Dodaj do ulubionych

dr Grabowski Tomasz

20.01.05, 14:19
Gorąco polecam!Kilka lat temu bardzo mi pomógł,nikt w Częstochowie nie
rozpoznał choroby.Dr Grabowski zrobił to na pierwszej wizycie i po 3
tygodniach byłam już w klinice w Bytomiu(tam pracuje) na operacji.Rodziłam
też u niego ale w Gliwicach(tam też pracuje)-zaznaczam,że ciąża była
praktycznie niemożliwa do donoszenia a wszystko się udało.
Przyjmuje na ul.Wolnej 15 /Zawodzie/tel.0601-47-17-47.Wsz ystkie
dziewczyny,które do niego wysyłałam, do dziś nie zmieniły lekarza.
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: matkapolka Re: dr Grabowski Tomasz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.05, 15:47
    • Gość: matkapolka Re: dr Grabowski Tomasz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.05, 15:51
      ....za szybko.
      Witam, ja tez polecam tylko dr.Grabowskiego. Pisałam juz wiele razy,że jest
      świetnym lekarzem i połozniekim. Też lecze sie od lat u niego i moja dzidzie
      tez rodziłam z dr.Grabowskim, ale w Zabrzu (tez tam kiedys pracował). Teraz
      wiem,że sie duzo pozmieniało i nie wiem gdzie pracuje w klinice, ale przyjmuje
      na ul.Wolnej i tam sie wszystkiego dowiecie. Jedno wiem, nie ma takiego
      drugiego lekarza jak on z powołaniem, no na pewno nie w Częstochowie.
      pozdr
    • Gość: XX Re: dr Grabowski Tomasz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.05, 11:22
      PROSZĘ JESZCZE O OPINIE NA TEMAT DR.GRABOWSKIEGO
      • Gość: OSZUKANA Re: dr Grabowski Tomasz IP: *.idea.pl 24.01.05, 18:01
        Stanowczo odradzam. Wykonał mi przedmuchiwanie jajników (twierdząc przez 7 lat,
        że jestem niezpłodna)nie zauważając, że byłam w ciąży. Poza tym prowadząc moją
        ciążę prawie do końca rozstaliśmy sie w bardzo niezdrowej atmosferze na tydzień
        przed rozwiązaniem. Przez całe 7 lat uważałam go za naprawdę dobrego i
        niedrogiego lekarza, lecz okazał się wyjątkowo niekulturalny...no i niezbyt
        dobrym fachowcem. Poprawnie wykonana laparoskopia powinna była się
        zakończyć "wydmuchaniem" ciąży. Na szczęście tak się nie stało.................
        • Gość: xy Re: dr Grabowski Tomasz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.05, 22:07
          skoro leczyłaś sie na niepłodnośc i zaszłaś przy nim po 7latach w ciążę to
          chyba Ci pomógł....jakieś brednie piszesz. A dziwne, aby przy porodzie każdej
          swojej pacjentki był. Nic innego by nie robił tylko porody odbierał...
          Ja go bardzo chwalę, tez prowadził moja ciążę, też mnie leczył i jest swietnym
          specjalistą!!!
          polecam go z czystym sumieniem.
    • Gość: magda1344 Re: dr Grabowski Tomasz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.05, 23:27
      czy ten dr.Grabowski robi też usg?
      • Gość: ja Re: dr Grabowski Tomasz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.05, 10:02
        robi usg o to w cenie wizyty, czyli 50zł.
    • sylwia.n Re: dr Grabowski Tomasz 24.01.05, 23:38
      I ja dopisze sie do zadowolonych pacjentek. Ja rodzilam swoja corcie 7 lat temu
      w Bytomiu. Naszczescie wszystko bylo OK :-) Zycze tego wszystkim !!!
      Chodzi do niego rowniez moja mama i ona tez jest zadowolona.

pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka