Gość: bingo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.04, 17:38 Czas adwentu, Boże Narodzenie przed nami a w oknach zapalaja się kolorowe lampki.Co sądzicie o tym zwyczaju czy wam sie to podoba? Pozdrawiam!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: oko Re: MRUGAJĄCE ŚWIATEŁKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.04, 07:08 Mrugajace swiatelka to fajna sprawa.podoba mi sie bardzo, mysle ze bedzie ich bardzo duzo w oknach naszych mieszkan. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iris Re: MRUGAJĄCE ŚWIATEŁKA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.12.04, 07:49 Czy Boże Narodzenie bez choinki i światełek byłoby tym samym Świętem?Może niekoniecznie mrugających(akurat takich zbytnio nie lubię) ale na mojej choince ozdobionej jedynie drewnianymi i słomianymi zabawkami oraz czerwonymi jabłuszkami, światełek jest naprawdę bardzo dużo:o)Pozdrawiam wielbicieli świątecznego kiczu(ktoś tak kiedyś powiedział i bardzo mi sie naraził:o)Bez tego kiczu nie byłoby uroku Świąt:o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Angela Re: MRUGAJĄCE ŚWIATEŁKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.04, 09:14 Ktoś w podobnym temacie napisał, żeby się zastanowić co jest wazniejsze: wiara czy pokazywanie wiary. Moje skromne zdanie jest takie: należy się cieszyć ty okresem, to takie piekne i ciepłe święta. Ja ubieram nie tylko choinkę w domu, ale również balkon. Odrobina radośći w szarej codziennośći. Szkoda, że tylko raz w roku. Pozdrawiam serdecznie i przedświątecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: MRUGAJĄCE ŚWIATEŁKA IP: *.21.pl / 213.199.204.* 07.12.04, 09:24 Las Jasnogóras :P najfajniej jest spacerować wieczorem z dziewczyną za ręke środkiem alei pod tymi wszystkimi światełkami :))) dla mnie mogłoby tak być cały rok - niekoniecznie w nastroju świątecznym... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bingo Re: MRUGAJĄCE ŚWIATEŁKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.04, 16:20 Piekne lampki zabłysły drzewach na Jana Pawła II przy Energetyku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iris Re: MRUGAJĄCE ŚWIATEŁKA IP: *.21.pl / 213.199.204.* 07.12.04, 22:06 Faktycznie drzewa koło energetyka wyglądają prześlicznie.Tam już wyraźnie czuć Święta:o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bingo Re: MRUGAJĄCE ŚWIATEŁKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.04, 20:32 Hala Polonia ma również kolorową niedużą ale ładną choinkę na dachu. I na pl.Biegańskiego też ta od "sąsiadów" ubrana atrakcyjnie niestety nie mogę byc wszędzie - jak zauwazycie coś nowego to prosze o INFO. Dziekuję, cieszmy się NASZY MIASTEM Pozdrawiam!!! Odpowiedz Link Zgłoś