Dodaj do ulubionych

MRUGAJĄCE ŚWIATEŁKA

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.04, 17:38
Czas adwentu, Boże Narodzenie przed nami a w oknach zapalaja się kolorowe
lampki.Co sądzicie o tym zwyczaju czy wam sie to podoba?
Pozdrawiam!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: oko Re: MRUGAJĄCE ŚWIATEŁKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.04, 07:08
      Mrugajace swiatelka to fajna sprawa.podoba mi sie bardzo, mysle ze bedzie ich
      bardzo duzo w oknach naszych mieszkan.
    • Gość: Iris Re: MRUGAJĄCE ŚWIATEŁKA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.12.04, 07:49
      Czy Boże Narodzenie bez choinki i światełek byłoby tym samym Świętem?Może
      niekoniecznie mrugających(akurat takich zbytnio nie lubię) ale na mojej choince
      ozdobionej jedynie drewnianymi i słomianymi zabawkami oraz czerwonymi
      jabłuszkami, światełek jest naprawdę bardzo dużo:o)Pozdrawiam wielbicieli
      świątecznego kiczu(ktoś tak kiedyś powiedział i bardzo mi sie naraził:o)Bez
      tego kiczu nie byłoby uroku Świąt:o)
      • Gość: Angela Re: MRUGAJĄCE ŚWIATEŁKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.04, 09:14
        Ktoś w podobnym temacie napisał, żeby się zastanowić co jest wazniejsze: wiara
        czy pokazywanie wiary. Moje skromne zdanie jest takie: należy się cieszyć ty
        okresem, to takie piekne i ciepłe święta. Ja ubieram nie tylko choinkę w domu,
        ale również balkon. Odrobina radośći w szarej codziennośći. Szkoda, że tylko
        raz w roku. Pozdrawiam serdecznie i przedświątecznie.
        • Gość: gość Re: MRUGAJĄCE ŚWIATEŁKA IP: *.21.pl / 213.199.204.* 07.12.04, 09:24
          Las Jasnogóras :P najfajniej jest spacerować wieczorem z dziewczyną za ręke środkiem alei pod tymi wszystkimi światełkami :))) dla mnie mogłoby tak być cały rok - niekoniecznie w nastroju świątecznym...
          • Gość: bingo Re: MRUGAJĄCE ŚWIATEŁKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.04, 16:20
            Piekne lampki zabłysły drzewach na Jana Pawła II przy Energetyku
            • Gość: Iris Re: MRUGAJĄCE ŚWIATEŁKA IP: *.21.pl / 213.199.204.* 07.12.04, 22:06
              Faktycznie drzewa koło energetyka wyglądają prześlicznie.Tam już wyraźnie czuć
              Święta:o)
              • Gość: bingo Re: MRUGAJĄCE ŚWIATEŁKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.04, 20:32
                Hala Polonia ma również kolorową niedużą ale ładną choinkę na dachu.
                I na pl.Biegańskiego też ta od "sąsiadów" ubrana atrakcyjnie niestety nie mogę
                byc wszędzie - jak zauwazycie coś nowego to prosze o INFO.
                Dziekuję, cieszmy się NASZY MIASTEM
                Pozdrawiam!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka