Dodaj do ulubionych

Ranking wytrzymałości wątku na forum g.w.

• lookas.prv.pl Re: Ranking wytrzymałości wątku na forum g.w. 24.07.05, 11:08
      W górę!

---------------------------------
      www.lookas.prv.pl
      • Gość: ninka Saga rodu Gie(trrt)ychow IP: *.d4.club-internet.fr 24.07.05, 11:35
        Szef LPR Roman Giertych poinformował, że jego ojciec, kandydat na prezydenta,
        Maciej Giertych otrzymał 20 lipca z Instytutu Pamięci Narodowej dokumenty
        świadczące o tym, że władze PRL próbowały za jego pośrednictwem nawiązać kontakt
        z przebywającym w Wielkiej Brytanii Jędrzejem Gietrychem.

Giertych w imieniu Giertycha
        pi, PAP 23-07-2005, ostatnia aktualizacja 23-07-2005 19:57

Jak widac powyzej, po wyjezdzie z Polski Jedrzej Giertych ukrywal sie pod
        przybranym nazwiskiem w obawie przed dlugimi rekami wladzy sowieckiej. Dla
        niepoznaki przybral pseudonim Jedrzej Gietrych, co Gazeta Wyborcza skrzetnie
        wypenetrowala i podala nam do publicznej swiadomosci. Chwala jej za to!
        • Gość: Podgladacz <a href="https://forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=51&w=2666" targe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.05, 11:39

JESTEŚMY LEPSI

nie dajmy się pokonać

biegiem w górę
          • Gość: ania Re: <a href="<a href="https://forum.gazeta.pl/forum/72," target IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.05, 15:19
            witam po przerwie, cieszę się że razam z Wami idę w drugi tysiąć, avanti
            • Gość: babok :) Follow-up IP: *.21.pl / 213.199.204.* 24.07.05, 15:31
              • Gość: Bella 1000 + 39 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.07.05, 16:58
    • Gość: Iris Smutna rzeczywistość :o( IP: *.21.pl / 213.199.204.* 24.07.05, 18:45
      Spieszmy sie kochać ludzi, tak prędko odchodzą!
      Tak mi przykro Angelo :o(
      A weekend był taki uroczy..............
      • Gość: Corka No i po weekendzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.05, 21:37
        i co teraz bedzie???????
        • h108 Teraz my dla Czestochowy. 25.07.05, 00:14
          W gore!
        • lookas.prv.pl Re: No i po weekendzie 25.07.05, 00:25
          Mamy poniedziałek...

hmm.. okey, nic nie mówiłem :-PP

www.lookas.prv.pl
          • Gość: ninka O Sluzbie Zdrowia IP: *.d4.club-internet.fr 25.07.05, 06:35
            Leczenie specjalistyczne nie może być podejmowane w szpitalach, które nie są do
            tego przygotowane. To, co jest standardem w cywilizowanych krajach, powinno być
            dostępne dla polskiego chorego. I jest. Ale nie wszędzie. Lekarz w szpitalu
            powiatowym często nie wie, że chory trzy tygodnie po operacji powinien zacząć
            leczenie uzupełniające, które zwiększa statystyczną szansę na przeżycie o 10, 15
            czy 20 procent. Każdego chorego taka szansa interesuje.

W Polsce nie ma żadnego systemu oceny jakości leczenia. W USA przychodził do
            mnie chory i pytał: doktorze, jakie jest twoje doświadczenie w leczeniu mojego
            schorzenia? I ja mu odpowiadałem, że w ostatnim roku zoperowałem np. 100
            chorych. Pacjent wtedy szedł do swojej firmy ubezpieczeniowej i mówił, że chce
            się u mnie operować. Tam się dowiadywał, że ten sam zespół pracuje w trzech
            szpitalach - tanim, średnio drogim i najdroższym. Ubezpieczalnia pokryje koszty
            leczenia w najtańszym, a jeśli pacjent chce mieć lepsze warunki socjalne i
            wybierze droższy szpital, to musi dopłacić. I chory wybierał. Tylko że u nas
            niewielu chorych wybrałoby dopłaty, bo niewielu na nie stać. Skoro społeczeństwo
            jest biedne, trzeba uporządkować sposób wydawania pieniędzy na leczenie.

Z dyrektorem warszawskiego Centrum Onkologii Rozmawia Elżbieta Cichocka
            24-07-2005 , ostatnia aktualizacja 24-07-2005 18:32
          • Gość: Iris Re: No i po weekendzie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.07.05, 08:34
            No własnie,mamy poniedziałek.Nie lubię poniedziałków!
    • Gość: xxx Re: Ranking wytrzymałości wątku na forum g.w. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.05, 08:38
      ja też chce
      • iwonnkaa Re:Lubieję poniedziałki,,,,,,,,,,,,,, 25.07.05, 09:37
        Pozdrawiam Was WSZYŚCIUTKICH..................
        Ruda
        • Gość: Corka Kto mnie po............Kocha? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.05, 10:25
          JAK CHCĘ BYĆ TWOJA

Chcę być twoja.
          Jak?
          Jak mydło i gąbka,
          które myją twe ciało.
          Jak poduszka i kołdra
          w które wtulasz się nocą.
          Jak szklanka której brzegi
          dotykasz spragniony ustami.
          Niezbedna
          Jak ?
          Jak oczy,
          które widza wszystko.
          Jak światło w nocy,
          chłód latemI
          a gorąco zimą.
          Lecz nigdy nie chce.
          Nie chce być
          tylko pyłkiem
          łupieżu,
          który nerwowo strąca
          marynarki twa ręka

18.02.2005 r. Joanna

i w goreeeee

www.storex.strefa.pl
          • iwonnkaa Re: Kto mnie po............Kocha? 25.07.05, 10:31
            Ja , tak siostrzanie ale bbbbbbbbbbaaaaaaaaarrrrrrrrrdzo.........
            Ha ciekawa żeś?
            Dowiesz się w SWOIM CZASIE....................
            Jak będzie w stu proc PEWNE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
            • altu 1050 25.07.05, 10:40
              dla wszystkich Krzyśków dzisiaj wszystkiego naj, naj, naj ;)
            • Gość: Corka Re: Kto mnie po............Kocha? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.05, 10:45
              Byle przed pojsciem do nieba .......
              albo byle gdzie hehehheee

i w gore

www.storex.strefa.pl
              • iwonnkaa Re: Kto mnie po............Kocha? 25.07.05, 10:52
                No tak .................optymistka żeś ...........
                • lookas.prv.pl Re: Kto mnie po............Kocha? 25.07.05, 11:20
                  Do góry.

www.lookas.prv.pl
                  • Gość: Corka KRZYSIO -Rudej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.05, 12:41
                    Jak dzis Krzysia to moze tez Rudego?

Krzysiu
                    wiec
                    wszystkiego najlepszego
                    a to dla Ciebie

www.radio.mirusia.pl/radio/mojepiosenki.html
                    piosenka Nr 29

aaaaaaaaaaaaaaaaaaa
                    byl tu taki Forumowicz Krzysiek

Jemu tez wszystkiego Najjjjjjjjjjjjj

www.storex.strefa.pl
                    • Gość: Bella Re: KRZYSIO -Rudej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.07.05, 15:35
                      Wszystkim Krzysiom ,Krzysztofom ,Kubusim i Jakubom

Wszystkiego Najlepszego
                    • Gość: Krzysio od Rudej Re: KRZYSIO -Rudej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.05, 19:54
                      Dziekuję................Córko jestes Wielką
                      krzysio
                      • lookas.prv.pl Re: KRZYSIO -Rudej 25.07.05, 20:18
                        Głupi deszcz :-(

www.lookas.prv.pl
                        • Gość: Corka Re: KRZYSIO -Rudej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.05, 00:58
                          Alez Krzysio

wiesz żem.........taka "mała kobitka" ,,,,,, ale z IKRą
                          Tobie pod pache na stojaco.....
                          hahhahaaa bez szpilek
                          bo na nich to troche wyzsza.
                          Chyba zacznem nosiC
                          KA...PEEE....LUUU...SZEEE
                          HAHAHHAAAA

www.wiersze.bej.pl/?szukaj=JoAAnna&gdzie=autor

• Gość: ninka Jak pisać o PRL-u? IP: *.d4.club-internet.fr 26.07.05, 06:07
                            Młoda proza nie zajmuje stanowiska wobec socjalistycznej Polski. Urodzeni w
                            latach 70. pisarze ograniczają się na ogół do skatalogowania peerelowskiej
                            kultury materialnej: gadżetów, produktów kulawej rodzimej komercji, postaci z
                            poczytnych wówczas książek, gwiazd pop. W ich wspomnieniach wielka historia
                            PRL-u odżywa tylko w rzeczach małych - tak jak w publikowanym w "Tece"
                            opowiadaniu Adama Pluszki, który ze wszystkich skutków awarii w Czarnobylu
                            postanowił zapamiętać jedynie gorycz podawanego dzieciom płynu Lugola.

Grzegorz Giedrys 25-07-2005, ostatnia aktualizacja 25-07-2005 19:33
                            Literacka śmierć PRL-u?
                            • Gość: Mona Re: Jak pisać o PRL-u? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.05, 11:48
                              Podtrzymuję wątek ;-)))
    • Gość: Mona Re: Ranking wytrzymałości wątku na forum g.w. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.05, 11:50
      Najlepsze życzenia dla wszystkich Anek ;-)))
      • Gość: Martha Re: Ranking wytrzymałości wątku na forum g.w. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.05, 13:18
        nudzi mi sie :/
        • Gość: Basia19 Re: Ranking wytrzymałości wątku na forum g.w. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.05, 13:41
          i jeszcze ja...tez mi sie nudzi..
          • lookas.prv.pl Re: Ranking wytrzymałości wątku na forum g.w. 26.07.05, 15:03
            A mnie się nudziło wczoraj :-D

www.lookas.prv.pl
            • Gość: Corka Komu sie NUDZI????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.05, 16:00
            • Gość: Corka Ach Komu sie NUDZI?. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.05, 16:03
              Proponuje dla rozrywki rozebrac sie do naga
              i pilnować ubrania

albo wsadzic granat w pewna dzurke i samo rozerwie.

M A Ł A C Z A R N A

Wkładam palec.
              Mokro ślisko
              Lekki meszek...
              Penetruję delikatnie
              to zjawisko.
              Nie wierć że się
              To nie boli.
              Oj wyczuwam tu zgrubienie
              Cofam palec powolutku
              A na jego samym czubku
              piękna mała czarna koza
              co wkręciła się
              w głąb nosa

16.12.2002 Joanna

www.storex.pl
              • Gość: ninka A co to znaczy IP: *.d4.club-internet.fr 26.07.05, 16:13
                nudzic sie??? Czy to od nudystow pochodzi?
              • Gość: Ruda :o) Re: No powaliłas mnie................ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.05, 18:55
                Jak w temacie............
                Córko żegluj po spokojnych wodach..................
                I twórz nam, twórz.......................
                Ruda
                • Gość: Martha Re: No powaliłas mnie................ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.05, 20:07
                  ide posiedziec troszke na alejki:D ciekawe jak dlugo jeszxcze utrzyma sie ten
                  watek:?
                  • Gość: Corka .Wątas w górę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.05, 21:32
                    Musimy byc lepsi ja Warszawa

a ja mam
                    swoj intymny maly świat
                    Srebrne polksiezyce.
                    moga wskazac droge Nam........

www.storex.strefa.pl

idem spać

a co ????????

nie mogem?????

do juterka
                    • iwonnkaa Re: .Wątas w górę 26.07.05, 22:12
                      Szoruj spać .......................
                      Ale już ..........................
                      Rude nie śpiące
                      • Gość: Bella Re: .Wątas w górę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.05, 23:04
                        Corko spij i przyjemne sny snij
                    • lookas.prv.pl Re: .Wątas w górę 26.07.05, 23:09
                      To był dzień do d*py :-/

Do mojej listy nielubianych doliczam strażników miejskich. Od tej pory będę za
                      likwidacją tego ubeckiego g**wna.

www.lookas.prv.pl
                      • Gość: Bevella podbijamy ;) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.05, 23:11
                        podbijam watek ;)
                      • Gość: Bevella Re: .Wątas w górę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.05, 23:12
                        podbijam ;)
                      • Gość: dn Re: .Wątas w górę IP: *.prenet.pl 26.07.05, 23:32
                        czyżby spotkanie 3-go stopnia? :)
                        • lookas.prv.pl Re: .Wątas w górę 26.07.05, 23:37
                          Wiesz... gorzej.. 4 stopnia, bo z kosmitami to bym się mógł jakoś dogadać.

Po prostu zobaczyli dwóch gości.. szybki zysk.. i łapu-capu.

www.lookas.prv.pl
                          • Gość: ninka A co bys zrobil, gdyby uzyli IP: *.d4.club-internet.fr 27.07.05, 07:34
                            "środka przymusu bezpośredniego w postaci prowadnicy" [skrzyżowanie kajdanek i
                            smyczy]?

Wyrazenie profesjonalne z artykulu "Policjanci w cywilu skuli 13-latka"
                            Paweł P. Reszka, Lublin 27-07-2005, ostatnia aktualizacja 26-07-2005 20:06
                            • Gość: Martha strazaki to tez ludzie na piwo musza zarobic;) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.05, 08:32
                              • lookas.prv.pl Re: strazaki to tez ludzie na piwo musza zarobic; 27.07.05, 11:07
                                Mogą równie dobrze zarabiać na skinach i dresach zaczepiających bezbronnych
                                ludzi w Alejach :-)

www.lookas.prv.pl
                            • lookas.prv.pl Re: A co bys zrobil, gdyby uzyli 27.07.05, 11:05
                              Gość portalu: ninka napisał(a):

> "środka przymusu bezpośredniego w postaci prowadnicy" [skrzyżowanie kajdanek i
                              > smyczy]?
                              >
                              > Wyrazenie profesjonalne z artykulu "Policjanci w cywilu skuli 13-latka"
                              > Paweł P. Reszka, Lublin 27-07-2005, ostatnia aktualizacja 26-07-2005 20:06

Wiesz Ninko :-) Jak ten gościu wybiegał ze samochodu do mnie to wyglądał jak
                              poparzony, myślałem, że będzie mnie lał ;-)

www.lookas.prv.pl
                              • Gość: ninka Re: A co bys zrobil, gdyby uzyli IP: *.d4.club-internet.fr 27.07.05, 11:25
                                Oj, to musial miec niezlego cykora. A czymzes Waszmosc tak sie narazil?
                                • lookas.prv.pl Re: A co bys zrobil, gdyby uzyli 28.07.05, 20:47
                                  A nic takiego :-) Nikogo nie pobiłem, nie okradłem :-)
                                  Przejechałem sobie jak wszyscy rowerem po pasach i miałem w ten dzień pecha i
                                  już :-) Zdarza się...

www.lookas.prv.pl
    • Gość: Iris Powietrze nasycone zapachem kwiatów ....... IP: *.21.pl / 213.199.204.* 27.07.05, 09:20
      ...."Powietrze nasycone zapachem kwiatów odbija złe myśli"... :o)
      To chyba prawda, kwiaty są takie piękne i tak pięknie pachną nie można patrząc
      na nie mieć złych myśli :o)MIłego dnia :o)
      • Gość: Martha Re: Powietrze nasycone zapachem kwiatów ....... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.05, 17:43
        i znow ide podziwiac nasze sliczne alejki;)
        • lookas.prv.pl Re: Powietrze nasycone zapachem kwiatów ....... 27.07.05, 20:27
          W której alejce zazwyczaj przesiadujesz? ;-)

www.lookas.prv.pl
          • Gość: Bella Re: Powietrze nasycone zapachem kwiatów ....... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.07.05, 01:37
            godzina 1:33 a ja przy kompie
            haha
            nadrabiam zaleglosci z calego dnia
          • Gość: Martha Re: Powietrze nasycone zapachem kwiatów ....... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.07.05, 08:45
            zazwyczaj w drugiej ale czasami zachaczam o trzecia;)
            mam nawet swoje ulubione lawki:D
            • lookas.prv.pl Re: Powietrze nasycone zapachem kwiatów ....... 28.07.05, 20:46
              Ja mam do Aleji daleko, ale jak odpoczywam to też w tych Alejkach :-) Nie wiem
              dlaczego, ale preferuję 2 i 3 Aleję niż 1. W 3 Aleji zazwyczaj nie ma gdzie
              usiąć i brakuje cienia, którego w 2 Aleji jest pod dostakiem :-D

Ulubione ławki? ;-) Czujesz do nich jakiś sentyment? Dla mnie każda wygląda tak
              samo ;-)

www.lookas.prv.pl
              • Gość: Martha Re: Powietrze nasycone zapachem kwiatów ....... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.07.05, 22:21
                bo 2 i 3 sa najfajniejsze;)
                kiedys najlepsza byla 3 ale faktycznie brakuje cienia
                niektore lawki sa wygodniejsze;) i ustawione w odpowiednich miejscach tj w
                takich gdzie chodzi najwiecej ludzi mozna ciekawe rzeczy zobaczyc czasami:D
                chociaz dzisiaj mi sie nie podobalo bo napadla mnie zgraja komarow i nie dosc ze
                mnie wszystko boli bo za duzo siedzialam na sloncu to jeszcze jestem cala
                pogryziona :(
                • lookas.prv.pl Re: Powietrze nasycone zapachem kwiatów ....... 28.07.05, 22:49
                  Hahahaa, jakie rzeczy można zobaczyć? ;-) Powiedz :-D

Mnie też przypiekło i to ostro.

www.lookas.prv.pl
                  • Gość: Martha Re: Powietrze nasycone zapachem kwiatów ....... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.07.05, 08:23
                    rozne;) nie bede sie wypowiadac na ten temat na forum bo wyjde na wredniare;)
                    • lookas.prv.pl Re: Powietrze nasycone zapachem kwiatów ....... 29.07.05, 22:57
                      No to na priva!!! maila gazetowego :-)

www.lookas.prv.pl
                      • Gość: Martha Re: Powietrze nasycone zapachem kwiatów ....... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.07.05, 07:46
                        posiedz sobie tak czasami to moze sam zobaczysz;)
                        • lookas.prv.pl Re: Powietrze nasycone zapachem kwiatów ....... 30.07.05, 09:58
                          Czasami sobie siedzę ;-) Ale niestety nie pamiętam, żebym zobaczył coś wartego
                          wspomnienia :-) Może po prostu nie pamiętam, albo nie mam takiego szczęścia jak
                          Ty :-))

www.lookas.prv.pl
                          • Gość: Martha Re: Powietrze nasycone zapachem kwiatów ....... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.07.05, 11:21
                            ja to mam wyjatkowe szczescie do dziwnych sytuacji ;)
                            • lookas.prv.pl Re: Powietrze nasycone zapachem kwiatów ....... 30.07.05, 23:13
                              No to tylko pozazdrościć, masz ciekawe życie hehe :-)))

www.lookas.prv.pl
    • Gość: Michał Re: Ranking wytrzymałości wątku na forum g.w. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.07.05, 01:42
      Jpppppppppp Zobaczymy ile da rade
      • Gość: ninka A co sie stanie, IP: *.d4.club-internet.fr 28.07.05, 03:11
        jak osiagnie maksymalna napecznialosc???
        • altu 1090 28.07.05, 08:45
          hm..
          pewnie wybuchnie..
        • Gość: Martha Re: A co sie stanie, IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.07.05, 08:46
          podbijam;)
        • Gość: Iris To bedzie najpięknijesza petarda Ninko:o) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.07.05, 09:33
          Jak juz nazbieramy tyle wpisów,ze więcej sie nie da to cały ten ranking
          wystrzeli w góre jak przepiękna kolorowa raca :o)Pozdrawaim serdczenie :o)
          Ps.Ninko podeślij fotki ze spotkania,pięknie prosze:o) Iris
          • Gość: Ruda :o) Re: To :o) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.05, 09:49
            Słonko dziś wstało rano wesołe.....................

W góóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóręęęęęęęęęęęęęęęęęęę
            • Gość: Bella Re: To :o) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.07.05, 11:15

Bez zadnej chmurki ,niebo blekitne.

jeszcze nie poludnie a juz 25*C
              • Gość: Martha :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.07.05, 12:49
                sliczna pogoda....ide sie poopalac i poplywac:D milego dnia wszystkim ;)
                • Gość: agda Re: :) IP: 80.51.222.* 28.07.05, 12:54
                  poopalać a ja rabotać i rabotać, poszukuję zastępcy do pracy na czas ok 5
                  godz. ;));))
                  • Gość: Bella Re: :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.07.05, 12:58
                    W godzinach od 10 do 15 .
                    Wtedy najbardziej szkodliwe jest promieniowanie sloneczne.
                    • iwonaruda Re: :) Słoneczne Damy.................. 28.07.05, 13:41
                      No kłaniam się pięknie..............
                      Młoda wraca z Bługarii tak słonecznie poparzona że aż strach.....
                      Trza bestyję w siadłym mleku kąpać i tyle !!!!!!!!!
                      Uważajta miłe białogłowy coby Was nie złapało
                      Ruda
                      • Gość: Angela Re: :) kolejna 100 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.05, 16:16
                        i kolejna 100 do przodu, super.
                        • Gość: ninka 1101 IP: *.d4.club-internet.fr 28.07.05, 16:54
                          Och, jak ja lubie system zerojedynkowy!
                          • iwonaruda Re: Parzyste 28.07.05, 17:14
                            Ja natomiast te .....mniam.....dwójki....czwórki i ....Ósemki...........
                            Imienna ruda
                            • Gość: Bella Re: Parzyste IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.07.05, 19:25
                              podbicie pileczki do goreczki
    • Gość: Iris Gorąca noc IP: *.21.pl / 213.199.204.* 28.07.05, 21:29
      ale choćby najbardziej gorąca, wraz ze snem przynosi spokój i ukojenie.Dobranoc!
      • lookas.prv.pl Re: Gorąca noc 28.07.05, 22:17
        Ale jak w taką noc usnąć?

www.lookas.prv.pl
        • Gość: Martha Re: Gorąca noc IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.07.05, 22:22
          dzisiaj zdecydowanie nie byl moj dzien:/
          normalnie zamykasz oczka myslisz o czyms przyjemnym i usypiasz:)
          • lookas.prv.pl Re: Gorąca noc 28.07.05, 22:58
            A cóż to się stało, że to nie Twój dzień?

Ja dzisiaj nadrobiłem zaległości z historii - odwiedziłem Oświęcim... muszę
            przyznać, że zrobiło to na mnie duże wrażenie...

> normalnie zamykasz oczka myslisz o czyms przyjemnym i usypiasz:)
            Nie no, dzisiaj to na pewno nie zadziała :-) Za gorąco...

www.lookas.prv.pl
            • Gość: Martha Re: Gorąca noc IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.07.05, 08:25
              wygladam jak przypieczona ofiara zwariowanego komara....
              ja tam mam taki odjechany duzy wiatrak w pokoju:D wiec u mnie tak goraco na
              szczescie nie jest;)
    • Gość: dn pół szczura.... brrrrr IP: *.prenet.pl 28.07.05, 22:37
      "Pół szczura w mrożonce warzywnej"
      Katarzyna Świerczyńska 27-07-2005, ostatnia aktualizacja 27-07-2005 17:52

>Zbigniew Ciaś, prezes spółki Polski Ogród produkującej mrożonki Horteksu:
      >"Oczywiście ten gryzoń nie powinien się znaleźć w mrożonce...."

wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,60935,2842612.html
      smacznego

nie życzę

qrde, a gdzie druga połowa?
      • lookas.prv.pl Re: pół szczura.... brrrrr 28.07.05, 23:04
        Przecież te mrożonki ze szczurem czy bez szczura to i tak są niedobre.
        Przynajmniej dla mnie :-)

A cała ta sprawa - niesmaczna ;-/
        Dopóki nie zrobisz sobie sam jeść to nigdy nie poznasz "tajników kuchni" - nawet
        w najdroższych restauracjach.

Jeśli w pobliżu baru chińskiego nie kręcą się żadne psy ani koty, a śpiew ptaków
        dziwnie zamilkł... nie jedz tam :-)

www.lookas.prv.pl
        • Gość: Stefu ja tylko tak dla liczb :) IP: *.ipt.aol.com 29.07.05, 03:35
          1114 chyba :)
          • Gość: ninka Na tle zwierząt stałocieplnych... IP: *.d4.club-internet.fr 29.07.05, 07:24
            ...ciało człowieka należy do chłodniejszych.

Ludzie są wyraźnie cieplejsi na początku życia (noworodki mają 37,4 st. C) niż
            przy jego końcu (poniżej 35 st. C wynosi temperatura ciała 80-latków). Ten
            spadek wynika z tempa metabolizmu, znacznie większego do momentu dojrzewania niż
            później. Właściwą naszemu gatunkowi temperaturę 36,6 st. C dziewczęta osiągają
            zazwyczaj w 14., a chłopcy w 18. roku życia.

Czyli
            Jak walczyć z upałami
            Artur Włodarski 05-05-2003, ostatnia aktualizacja 17-07-2002 13:12

No i obowiazkowo:
            Temperatura ciała niektórych zwierząt
            koń - 37,7 st. C
            krowa - 38,5 st. C
            kot - 38,6 st. C
            pies - 38,9 st. C
            owca - 39,0 st. C
            świnia - 39,2 st. C
            królik - 39,5 st. C
            koza - 40,0 st. C
            kura - 42,0 st. C

jeż - 10-35 st. C

Milego opalania sie;-)
    • Gość: Iris Fascynacje :o) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.07.05, 07:25
      ...Fascynacje, to chwile zapomnienia, które podarowała nam natura :o)....
      Ale nawet z tego daru natury trzeba umieć skorzystać :o)Miłego dnia wszytkim!
      • Gość: Martha zdecydowanie za goraco... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.07.05, 12:22
        nie ma to jak wlasny kochany wiatrak w pokoju:D
        • Gość: rUDA Re: zdecydowanie za goraco... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.05, 16:25
          oTÓŻ TO STOJĘ PRZED NIM I ROBIĘ TITANICA
          • Gość: MYSZKA Re: zdecydowanie za goraco... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.05, 16:30
            a ja nie mam takiego wiatraka i umieram. pomozcie mi dobrzy ludzie......
            • Gość: Ruda Re: zdecydowanie za goraco... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.05, 16:50
              Kieruje do Ciebie własnie wiatrak...............
              czujesz......
              • Gość: Bella Re: zdecydowanie za goraco... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.07.05, 18:21
                oj, bardzo goraco,
                Twoj wiatrak za slabo chlodzi.
                • iwonnkaa Re: zdecydowanie za goraco... 29.07.05, 20:02
                  Qurde włosy z cebulkami rwie...........
                  A ona że słabo...........................
                  Ruda :o)
                  • lookas.prv.pl Re: zdecydowanie za goraco... 29.07.05, 23:18
                    Wczoraj zaśnięcie poszło szybko.. ale dzisiaj to już chyba marne szanse.. w taki
                    skwar spać się nie da przecież...

www.lookas.prv.pl
                    • Gość: aaa Re: zdecydowanie za goraco... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.07.05, 00:18
                      Ratunku!!!!!!!!!!!
                      Mam szczura pod wanna.
                      • Gość: dn Re: zdecydowanie za goraco... IP: *.prenet.pl 30.07.05, 00:49
                        CAŁEGO?
                        • Gość: lil Re: zdecydowanie za goraco... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.07.05, 00:59
                          ;)
                          • obraznedzyirozpaczy Re: zdecydowanie za goraco... 30.07.05, 01:44
                            Jeśli do ludzia tuli się ludź,
                            To ludź do ludzia musi coś czuć!

No Pani Ruda............
                            Przytulilbym sie do Pani
                            a tu Pani ani ani
                            • Gość: Martha :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.07.05, 11:20
                              chyba kupie sobie jeszcze jeden wiatrak:D
                              • Gość: aaa Re: :)Pomocy szczur IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.07.05, 12:07
                                Prosze o pomoc.
                                Zupelnie serio mam szczura pod wanna. Wanne mam obudowana. Maz wyjal wanne gdyz
                                woda nie schodzila. Odplyw byl zatkany wlosami a obok lezal mop/zapas/ i
                                kawalki chleba. W nocy gdy poszlam sie myc widzialam jak uciekal do wlotu pod
                                wanna.
                                • Gość: Martha Re: :)Pomocy szczur IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.07.05, 12:17
                                  pozycz od kogos kota i wpusc go do lazienki jak szczur wyczuje zapach kota to
                                  juz nie wroci
                                  • Gość: aaa Re: :)Pomocy szczur IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.07.05, 12:44
                                    Dzieki ale w miescie to trudno o kota. A cos jeszcze innego?
                                    • iwonaruda Re: :)Pomocy szczur 30.07.05, 13:40
                                      Przecie tyle bezdomnych.............
                                      Porządna .........KOTKA!..............I po szczurze..........
                                  • Gość: Bella Re: :)Pomocy szczur IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.07.05, 12:48
                                    witam szystkich w upalne popoludnie .

jesli chodzi o szczurka to kup trutke na szczury .
                                    • iwonnkaa Re: :) oj FAJNIE ...................... 30.07.05, 14:23
                                      W starym budownictwie to zimą zimno i latem zimno.............
                                      Latem to fajne....................
                                      Niech chwila trwa.....................
                                • lookas.prv.pl Re: :)Pomocy szczur 30.07.05, 23:14
                                  To od czego masz męża?

www.lookas.prv.pl
    • Gość: ergtergt Re: Ranking wytrzymałości wątku na forum g.w. IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 30.07.05, 13:29
      eyrtgu756buytr siem dwa
      • Gość: ninka Witold Maziarz poradził, IP: *.d4.club-internet.fr 30.07.05, 20:29
        aby przed burzą pozamykać drzwi i okna, pozbierać i pochować przedmioty z
        podwórek, balkonów, złożyć antenę satelitarną, która też może zostać uszkodzona.

Podczas burz z kolei należy wyłączyć odbiorniki prądu, najlepiej nie rozmawiać w
        tym czasie przez telefon ani komórkowy ani też stacjonarny.

Zaapelował do turystów spędzających urlop nad morzem, czy jeziorem, że nie wolno
        się podczas burzy kąpać.

Najlepiej, jak podkreślił Maziarz. przeczekać burzę w suchym miejscu.

W górach z kolei najlepiej schować się w jaskiniach lub głębokich niszach.

A najlepiej apasc sie pod ziemie. Do piekiel, Panie i Panowie, do piekiel (a
        przynajmniej do Hadesu)
        • Gość: ninka Ja jeszcze w sprawie szczura IP: *.d4.club-internet.fr 30.07.05, 20:32
          Oddech szczura (Maanam)
          (gdzies mi wcielo, jako i masc na szczury)

Co tak szura, to sierść szczura
          Pierwszy szczur jest już na murach
          I ociera się o ściany
          Stoi cały rozczochrany

Szumi, szura i szeleści
          Oddech szczura ściany pieści
          I podnosi w górę Ziemię
          Szczurze plemię, szczurze plemię

Nogi, nogi, setki nóg
          Tupią, tupią, tup, tup, tup
          Nogi, nogi, setki nóg
          Tupią, tup, tup

Szczury tłoczą się w piwnicach
          Niespokojna okolica
          Miasto w dymie, miasto ginie
          Pierwszy szczur jest już na linie

Ciemną nocą słychać piski
          Syczą groźne, szczurze pyski
          Bez litości, bez ochłody
          Gilotyna ścina głowy

Nogi, nogi, setki nóg
          Nogi, nogi, setki nóg
          Tupią, tup, tup

Szumi, szura i szeleści
          Oddech szczura ściany pieści
          I podnosi w górę Ziemię
          Szczurze plemię, szczurze plemię

Szczury tłoczą się w piwnicach
          Niespokojna okolica
          Miasto w dymie, miasto ginie
          Pierwszy szczur jest już na linie

Nogi, nogi, setki nóg
          Nogi, nogi, setki nóg
          Tupią, tup, tup
          • ja_corka Re: Ja jeszcze w sprawie szczura 31.07.05, 00:52
            i w goreeeee
          • Gość: Bella Re: Ja jeszcze w sprawie szczura IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.07.05, 01:01
            burza,burza i po burzy ,jak na razie.
            • Gość: Martha :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.07.05, 15:24
              mam nadzieje ze juz nie bedzie dzisiaj burz...
              • Gość: Ruda Re: :)ja znów parzysta zn 2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.05, 17:57
                Cześć jezdem......................
                właśnie mi powiedziano ze My KOBITY dzielimy się na :
                DAMY
                Nie damy
                Nie damy wszystkim!!!!!!!!!!!!!!!
                Hej Ruda
                • Gość: Bella Re: :)ja znów parzysta zn 2 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.07.05, 19:02
                  A ja nieparzysta
                  a gdzie sie dowiedzialas .
                  • Gość: Bella Burza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.07.05, 19:33
                    Chcialam napisac o burzy a tu walnal pieronek i wylaczyl mi kompa.
                    A teraz do rzeczy.
                    Nareszcie chlodniej.
                    Okno szeroko otwarte a firana odsunieta.

Pozdrawiam
                • lookas.prv.pl Re: :)ja znów parzysta zn 2 31.07.05, 22:03
                  hahaaha :-))))

A w PRL'u sprzedawczynie dawały od tyłu ;-))))

www.lookas.prv.pl
    • Gość: NIKA:) Patrzaniaki:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.05, 20:42
      Hahahahaha i czy ktoś wie o co chodzi???
      • lookas.prv.pl Re: Patrzaniaki:) 31.07.05, 22:14
        Ja tylko znam Kasztaniaki :-)

www.lookas.prv.pl
        • ja_corka Ruda-Dama 31.07.05, 22:23
          Hejjj Ruda Mialas sie dowiadywac nie o Damach

jak Ci DAM.......to spadniesz

a zreszta lepij se sama wez!!!!!!!!!!!!!!!

i w gore

www.storex.strefa.pl
          • Gość: Martha :D IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.08.05, 07:44
            i znowu kolejny chlodny dzien...
            • Gość: ninka Zapraszam do migracji IP: *.d4.club-internet.fr 01.08.05, 09:36
              Chłopcy urodzeni w 2004 r. mają szansę na najdłuższe życie, o ile będą mieszkać
              w Krakowie. A dziewczynki? - powinny żyć na małopolskiej albo podlaskiej wsi.

Najnowsze dane GUS o długości życia w Polsce
              • lookas.prv.pl Re: Zapraszam do migracji 01.08.05, 10:31
                A czy sam pobyt w Krakowie kilkudniowy przedłuża choć trochę życie? ;-)

www.lookas.prv.pl
                • Gość: Martha pogoda IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.08.05, 10:49
                  cofam to co powiedzialam wczesniej tam powinno raczej byc "kolejny goracy dzien"
                  • Gość: Bella Re: pogoda IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.08.05, 00:40

i do gory

• Gość: Martha witam wszystkich w ten sliczny sierpniowy dzien:) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.08.05, 08:18
                      i ide dalej malowac sciany ;-( papa
                      • lookas.prv.pl Re: witam wszystkich w ten sliczny sierpniowy dzi 02.08.05, 11:43
                        I jak Ci idzie?

www.lookas.prv.pl
                        • Gość: TomekK18 Re:fa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.05, 16:31
                          asdasdas
                          • Gość: ninka fasolla dla TomkaK18 IP: *.d4.club-internet.fr 02.08.05, 17:24
                            esbesbesbe
                            • Gość: morning.calm Re: fasolla dla TomkaK18 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.08.05, 17:28
                              No to hej.
                        • Gość: Martha Re: witam wszystkich w ten sliczny sierpniowy dzi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.08.05, 22:23
                          poszlo mi niezle ale jestem wymeczona...
    • Gość: TomeKK18 Re: Ranking wytrzymałości wątku na forum g.w. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.05, 18:18
      tak dalej
      • lookas.prv.pl Re: Ranking wytrzymałości wątku na forum g.w. 02.08.05, 18:54
        Do góry! Ostatnio nam cienko idzie.

www.lookas.prv.pl
        • Gość: ninka To pewnie te upaly IP: *.d4.club-internet.fr 02.08.05, 19:01
          burze, a i w prasie cosik sezon ogorkowy.
          Przeciez nie bede o Tyszkiewiczu...

Ale za to znalazlam NAJPIEKNIEJSZE zdjecie Putina autorstwa niejakiego Miszki
          Japaridze
          wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,2851815.html
          • lookas.prv.pl Re: To pewnie te upaly 02.08.05, 21:21
            No rzeczywiście :-) Ciekawe ujęcie.

www.lookas.prv.pl
            • Gość: Ni to jo ni jo Re: To pewnie te upaly IP: *.246.76.143.tisdip.tiscali.de 02.08.05, 21:24
              nic nie wiem ale w gooooooooreeeeeee
              • iwonaruda Re: Śierpień mamy............... 02.08.05, 21:54
                Hej melduję sie na chwil kilka..............
                Ukłony szacownemu gronu............
                • Gość: Bella Re: Śierpień mamy.a ja ciagle po polnocy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.05, 00:53
                  godzinka 0:52
                  • lookas.prv.pl Re: Śierpień mamy.a ja ciagle po polnocy 03.08.05, 00:58
                    U mnie 1:00 :-D

www.lookas.prv.pl
                    • agnieszka71 Re: Śierpień mamy.a ja ciagle po polnocy 03.08.05, 12:20
                      Ło rety czy Sz. Państwo po północy jeszcze "dzieciom" bajki opowiadają ;))
                      To ja poproszę o taką z dreszczykiem ;)) ;))
    • olenka1989 Re: Ranking wytrzymałości wątku na forum g.w. 03.08.05, 01:41
      no to się dopisuje :)
      POZDRAWIAM
      • Gość: ninka Szkola logiki IP: *.d4.club-internet.fr 03.08.05, 12:17
        Rozprawa Kiewlaka odbyła się za zamkniętymi drzwiami. Kiedy próbowałem dostać
        się na salę rozpraw zatrzymało mnie dwóch oficerów milicji odmówiło wpuszczenia
        i siłą wypchnęło z budynku.

Wiceprzewodnicząca sądy w Grodnie powiedziała, że milicja ma swoje instrukcje i
        ma prawo odmówić wstępu do gmachu sądu.

Kiedy zażądałem umożliwienia mi wpisu do sądowej książki życzeń i zażaleń -
        zarządzeniem Aleksandra Łukaszenki takie książki znajdują się w sądach -
        usłyszałem od wiceprzewodniczącej sądu: - Oczywiście ma pan prawo się wpisać.
        Tylko jak pan to zrobi skoro milicja nie wpuści pana do środka?

w: Kolejny Polak skazany na Białorusi
        Wacław Radziwinowicz, Grodno, PAP 03-08-2005, ostatnia aktualizacja 03-08-2005 10:17

No, nie da sie ukryc, ze przebywanie na zewnatrz sadu stanowi tu pewne
        utrudnienie. Ale wierze w Pana, Panie Waclawie. Wiem, ze jest Pan Polakiem, a
        Polak przeciez potrafi. Nawet zlozyc skarge w ksiazce zyczen i zazalen
        zamknietej w pancernej szafie wewnatrz budynku, na zewnatrz ktorego Pan sie
        znajduje. Tylko PO CO??
        • Gość: Bella Re: Szkola logiki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.05, 12:39
          Jestem w poludnie a nie po polnocy .
          Ale nocka tez bede.
    • Gość: Misza Re: Ranking wytrzymałości wątku na forum g.w. IP: *.21.pl / 213.199.204.* 03.08.05, 15:11
      !
    • Gość: Ja Re: Ranking wytrzymałości wątku na forum g.w. IP: *.trustnet.pl 03.08.05, 15:26
      Witam
      • ja_corka Re: Ranking wytrzymałości wątku na forum g.w. 03.08.05, 23:21
        Jesli do Tudej klei sie ludz
        To do cholery musi do Niej cos cuć

Pozdrawiam

wszystkich

i w gooooooooreeeee

• Gość: Bella Re: Ranking wytrzymałości wątku na forum g.w. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.08.05, 00:31
          jestem po polnocy i jestem 1134
    • Gość: Iris A może by tak do lasu???? :o) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.08.05, 08:10
      "Jeśli nie wiesz jak być szczęśliwym - spytaj o to sosny"

• Gość: Poznaniak Re: Ranking wytrzymałości wątku na forum g.w. IP: *.pmt.com.pl / *.pmt.com.pl 04.08.05, 08:59
      Z pewnym opóźnieniem, ale Poznań przyłącza się do tej chlubnej akcji.

Pozdrowionka z Pyrlandii
    • Gość: se Re: Ranking wytrzymałości wątku na forum g.w. IP: *.bredband.comhem.se 04.08.05, 11:18
      pozdro ze szwecji...
      • Gość: Ruda Re: Ranking wytrzymałości wątku na forum g.w. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.05, 11:29
        No to ja znów parzysta
        • Gość: ja_corka Re: Ranking wytrzymałości wątku na forum g.w. IP: *.246.116.112.tisdip.tiscali.de 04.08.05, 16:03
          Ty Ruda bedziesz zielona

I nic Ci nie pomoze.............

a wontek w gooooooooorrrrrrrrrrrrrrrreeeeeeeeee
    • Gość: iris Sen :o) IP: *.21.pl / 213.199.204.* 04.08.05, 23:26
      ...Nie bój się, nie uciekaj przed snem bo sen to nic złego,nic takiego,nic
      wielkiego........Kolorowych snów :o)
      • lookas.prv.pl Re: Sen :o) 05.08.05, 00:15
        Piękna jesień tego lata :-)

www.lookas.prv.pl
    • Gość: Iris A po nocy przychodzi dzień.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.08.05, 07:36
      A po burzy spokój :o)
      ....Jeśli nie jesteś gotowy na stawienie czoła szalejącym burzom i oślepiającym
      śnieżycom, obudź się jeszcze raz..... Spokojnego dnia :o)
    • Gość: . Re: Ranking wytrzymałości wątku na forum g.w. IP: *.bredband.comhem.se 05.08.05, 19:47
      ..
      • Gość: TA Re: Ranking wytrzymałości wątku na forum g.w. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.08.05, 20:48
        • Gość: Bella Re: Ranking wytrzymałości wątku na forum g.w. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.08.05, 21:19
          9511 i znow nieparzysta ale przed polnoca
    • Gość: Mona Re: Ranking wytrzymałości wątku na forum g.w. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.05, 21:35
      Wasze zdrowie !!!
      • Gość: Martha Re: Ranking wytrzymałości wątku na forum g.w. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.08.05, 22:27
        wrocilam:D juz po remoncie :)
        steskniliscie sie?:>
        • Gość: ja_corka Re: Ranking wytrzymałości wątku na forum g.w. IP: *.246.76.65.tisdip.tiscali.de 05.08.05, 23:23
          zimno deszczowo ale Co dziala !!!!!!!!!!!
          i jest cieplusio

a wątas

w gooooooreeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Ruda Kocham Cie i nasza tajemnice
    • Gość: dn Re: Ranking wytrzymałości wątku na forum g.w. IP: *.prenet.pl 05.08.05, 23:31
      1200
      okrągło!
      upolowałem:)
    • Gość: 1201 Re: Ranking wytrzymałości wątku na forum g.w. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.08.05, 23:38
      up!
      • lookas.prv.pl Re: Ranking wytrzymałości wątku na forum g.w. 05.08.05, 23:54
        Dawno tego nie pisałem:

wątek++

:-D

www.lookas.prv.pl
        • Gość: Bella Re: Ranking wytrzymałości wątku na forum g.w. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.08.05, 00:02
          jestem parzysta i w dodatku okragla bo 1200 i o polnocy
          • Gość: Bella Re: Ranking wytrzymałości wątku na forum g.w. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.08.05, 00:17
            poprawka jestem tylko prawie o polnocy.

nieco nizej wkradl mi sie blad ,zamiast 1195 napisalo mi sie 9511,

to wina pogody
            • Gość: gość Re: Ranking wytrzymałości wątku na forum g.w. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.05, 09:30
              no to w górę
              • lookas.prv.pl Re: Ranking wytrzymałości wątku na forum g.w. 06.08.05, 10:08
                +1

www.lookas.prv.pl
                • Gość: ninka Trzymajmy kciuki IP: *.d4.club-internet.fr 06.08.05, 10:23
                  Wahadłowiec Discovery odłączył się w sobotę od Międzynarodowej Stacji
                  Kosmicznej (ISS), rozpoczynając podróż w stronę Ziemi.

Amerykańska Agencja Kosmiczna (NASA) podała, że odłączenie nastąpiło o godz.
                  7.24 GMT (godz. 9.24 czasu polskiego). Manewr wykonał pilot Jim Kelly.
                • Gość: Bella Re: Ranking wytrzymałości wątku na forum g.w. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.08.05, 10:24
                  w gore
                  • iwonnkaa Re: Ranking wytrzymałości wątku na forum g.w. 06.08.05, 12:38
                    Oby szczęsliwie wylądowali.................
                    • Gość: dn Re: Ranking wytrzymałości wątku na forum g.w. IP: *.prenet.pl 06.08.05, 20:05
                      Discovery szczęśliwie na dół
                      a batyskaf szczęśliwie do góry :)
                      • Gość: ninka Niezbyt optymityczne IP: *.d4.club-internet.fr 06.08.05, 20:50
                        Discovery szczęśliwie na dół
                        > a batyskaf szczęśliwie do góry :)
                        Co daj Boze Amen

Discovery przywiózł dla dwuosobowej załogi ISS 15 ton wyposażenia, sprzęt,
                        żywność, itd. Miał zabrać na ziemię 13 ton "kosmicznych śmieci", które zebrały
                        się na stacji.

Najwyższa niemiecka góra Zugspitze (2962 m n.p.m.) straci w ciągu 20 lat swój
                        malowniczy lodowiec - twierdzą naukowcy w raporcie zamówionym przez Wernera
                        Schnappaufa, ministra ochrony środowiska Bawarii. Średnia temperatura powietrza
                        w niemieckich Alpach wzrosła w ciągu ostatnich 70 lat o dwa stopnie. W letni
                        upalny dzień znajdujący się na Zugspitze lodowiec Schneeferner traci około 35
                        mln litrów wody. - Tyle, ile zużywa dziennie 300 - tysięczny Augsburg - zauważa
                        Schnappauf. W Alpach w ostatnich dekadach stopniało kilkaset małych lodowców.
                        Teraz coraz cieplejszy klimat zabiera się do tych większych.
                        • iwonnkaa Re: Niezbyt optymityczne 06.08.05, 21:16

-Dla nas wystarczy ..............
                          A co potem , no cóż co MY możemy
                          -
                          Jeśli do ludzia tuli się ludź,
                          To ludź do ludzia musi coś czuć!
                          • Gość: ninka O... Jestem trzynasta! IP: *.d4.club-internet.fr 06.08.05, 22:32
                            Mozemy, oj, mozemy
                            • Gość: Corka OOOOOOOO MOJE LICZBY IP: *.246.97.105.tisdip.tiscali.de 07.08.05, 00:41
                              A JA 1214 TAK LUBIE

I W GOREEEEEE

Nina jestescie w domu??????????
                              czy na urlopie???????

Ruda siadaj na dupsku i pisz!!!!!!!!!!!

www.radio.mirusia.pl

rusza od dzisiaj od 20.oo
                              • Gość: Corka i jeszcze raz IP: *.246.97.105.tisdip.tiscali.de 07.08.05, 00:52
                                A C H T A M Ł O D Z I E Ż

Kiedy idę Alejami,
                                grupa młodych mija mnie.
                                Wzrok wytężam,
                                słuch nadstawiam,
                                a za chwilę słyszę, że:
                                Miśka k...a chodż na piwo!
                                K....a nic nie przejmuj się !
                                Ja dziś płacę, a ty k...a
                                jutro piwo stawiasz mnie.
                                Taką młodzież mamy piękną,
                                a słownictwo jej ubogie,
                                bo co wyraz to przekleństwo
                                słyszą biedne uszy moje.

02.03.2002 Joanna

• Gość: ninka No to juz polowa IP: *.d4.club-internet.fr 07.08.05, 08:58
                                  Batyskaf juz do gory
                                  Jeszcze jutro Discovery w dol i juz mozna swietowac. Tu siedmiu i tam siedmioro.
                                  Moze to szczesliwie?
                                  • Gość: 1217!!!!! 1217!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.05, 12:13
                                    1217!!!!!
                                    • Gość: Martha :D IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.08.05, 12:48
                                      • Gość: Bella Re: :D 1219 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.08.05, 13:26
                                        Batyskaf na powierzchni, marynarze uratowani.
                                        • Gość: Ruda Re: :D 1219 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.05, 16:42
                                          teraz czekamy na prom kosmiczny
                                          • Gość: ninka 1222 IP: *.d4.club-internet.fr 07.08.05, 19:23
                                            we wrzesniu 1222 roku pojawila sie kometa Halleya
                                            • Gość: ninka Rok 1223 IP: *.d4.club-internet.fr 07.08.05, 23:30
                                              W 1223 roku św. Franciszek w Greccio, niewielkiej mieścinie leżącej w Dolinie
                                              Reatyńskiej, kilkadziesiąt kilometrów na północ od Rzymu wprowadził na stałe do
                                              liturgii Kościoła świętowanie przy żłóbku. Greccio należało wówczas do Jana
                                              Velity. Jemu to polecił Franciszek przygotować bożonarodzeniowy żłóbek i zwołać
                                              braci oraz okoliczną ludność, aby wspólnie świętować to wydarzenie.
                                              • lookas.prv.pl Re: Rok 1223 08.08.05, 00:13
                                                Jest tak zimno, że nie można już sypiać z otwartym oknem :-/ brrrr...

Ninko a co się wydarzyło w 1224? ;-))

www.lookas.prv.pl
                                                • Gość: Corka ROK 2005 IP: *.246.105.38.tisdip.tiscali.de 08.08.05, 01:45
                                                  .........Moze sie zakocham???????????

a moze mnie ktos pokocha??????????

a watek i tak w goreeeeeeeeeee

www.stprex.strefa.pl
                                                  • Gość: ninka Lepper Słoniors IP: *.d4.club-internet.fr 08.08.05, 10:54
                                                    Woodstockowicze rozładowywali emocje także na boisku piłkarskim. Turniej
                                                    zorganizowało Stowarzyszenie Nigdy Więcej znane z akcji "Wykopmy rasizm ze
                                                    stadionów". Niektóre drużyny nazwały się Lwy Rywina, czy Lepper Słoniors.
                                                  • Gość: Bella 1227 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.08.05, 22:32
                                                    i do gory
                                                  • Gość: 1229 Re: 1227 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.08.05, 00:54
                                                    1 2 2 9 ruff an!
                                                  • lookas.prv.pl Re: Lepper Słoniors 08.08.05, 22:52
                                                    Heehheeee :-))) Lwy Rywina :-D Dobre!

www.lookas.prv.pl
                                                  • Gość: Corka 1230 HUUUUUUUUUURAAAAAAAAAA IP: *.246.119.4.tisdip.tiscali.de 09.08.05, 01:17
                                                    LABIRYNT ŻYCIA
                                                    Wyrzucona nagle z ciepla
                                                    w nieznany mi swiat.
                                                    W centrum ruchu, hałasu, nowości.
                                                    W obcym labiryncie.
                                                    Dookoła drogi różnej barwy i wielkości.
                                                    Ciekawość prowadzi w świat kolorów tęczy.
                                                    Zaglądam i coraz dalej już tam wchodzę.
                                                    Poznaję,
                                                    doznaję,
                                                    zdobywam.
                                                    Lecz droga się kończy,
                                                    Zawracać więc musze.
                                                    Znów inne już drogi mnie kuszą.
                                                    Wybieram następną.
                                                    Znów jestem w tunelu.
                                                    Ciekawość pcha naprzód.
                                                    Poznaje,
                                                    doznaję,
                                                    zdobywam.
                                                    Lecz droga się kończy.
                                                    Znów zawracać trzeba.
                                                    Gdzie teraz? Jak dalej?
                                                    Którą z dróg następnych wybrać mi zostaje?
                                                    O! jest jakaś nowa, nieznana, ciekawa.
                                                    Wiec wchodzę tam do niej.
                                                    Poznaję,
                                                    doznaję.
                                                    zdobywam.
                                                    Czas już długi za mną
                                                    A ja coraz starsza dochodzę do końca
                                                    I stop. Wyjścia nie ma.
                                                    Zawracam z nadzieją, lecz dróg coraz mniej.
                                                    Każda się gdzieś kończy.
                                                    Z żadnej wyjścia nie ma.
                                                    Zmęczona zasypiam w środku labiryntu.
                                                    I nagle…czy to sen? czy jawa?
                                                    Na końcu jednej z dróg
                                                    światło się jasne pojawia.
                                                    Wstaje i idę.
                                                    O lekko tak jakoś wesoło,
                                                    I ciepło i miło dokoła.
                                                    A światło jaśnieje, lecz dziwnie daleko.
                                                    Czy dojde? A ono tak kusi.
                                                    Ja idę i idę, zmęczenia nie czuje.
                                                    Nagle droga znika. Wychodzę z tunelu.
                                                    Opuszczam labirynt. Wszystko tam zostawiam.
                                                    Tą drogą, jedyną drogą z labiryntu życia
                                                    Wyprowadził mnie żywot
                                                    na drogę za światłem
                                                    Do końca.

24.03.2005 Joanna
                                                  • Gość: ninka Trzymamy kciuki IP: *.d4.club-internet.fr 09.08.05, 13:27
                                                    Załoga Discovery rozpoczęła manewr lądowania. Prom ma dotknąć ziemi o 14.12
                                                  • lookas.prv.pl Re: Trzymamy kciuki 09.08.05, 13:37
                                                    Obserwować można tutaj:

www.nasa.gov/multimedia/nasatv/index.html?skipIntro=1
                                                    i na TVN24 :-)

www.lookas.prv.pl
                                                  • Gość: ninka Home IP: *.d4.club-internet.fr 09.08.05, 14:42
                                                    Tak, widzialam i smialam sie w kulak, bo wszyscy, ktorzy liczyli na
                                                    spektakularne zdjecia przeliczyli sie. Nie na Florydzie a w Kaliforni (troche
                                                    daleko), na dodatek po ciemku. Dyskretnie i bez zbednych flashow.
                                                  • altu 1234 10.08.05, 08:30
                                                    tia..
                                                    wyladowali..
                                                    a tutaj spokoj..
                                                    zycze milego dnia znak kubka z kawa :)
                                                  • Gość: Aga71 Re: 1234 IP: 80.51.222.* 10.08.05, 08:46
                                                    Herbata pozdrawia kawę :)) ;)) miłego dzionka i zero DESZCZU - nie tego nie
                                                    chcę widzieć do późnej jesieni
                                                  • Gość: ninka Dąb w prokuraturze IP: *.d4.club-internet.fr 10.08.05, 11:33
                                                    Dąb, który rośnie przy murze Aresztu Śledczego przy ul. Południowej, jest
                                                    doskonałym punktem kontaktowym więźniów z ich kolegami zza muru. Prokuratura
                                                    chce to zmienić

Wczoraj szef Prokuratury Apelacyjnej w Lublinie Grzegorz Janicki wydał
                                                    polecenie, by sytuację opisywaną przez "Gazetę" zbadała Prokuratura Rejonowa.

Mieszkańcy ul. Świętochowskiego twierdzą, że proceder kontaktowania się więźniów
                                                    z kompanami pozostającymi na wolności trwa od początku lat 90. - Składaliśmy
                                                    skargi, ale pozostawały bez odzewu - mówią. - Podejrzane typy bez naszej zgody
                                                    wchodzą na posesje. Kiedy próbowaliśmy ich przeganiać, grozili nam. Raz nawet
                                                    doszło do pobicia. Wycięcie drzewa nic nie da, trzeba podnieść mur. Ale dyrektor
                                                    tłumaczy, że nie ma na to pieniędzy.

Skarżą się, że nie mają pomocy również ze strony policji. - "Odwiedzający"
                                                    przychodzą codziennie, a ostatni patrol widziałem tutaj chyba trzy miesiące
                                                    temu. Pewnie dlatego, że kiedy ktoś wchodzi na drzewo, strażnicy odwracają się
                                                    plecami - opowiada właściciel jednego z okolicznych pól.

Łukasz Tkacz, Tomasz Nieśpiał 08-08-2005 , ostatnia aktualizacja 08-08-2005 22:29

A co na to Liga Ochrony Przyrody???
                                                  • lookas.prv.pl Re: Dąb w prokuraturze 10.08.05, 11:59
                                                    Pierwszy poranek od dłuższego czasu, który jest słoneczny :-)

www.lookas.prv.pl
    • Gość: nastepny prosze Re: Ranking wytrzymałości wątku na forum g.w. IP: *.realestate.net.pl 10.08.05, 11:35
      dawaj, dawaj. wiecej wiecej
      • Gość: Bella Re: Ranking wytrzymałości wątku na forum g.w. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.08.05, 16:30
        Wczoraj mnie nie bylo, za to jestem dzisiaj.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka