Dodaj do ulubionych

LISTA DOBRYCH GINEKOLOGÓW W CZĘSTOCHOWIE

• Gość: Beacia Re: Prof.Witek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.06, 20:27
      Dziewczyny byłam u Prof.Witka. Rewelacyjny-super lekarz. Wreszcie nie musimy się
      martwić co z sobą zrobić i gdzie jeżdzić jak mamy problem.Przyjmuje w Sw.Łukaszu
      tel. 034/ 3568 076
      • Gość: xxx Re: Prof.Witek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.06, 20:59
        a ile kosztuje wizyta?
        • Gość: Beacia Re: Prof.Witek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.06, 09:58
          Wizyta z USG kosztuje 150zł i oczywiście dostajesz fakturę-wreszcie
          normalnie.Ale naprawdę warto.
          • Gość: agata Re: Prof.Witek IP: *.chello.pl 19.03.06, 20:51
            Byłam w czwartek u prof.Witka i rownież jestem zachwycona.rewelacyjny
            lekarz.bylam umowiona na konkretna godzinę,żadnego poślizgu,co niestety mnie w
            innych miejscach denerwowało.pełna dyskrecja.Maja barzo dobre USG,badania na
            miejscu od razu zrobia Super!!Ktoś pytał o wkładkę,moja znajoma zakładała u
            prof.klimka,w krakowie,ale z tego co widzialam tez przyjmuje na
            zaciszanskiej,polecam.
          • justysl1 Re: Prof.Witek 23.03.06, 16:39
            Hej! Czy wiesz jaki jest tam sprzęt USG -technika 3D? Chodzi mi o dokładne
            zbadanie serduszka dziecka i dlatego pytam.
            • justysl1 Re: Prof.Witek 23.03.06, 16:40
              justysl1 napisała:

> Hej! Czy wiesz jaki jest tam sprzęt USG -technika 3D? Chodzi mi o dokładne
              > zbadanie serduszka dziecka i dlatego pytam.

Chodzi oczywiście o klinikę na zaciszańskiej i prof Witka
              • Gość: klinika Re: Prof.Witek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.06, 11:42
                Szanowna Pani!Jeżeli chce Pani zbadać małe dziecko to potrzebny jest kardiolog
                dziecięcy, natomiast jeżeli jest to badanie dziecka podczas ciąży, to takiego
                badania dokonuje ginekolog z kardiologiem dziecięcym.Sprzęt który posiadamy ma
                kolorowy Color Doppler i głowice które umożliwiają takie badanie,dysponujemy
                również specjalistami. Pozdrawiam
      • wanessaiii Re: Prof.Witek 27.03.06, 22:49
        A gdzien to jest ile kosztuje wizyta czy robi usg i cytologię
        • Gość: Iwona Re: Prof.Witek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.06, 09:29
          Jestem bardzo zadowolona z wizyty u Prof. Witka i myślę ze znalazłam lekarza dla
          siebie. Wizyta z USG kosztuje 150zł i warto.Przyjmuje na ulicy Zaciszańskiej 25
          (boczna od Barbary) w Klinice Św. Łukasza Tel. 034/ 3658-076
          • Gość: xxx Re: Prof.Witek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.06, 11:37
            a czy w koszt wizyty wliczona jest takze cytologia?
            • Gość: Iwona Re: Prof.Witek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.06, 08:27
              Cytologia jest robiona osobno i kosztuje 30zł
              • Gość: 3443 Re: Prof.Witek IP: *.aosk.czest.pl / 195.117.123.* 30.03.06, 09:37
                napisz ile było już pacjentek u prof. Witka, bo ty chyba to wiesz skoro tam
                pracujesz.
                • Gość: klinika Re: Prof.Witek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.06, 13:26
                  W odpowiedzi na post gość 3443 odpowiadamy uprzejmie, że każdorazowo podczas
                  wizyt Prof. Witka mamy komplet pacjentek. To świadczy o tym, że jest świetnym
                  fachowcem i takie mamy opinie pacjentek.
                  Proponujemy sprawdzić osobiście
    • Gość: ja spirala IP: 213.199.204.* 17.03.06, 10:41
      Gdzie dziewczyny zakładałyście wkładkę wewnątrzmaciczną, tzn. u jakiego
      ginekologa, prywatnie czy państwowo, ile kosztowało i czy jesteście
      zadowolone? Z góry dziękuję za każdą wypowiedź!!
      • Gość: dls8 Dr. Elżbieta Grabska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.06, 12:40
        Czy ktoś leczył się u tej pani doktor? Jakie opinie na temat troski o pacjentkę
        w ciąży?
      • Gość: ta Re: spirala IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.06, 10:47
        dwukrotnie zakładałam u dr Owsiejko, ceny nie podam bo nie pamietam ale nie
        zwaliła mnie z nóg, chyba ok 200,00 zł - ale było to kilka lat temu, wszystko
        zawsze było ok, polecam
    • Gość: dls8 Re: dr Grabska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.06, 12:44
      Jakie opinie na temat tej pani doktor? Jaka jest w stosunku do pacjentek? Co z
      fachowością badania? Drogie Panie proszę o opinie, to moja pierwsza ciąża
      chciałabym, by ktoś właściwy ją poprowadził, może spotkałyscie się z tą panią
      doktor?
      • eni69 Re: dr Grabska 26.05.06, 09:49
        Dwa tygodnie temu urodziłam śliczego, zdrowego synka. Całą ciąże prowadziła dr
        Grabska i jestem z jej opieki bardzo zadowolona i z czystym sumieniem mogę ją
        polecić. W stosunku do mnie była i jest bardzo miła; jeśli nie podobały jej się
        jakieś wyniki, kierowała mnie dalej do specjalistów na bardziej szczegółowe
        badania.
        Nic złego na temat pani dr nie mogę powiedzieć.
        POLECAM, POZDRAWIAM I ŻYCZĘ POWODZENIA!!!
    • justysl1 Dr Blukacz- the best 23.03.06, 16:31
      Dr. Blukacz to lekarz z klasą i powołaniem. Ujęło mnie jego podejście -choć
      spotkałam go w przykrym dla siebie momencie. Zaufałam mu. Oddałam w jego ręce
      to co najcenniejsze dla kobiety -dziecko (finał w sierpniu). Muszę przyznać, że
      jestem czasem bardzo dociekliwa, mam mnóstwo pytań i wątpliwości, a On
      cierpliwie słucha, tłumaczy i uspakaja. Zawsze przy doborze leków czy badań
      stara się równoważyć profilaktykę z bezpieczeństwem kobiety, dziecka. Z
      pewnościę nie należy do tych którzy za wszelką cenę, choć się czasami nie znają
      lub nie mają sprzętu, chcą wyciągnać od nas pieniadze. Wręcz przeciwnie!!!
