Dodaj do ulubionych

Biedny boluś z Matką Boską w klapie

27.10.16, 21:59
Przyjechał robić rewoltę przeciw PIS.W czwartek 27 października wielu częstochowian zjawiło się na spotkaniu z prezydentem Lechem Wałęsą. - Strasznie przebudowali tę Częstochowę. Nie mogłem trafić na Jasną Górę - komentował gość na wstępie.Koniec świata.Matka Boska miłosierna .Nie strzeliła za przeproszeniem w pysk za wszystkie kłamstwa.
Obserwuj wątek
    • ku-tz Re: Biedny boluś z Matką Boską w klapie 27.10.16, 22:19
      Bodzio mój drogi! Nie zawsze ta Matka Boska bywa miłosierna Tobie odebrała rozum.
    • taniarada Re: Biedny boluś z Matką Boską w klapie 27.10.16, 22:43
      Mój niedrogi Kutzu -Niewodniczański mam się dobrze nawet klawo.Z czym przyjechał Wałęsa .Ledwo to dycha .Nie miał siły się udać na Jasną ,by pokłonić się Matce Bożej .Którą nosi w klapie.Pampersa trzeba mu było po występie zmienić .Drugi starzec Michnik w Piasecznie namawiał Kodowców do rewolty.Strasznie się wkurzył:Niewinne z pozoru „Do widzenia, panie Adamie. Pozdrowi pan brata” rzucone w kierunku Adama Michnika kompletnie wyprowadziło go z równowagi. Nie po to głosowałem na dobrą zmianę, żeby lewaki dalej czuli się bezkarni .I te damy na marszu "czarnych macic.Siema .
      • ku-tz Re: Biedny boluś z Matką Boską w klapie 28.10.16, 08:22
        Jednak ta na górze doskonale wie za co karać.
    • taniarada @ Ku-tz Niewodniczański 28.10.16, 09:37
      Ciekawa książka Pawła Zyzaka o Lechu Wałęsie .Jest na necie w formie PDF. Rzetelnie napisane .Przeczytaj to nie boli.Pozdrawiam.
    • taniarada Re: Biedny boluś z Matką Boską w klapie 29.10.16, 20:20
      Za około dwa tygodnie powinniśmy poznać efekty pracy grafologów, którzy zajmują się dokumentami z teczki tajnego współpracownika o pseudonimie „Bolek”. Naukowcy sprawdzają m.in. autentyczność podpisów Lecha Wałęsy. Ciekawe, co będzie opowiadał były prezydent oraz jego obrońcy, kiedy grafolodzy potwierdzą, że podpisy własnoręcznie składał Wałęsa?Być może stwierdzą ,że podpisy są sfałszowane. Tylko zatrważa fakt, jak taki prostak i cham mógł być jednocześnie takim zarozumiałym, bufonem. Tylko, niestety to świadczy, że KISZCZAK był pojętnym uczniem NKWD i draniem niepospolitym, że wytrenował analfabetę na laureata Nagrody Nobla.
      • s.tabak Re: Biedny boluś z Matką Boską w klapie 29.10.16, 20:50
        taniarada napisał(a):

> Za około dwa tygodnie powinniśmy poznać efekty pracy grafologów, którzy zajmują
        > się dokumentami z teczki tajnego współpracownika o pseudonimie „Bolek”. Naukow
        > cy sprawdzają m.in. autentyczność podpisów Lecha Wałęsy. Ciekawe, co będzie opo
        > wiadał były prezydent oraz jego obrońcy, kiedy grafolodzy potwierdzą, że podpis
        > y własnoręcznie składał Wałęsa?Być może stwierdzą ,że podpisy są sfałszowane.

A jak to było z deklaracją Jarusia o współpracy z SB? Tutaj zapewne zastosujesz zupełnie inne kryteria. Ciekawe, gdzie taki głupek (jak ty) się uchował?
        • taniarada Re: Biedny boluś z Matką Boską w klapie 29.10.16, 21:15
          Jaruś nie miał współpracy .Daruj sobie .Na "Niepoprawnych" było by to wyciągnięte i surowo ukarane.Nie wymagam twojego wpisu i innych .Ale jak masz taką potrzebę .Dzisiaj na ogólnym forum wk-55 mnie osłabił.Facet ma 61 lat ,a zachowuje się jak gó...arz.Siema Tabak .
    • czestochowianin_ze_szkocji Re: Biedny boluś z Matką Boską w klapie 30.10.16, 11:12
      Gdyby tak położyc z jednej strony wagi wszystkie zaslugi i te domniemane "zdrady " p. Walesy, a na drugiej stronie tylko "zaslugi" wszyskich tu piszacych dla kraju zwanego POLSKA i tak ziejacych jadem, to I tak by nas tu nie wystarczylo, aby waga choc troche drgneła...
      Tak latwo dzisiaj sie ocenia w ciepelku i spokojnych czasach innych, tylko zapomina sie o tym, kto o to walczyl, aby dzisiaj tak moglo byc.
    • taniarada Re: Biedny boluś z Matką Boską w klapie 30.10.16, 14:07
      Jeden Wałęsa cudu z komunistami nie zrobił.W Częstochowie paru ludzi w Ikarze krzyżem leżeli na podłodze .W zakładach pracy organizowali coś takiego jak Solidarność.Może nie byli internowani w Arłamowie i nie pili tam wódki.Ale byli szykanowani i zwolnieni z pracy.Niektórzy musieli wyjechać bo miejsce było zatrute.Ja w swoim życiu po mimo spędzania większości czasu po za Częstochową nie pozwoliłem sobie i innym na obrażanie mojego miasta ,kraju i kościoła.A wielu tu tak czyni .Większości anonimowo .Plują na wiarę ,obrażają swój kraj i swoje miasto.Zdrowia życzę.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka