy ktos zna dr Zbigniewa Kwietnia?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kwiatek Re: Re dr Zbigniew Kwiecień IP: *.hcz.com.pl 31.03.06, 13:21 tak to ja ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joko Re: Re dr Zbigniew Kwiecień IP: *.inds.pl / 87.239.176.* 31.03.06, 14:52 swietny lekarz,polecam,chodze do niego od 3 lat, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bx dr Zbigniew Kwiecień IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.04.06, 09:39 a czy komus dr prowadzil ciaze?? prosze o opinie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: dr Zbigniew Kwiecień IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.04.06, 11:13 Potwietdzam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bx Re: dr Zbigniew Kwiecień IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.04.06, 19:52 m co potwierdzasz?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: dr Zbigniew Kwiecień IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.04.06, 11:37 Pozytywne opinie na temat dr Kwietnia:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jupi Re: a dr Maćkowiak albo Płachecki?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.06, 13:46 dr Maćkowiak i dr Płachecki - jestem ciekawa jak ocenicie tych lekarzy....mam zamiar sie zapisac do ktoregos z nich bo mam po drodze przychodnie i chcialabym wiedziec czy dobrze robie...z gory dziekuje za odp :-) Odpowiedz Link Zgłoś
barb42 Re: a dr Maćkowiak albo Płachecki?? 05.04.06, 17:30 Z obu byłam zadowolona, ale z Maćkowiaka bardziej :-) Odpowiedz Link Zgłoś
pipsia5 Dr Maćkowiak!!! 07.04.06, 09:47 Jestem bardzo zadowolona z tego lekarza. Uważam że jest bardzo dobrym specjalistą i ciepłym człowiekiem. Niedługo chcę zajść w ciążę i na pewno chcę aby on mnie "prowadził". Jak narazie jestem bardzo zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
pipsia5 Re: a dr Maćkowiak albo Płachecki?? 07.04.06, 09:48 Maćkowiak to chyba najlepszy lekarz u jakiego byłam. Odpowiedz Link Zgłoś
pipsia5 dr Maćkowiak 10.04.06, 12:20 Czy jest tu jakaś kobietka która w ciąży chodziła do dr Maćkowiaka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jupi Re: a dr Maćkowiak albo Płachecki?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.06, 13:04 Dziekuje bardzo za informacje...az mi ulzylo..nareszcie dobry lekarz i brak problemu z dojazdami i rejestracja...super <lol> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iza Re: a dr Maćkowiak albo Płachecki?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.04.06, 11:18 Nio, potwierdzam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bea Re: dr Sala? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.04.06, 14:46 Wiesz jak się wyraził o nim mój ginekolog. To oszust jeden - cytuje. Robił mi USG.Stwierdził, że płód jest jeszcze za mały i najlepiej byłoby zrobić USG dopochwowe (żeby coś zobaczyć) a takie właśnie jest w szpitalu na Tysiącleciu. Oczywiście za to badanie musiałabym zapłacić do jego kieszeni.Tak się u nas wykorzystuje sprzęt państwowy. Co do fachowości to nie wiem. Ja do niego na pewno nie pójdę. Wybrałam kogoś innego z Tysiąclecia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re:bether IP: *.77.classcom.pl 01.04.06, 23:12 Byłam u niego moze ze trzy razy na rutynowych badaniach.krzywdy mi nie zrobil ale jakis taki niespecjalnie sympatyczny i ciezko mi bylo sie wygadac i o cokolwiek zapytac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Pilne - gdzie USG ginekologiczne w Centrum? IP: *.21.pl / *.21.pl 06.04.06, 12:39 Dziewczyny ktoś nie orientuje się gdzie najblizej filcharmoni znajduje się jakikolwiek sensowny gabinet ginekologa dysponującego aparatem USG ? Mieszkam w tych okolicach a leczę się u gina na ślasku który zalecił mi monitoring cyklu i szykam gina tylko do tego celu. Byleby się znał na usg i dysponowąl nim w gabinecie. Sprawa jest dość pilna. dzieki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: *** Re: Pilne - gdzie USG ginekologiczne w Centrum? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.06, 12:58 Moge polecić na pl.Daszyńskiego (po tej stronie gdzie jest przystanek w strone Zawodzia)prywatny gabinet dr.Jerzy Sikora(choć co do imienia nie mam pewnosci:)). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: be Re: Pilne - gdzie USG ginekologiczne w Centrum? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.04.06, 09:10 jest kolo Jasnej Góry na Popiełuszki 8 dr Dubnicki i tam jest USG Odpowiedz Link Zgłoś
lulek13 Re: Pilne - gdzie USG ginekologiczne w Centrum? 07.04.06, 13:23 a jakie macie zdanie o dr Magnuszewskiej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mimi Re: Pilne - gdzie USG ginekologiczne w Centrum? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.04.06, 13:51 Spoko, ale niestety tylko wtedy, gdy nic się nie dzieje. Jeśli występują jakieś problemy zabiera nogi za pas i zwiewa, a nawet nie odbiera komórki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: be Re: Pilne - gdzie USG ginekologiczne w Centrum? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.04.06, 14:02 Magnuszewska umowila sie z moja kolezanka na porod i gdy ta zaczela ro9dzic to ta powiedzial ze on ateraz nie mam czasu no super tak zalatwic swojego pacienta a chodzila do niej prywatnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a fe! Re: Pilne - gdzie USG ginekologiczne w Centrum? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.04.06, 14:05 A moja koleżanka, gdy okazało się, że jej ciąża jest zagrożona i musi leżeć w szpitalu, to ją olała i rzeczywiście nie odbierała telefonu. Dodam, że chodziła do niej prywatnie i wcześniej było wszystko ok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia usg u dr Blukacza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.06, 12:04 Czy ktos sie moze orientuje, czy dr Blukacz ma usg w swoim prywatnym gabinecie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: usg u dr Blukacza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.04.06, 18:38 Prowadził moje dwie cięze, rodziłam u niego dwoje dzieci, drugie w ubiegłym roku w marcu. Cały czas chodziłam do Niego na usg do Przychodni na ul. Kopernika. Tam tez przychodziły jego pacjentki z prywatnego gabinetu. Pozdrawiam. Ewa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nina sw lukasz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.04.06, 21:40 rany boskie !konsultacja u dr klimki 150....boze!!!ale drogo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikito Do misi i anki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.06, 21:51 dziewczyny,mala prosba.moze o swoich prywatnych sprawach bedziecie rozmawiac przez gg albo maila.na litosc boska to jest forum a nie jakis czat lub cos w tym rodzaju.przemyslcie to.tu nikogo nie obchodza wasze wrazenia i przezycia po wizycie u lekarza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misia do anki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.06, 19:33 Hej! mikita ma chyba rację. Może przejdziemy jednak na GG. Mój nr znajdziesz we wcześniejszych postach, więc jak coś to pisz. Pa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renia do Misi!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.06, 19:38 czesc, slyszalam od Ciebie same superlatywy na temat dr Brzezin i dlatego zdecydowalam sie do niej pojsc na pierwsza wizyte. czy bylabys tak mila i powiedziala gdzie przyjmuje prywatnie i ile kosztuje wizyta? i czy jest symaptyczna i mloda?dzieki z gory. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniaa Re: do Misi!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.06, 21:51 dr brzezin przyjmuje tylko prywatnie na rocha telefon i dane znajdziesz w necie, poszukaj troche!!na oko dr brzezin ma ok 40-45 lat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misia Re: do reni! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.06, 11:19 Witam! Dr Brzezin ma gabinet prywatny na ul. Rocha 161 ( "Przychodnia Panaceum" ). Rejstrujesz się telefonicznie po 15.00 - 362-03-50. Jest przesympatyczna i delikatna. Leczę się u Niej od dłuższego czasu i do tej pory się nie zawiodłam, więc szczerze polecam. Wiek ok. 45 lat. Więcej info możesz znaleźć wpisując w wyszukiwarkę zaawansowaną forum GW jej nazwisko, bo nie tylko ja jestem zadowolona z jej porad. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renia Re: do misi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.06, 18:50 dziekuje Ci bardzo za informacje.pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Re: Do misi i anki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.06, 00:51 Nie zgadzam się z tobą. Istotne jest to jak pacjent odbiera swojego lekarza. Ja jestem w 5 miesiącu ciąży i obok kompetencji - to owszem najistotniejsze - oczekuję od prowadzącego zainteresowania i od czasu do czasu słów otuchy i wsparcia - po prostu ludzkiego traktowania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Wojciechowski Jan? IP: *.21.pl / *.21.pl 16.04.06, 18:58 A zna ktoś dr Jana Wojciechowskiego co przyjmuje prywatnie na Wilsona ? Jakieś opinie o nim ? Ktos się u niego leczy ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: Prof Klimek i dr Poradowska- Pilecka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.06, 20:04 Byłam u Pana Prof.Klimka i Pani Dr Poradowskiej Pileckiej. Jestem zachwycona profesjonalnym traktowaniem pacjenta.Tutaj czuje sie powiew innej medycyny.Spokojna atmosfera,pachnąco,super opieka.Polecam. Ta Klinika Św. Łukasza to naprawdę dobra sprawa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ana dr Kulej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.06, 22:22 Proszę o opinię o tym lekarzu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: dr Kulej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.08.06, 22:21 Bardzo dobry lekarz ja osobiście jestem z niego zadowolona Mile wspominam wizyty u niego podczas ciąży a przede wszystkim wysłucha i doradzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: milka13a Re: Prof Klimek i dr Poradowska- Pilecka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.06, 09:23 Szkoda, że nie byłaś u dr Poradowskiej-Pileckiej nie prywatnie lecz w przychodni traktowanie pacjenta jest zupełnie inne, jak zło konieczne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mimi Re: IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.04.06, 10:07 Ja polecam dr Owsiejko w przychodni Medar na ul. 1-ego Maja. Jest naprawde dobra. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Płachecki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.04.06, 22:53 Co sądzicie o doktorze Wojciechu Płacheckim? Jest kompetentny i odpowiedzialny w tym co robi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXX USG u Dr Tomasza Strzelczyka IP: 217.96.15.* 21.04.06, 11:55 Dziewczyny czy orientujecie sie czy u Dr Tomasza Strzelczyka w prywatnym gabinecie jest USG. Czy któraś z Was miała może monitoring owulacji roboiny przez niego???Dajcie prosze znac. Odpowiedz Link Zgłoś
aleks_czwa Re: USG u Dr Tomasza Strzelczyka 21.04.06, 12:29 Dr Strzelczyk ma usg w prywatnym gabinecie. Co do monitoringu owulacji, to też jestem ciekawa, bo chodzę do niego i niedługo też chciałabym to zrobić. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXX do aleks_czwa IP: 217.96.15.* 21.04.06, 13:21 Ja ide do niego w środe i zapytam. Mam nadzieje ze jest to mozliwe. Dam znac po wizycie. Dziewczyny a może któraś z Was juz miala taki monitoring nie koniecznie u DR Strzelczyka i może polecic lekarza, który jej to robil?Bede wdzieczna za informacje. Odpowiedz Link Zgłoś
aleks_czwa Re: do aleks_czwa 21.04.06, 15:02 Ja idę dzisiaj :) więc też mogę zapytać. To mój numer gg 7415604 gdybyś chciała się dowiedzieć. Pozdrawiam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fifi Re: Płachecki IP: 195.205.202.* 09.11.08, 15:21 Bardziej kompetentny jest jego brat Grzegorz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pol Re: Prof Klimek i dr Poradowska- Pilecka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.05.06, 12:44 forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=410 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misia do anki!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.05.06, 21:50 Bywasz tu jeszcze? Jeśli chcesz pogadać i czegoś się dowiedzieć, to daj znać na moje gg. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANIA Re: do anki!!! IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 18.05.06, 18:22 Bywam, choć ostatnio dość rzadko - praca oraz już myślałam, że mam fasolkę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa wynik HCG IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 18.05.06, 19:30 W którym dniu badanie HCG do 100% pewności? Czy wynik HCG<2 w 25dc wyklucza ciążę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misia Re: do anki!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.05.06, 19:27 To życzę powodzonka w staraniach!!!:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aa Re: Prof Klimek i dr Poradowska- Pilecka IP: *.clarkconnect.lan / *.internetdsl.tpnet.pl 26.05.06, 21:31 a ile czekłaś w kolejce????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Patrycja dr Pogorzelska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.04.06, 12:35 dr Pogorzelska - prosze powidzcie coś o niej, gdzie przyjmuje? Słyszałam same pozytywy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Renata Re: dr Pogorzelska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.04.06, 12:46 Przyjmuje na Kilińskiego vis a vis teatru. Polecam. Nie wiem tylko w którym szpitalu pracuje. Słyszałam kiedyś, że w Blachowni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mika Re: dr Krystyna Witkowska! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.06, 16:02 Czy wiecie w którym szpitalu pracuje? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: dr Krystyna Witkowska! IP: *.21.pl / *.21.pl 28.04.06, 21:04 na Tysiącleciu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mika Re: dr Krystyna Witkowska! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.04.06, 21:18 Dzięki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ana Re: dr Krystyna Witkowska! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.04.06, 21:28 strzelczykow jest kilku tomasz jaroslaw...???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GOSC Re: dr Krystyna Witkowska! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.06, 21:38 TOMASZ STRZELCZYK!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agat Re: dr Krystyna Witkowska! IP: *.net.stream.pl 06.12.09, 17:14 mam pytanie-czy dr witkowska dalej pracuje w szpitalu na tysiącleciu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aneta Re: dr Pogorzelska IP: *.poczta.katowice.pl 23.05.06, 08:32 Rewelacyjna. Przyjmuje na Kilińskiego, wejście naprzeciw teatru, w poniedziałki i w czwartki.Tel. (nie wiem czy aktualny bo nie byłam u niej jakieś pół roku) 0601999530 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna Prof. Andrzej Witek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.06, 09:29 Polecam Prof. A. Witka. To rewlacyjny lekarz z ogromną wiedzą i wspanialym podejściem do pacjentki.Chodzę do niego razem z córką i obie bardzo jesteśmy zadowolone.Teraz przyjmuje również w Częstochowie w Klinice Św Łukasza 034/ 3658 076. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miska co sadzicie o Binczyku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.06, 16:06 czy jest dobrym lekarzem???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Dr Tomasz Strzelczyk IP: 217.96.15.* 27.04.06, 10:34 Czy ktoś wie w jakim szpitalu pracuje Dr Tomasz Strzelczyk? Prosze o odpowiedz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bx Re: Dr Tomasz Strzelczyk IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.04.06, 20:04 hej pracuje na tysiac leciu Odpowiedz Link Zgłoś
jakubisia Re: Dr Tomasz Strzelczyk 01.05.06, 23:22 pracuje na Mickiewicza wiem bo rodziłam u niego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GOSC Re: Dr Tomasz Strzelczyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.06, 21:14 Wszystkim dziewczynom z problemami i bez polecam Dr Strzelczyka. Wspanialy!!!! Jest bardzo taktowny i kompetentny. Nie spotkalam jeszcze takiego. Wystrzegajcie sie Bethera!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
abanas Re: Dr Tomasz Strzelczyk 31.05.06, 14:29 Czy ktoś może podać konkretny adres przychodni, gdzie Dr Tomasz Strzelczyka przyjmuje prywatnie,tzn na ul Nowowiejskiego i numer telefonu tam? Z góry dziękuję za info Odpowiedz Link Zgłoś
aleks_czwa Re: Dr Tomasz Strzelczyk 31.05.06, 14:55 Nr dr Strzerlczyka to 34/ 324-21-62. To jest numer do prywatnego gabinetu na Nowowiejskiego 4 m.17. Na pewno jest tam w środy i piątki wieczorem, jeśli chcesz zadzwonić. A państwowo przyjmuje w przychodni Wrzosowiak na Orkana (Raków). Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
abanas Re: Dr Tomasz Strzelczyk 02.06.06, 12:04 dzięki, tyle o nim pzreczytałam na forum, że napewno się zgloszę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Evelina Re: Dr Tomasz Strzelczyk IP: 193.138.241.* 22.05.09, 17:08 nie poszłabym nigdy do niego prywatnie i jeszcze płacić na tym forum ludzie polecaja naprawde dobrych lekarzy warto poczytac a nie do takiego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa A co sądzicie o Dr. J. Bińczyk??? IP: 212.160.86.* 27.04.06, 15:19 Co sądzicie o doktorze Bińczyku???, Jaka jest wasza opinia na jego temat??? Pomóżcie, bo nie wiem??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosc Re: A co sądzicie o Dr. J. Bińczyk??? IP: 217.96.15.* 27.04.06, 15:37 Kobieto poczytaj sobie poprzednie posty. Tam jest wszystko o nim. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pani Re: A co sądzicie o Dr. J. Bińczyk??? IP: 212.160.86.* 27.04.06, 16:01 Jak by było wszystko to by się nie pytała...... sama dokładnie przeczytaj..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aska Re: A co sądzicie o Dr. J. Bińczyk??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.09.06, 13:27 stanowczo odradzam dr Binczyka, stary naciagacz, zalezy mu tylko na kasie, generalnie chodze do dr Jaroslawa Wiktora, super specjalista. Jak bylam w ciazy to niestety poronilam, ale musialam jeszcze isc do jakiegos innego lekarza bo nie moglam w to uwierzyc. poszlam do Binczyka i stwierdzil ze niestety nie urodze i w tym przypadku konieczna jest skrobanka- tak dokladnie mi powiedzial, Wiecie co wtedy czulam?? po takich slowach zrobilo mi sie doslownie niedobrze, nienawidze tego czlowieka, jest okropny. Polecam Wiktora jest poprostu SUPER!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: omega333 Re:Lista dobrych ginekologow w Czestochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.06, 22:00 co myslicie o dr. Owsiejko? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KASIUNKA dr Maćkowiak IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.05.06, 10:38 Czy któraś rodziła z dr Maćkowiakiem??? Proszę o odpowiedź. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaśka Dr. Jabłoński IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.06, 11:45 Mieszkam w centrum Częstochowy na ul. Kopernika. W Częstochowie mam do dyspozycji być może 50, być może 100 ginekologów. Od lat jestem pacjentką doktora Henryka Jabłońskiego. Mieszka w Wanatach, ul. Topolowa 15 (15 km od Częstochowy w stronę Katowic). Jeśli chcecie mieć do czynienia z kompetentnym lekarzem i przy okazji zobaczyć jak powinien wyglądać i być wyposażony gabinet lekarski odsyłam Was do doktora Jabłońskiego. Telefon weźmiesz sobie z Panoramy firm lub z TPSA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beata Re:Lista dobrych ginekologow w Czestochowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.07.06, 00:58 od 20 lat chodzę do dr elżbiety Pawińskiej. Prowadziła moje dwie ciąże i pomagała w różnych stanach chorobowych. Pamięta pacjentów nawet po kilku latach nieobecności. Nigdy pochopnie nie przepisuje leków. Zawsze rozważała ze mną wszystkie za i przeciw.Kiedy byłam w ciąży, a ona gdzieś wyjeżdżała to dawała mi telefon i kazała dzwonić o każdej porze a prosiła o konsultację doktora Sikorę lub doktora Blukacza. Nigdy się nie spieszy.Bada piersi z własnej inicjatywy. Już od dawna nie mieszkam w częstochowie ale zawsze tu przyjezdżam do ginekologa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misia do anki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.06, 13:09 Jeśli możesz, to wejdź na GG nr 4560564. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kami Re: dr Grabska? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.06.06, 07:43 Dr Grabska. Super prowadziała moją ciążę. Ostra ale konkretna. Cesarkę sama robiła. Szkoda tylko że nie ma u siebie USG. Więc niestety USG robi w szpitalu na Mickieicza (sprzęt do bani).Z Drugim ciążą jednak pójdę do dr Nejmana z Tysiąclecia - rewelacja. Przyjmuje w przychodni kolejowej. Odpowiedz Link Zgłoś
anna1021 Re:bether 06.05.06, 19:57 Dziewczyny omijajcie gabinet dr Betchera jak "wściekłego psa". Ta opinia nie pochodzi tylko odemnie, ale i od innych dziewczyn. Może rzucę kilkoma faktami: -lekarz ten, aby mieć jak najwięcej pacjętek wymyśla i wmawia im fikcyjne choroby; -przepisuje leki w ogromnych ilościach kobietom, (także i w ciąży), po to aby potwierdzić "fikcyjna chorobę" lub ma układy z producentem leków i dostaje ze sprzedaży dodatkowe profity; -ma nieżle urządzony gabinet i robi wrażenie lekarza znajacego sie na rzeczy, ale tak naprawdę ma pustkę w głowie podobnie jak pudło rezonansowe; -jest niedostępny, mało kontaktowy, nie mówi wszystkiego do końca (psychologiczne podejście im pacjętka mniej wie tym bardziej się boi, jest bardziej zastraszona i częściej przychodzi do pana doktora Betchera); -wykonuje na miejscu badania labolatoryjne, ale są one mało wiarygodne Acha! ma jeszcze jedną zaletę zgodną z przysłowiem "jak jest dobrze to jest dobrze, ale gdy pojawiaja się poważne problemy to na tego lekarza nie ma co liczyć, mimo, że popwołuje się na liczne kontakty w różnych klinikach." Celem tego lekarza, jak łatwo się domysleć jest "wyciągnięcie" od pacjetki jak największej kasy. Dziewczyny! Zdecydowanie go odradzam, jeżeli zależ Wam na zdrowiu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karolina Re:Klinika Św Łukasza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.06, 12:27 Dziewczyny jak chcecie mieć profesjonalną konsultacje to zgloście się do prof. Witka w Klinice Św. Łukasza.To inny świat w ginekologii. Ceny rozsądne, z klasą i szacunkiem do pacjentki ,pełna informacja. Tutaj masz do czynienia z lekarzami klinicznymi, a sprzęt mają jak w dobrych klinikach angielskich- wiem co mówię bo pracuję w Anglii.Polecam 034/3658-076, www.klinika.dekta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Viola Re:bether IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.06, 06:59 Potwierdzam, że Betcher to nie lekarz, to nawet nie człowiek. Bo jak można wymyślać zdrowym kobietom w ciąży, że ich ciąża jest zagrożona, przepisywać tony lekarstw, które mogą zaszkodzić dziecku i umawiać na USG co dwa tygodnie. Kiedy słyszę w radio reklamę jego gabinetu to aż mam dreszcze! Zachowanie i postępowanie tego lekarza znam z autopsji. Na szczęście w porę poszłam po rozum do głowy i zmieniłam lekarza. Młode mamy, jeżeli chcecie spokojnie i szczęśliwie czekać 9 miesięcy na Waszą pociechę, nie decydujcie się na tego lekarza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zadowolona Re:bether IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.07, 16:43 Aniu, popytaj dokąłdnie kolezanek. sama nie byłaś nie wierz. - nie wmawia chorób - wszystkie co mi wmówił - potwierdzone zostały gdzie indziej, - nie dostaje żadnych profitów od sprzedazy, nawet wynajduje takie tańsze zamienniki, by starczyło na kieszeń pacjentki, - jest dostepny, kontaktowy, ja sie go nie bałam, był wesoly i miły, odp na kazde pytanie wyczerpujaco i nie pokazywał na zegarek, że juz nie ma czasu, - badań labolatoryjnych nie robi na miejscu tylko zanosi próby do szpitala i tam je robią. - nie wyciaga kasy, wiele rzeczy zrobił całkiem za darmo, w tym inseminacj,e nie wziła grosza za poród, a przyjechał w 5 minut, - kiedy był problem, pomógl, nigdzie nie odsyłal, dopóki nie znalazł odpowiedzi - pracował w pełni sił. POLECAM POLECAM POLECAM Odpowiedz Link Zgłoś
jankaja Re:lista ginekolgów cd 15.06.07, 17:52 Te wszystkie opinie o lekarzach są od dziewczyn, które są albo będą w ciąży. Ja mam dwóch synów (19 i 13)i szukam opinii o ginekologu, który byłby również dobry w późniejszym etapie życia kobiety (menopauzy). Znam dr Mikołajczyka, Sikorę i Magnuszewską. Słyszałam dobrą opinię na temat prywatnej przychodni na Zawodziu i na Sobieskiego. Nie wiem jednak nic o tamtejszych ginekologach. Dziękuję z góry z jakąś informację. Odpowiedz Link Zgłoś
kreedka Re: 24.05.06, 18:32 Powiedzcie coś więcej o doktorze Marku Mikołajczyku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mama Re: IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.05.06, 20:00 Co sądzicie o dr Ściegiennej ? Odpowiedz Link Zgłoś
kasiavip00 Mikołajczyk 25.05.06, 23:25 Mogę tylko powiedziec, że jest chwalony za wachowość. Kiedy lezałam pół roku temu po porodzie to akurat miał dyżur i dziewczyna przywieziona na moja salę po porodzie w nocy bardzo go chwaliła, mimo że nie był jej lekarzem. Bardzo jej pomagał przy porodzie i to "bezinteresownie". Poza tym moja siostra do niego chodzi i rodziła u niego dwójke dzieci. Ze swojej strony mogę tylko dodac, że nie jest on zbyt milutki. Mówi prosto z mostu i czasem średnio przyjemnym tonem, ale w końcu nie to jest najważniejsze. Odpowiedz Link Zgłoś