      Chodzę do przychodni, a jeśli ma jakieś wątpliwości to chętnie wskazuje innych
      lekarzy, którzy mogą pomóc. Dla mnie to profesjonalizm. Spokojnie nadałabym mu
      tytuł "Lekarz- Przyjaciel Kobiet" :-)

• justysl1 Dr Blukacz - the best 23.03.06, 16:32
      Dr. Blukacz to lekarz z klasą i powołaniem. Ujęło mnie jego podejście -choć
      spotkałam go w przykrym dla siebie momencie. Zaufałam mu. Oddałam w jego ręce
      to co najcenniejsze dla kobiety -dziecko (finał w sierpniu). Muszę przyznać, że
      jestem czasem bardzo dociekliwa, mam mnóstwo pytań i wątpliwości, a On
      cierpliwie słucha, tłumaczy i uspakaja. Zawsze przy doborze leków czy badań
      stara się równoważyć profilaktykę z bezpieczeństwem kobiety, dziecka. Z
      pewnościę nie należy do tych którzy za wszelką cenę, choć się czasami nie znają
      lub nie mają sprzętu, chcą wyciągnać od nas pieniadze. Wręcz przeciwnie!!!
      Chodzę do przychodni, a jeśli ma jakieś wątpliwości to chętnie wskazuje innych
      lekarzy, którzy mogą pomóc. Dla mnie to profesjonalizm. Spokojnie nadałabym mu
      tytuł "Lekarz- Przyjaciel Kobiet" :-)

• Gość: no-nie Dla przejrzystości wypowiedzi !!! IP: *.man.czest.pl 23.03.06, 19:03
      Mam propozycję by osoby wypowiadające się, w temacie pisały poprostu nazwisko
      lekarza ze znaczkiem + lub - ( w zależności od uczuć własnych względem
      postaci). to zdecydowanie ułatwi zrobienie sobie szybkiego rankingu, bo
      czytanie staje się trudne ze względu na ilość wpisów. To taka propozycja - a
      nuż się przyjmie. Szybciej da się policzyć plusiki niż czytać wszystko jak leci
      Pozdrawiam.
      • Gość: magda +dr Agnieszke Ściegienną-Hirszfeld IP: *.trustnet.pl 24.03.06, 10:14
        polecam.
        • Gość: A. Re: - dr Agnieszke Ściegienną-Hirszfeld IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.06, 01:07
          odradzam
      • Gość: ismaili Re: Dla przejrzystości wypowiedzi !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.06, 11:02
        +dr Kowalski
    • Gość: pm312 + dr Sikora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.06, 15:26
    • apati - dr G.Adamkiewicz 25.03.06, 18:17
      owa lekarka chciała leczyć mi nadzerkę której jak się okazało nigdy nie miałam.
    • Gość: Gosia Re: lista dobrych ginekologów w częstochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.06, 18:20
      Dr.Rubik fatalny fachowiec,nie zleca żadnych badań, traktuje pacjętke jak królika doświadczalnego,leczy zwiękrzając dawke leków a gdy coś nie wychodzi umywa ręce - zdaleka od takiej pseudo lekarki !!!
      Gorąco polecam Dr.Grzegorza Płacheckiego : miły,kompetentny,udziela odpowiedzi na wszystkie wątpliwości,troskliwy w szpitalu ! - pracuje na Parkitce,przyjmuje na kasę chorych na ul.Sobieskiego 84 w środy.
      • katx1 + Jarosław Wiktor 26.03.06, 18:33
        Przeczytałam całe forum zdania są różne więc i ja dodam coś od siebie, jeszcze
        nie rodziłam ale właśnie zaczęliśmy się z mężem starać o dziecko. Każda wizyta
        u ginekologa jest dla mnie ogromnym stresem i dlatego długo wybierałam
        ginekologa. Kilka lat temu trafiłam na dr Najmana i wspominam tę wizytę
        doskonale, przestałam do niego chodzić tylko dlatego że w tym ośrodku kolejowym
        zawsze była do niego kolejka. Co do Bethera to moja koleżanka z nim
        współpracowała i to co słyszałam podnosiło mi włosy na głowie - ostrzegam przed
        tym zimnym i cynicznym człowiekiem. O kobietach ginekologach nie mam dobrego
        zdania od 16 roku życia kiedy pani doktor (z innego miasta więc nie pytajcie o
        nazwisko)oznajmiła mi że mam guza w piersi do wycięcia po czym mnie wyzwała,
        kiedy się rozpłakałam. Ostatecznie zdecydowałam się na cudownego człowieka dr
        Jarosława Wiktora, może jest i drogi ale mój komfort psychiczny podczas wizyt
        jest wart każdych pieniędzy. Polecam go wszystkim dziewczynom które mają opory
        przed pierwszą wizytą. Co do jego kompetencji zawodowych rodziło u niego kilka
        moich koleżanek wszystkie zadowolone wracają do niego w kolejnych ciążach,
        jednej z nich uratował córeczkę, na której inni położyli już krzyżyk. Razem z
        dr Kornem stanowią na parkitce naprawdę niezły zespół.
        • Gość: 12.12m Re: + Jarosław Wiktor IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.06, 00:30
          ja chodzilam w ciazy do dr,Artura Jawora i JArosława WIKTORA polecam,obydwoje
          kursuja na parkitce i tam mialam rodzic,ale zrazilam sie co do porodu tam i
          urodzilam na mickiewicza.pozdro.
          • justa1211 Re: + Jarosław Wiktor 27.03.06, 11:24
            + Marek Korn
            • justa1211 Re: + Marek Korn 27.03.06, 12:51
              Sorki ale Wiktora też znam i jest na plus. Pozdrawiam Panów.
          • Gość: gość Re: + Jarosław Wiktor IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.03.06, 12:10
            rzeczywiscie wiktor jest bardzo dobrym lekarzem polecam go ma naprawde bardzo
            duzo pacjentek i ma inne podejscie do pacjentki niz lekarze z jego branży:))))
            • Gość: karcia szukam dobrego ginekologa-endokrynologa IP: 212.2.99.* 22.06.07, 20:31
              Witam wszystkich:) szukam dobrego ginekologa-endokrynologa,gdyz mam problemy z
              hormonami,nieregularnymi miesiaczkami...Moj wczesniejszy lekarz powiedzial,ze
              to normalne,ale ja mam male watpliowsci bo w wieku 21 nie powinny dziac sie
              takie rzeczy.Moje hormony tez nie sa w normie.Chcialabym trafic do bardzo
              dobrego lekarza aby kiedys moc zajsc w ciaze-a z tym moze byc klopot,gdy
              odpowiednio sie tym problemem nie zajme.Z gory dziekuje i prosze o pomoc.
              Pozdrawiam.
              Podaje mojego mail-a karcia681220@o2.pl
              • madejdobosz Re: szukam dobrego ginekologa-endokrynologa 13.11.07, 19:48
                witam, mam podobne problemy jak i Ty Karciu. byłam u mojego lekarza
                rodzinnego zrobilam badania z krwi na hormony... stwierdziła że mogę
                mieć polipowate jajniki i żebym skonsultowała sprawę z ginekologiem.
                byłam u dr. lemańskiego-wyśmiał mnie że zrobiłam te badania i tylko
                kase wydałam, stwierdził,że to normalna sprawa i nie ma się czym
                przejmować. staramy się z mężem na razie bezskutecznie o bobo wiec
                przepisał mi na 3 miesiące pigułki antykoncepcyjne zeby wyregulować
                miesiączki i po odstawieniu kazał się starac... a jak przez 3
                miesiące nic nie wyjdzie to mój mąż ma sie przebadac... będę
                wdzięczna za jakieś info w tej sprawie!!!
      • nina67 Re: lista dobrych ginekologów w częstochowie 30.03.06, 10:54
        ja jestesm zadowolona ze wszytskich lekarzy ktorzy pracuja w szpitalu na
        mickiewicza.sa bardzi mili, uprzejmi do pacjentow.wiedza co maja robic.nie mam
        zadnych zastrzerzen do nich.pozdrawaim ich bardzo goraco i zycze im jak
        najlepej w zyciu.
      • Gość: A. + + Najman IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.06, 01:09
        Bardzo polecam. Przyszła mama.
    • Gość: anka do misi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.06, 19:33
      hey misia, dzis mialam wizyte u pani Dr. Stokłosy-Brzezin. Podziel;am twoje
      zdanie na temat pani dr, jest naprawde bardzo mila, delikatna i potrafi
      rozluznic czlowieka. Samo badanie bylo praktycznie bezbolesne, jedynie czulam
      maly dyskomfort ale to chyba normalne. Zasmucilam sie poniewaz dr stwierdzila u
      mnie nadzerke ok 2cm. Przepisala mi globulki dopochowe. Niewiem czy nie bede
      musiala miec zabiegu zamrazania. Misia czy ty mialas taki zabieg? Moglabys
      napisac mi na czym on polega i czy boli?? Pozdrawiam
      • Gość: misia Re: do anki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.03.06, 11:51
        Hej! No właśnie idę do Pani doktor na początku maja na wizytę kontrolną, ale i
        w tej sprawie też. Jak byłam 5 miesięcy temu to okazało się, że też mam
        nadżerkę średnicy 1 cm. Podobnie jak ty dostałam globulki dopochwowe, a w razie
        gdyby nadżerka się nie wygoiła, to mam mieć teraz ją usuniętą. Ale spoko,
        podobno nic nie boli taki zabieg, bo jest w znieczuleniu miejscowym. No i
        cieszę się, że Pani doktor wywarła na Ciebie pozytywne wrażenie. Pozdrowionka!
        • Gość: misia Re: do anki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.03.06, 11:53
          A!!! W razie gdybym miała zabieg, to napewno dam Ci znać! Pa!
          • Gość: anka do misi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.06, 15:39
            z tego co czytalam to bardzo duzo kobiet mialo, ma lub dopiero bedzie mialo
            nadzerke. Mam nadzieje, ze zabieg w naszych przypadkach nie bedzie potrzebny.
            Trzymam kciuki i bede czekac na relacje :) pozdrawiam goraco i jeszcze raz
            dziekuje za polecenie dr Stoklosy-Brzezin :)
    • Gość: nina re lista dobrych ginekologow w czestochowie IP: *.man.czest.pl 30.03.06, 10:39
      ja uwazam ze wszyscy lekarza ktorzy pracuja w szpitalu bieganskiego,
      ul.mickiewicza.sa dobrzey i uprzejmi.wiedza wszystko.nie ma tam zadnego gbura
      ktroy nyl by nie mily. ja jestesm z nich bardzo zadowlona i dumna.i zycze im
      jak najwiecej pacjentek i wszytskiego dobrego.trzymajcie sie cieplutko:)
      • Gość: nina67 Re: re lista dobrych ginekologow w czestochowie IP: *.man.czest.pl 30.03.06, 13:32
        wybierz sobie jakies lekarza z mickiewicza tam sa swietni lekarze
    • Gość: BETI Czy ktos zna dr Zbigniewa Kwietnia? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.03.06, 12:46
      Prosze o opinie
      • Gość: ewa Dr Migacz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.03.06, 13:03
        Czy ktoras z Was moze cos powiedziec na temat tego lekarz?
        • Gość: nina67 Re: Dr Migacz IP: *.man.czest.pl 30.03.06, 13:30
          wez sobie wybierz jakiegos lekarza z mickiewicza
        • Gość: nina67 Re: Dr Migacz IP: *.man.czest.pl 30.03.06, 13:34
          sdo dupy
          • Gość: ka Re: Dr Migacz IP: *.schering.de 02.04.06, 08:45
            a kto to jest???
            • Gość: ewa Re: Dr Migacz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.04.06, 11:03
              Bylam u tego lekarza i wydaje sie bardzo kompetentny. Bardzo mily, zyczliwy. Nie
              znam jednak nikogo kto u niego sie kiedykolwiek leczyl. Prosze o informacje
              osoby, ktore byly u niego na wizycie i moga cos konkretnego o nim powiedziec, a
              nie ze jest do d... jak ktos wczesniej napisal.
              • Gość: ala Re: Dr Migacz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.04.06, 23:37
                a ja szukam dobrego ginekologa - endokrynologa!!pomocy!!!
                • Gość: gosia dobry ginekolog endokrynolog IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.04.06, 10:55
                  Namiary znajdziesz na takiego ww wcześniejszych postach.
                  • Gość: Ania Prof. Klimek ginekolog- endokrynolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.06, 08:56
                    Polecam Prof.Rudolf Klimka.To sława w endokrynologii i leczę sie u niego od
                    dwóch lat.Jestem bardzo zadowolona. Teraz przyjmuje również w Częstochowie w
                    Klinice Św Łukasza 034/ 3658 076
                    • Gość: jagoda Re: Prof. Witek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.06, 10:03
                      Polecam Prof. Andrzeja Witka super lekarz i klasa człowiek. To dobrze że do tej
                      kliniki Św. Łukasza udało się ściągnąć fachowców z najwyższej półki, bo to
                      zdrowa konkurencja.
                      • Gość: misia do anki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.04.06, 10:25
                        Hej! Wczoraj umówiłam się na wizytę do Pani doktor, ale dopiero na początek
                        maja. Jak będo po, to zaraz dam znać. :)
                        • Gość: nina Re: do anki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.04.06, 10:30
                          gdzie jestklinika sw. lukasza?
                          • Gość: Kaśka nie anka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.04.06, 10:37
                            ul. Zaciszańska 25
                            • Gość: anka do misi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.06, 11:25
                              hey misia, ja mam zglosic sie do pani doktor dopiero za 4 miesiace, wtedy bede
                              miala robione USG i wtedy zadecydujemy kiedy umowic sie na wymrazanie nadzerki.
                              Daj znac jak bylo na tej wizycie i co pani doktor ci powiedziala. Pozdrawiam
                              goraco i zycze Wesolych Swiat!!!
                              • Gość: misia Re: do anki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.04.06, 11:50
                                Dam znać na pewno. I również zdrowych i pogodnych Świąt oraz mokrego
                                Poniedziałku! :)
                                • Gość: misia Re: do anki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.04.06, 12:00
                                  A! nie pytałaś może Pani dr ile kosztuje ten zabieg?
                                  • Gość: anka do misi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.06, 15:27
                                    wiesz co nie zapytalam bo zupelnie wylecialo mi to z glowy. Bylam zszokowana
                                    tym, ze mam nadzerke bo w sumie nie mialam zadnych objawow i myslalam, ze jest
                                    wszystko ok. Czytalam troszke na forum gazety i sama jestem ciekawa ile
                                    wymrazanie u dr Brzezin kosztuje. dziewczyny pisaly o roznych cenach(wcale nie
                                    malych) misia jesli dasz rade to sprobuj sie dowiedziec co i jak.
                                    • Gość: misia Re: do anki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.04.06, 15:35
                                      Oki. Coś mi się o uszy obiło, że ok. 300 zł. I trochę się boję, bo mam upławy z
                                      krwią. Chyba się nic nie wygoiło. Pa!
                                      • Gość: anka do misi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.06, 17:40
                                        misia nie martw sie bedzie dobrze!! mam nadzieje ze bedzie troche taniej ten
                                        zabieg. Pozdrawiam papa
                              • Gość: misia Re: do anki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.04.06, 11:57
                                A1 Nie pytałaś może Pani dr ile taki zabieg kosztuje?
                          • Gość: anna Re: Klinika Św Łukasza -adres IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.06, 11:55
                            Klinika Św Lukasza znajduje się na ul. Zaciszańskiej 25 tel. 034/3658 076,kom.
                            600 660 440 email przychodnia@dekta.pl, www.klinika.dekta.pl
                            • Gość: gosiashh Re: Klinika Św Łukasza -adres IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.06, 12:34
                              dziewczyny, ktore byly w klinice sw lukasza, moze wiecie czy wykonuje sie tam
                              badanie usg genetyczne lub prenatalne. jesli cos wiecie na ten temat dajcie
                              znac.
                      • Gość: Ela Re: Prof. Witek- Klinika Św. Łukasza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.06, 08:49
                        Byłam u Prof. Witka.Namówiła mnie koleżanka i jestem zachwycona jego podejściem
                        do pacjentki.To prawda że wizyta z USG kosztuje 150 zł ale naprawdę warto.Prof.
                        potrafi stworzyć odpowiednią atmosfere, jest profesjonalny i bardzo
                        kulturalny.Po raz pierwszy podczas wizyty u ginekologa czułam się rozlużniona i
                        dokładnie poinformowana.Polecam
                      • Gość: ania Re: Prof. Witek IP: *.clarkconnect.lan / *.internetdsl.tpnet.pl 26.05.06, 21:26
                        ja tez u niego byłam, i tylko na pierwszej wizycie był spoko, potem na drgiej
                        juz mu się nie chciało nawet mnie zbadać, bo czekały Pani za mną i miał duże
                        opóxnienie. Nie wiem czym wizyta w tej klinice różni sie od przychodni, skoro
                        czekałam na audeincję 1,5 godziny a Panie były poumawiane co 15 min, to
    • Gość: b Re dr Zbigniew Kwiecień IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.03.06, 13:14
      czy ktos zna dr Zbigniewa Kwietnia??
      • Gość: kwiatek Re: Re dr Zbigniew Kwiecień IP: *.hcz.com.pl 31.03.06, 13:21
        tak to ja !
        • Gość: joko Re: Re dr Zbigniew Kwiecień IP: *.inds.pl / 87.239.176.* 31.03.06, 14:52
          swietny lekarz,polecam,chodze do niego od 3 lat,
          • Gość: bx dr Zbigniew Kwiecień IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.04.06, 09:39
            a czy komus dr prowadzil ciaze?? prosze o opinie
            • Gość: m Re: dr Zbigniew Kwiecień IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.04.06, 11:13
              Potwietdzam!
              • Gość: bx Re: dr Zbigniew Kwiecień IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.04.06, 19:52
                m co potwierdzasz??
                • Gość: m Re: dr Zbigniew Kwiecień IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.04.06, 11:37
                  Pozytywne opinie na temat dr Kwietnia:)
                  • Gość: mama dr Sala? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.04.06, 10:00
                    ?
                    • Gość: Jupi Re: a dr Maćkowiak albo Płachecki?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.06, 13:46
                      dr Maćkowiak i dr Płachecki - jestem ciekawa jak ocenicie tych lekarzy....mam
                      zamiar sie zapisac do ktoregos z nich bo mam po drodze przychodnie i chcialabym
                      wiedziec czy dobrze robie...z gory dziekuje za odp :-)
                      • barb42 Re: a dr Maćkowiak albo Płachecki?? 05.04.06, 17:30
                        Z obu byłam zadowolona, ale z Maćkowiaka bardziej :-)
                        • pipsia5 Dr Maćkowiak!!! 07.04.06, 09:47
                          Jestem bardzo zadowolona z tego lekarza. Uważam że jest bardzo dobrym
                          specjalistą i ciepłym człowiekiem. Niedługo chcę zajść w ciążę i na pewno chcę
                          aby on mnie "prowadził". Jak narazie jestem bardzo zadowolona.
                        • pipsia5 Re: a dr Maćkowiak albo Płachecki?? 07.04.06, 09:48
                          Maćkowiak to chyba najlepszy lekarz u jakiego byłam.
                          • pipsia5 dr Maćkowiak 10.04.06, 12:20
                            Czy jest tu jakaś kobietka która w ciąży chodziła do dr Maćkowiaka?
                        • Gość: Jupi Re: a dr Maćkowiak albo Płachecki?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.06, 13:04
                          Dziekuje bardzo za informacje...az mi ulzylo..nareszcie dobry lekarz i brak
                          problemu z dojazdami i rejestracja...super <lol>
                          • Gość: iza Re: a dr Maćkowiak albo Płachecki?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.04.06, 11:18
                            Nio, potwierdzam!
                    • Gość: bea Re: dr Sala? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.04.06, 14:46
                      Wiesz jak się wyraził o nim mój ginekolog. To oszust jeden - cytuje. Robił mi
                      USG.Stwierdził, że płód jest jeszcze za mały i najlepiej byłoby zrobić USG
                      dopochwowe (żeby coś zobaczyć) a takie właśnie jest w szpitalu na Tysiącleciu.
                      Oczywiście za to badanie musiałabym zapłacić do jego kieszeni.Tak się u nas
                      wykorzystuje sprzęt państwowy.
                      Co do fachowości to nie wiem. Ja do niego na pewno nie pójdę. Wybrałam kogoś
                      innego z Tysiąclecia.
    • Gość: ania Re:bether IP: *.77.classcom.pl 01.04.06, 23:12
      Byłam u niego moze ze trzy razy na rutynowych badaniach.krzywdy mi nie zrobil
      ale jakis taki niespecjalnie sympatyczny i ciezko mi bylo sie wygadac i o
      cokolwiek zapytac.
    • Gość: Kasia Pilne - gdzie USG ginekologiczne w Centrum? IP: *.21.pl / *.21.pl 06.04.06, 12:39
      Dziewczyny ktoś nie orientuje się gdzie najblizej filcharmoni znajduje się
      jakikolwiek sensowny gabinet ginekologa dysponującego aparatem USG ? Mieszkam w
      tych okolicach a leczę się u gina na ślasku który zalecił mi monitoring cyklu i
      szykam gina tylko do tego celu. Byleby się znał na usg i dysponowąl nim w
      gabinecie. Sprawa jest dość pilna. dzieki.
      • Gość: *** Re: Pilne - gdzie USG ginekologiczne w Centrum? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.06, 12:58
        Moge polecić na pl.Daszyńskiego (po tej stronie gdzie jest przystanek w strone
        Zawodzia)prywatny gabinet dr.Jerzy Sikora(choć co do imienia nie mam pewnosci:)).
        • Gość: be Re: Pilne - gdzie USG ginekologiczne w Centrum? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.04.06, 09:10
          jest kolo Jasnej Góry na Popiełuszki 8 dr Dubnicki i tam jest USG
          • lulek13 Re: Pilne - gdzie USG ginekologiczne w Centrum? 07.04.06, 13:23
            a jakie macie zdanie o dr Magnuszewskiej?
            • Gość: mimi Re: Pilne - gdzie USG ginekologiczne w Centrum? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.04.06, 13:51
              Spoko, ale niestety tylko wtedy, gdy nic się nie dzieje. Jeśli występują jakieś
              problemy zabiera nogi za pas i zwiewa, a nawet nie odbiera komórki.
              • Gość: be Re: Pilne - gdzie USG ginekologiczne w Centrum? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.04.06, 14:02
                Magnuszewska umowila sie z moja kolezanka na porod i gdy ta zaczela ro9dzic to
                ta powiedzial ze on ateraz nie mam czasu no super tak zalatwic swojego pacienta
                a chodzila do niej prywatnie
                • Gość: a fe! Re: Pilne - gdzie USG ginekologiczne w Centrum? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.04.06, 14:05
                  A moja koleżanka, gdy okazało się, że jej ciąża jest zagrożona i musi leżeć w
                  szpitalu, to ją olała i rzeczywiście nie odbierała telefonu. Dodam, że chodziła
                  do niej prywatnie i wcześniej było wszystko ok.
                  • Gość: gosia usg u dr Blukacza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.06, 12:04
                    Czy ktos sie moze orientuje, czy dr Blukacz ma usg w swoim prywatnym gabinecie?
                    • Gość: Ewa Re: usg u dr Blukacza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.04.06, 18:38
                      Prowadził moje dwie cięze, rodziłam u niego dwoje dzieci, drugie w ubiegłym
                      roku w marcu. Cały czas chodziłam do Niego na usg do Przychodni na ul.
                      Kopernika. Tam tez przychodziły jego pacjentki z prywatnego gabinetu.
                      Pozdrawiam. Ewa
                      • Gość: nina sw lukasz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.04.06, 21:40
                        rany boskie !konsultacja u dr klimki 150....boze!!!ale drogo!
                        • Gość: mikito Do misi i anki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.06, 21:51
                          dziewczyny,mala prosba.moze o swoich prywatnych sprawach bedziecie rozmawiac
                          przez gg albo maila.na litosc boska to jest forum a nie jakis czat lub cos w
                          tym rodzaju.przemyslcie to.tu nikogo nie obchodza wasze wrazenia i przezycia po
                          wizycie u lekarza.
                          • Gość: misia do anki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.06, 19:33
                            Hej! mikita ma chyba rację. Może przejdziemy jednak na GG. Mój nr znajdziesz we
                            wcześniejszych postach, więc jak coś to pisz. Pa!
                            • Gość: renia do Misi!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.06, 19:38
                              czesc, slyszalam od Ciebie same superlatywy na temat dr Brzezin i dlatego
                              zdecydowalam sie do niej pojsc na pierwsza wizyte. czy bylabys tak mila i
                              powiedziala gdzie przyjmuje prywatnie i ile kosztuje wizyta? i czy jest
                              symaptyczna i mloda?dzieki z gory.
                              • Gość: aniaa Re: do Misi!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.06, 21:51
                                dr brzezin przyjmuje tylko prywatnie na rocha telefon i dane znajdziesz w necie,
                                poszukaj troche!!na oko dr brzezin ma ok 40-45 lat
                              • Gość: misia Re: do reni! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.06, 11:19
                                Witam! Dr Brzezin ma gabinet prywatny na ul. Rocha 161 ( "Przychodnia
                                Panaceum" ). Rejstrujesz się telefonicznie po 15.00 - 362-03-50. Jest
                                przesympatyczna i delikatna. Leczę się u Niej od dłuższego czasu i do tej pory
                                się nie zawiodłam, więc szczerze polecam. Wiek ok. 45 lat. Więcej info możesz
                                znaleźć wpisując w wyszukiwarkę zaawansowaną forum GW jej nazwisko, bo nie
                                tylko ja jestem zadowolona z jej porad. :)
                                • Gość: renia Re: do misi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.06, 18:50
                                  dziekuje Ci bardzo za informacje.pozdrawiam
                          • Gość: Asia Re: Do misi i anki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.06, 00:51
                            Nie zgadzam się z tobą. Istotne jest to jak pacjent odbiera swojego lekarza. Ja
                            jestem w 5 miesiącu ciąży i obok kompetencji - to owszem najistotniejsze -
                            oczekuję od prowadzącego zainteresowania i od czasu do czasu słów otuchy i
                            wsparcia - po prostu ludzkiego traktowania.
    • Gość: Ola Wojciechowski Jan? IP: *.21.pl / *.21.pl 16.04.06, 18:58
      A zna ktoś dr Jana Wojciechowskiego co przyjmuje prywatnie na Wilsona ? Jakieś
      opinie o nim ? Ktos się u niego leczy ?
    • Gość: Ola Re: Prof Klimek i dr Poradowska- Pilecka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.06, 20:04
      Byłam u Pana Prof.Klimka i Pani Dr Poradowskiej Pileckiej. Jestem zachwycona
      profesjonalnym traktowaniem pacjenta.Tutaj czuje sie powiew innej
      medycyny.Spokojna atmosfera,pachnąco,super opieka.Polecam. Ta Klinika Św.
      Łukasza to naprawdę dobra sprawa.
      • Gość: ana dr Kulej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.06, 22:22
        Proszę o opinię o tym lekarzu
        • Gość: aga Re: dr Kulej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.08.06, 22:21
          Bardzo dobry lekarz ja osobiście jestem z niego zadowolona Mile wspominam
          wizyty u niego podczas ciąży a przede wszystkim wysłucha i doradzi
      • Gość: milka13a Re: Prof Klimek i dr Poradowska- Pilecka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.06, 09:23
        Szkoda, że nie byłaś u dr Poradowskiej-Pileckiej nie prywatnie lecz w przychodni
        traktowanie pacjenta jest zupełnie inne, jak zło konieczne.
        • Gość: mimi Re: IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.04.06, 10:07
          Ja polecam dr Owsiejko w przychodni Medar na ul. 1-ego Maja. Jest naprawde
          dobra.
          • Gość: monia Płachecki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.04.06, 22:53
            Co sądzicie o doktorze Wojciechu Płacheckim? Jest kompetentny i odpowiedzialny
            w tym co robi?
            • Gość: XXX USG u Dr Tomasza Strzelczyka IP: 217.96.15.* 21.04.06, 11:55
              Dziewczyny czy orientujecie sie czy u Dr Tomasza Strzelczyka w prywatnym
              gabinecie jest USG. Czy któraś z Was miała może monitoring owulacji roboiny
              przez niego???Dajcie prosze znac.
              • aleks_czwa Re: USG u Dr Tomasza Strzelczyka 21.04.06, 12:29
                Dr Strzelczyk ma usg w prywatnym gabinecie. Co do monitoringu owulacji, to też
                jestem ciekawa, bo chodzę do niego i niedługo też chciałabym to zrobić.
                Pozdrawiam!
                • Gość: XXX do aleks_czwa IP: 217.96.15.* 21.04.06, 13:21
                  Ja ide do niego w środe i zapytam. Mam nadzieje ze jest to mozliwe. Dam znac po
                  wizycie.
                  Dziewczyny a może któraś z Was juz miala taki monitoring nie koniecznie u DR
                  Strzelczyka i może polecic lekarza, który jej to robil?Bede wdzieczna za
                  informacje.
                  • aleks_czwa Re: do aleks_czwa 21.04.06, 15:02
                    Ja idę dzisiaj :) więc też mogę zapytać. To mój numer gg 7415604 gdybyś chciała
                    się dowiedzieć. Pozdrawiam!!!
            • Gość: fifi Re: Płachecki IP: 195.205.202.* 09.11.08, 15:21
              Bardziej kompetentny jest jego brat Grzegorz
      • Gość: pol Re: Prof Klimek i dr Poradowska- Pilecka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.05.06, 12:44
        forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=410
        • Gość: misia do anki!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.05.06, 21:50
          Bywasz tu jeszcze? Jeśli chcesz pogadać i czegoś się dowiedzieć, to daj znać na
          moje gg. :)
          • Gość: ANIA Re: do anki!!! IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 18.05.06, 18:22
            Bywam, choć ostatnio dość rzadko - praca oraz już myślałam, że mam fasolkę.
            • Gość: aaa wynik HCG IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 18.05.06, 19:30
              W którym dniu badanie HCG do 100% pewności? Czy wynik HCG<2 w 25dc wyklucza
              ciążę?
            • Gość: misia Re: do anki!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.05.06, 19:27
              To życzę powodzonka w staraniach!!!:)))
      • Gość: aa Re: Prof Klimek i dr Poradowska- Pilecka IP: *.clarkconnect.lan / *.internetdsl.tpnet.pl 26.05.06, 21:31
        a ile czekłaś w kolejce?????????
    • julia_30 Re: 24.04.06, 16:12
      co sadzicie o Binczyku???
    • Gość: Patrycja dr Pogorzelska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.04.06, 12:35
      dr Pogorzelska - prosze powidzcie coś o niej, gdzie przyjmuje? Słyszałam same
      pozytywy.
      • Gość: Renata Re: dr Pogorzelska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.04.06, 12:46
        Przyjmuje na Kilińskiego vis a vis teatru. Polecam. Nie wiem tylko w którym
        szpitalu pracuje. Słyszałam kiedyś, że w Blachowni.
        • Gość: mika Re: dr Krystyna Witkowska! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.06, 16:02
          Czy wiecie w którym szpitalu pracuje? :)
          • Gość: xxx Re: dr Krystyna Witkowska! IP: *.21.pl / *.21.pl 28.04.06, 21:04
            na Tysiącleciu
            • Gość: mika Re: dr Krystyna Witkowska! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.04.06, 21:18
              Dzięki!
              • Gość: ana Re: dr Krystyna Witkowska! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.04.06, 21:28
                strzelczykow jest kilku tomasz jaroslaw...????
                • Gość: GOSC Re: dr Krystyna Witkowska! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.06, 21:38
                  TOMASZ STRZELCZYK!!!
            • Gość: agat Re: dr Krystyna Witkowska! IP: *.net.stream.pl 06.12.09, 17:14
              mam pytanie-czy dr witkowska dalej pracuje w szpitalu na tysiącleciu?
      • Gość: aneta Re: dr Pogorzelska IP: *.poczta.katowice.pl 23.05.06, 08:32
        Rewelacyjna. Przyjmuje na Kilińskiego, wejście naprzeciw teatru, w poniedziałki
        i w czwartki.Tel. (nie wiem czy aktualny bo nie byłam u niej jakieś pół roku)
        0601999530
        • Gość: Anna Prof. Andrzej Witek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.06, 09:29
          Polecam Prof. A. Witka. To rewlacyjny lekarz z ogromną wiedzą i wspanialym
          podejściem do pacjentki.Chodzę do niego razem z córką i obie bardzo jesteśmy
          zadowolone.Teraz przyjmuje również w Częstochowie w Klinice Św Łukasza 034/ 3658
          076.
    • Gość: miska co sadzicie o Binczyku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.06, 16:06
      czy jest dobrym lekarzem????
      • Gość: gosc Dr Tomasz Strzelczyk IP: 217.96.15.* 27.04.06, 10:34
        Czy ktoś wie w jakim szpitalu pracuje Dr Tomasz Strzelczyk? Prosze o odpowiedz.
        • Gość: bx Re: Dr Tomasz Strzelczyk IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.04.06, 20:04
          hej pracuje na tysiac leciu
          • jakubisia Re: Dr Tomasz Strzelczyk 01.05.06, 23:22
            pracuje na Mickiewicza wiem bo rodziłam u niego
        • Gość: GOSC Re: Dr Tomasz Strzelczyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.06, 21:14
          Wszystkim dziewczynom z problemami i bez polecam Dr Strzelczyka. Wspanialy!!!!
          Jest bardzo taktowny i kompetentny. Nie spotkalam jeszcze takiego.
          Wystrzegajcie sie Bethera!!!!!!
          • abanas Re: Dr Tomasz Strzelczyk 31.05.06, 14:29
            Czy ktoś może podać konkretny adres przychodni, gdzie Dr Tomasz Strzelczyka
            przyjmuje prywatnie,tzn na ul Nowowiejskiego i numer telefonu tam? Z góry
            dziękuję za info
            • aleks_czwa Re: Dr Tomasz Strzelczyk 31.05.06, 14:55
              Nr dr Strzerlczyka to 34/ 324-21-62. To jest numer do prywatnego gabinetu na
              Nowowiejskiego 4 m.17. Na pewno jest tam w środy i piątki wieczorem, jeśli
              chcesz zadzwonić. A państwowo przyjmuje w przychodni Wrzosowiak na Orkana
              (Raków). Pozdrawiam
              • abanas Re: Dr Tomasz Strzelczyk 02.06.06, 12:04
                dzięki, tyle o nim pzreczytałam na forum, że napewno się zgloszę
            • Gość: Evelina Re: Dr Tomasz Strzelczyk IP: 193.138.241.* 22.05.09, 17:08
              nie poszłabym nigdy do niego prywatnie i jeszcze płacić na tym
              forum ludzie polecaja naprawde dobrych lekarzy warto poczytac a nie
              do takiego
    • Gość: Ewa A co sądzicie o Dr. J. Bińczyk??? IP: 212.160.86.* 27.04.06, 15:19
      Co sądzicie o doktorze Bińczyku???, Jaka jest wasza opinia na jego temat???
      Pomóżcie, bo nie wiem???
      • Gość: Gosc Re: A co sądzicie o Dr. J. Bińczyk??? IP: 217.96.15.* 27.04.06, 15:37
        Kobieto poczytaj sobie poprzednie posty. Tam jest wszystko o nim.
        • Gość: Pani Re: A co sądzicie o Dr. J. Bińczyk??? IP: 212.160.86.* 27.04.06, 16:01
          Jak by było wszystko to by się nie pytała...... sama dokładnie przeczytaj.....
      • Gość: Aska Re: A co sądzicie o Dr. J. Bińczyk??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.09.06, 13:27
        stanowczo odradzam dr Binczyka, stary naciagacz, zalezy mu tylko na kasie,
        generalnie chodze do dr Jaroslawa Wiktora, super specjalista. Jak bylam w ciazy
        to niestety poronilam, ale musialam jeszcze isc do jakiegos innego lekarza bo
        nie moglam w to uwierzyc. poszlam do Binczyka i stwierdzil ze niestety nie
        urodze i w tym przypadku konieczna jest skrobanka- tak dokladnie mi powiedzial,
        Wiecie co wtedy czulam?? po takich slowach zrobilo mi sie doslownie niedobrze,
        nienawidze tego czlowieka, jest okropny. Polecam Wiktora jest poprostu SUPER!!!
    • Gość: omega333 Re:Lista dobrych ginekologow w Czestochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.06, 22:00
      co myslicie o dr. Owsiejko?
      • Gość: KASIUNKA dr Maćkowiak IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.05.06, 10:38
        Czy któraś rodziła z dr Maćkowiakiem??? Proszę o odpowiedź.
        • Gość: Kaśka Dr. Jabłoński IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.06, 11:45
          Mieszkam w centrum Częstochowy na ul. Kopernika. W Częstochowie mam do
          dyspozycji być może 50, być może 100 ginekologów. Od lat jestem pacjentką
          doktora Henryka Jabłońskiego. Mieszka w Wanatach, ul. Topolowa 15 (15 km od
          Częstochowy w stronę Katowic). Jeśli chcecie mieć do czynienia z kompetentnym
          lekarzem i przy okazji zobaczyć jak powinien wyglądać i być wyposażony gabinet
          lekarski odsyłam Was do doktora Jabłońskiego. Telefon weźmiesz sobie z Panoramy
          firm lub z TPSA.
      • Gość: beata Re:Lista dobrych ginekologow w Czestochowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.07.06, 00:58
        od 20 lat chodzę do dr elżbiety Pawińskiej. Prowadziła moje dwie ciąże i
        pomagała w różnych stanach chorobowych. Pamięta pacjentów nawet po kilku latach
        nieobecności. Nigdy pochopnie nie przepisuje leków. Zawsze rozważała ze mną
        wszystkie za i przeciw.Kiedy byłam w ciąży, a ona gdzieś wyjeżdżała to dawała
        mi telefon i kazała dzwonić o każdej porze a prosiła o konsultację doktora
        Sikorę lub doktora Blukacza. Nigdy się nie spieszy.Bada piersi z własnej
        inicjatywy. Już od dawna nie mieszkam w częstochowie ale zawsze tu przyjezdżam
        do ginekologa.
    • Gość: misia do anki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.06, 13:09
      Jeśli możesz, to wejdź na GG nr 4560564.
      • justine74 dr Grabska? 20.05.06, 08:13
        proszę o opinie
        pozdrawiam
        • eni69 Re: dr Grabska? 26.05.06, 17:41
          POLECAM!!!
        • Gość: kami Re: dr Grabska? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.06.06, 07:43
          Dr Grabska. Super prowadziała moją ciążę. Ostra ale konkretna. Cesarkę sama
          robiła. Szkoda tylko że nie ma u siebie USG. Więc niestety USG robi w szpitalu
          na Mickieicza (sprzęt do bani).Z Drugim ciążą jednak pójdę do dr Nejmana z
          Tysiąclecia - rewelacja. Przyjmuje w przychodni kolejowej.
    • anna1021 Re:bether 06.05.06, 19:57
      Dziewczyny omijajcie gabinet dr Betchera jak "wściekłego psa". Ta opinia nie
      pochodzi tylko odemnie, ale i od innych dziewczyn. Może rzucę kilkoma faktami:
      -lekarz ten, aby mieć jak najwięcej pacjętek wymyśla i wmawia im fikcyjne
      choroby;
      -przepisuje leki w ogromnych ilościach kobietom, (także i w ciąży), po to aby
      potwierdzić "fikcyjna chorobę" lub ma układy z producentem leków i dostaje ze
      sprzedaży dodatkowe profity;
      -ma nieżle urządzony gabinet i robi wrażenie lekarza znajacego sie na rzeczy,
      ale tak naprawdę ma pustkę w głowie podobnie jak pudło rezonansowe;
      -jest niedostępny, mało kontaktowy, nie mówi wszystkiego do końca
      (psychologiczne podejście im pacjętka mniej wie tym bardziej się boi, jest
      bardziej zastraszona i częściej przychodzi do pana doktora Betchera);
      -wykonuje na miejscu badania labolatoryjne, ale są one mało wiarygodne
      Acha! ma jeszcze jedną zaletę zgodną z przysłowiem "jak jest dobrze to jest
      dobrze, ale gdy pojawiaja się poważne problemy to na tego lekarza nie ma co
      liczyć, mimo, że popwołuje się na liczne kontakty w różnych klinikach."
      Celem tego lekarza, jak łatwo się domysleć jest "wyciągnięcie" od pacjetki jak
      największej kasy. Dziewczyny! Zdecydowanie go odradzam, jeżeli zależ Wam na
      zdrowiu.
      • Gość: Karolina Re:Klinika Św Łukasza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.06, 12:27
        Dziewczyny jak chcecie mieć profesjonalną konsultacje to zgloście się do prof.
        Witka w Klinice Św. Łukasza.To inny świat w ginekologii. Ceny rozsądne, z klasą
        i szacunkiem do pacjentki ,pełna informacja. Tutaj masz do czynienia z lekarzami
        klinicznymi, a sprzęt mają jak w dobrych klinikach angielskich- wiem co mówię bo
        pracuję w Anglii.Polecam 034/3658-076, www.klinika.dekta.pl
      • Gość: Viola Re:bether IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.06, 06:59
        Potwierdzam, że Betcher to nie lekarz, to nawet nie człowiek. Bo jak można
        wymyślać zdrowym kobietom w ciąży, że ich ciąża jest zagrożona, przepisywać tony
        lekarstw, które mogą zaszkodzić dziecku i umawiać na USG co dwa tygodnie.
        Kiedy słyszę w radio reklamę jego gabinetu to aż mam dreszcze! Zachowanie i
        postępowanie tego lekarza znam z autopsji. Na szczęście w porę poszłam po rozum
        do głowy i zmieniłam lekarza. Młode mamy, jeżeli chcecie spokojnie i szczęśliwie
        czekać 9 miesięcy na Waszą pociechę, nie decydujcie się na tego lekarza.
      • Gość: zadowolona Re:bether IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.07, 16:43
        Aniu,

popytaj dokąłdnie kolezanek. sama nie byłaś nie wierz.
        - nie wmawia chorób - wszystkie co mi wmówił - potwierdzone zostały gdzie
        indziej,
        - nie dostaje żadnych profitów od sprzedazy, nawet wynajduje takie tańsze
        zamienniki, by starczyło na kieszeń pacjentki,
        - jest dostepny, kontaktowy, ja sie go nie bałam, był wesoly i miły, odp na
        kazde pytanie wyczerpujaco i nie pokazywał na zegarek, że juz nie ma czasu,
        - badań labolatoryjnych nie robi na miejscu tylko zanosi próby do szpitala i
        tam je robią.
        - nie wyciaga kasy, wiele rzeczy zrobił całkiem za darmo, w tym inseminacj,e
        nie wziła grosza za poród, a przyjechał w 5 minut,
        - kiedy był problem, pomógl, nigdzie nie odsyłal, dopóki nie znalazł
        odpowiedzi - pracował w pełni sił.

POLECAM POLECAM POLECAM
        • jankaja Re:lista ginekolgów cd 15.06.07, 17:52
          Te wszystkie opinie o lekarzach są od dziewczyn, które są albo będą w ciąży. Ja
          mam dwóch synów (19 i 13)i szukam opinii o ginekologu, który byłby również dobry
          w późniejszym etapie życia kobiety (menopauzy). Znam dr Mikołajczyka, Sikorę i
          Magnuszewską. Słyszałam dobrą opinię na temat prywatnej przychodni na Zawodziu i
          na Sobieskiego. Nie wiem jednak nic o tamtejszych ginekologach. Dziękuję z góry
          z jakąś informację.
    • kreedka Re: 24.05.06, 18:32
      Powiedzcie coś więcej o doktorze Marku Mikołajczyku.
      • Gość: mama Re: IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.05.06, 20:00
        Co sądzicie o dr Ściegiennej ?
      • kasiavip00 Mikołajczyk 25.05.06, 23:25
        Mogę tylko powiedziec, że jest chwalony za wachowość.
        Kiedy lezałam pół roku temu po porodzie to akurat miał dyżur i dziewczyna
        przywieziona na moja salę po porodzie w nocy bardzo go chwaliła, mimo że nie
        był jej lekarzem. Bardzo jej pomagał przy porodzie i to "bezinteresownie".
        Poza tym moja siostra do niego chodzi i rodziła u niego dwójke dzieci.
        Ze swojej strony mogę tylko dodac, że nie jest on zbyt milutki. Mówi prosto z
        mostu i czasem średnio przyjemnym tonem, ale w końcu nie to jest najważniejsze.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka