Gość: natali IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.04.05, 17:48 Witam Czy ktos mial wykonywane badanie na obecnośc chlamydi? Gdzie mozna wykonać takie badanie . Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jczips Re: chlamydie 23.04.05, 20:10 Niestety jestem z wrocławia, mam to draństwo stwierdzone przez Dolnośląskie Centrum Chorób Płuc, ale sądząc po rejestracjach przyjeżdżają na Grabiszyńską z Sieradzkiego. Sprawdź. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: chlamydie IP: *.realestate.net.pl 23.04.05, 23:05 znajomi robili te badania na Parkitce w laboratorium. płatne, ale nieduzo. niestety oni ją mieli i wysłano ich do Wroclawia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: natali Re: chlamydie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.04.05, 11:18 Dziekuje Wam badzo za odpowiedż w takim razie musze sie udać na parkitke ,wystraszyłam sie ze to taka powazna sprawa .Dziekuje i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ada Re: chlamydie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.05, 13:14 Jakie sa ojawy chlamydie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: natali Re: chlamydie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.04.05, 19:43 Bakteria ta jest najczestszą przyczyna niepłodności probelm jest w tym ze w 75% przypadków nie daje zadnych objawów Odpowiedz Link Zgłoś