lookas.prv.pl Re: Ranking wytrzymałości wątku na forum g.w. 24.07.05, 11:08 W górę! --------------------------------- www.lookas.prv.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ninka Saga rodu Gie(trrt)ychow IP: *.d4.club-internet.fr 24.07.05, 11:35 Szef LPR Roman Giertych poinformował, że jego ojciec, kandydat na prezydenta, Maciej Giertych otrzymał 20 lipca z Instytutu Pamięci Narodowej dokumenty świadczące o tym, że władze PRL próbowały za jego pośrednictwem nawiązać kontakt z przebywającym w Wielkiej Brytanii Jędrzejem Gietrychem. Giertych w imieniu Giertycha pi, PAP 23-07-2005, ostatnia aktualizacja 23-07-2005 19:57 Jak widac powyzej, po wyjezdzie z Polski Jedrzej Giertych ukrywal sie pod przybranym nazwiskiem w obawie przed dlugimi rekami wladzy sowieckiej. Dla niepoznaki przybral pseudonim Jedrzej Gietrych, co Gazeta Wyborcza skrzetnie wypenetrowala i podala nam do publicznej swiadomosci. Chwala jej za to! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Podgladacz <a href="https://forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=51&w=2666" targe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.05, 11:39 JESTEŚMY LEPSI nie dajmy się pokonać biegiem w górę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: <a href="<a href="https://forum.gazeta.pl/forum/72," target IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.05, 15:19 witam po przerwie, cieszę się że razam z Wami idę w drugi tysiąć, avanti Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iris Smutna rzeczywistość :o( IP: *.21.pl / 213.199.204.* 24.07.05, 18:45 Spieszmy sie kochać ludzi, tak prędko odchodzą! Tak mi przykro Angelo :o( A weekend był taki uroczy.............. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Corka No i po weekendzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.05, 21:37 i co teraz bedzie??????? Odpowiedz Link Zgłoś
lookas.prv.pl Re: No i po weekendzie 25.07.05, 00:25 Mamy poniedziałek... hmm.. okey, nic nie mówiłem :-PP --------------------------------- www.lookas.prv.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ninka O Sluzbie Zdrowia IP: *.d4.club-internet.fr 25.07.05, 06:35 Leczenie specjalistyczne nie może być podejmowane w szpitalach, które nie są do tego przygotowane. To, co jest standardem w cywilizowanych krajach, powinno być dostępne dla polskiego chorego. I jest. Ale nie wszędzie. Lekarz w szpitalu powiatowym często nie wie, że chory trzy tygodnie po operacji powinien zacząć leczenie uzupełniające, które zwiększa statystyczną szansę na przeżycie o 10, 15 czy 20 procent. Każdego chorego taka szansa interesuje. W Polsce nie ma żadnego systemu oceny jakości leczenia. W USA przychodził do mnie chory i pytał: doktorze, jakie jest twoje doświadczenie w leczeniu mojego schorzenia? I ja mu odpowiadałem, że w ostatnim roku zoperowałem np. 100 chorych. Pacjent wtedy szedł do swojej firmy ubezpieczeniowej i mówił, że chce się u mnie operować. Tam się dowiadywał, że ten sam zespół pracuje w trzech szpitalach - tanim, średnio drogim i najdroższym. Ubezpieczalnia pokryje koszty leczenia w najtańszym, a jeśli pacjent chce mieć lepsze warunki socjalne i wybierze droższy szpital, to musi dopłacić. I chory wybierał. Tylko że u nas niewielu chorych wybrałoby dopłaty, bo niewielu na nie stać. Skoro społeczeństwo jest biedne, trzeba uporządkować sposób wydawania pieniędzy na leczenie. Z dyrektorem warszawskiego Centrum Onkologii Rozmawia Elżbieta Cichocka 24-07-2005 , ostatnia aktualizacja 24-07-2005 18:32 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iris Re: No i po weekendzie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.07.05, 08:34 No własnie,mamy poniedziałek.Nie lubię poniedziałków! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Ranking wytrzymałości wątku na forum g.w. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.05, 08:38 ja też chce Odpowiedz Link Zgłoś
iwonnkaa Re:Lubieję poniedziałki,,,,,,,,,,,,,, 25.07.05, 09:37 Pozdrawiam Was WSZYŚCIUTKICH.................. Ruda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Corka Kto mnie po............Kocha? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.05, 10:25 JAK CHCĘ BYĆ TWOJA Chcę być twoja. Jak? Jak mydło i gąbka, które myją twe ciało. Jak poduszka i kołdra w które wtulasz się nocą. Jak szklanka której brzegi dotykasz spragniony ustami. Niezbedna Jak ? Jak oczy, które widza wszystko. Jak światło w nocy, chłód latemI a gorąco zimą. Lecz nigdy nie chce. Nie chce być tylko pyłkiem łupieżu, który nerwowo strąca marynarki twa ręka 18.02.2005 r. Joanna i w goreeeee www.storex.strefa.pl Odpowiedz Link Zgłoś
iwonnkaa Re: Kto mnie po............Kocha? 25.07.05, 10:31 Ja , tak siostrzanie ale bbbbbbbbbbaaaaaaaaarrrrrrrrrdzo......... Ha ciekawa żeś? Dowiesz się w SWOIM CZASIE.................... Jak będzie w stu proc PEWNE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 Odpowiedz Link Zgłoś
altu 1050 25.07.05, 10:40 dla wszystkich Krzyśków dzisiaj wszystkiego naj, naj, naj ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Corka Re: Kto mnie po............Kocha? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.05, 10:45 Byle przed pojsciem do nieba ....... albo byle gdzie hehehheee i w gore www.storex.strefa.pl Odpowiedz Link Zgłoś
iwonnkaa Re: Kto mnie po............Kocha? 25.07.05, 10:52 No tak .................optymistka żeś ........... Odpowiedz Link Zgłoś
lookas.prv.pl Re: Kto mnie po............Kocha? 25.07.05, 11:20 Do góry. --------------------------------- www.lookas.prv.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Corka KRZYSIO -Rudej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.05, 12:41 Jak dzis Krzysia to moze tez Rudego? Krzysiu wiec wszystkiego najlepszego a to dla Ciebie www.radio.mirusia.pl/radio/mojepiosenki.html piosenka Nr 29 aaaaaaaaaaaaaaaaaaa byl tu taki Forumowicz Krzysiek Jemu tez wszystkiego Najjjjjjjjjjjjj www.storex.strefa.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bella Re: KRZYSIO -Rudej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.07.05, 15:35 Wszystkim Krzysiom ,Krzysztofom ,Kubusim i Jakubom Wszystkiego Najlepszego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysio od Rudej Re: KRZYSIO -Rudej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.05, 19:54 Dziekuję................Córko jestes Wielką krzysio Odpowiedz Link Zgłoś
lookas.prv.pl Re: KRZYSIO -Rudej 25.07.05, 20:18 Głupi deszcz :-( --------------------------------- www.lookas.prv.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Corka Re: KRZYSIO -Rudej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.05, 00:58 Alez Krzysio wiesz żem.........taka "mała kobitka" ,,,,,, ale z IKRą Tobie pod pache na stojaco..... hahhahaaa bez szpilek bo na nich to troche wyzsza. Chyba zacznem nosiC KA...PEEE....LUUU...SZEEE HAHAHHAAAA www.wiersze.bej.pl/?szukaj=JoAAnna&gdzie=autor Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ninka Jak pisać o PRL-u? IP: *.d4.club-internet.fr 26.07.05, 06:07 Młoda proza nie zajmuje stanowiska wobec socjalistycznej Polski. Urodzeni w latach 70. pisarze ograniczają się na ogół do skatalogowania peerelowskiej kultury materialnej: gadżetów, produktów kulawej rodzimej komercji, postaci z poczytnych wówczas książek, gwiazd pop. W ich wspomnieniach wielka historia PRL-u odżywa tylko w rzeczach małych - tak jak w publikowanym w "Tece" opowiadaniu Adama Pluszki, który ze wszystkich skutków awarii w Czarnobylu postanowił zapamiętać jedynie gorycz podawanego dzieciom płynu Lugola. Grzegorz Giedrys 25-07-2005, ostatnia aktualizacja 25-07-2005 19:33 Literacka śmierć PRL-u? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mona Re: Jak pisać o PRL-u? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.05, 11:48 Podtrzymuję wątek ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mona Re: Ranking wytrzymałości wątku na forum g.w. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.05, 11:50 Najlepsze życzenia dla wszystkich Anek ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Martha Re: Ranking wytrzymałości wątku na forum g.w. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.05, 13:18 nudzi mi sie :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Basia19 Re: Ranking wytrzymałości wątku na forum g.w. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.05, 13:41 i jeszcze ja...tez mi sie nudzi.. Odpowiedz Link Zgłoś
lookas.prv.pl Re: Ranking wytrzymałości wątku na forum g.w. 26.07.05, 15:03 A mnie się nudziło wczoraj :-D --------------------------------- www.lookas.prv.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Corka Ach Komu sie NUDZI?. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.05, 16:03 Proponuje dla rozrywki rozebrac sie do naga i pilnować ubrania albo wsadzic granat w pewna dzurke i samo rozerwie. M A Ł A C Z A R N A Wkładam palec. Mokro ślisko Lekki meszek... Penetruję delikatnie to zjawisko. Nie wierć że się To nie boli. Oj wyczuwam tu zgrubienie Cofam palec powolutku A na jego samym czubku piękna mała czarna koza co wkręciła się w głąb nosa 16.12.2002 Joanna www.storex.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ninka A co to znaczy IP: *.d4.club-internet.fr 26.07.05, 16:13 nudzic sie??? Czy to od nudystow pochodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ruda :o) Re: No powaliłas mnie................ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.05, 18:55 Jak w temacie............ Córko żegluj po spokojnych wodach.................. I twórz nam, twórz....................... Ruda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Martha Re: No powaliłas mnie................ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.05, 20:07 ide posiedziec troszke na alejki:D ciekawe jak dlugo jeszxcze utrzyma sie ten watek:? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Corka .Wątas w górę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.05, 21:32 Musimy byc lepsi ja Warszawa a ja mam swoj intymny maly świat Srebrne polksiezyce. moga wskazac droge Nam........ www.storex.strefa.pl idem spać a co ???????? nie mogem????? do juterka Odpowiedz Link Zgłoś
iwonnkaa Re: .Wątas w górę 26.07.05, 22:12 Szoruj spać ....................... Ale już .......................... Rude nie śpiące Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bella Re: .Wątas w górę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.05, 23:04 Corko spij i przyjemne sny snij Odpowiedz Link Zgłoś
lookas.prv.pl Re: .Wątas w górę 26.07.05, 23:09 To był dzień do d*py :-/ Do mojej listy nielubianych doliczam strażników miejskich. Od tej pory będę za likwidacją tego ubeckiego g**wna. --------------------------------- www.lookas.prv.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bevella podbijamy ;) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.05, 23:11 podbijam watek ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bevella Re: .Wątas w górę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.05, 23:12 podbijam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dn Re: .Wątas w górę IP: *.prenet.pl 26.07.05, 23:32 czyżby spotkanie 3-go stopnia? :) Odpowiedz Link Zgłoś
lookas.prv.pl Re: .Wątas w górę 26.07.05, 23:37 Wiesz... gorzej.. 4 stopnia, bo z kosmitami to bym się mógł jakoś dogadać. Po prostu zobaczyli dwóch gości.. szybki zysk.. i łapu-capu. --------------------------------- www.lookas.prv.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ninka A co bys zrobil, gdyby uzyli IP: *.d4.club-internet.fr 27.07.05, 07:34 "środka przymusu bezpośredniego w postaci prowadnicy" [skrzyżowanie kajdanek i smyczy]? Wyrazenie profesjonalne z artykulu "Policjanci w cywilu skuli 13-latka" Paweł P. Reszka, Lublin 27-07-2005, ostatnia aktualizacja 26-07-2005 20:06 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Martha strazaki to tez ludzie na piwo musza zarobic;) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.05, 08:32 Odpowiedz Link Zgłoś
lookas.prv.pl Re: strazaki to tez ludzie na piwo musza zarobic; 27.07.05, 11:07 Mogą równie dobrze zarabiać na skinach i dresach zaczepiających bezbronnych ludzi w Alejach :-) --------------------------------- www.lookas.prv.pl Odpowiedz Link Zgłoś
lookas.prv.pl Re: A co bys zrobil, gdyby uzyli 27.07.05, 11:05 Gość portalu: ninka napisał(a): > "środka przymusu bezpośredniego w postaci prowadnicy" [skrzyżowanie kajdanek i > smyczy]? > > Wyrazenie profesjonalne z artykulu "Policjanci w cywilu skuli 13-latka" > Paweł P. Reszka, Lublin 27-07-2005, ostatnia aktualizacja 26-07-2005 20:06 Wiesz Ninko :-) Jak ten gościu wybiegał ze samochodu do mnie to wyglądał jak poparzony, myślałem, że będzie mnie lał ;-) --------------------------------- www.lookas.prv.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ninka Re: A co bys zrobil, gdyby uzyli IP: *.d4.club-internet.fr 27.07.05, 11:25 Oj, to musial miec niezlego cykora. A czymzes Waszmosc tak sie narazil? Odpowiedz Link Zgłoś
lookas.prv.pl Re: A co bys zrobil, gdyby uzyli 28.07.05, 20:47 A nic takiego :-) Nikogo nie pobiłem, nie okradłem :-) Przejechałem sobie jak wszyscy rowerem po pasach i miałem w ten dzień pecha i już :-) Zdarza się... --------------------------------- www.lookas.prv.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iris Powietrze nasycone zapachem kwiatów ....... IP: *.21.pl / 213.199.204.* 27.07.05, 09:20 ...."Powietrze nasycone zapachem kwiatów odbija złe myśli"... :o) To chyba prawda, kwiaty są takie piękne i tak pięknie pachną nie można patrząc na nie mieć złych myśli :o)MIłego dnia :o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Martha Re: Powietrze nasycone zapachem kwiatów ....... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.05, 17:43 i znow ide podziwiac nasze sliczne alejki;) Odpowiedz Link Zgłoś
lookas.prv.pl Re: Powietrze nasycone zapachem kwiatów ....... 27.07.05, 20:27 W której alejce zazwyczaj przesiadujesz? ;-) --------------------------------- www.lookas.prv.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bella Re: Powietrze nasycone zapachem kwiatów ....... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.07.05, 01:37 godzina 1:33 a ja przy kompie haha nadrabiam zaleglosci z calego dnia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Martha Re: Powietrze nasycone zapachem kwiatów ....... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.07.05, 08:45 zazwyczaj w drugiej ale czasami zachaczam o trzecia;) mam nawet swoje ulubione lawki:D Odpowiedz Link Zgłoś
lookas.prv.pl Re: Powietrze nasycone zapachem kwiatów ....... 28.07.05, 20:46 Ja mam do Aleji daleko, ale jak odpoczywam to też w tych Alejkach :-) Nie wiem dlaczego, ale preferuję 2 i 3 Aleję niż 1. W 3 Aleji zazwyczaj nie ma gdzie usiąć i brakuje cienia, którego w 2 Aleji jest pod dostakiem :-D Ulubione ławki? ;-) Czujesz do nich jakiś sentyment? Dla mnie każda wygląda tak samo ;-) --------------------------------- www.lookas.prv.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Martha Re: Powietrze nasycone zapachem kwiatów ....... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.07.05, 22:21 bo 2 i 3 sa najfajniejsze;) kiedys najlepsza byla 3 ale faktycznie brakuje cienia niektore lawki sa wygodniejsze;) i ustawione w odpowiednich miejscach tj w takich gdzie chodzi najwiecej ludzi mozna ciekawe rzeczy zobaczyc czasami:D chociaz dzisiaj mi sie nie podobalo bo napadla mnie zgraja komarow i nie dosc ze mnie wszystko boli bo za duzo siedzialam na sloncu to jeszcze jestem cala pogryziona :( Odpowiedz Link Zgłoś
lookas.prv.pl Re: Powietrze nasycone zapachem kwiatów ....... 28.07.05, 22:49 Hahahaa, jakie rzeczy można zobaczyć? ;-) Powiedz :-D Mnie też przypiekło i to ostro. --------------------------------- www.lookas.prv.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Martha Re: Powietrze nasycone zapachem kwiatów ....... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.07.05, 08:23 rozne;) nie bede sie wypowiadac na ten temat na forum bo wyjde na wredniare;) Odpowiedz Link Zgłoś
lookas.prv.pl Re: Powietrze nasycone zapachem kwiatów ....... 29.07.05, 22:57 No to na priva!!! maila gazetowego :-) --------------------------------- www.lookas.prv.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Martha Re: Powietrze nasycone zapachem kwiatów ....... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.07.05, 07:46 posiedz sobie tak czasami to moze sam zobaczysz;) Odpowiedz Link Zgłoś
lookas.prv.pl Re: Powietrze nasycone zapachem kwiatów ....... 30.07.05, 09:58 Czasami sobie siedzę ;-) Ale niestety nie pamiętam, żebym zobaczył coś wartego wspomnienia :-) Może po prostu nie pamiętam, albo nie mam takiego szczęścia jak Ty :-)) --------------------------------- www.lookas.prv.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Martha Re: Powietrze nasycone zapachem kwiatów ....... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.07.05, 11:21 ja to mam wyjatkowe szczescie do dziwnych sytuacji ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lookas.prv.pl Re: Powietrze nasycone zapachem kwiatów ....... 30.07.05, 23:13 No to tylko pozazdrościć, masz ciekawe życie hehe :-))) --------------------------------- www.lookas.prv.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Re: Ranking wytrzymałości wątku na forum g.w. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.07.05, 01:42 Jpppppppppp Zobaczymy ile da rade Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ninka A co sie stanie, IP: *.d4.club-internet.fr 28.07.05, 03:11 jak osiagnie maksymalna napecznialosc??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Martha Re: A co sie stanie, IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.07.05, 08:46 podbijam;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iris To bedzie najpięknijesza petarda Ninko:o) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.07.05, 09:33 Jak juz nazbieramy tyle wpisów,ze więcej sie nie da to cały ten ranking wystrzeli w góre jak przepiękna kolorowa raca :o)Pozdrawaim serdczenie :o) Ps.Ninko podeślij fotki ze spotkania,pięknie prosze:o) Iris Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ruda :o) Re: To :o) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.05, 09:49 Słonko dziś wstało rano wesołe..................... W góóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóręęęęęęęęęęęęęęęęęęę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bella Re: To :o) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.07.05, 11:15 Bez zadnej chmurki ,niebo blekitne. jeszcze nie poludnie a juz 25*C Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Martha :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.07.05, 12:49 sliczna pogoda....ide sie poopalac i poplywac:D milego dnia wszystkim ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agda Re: :) IP: 80.51.222.* 28.07.05, 12:54 poopalać a ja rabotać i rabotać, poszukuję zastępcy do pracy na czas ok 5 godz. ;));)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bella Re: :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.07.05, 12:58 W godzinach od 10 do 15 . Wtedy najbardziej szkodliwe jest promieniowanie sloneczne. Odpowiedz Link Zgłoś
iwonaruda Re: :) Słoneczne Damy.................. 28.07.05, 13:41 No kłaniam się pięknie.............. Młoda wraca z Bługarii tak słonecznie poparzona że aż strach..... Trza bestyję w siadłym mleku kąpać i tyle !!!!!!!!! Uważajta miłe białogłowy coby Was nie złapało Ruda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Angela Re: :) kolejna 100 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.05, 16:16 i kolejna 100 do przodu, super. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ninka 1101 IP: *.d4.club-internet.fr 28.07.05, 16:54 Och, jak ja lubie system zerojedynkowy! Odpowiedz Link Zgłoś
iwonaruda Re: Parzyste 28.07.05, 17:14 Ja natomiast te .....mniam.....dwójki....czwórki i ....Ósemki........... Imienna ruda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bella Re: Parzyste IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.07.05, 19:25 podbicie pileczki do goreczki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iris Gorąca noc IP: *.21.pl / 213.199.204.* 28.07.05, 21:29 ale choćby najbardziej gorąca, wraz ze snem przynosi spokój i ukojenie.Dobranoc! Odpowiedz Link Zgłoś
lookas.prv.pl Re: Gorąca noc 28.07.05, 22:17 Ale jak w taką noc usnąć? --------------------------------- www.lookas.prv.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Martha Re: Gorąca noc IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.07.05, 22:22 dzisiaj zdecydowanie nie byl moj dzien:/ normalnie zamykasz oczka myslisz o czyms przyjemnym i usypiasz:) Odpowiedz Link Zgłoś
lookas.prv.pl Re: Gorąca noc 28.07.05, 22:58 A cóż to się stało, że to nie Twój dzień? Ja dzisiaj nadrobiłem zaległości z historii - odwiedziłem Oświęcim... muszę przyznać, że zrobiło to na mnie duże wrażenie... > normalnie zamykasz oczka myslisz o czyms przyjemnym i usypiasz:) Nie no, dzisiaj to na pewno nie zadziała :-) Za gorąco... --------------------------------- www.lookas.prv.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Martha Re: Gorąca noc IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.07.05, 08:25 wygladam jak przypieczona ofiara zwariowanego komara.... ja tam mam taki odjechany duzy wiatrak w pokoju:D wiec u mnie tak goraco na szczescie nie jest;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dn pół szczura.... brrrrr IP: *.prenet.pl 28.07.05, 22:37 "Pół szczura w mrożonce warzywnej" Katarzyna Świerczyńska 27-07-2005, ostatnia aktualizacja 27-07-2005 17:52 >Zbigniew Ciaś, prezes spółki Polski Ogród produkującej mrożonki Horteksu: >"Oczywiście ten gryzoń nie powinien się znaleźć w mrożonce...." wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,60935,2842612.html smacznego nie życzę qrde, a gdzie druga połowa? Odpowiedz Link Zgłoś
lookas.prv.pl Re: pół szczura.... brrrrr 28.07.05, 23:04 Przecież te mrożonki ze szczurem czy bez szczura to i tak są niedobre. Przynajmniej dla mnie :-) A cała ta sprawa - niesmaczna ;-/ Dopóki nie zrobisz sobie sam jeść to nigdy nie poznasz "tajników kuchni" - nawet w najdroższych restauracjach. Jeśli w pobliżu baru chińskiego nie kręcą się żadne psy ani koty, a śpiew ptaków dziwnie zamilkł... nie jedz tam :-) --------------------------------- www.lookas.prv.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stefu ja tylko tak dla liczb :) IP: *.ipt.aol.com 29.07.05, 03:35 1114 chyba :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ninka Na tle zwierząt stałocieplnych... IP: *.d4.club-internet.fr 29.07.05, 07:24 ...ciało człowieka należy do chłodniejszych. Ludzie są wyraźnie cieplejsi na początku życia (noworodki mają 37,4 st. C) niż przy jego końcu (poniżej 35 st. C wynosi temperatura ciała 80-latków). Ten spadek wynika z tempa metabolizmu, znacznie większego do momentu dojrzewania niż później. Właściwą naszemu gatunkowi temperaturę 36,6 st. C dziewczęta osiągają zazwyczaj w 14., a chłopcy w 18. roku życia. Czyli Jak walczyć z upałami Artur Włodarski 05-05-2003, ostatnia aktualizacja 17-07-2002 13:12 No i obowiazkowo: Temperatura ciała niektórych zwierząt koń - 37,7 st. C krowa - 38,5 st. C kot - 38,6 st. C pies - 38,9 st. C owca - 39,0 st. C świnia - 39,2 st. C królik - 39,5 st. C koza - 40,0 st. C kura - 42,0 st. C jeż - 10-35 st. C Milego opalania sie;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iris Fascynacje :o) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.07.05, 07:25 ...Fascynacje, to chwile zapomnienia, które podarowała nam natura :o).... Ale nawet z tego daru natury trzeba umieć skorzystać :o)Miłego dnia wszytkim! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Martha zdecydowanie za goraco... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.07.05, 12:22 nie ma to jak wlasny kochany wiatrak w pokoju:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rUDA Re: zdecydowanie za goraco... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.05, 16:25 oTÓŻ TO STOJĘ PRZED NIM I ROBIĘ TITANICA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MYSZKA Re: zdecydowanie za goraco... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.05, 16:30 a ja nie mam takiego wiatraka i umieram. pomozcie mi dobrzy ludzie...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ruda Re: zdecydowanie za goraco... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.05, 16:50 Kieruje do Ciebie własnie wiatrak............... czujesz...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bella Re: zdecydowanie za goraco... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.07.05, 18:21 oj, bardzo goraco, Twoj wiatrak za slabo chlodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
iwonnkaa Re: zdecydowanie za goraco... 29.07.05, 20:02 Qurde włosy z cebulkami rwie........... A ona że słabo........................... Ruda :o) Odpowiedz Link Zgłoś
lookas.prv.pl Re: zdecydowanie za goraco... 29.07.05, 23:18 Wczoraj zaśnięcie poszło szybko.. ale dzisiaj to już chyba marne szanse.. w taki skwar spać się nie da przecież... --------------------------------- www.lookas.prv.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: zdecydowanie za goraco... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.07.05, 00:18 Ratunku!!!!!!!!!!! Mam szczura pod wanna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lil Re: zdecydowanie za goraco... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.07.05, 00:59 ;) Odpowiedz Link Zgłoś
obraznedzyirozpaczy Re: zdecydowanie za goraco... 30.07.05, 01:44 Jeśli do ludzia tuli się ludź, To ludź do ludzia musi coś czuć! No Pani Ruda............ Przytulilbym sie do Pani a tu Pani ani ani Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Martha :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.07.05, 11:20 chyba kupie sobie jeszcze jeden wiatrak:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: :)Pomocy szczur IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.07.05, 12:07 Prosze o pomoc. Zupelnie serio mam szczura pod wanna. Wanne mam obudowana. Maz wyjal wanne gdyz woda nie schodzila. Odplyw byl zatkany wlosami a obok lezal mop/zapas/ i kawalki chleba. W nocy gdy poszlam sie myc widzialam jak uciekal do wlotu pod wanna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Martha Re: :)Pomocy szczur IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.07.05, 12:17 pozycz od kogos kota i wpusc go do lazienki jak szczur wyczuje zapach kota to juz nie wroci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: :)Pomocy szczur IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.07.05, 12:44 Dzieki ale w miescie to trudno o kota. A cos jeszcze innego? Odpowiedz Link Zgłoś
iwonaruda Re: :)Pomocy szczur 30.07.05, 13:40 Przecie tyle bezdomnych............. Porządna .........KOTKA!..............I po szczurze.......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bella Re: :)Pomocy szczur IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.07.05, 12:48 witam szystkich w upalne popoludnie . jesli chodzi o szczurka to kup trutke na szczury . Odpowiedz Link Zgłoś
iwonnkaa Re: :) oj FAJNIE ...................... 30.07.05, 14:23 W starym budownictwie to zimą zimno i latem zimno............. Latem to fajne.................... Niech chwila trwa..................... Odpowiedz Link Zgłoś
lookas.prv.pl Re: :)Pomocy szczur 30.07.05, 23:14 To od czego masz męża? --------------------------------- www.lookas.prv.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ergtergt Re: Ranking wytrzymałości wątku na forum g.w. IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 30.07.05, 13:29 eyrtgu756buytr siem dwa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ninka Witold Maziarz poradził, IP: *.d4.club-internet.fr 30.07.05, 20:29 aby przed burzą pozamykać drzwi i okna, pozbierać i pochować przedmioty z podwórek, balkonów, złożyć antenę satelitarną, która też może zostać uszkodzona. Podczas burz z kolei należy wyłączyć odbiorniki prądu, najlepiej nie rozmawiać w tym czasie przez telefon ani komórkowy ani też stacjonarny. Zaapelował do turystów spędzających urlop nad morzem, czy jeziorem, że nie wolno się podczas burzy kąpać. Najlepiej, jak podkreślił Maziarz. przeczekać burzę w suchym miejscu. W górach z kolei najlepiej schować się w jaskiniach lub głębokich niszach. A najlepiej apasc sie pod ziemie. Do piekiel, Panie i Panowie, do piekiel (a przynajmniej do Hadesu) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ninka Ja jeszcze w sprawie szczura IP: *.d4.club-internet.fr 30.07.05, 20:32 Oddech szczura (Maanam) (gdzies mi wcielo, jako i masc na szczury) Co tak szura, to sierść szczura Pierwszy szczur jest już na murach I ociera się o ściany Stoi cały rozczochrany Szumi, szura i szeleści Oddech szczura ściany pieści I podnosi w górę Ziemię Szczurze plemię, szczurze plemię Nogi, nogi, setki nóg Tupią, tupią, tup, tup, tup Nogi, nogi, setki nóg Tupią, tup, tup Szczury tłoczą się w piwnicach Niespokojna okolica Miasto w dymie, miasto ginie Pierwszy szczur jest już na linie Ciemną nocą słychać piski Syczą groźne, szczurze pyski Bez litości, bez ochłody Gilotyna ścina głowy Nogi, nogi, setki nóg Tupią, tupią, tup, tup, tup Nogi, nogi, setki nóg Tupią, tup, tup Szumi, szura i szeleści Oddech szczura ściany pieści I podnosi w górę Ziemię Szczurze plemię, szczurze plemię Szczury tłoczą się w piwnicach Niespokojna okolica Miasto w dymie, miasto ginie Pierwszy szczur jest już na linie Nogi, nogi, setki nóg Tupią, tupią, tup, tup, tup Nogi, nogi, setki nóg Tupią, tup, tup Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bella Re: Ja jeszcze w sprawie szczura IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.07.05, 01:01 burza,burza i po burzy ,jak na razie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Martha :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.07.05, 15:24 mam nadzieje ze juz nie bedzie dzisiaj burz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ruda Re: :)ja znów parzysta zn 2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.05, 17:57 Cześć jezdem...................... właśnie mi powiedziano ze My KOBITY dzielimy się na : DAMY Nie damy Nie damy wszystkim!!!!!!!!!!!!!!! Hej Ruda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bella Re: :)ja znów parzysta zn 2 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.07.05, 19:02 A ja nieparzysta a gdzie sie dowiedzialas . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bella Burza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.07.05, 19:33 Chcialam napisac o burzy a tu walnal pieronek i wylaczyl mi kompa. A teraz do rzeczy. Nareszcie chlodniej. Okno szeroko otwarte a firana odsunieta. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
lookas.prv.pl Re: :)ja znów parzysta zn 2 31.07.05, 22:03 hahaaha :-)))) A w PRL'u sprzedawczynie dawały od tyłu ;-)))) --------------------------------- www.lookas.prv.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NIKA:) Patrzaniaki:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.05, 20:42 Hahahahaha i czy ktoś wie o co chodzi??? Odpowiedz Link Zgłoś
lookas.prv.pl Re: Patrzaniaki:) 31.07.05, 22:14 Ja tylko znam Kasztaniaki :-) --------------------------------- www.lookas.prv.pl Odpowiedz Link Zgłoś
ja_corka Ruda-Dama 31.07.05, 22:23 Hejjj Ruda Mialas sie dowiadywac nie o Damach jak Ci DAM.......to spadniesz a zreszta lepij se sama wez!!!!!!!!!!!!!!! i w gore www.storex.strefa.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Martha :D IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.08.05, 07:44 i znowu kolejny chlodny dzien... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ninka Zapraszam do migracji IP: *.d4.club-internet.fr 01.08.05, 09:36 Chłopcy urodzeni w 2004 r. mają szansę na najdłuższe życie, o ile będą mieszkać w Krakowie. A dziewczynki? - powinny żyć na małopolskiej albo podlaskiej wsi. Najnowsze dane GUS o długości życia w Polsce Odpowiedz Link Zgłoś
lookas.prv.pl Re: Zapraszam do migracji 01.08.05, 10:31 A czy sam pobyt w Krakowie kilkudniowy przedłuża choć trochę życie? ;-) --------------------------------- www.lookas.prv.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Martha pogoda IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.08.05, 10:49 cofam to co powiedzialam wczesniej tam powinno raczej byc "kolejny goracy dzien" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Martha witam wszystkich w ten sliczny sierpniowy dzien:) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.08.05, 08:18 i ide dalej malowac sciany ;-( papa Odpowiedz Link Zgłoś
lookas.prv.pl Re: witam wszystkich w ten sliczny sierpniowy dzi 02.08.05, 11:43 I jak Ci idzie? --------------------------------- www.lookas.prv.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ninka fasolla dla TomkaK18 IP: *.d4.club-internet.fr 02.08.05, 17:24 esbesbesbe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: morning.calm Re: fasolla dla TomkaK18 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.08.05, 17:28 No to hej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Martha Re: witam wszystkich w ten sliczny sierpniowy dzi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.08.05, 22:23 poszlo mi niezle ale jestem wymeczona... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TomeKK18 Re: Ranking wytrzymałości wątku na forum g.w. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.05, 18:18 tak dalej Odpowiedz Link Zgłoś
lookas.prv.pl Re: Ranking wytrzymałości wątku na forum g.w. 02.08.05, 18:54 Do góry! Ostatnio nam cienko idzie. --------------------------------- www.lookas.prv.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ninka To pewnie te upaly IP: *.d4.club-internet.fr 02.08.05, 19:01 burze, a i w prasie cosik sezon ogorkowy. Przeciez nie bede o Tyszkiewiczu... Ale za to znalazlam NAJPIEKNIEJSZE zdjecie Putina autorstwa niejakiego Miszki Japaridze wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,2851815.html Odpowiedz Link Zgłoś
lookas.prv.pl Re: To pewnie te upaly 02.08.05, 21:21 No rzeczywiście :-) Ciekawe ujęcie. --------------------------------- www.lookas.prv.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ni to jo ni jo Re: To pewnie te upaly IP: *.246.76.143.tisdip.tiscali.de 02.08.05, 21:24 nic nie wiem ale w gooooooooreeeeeee Odpowiedz Link Zgłoś
iwonaruda Re: Śierpień mamy............... 02.08.05, 21:54 Hej melduję sie na chwil kilka.............. Ukłony szacownemu gronu............ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bella Re: Śierpień mamy.a ja ciagle po polnocy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.05, 00:53 godzinka 0:52 Odpowiedz Link Zgłoś
lookas.prv.pl Re: Śierpień mamy.a ja ciagle po polnocy 03.08.05, 00:58 U mnie 1:00 :-D --------------------------------- www.lookas.prv.pl Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka71 Re: Śierpień mamy.a ja ciagle po polnocy 03.08.05, 12:20 Ło rety czy Sz. Państwo po północy jeszcze "dzieciom" bajki opowiadają ;)) To ja poproszę o taką z dreszczykiem ;)) ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
olenka1989 Re: Ranking wytrzymałości wątku na forum g.w. 03.08.05, 01:41 no to się dopisuje :) POZDRAWIAM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ninka Szkola logiki IP: *.d4.club-internet.fr 03.08.05, 12:17 Rozprawa Kiewlaka odbyła się za zamkniętymi drzwiami. Kiedy próbowałem dostać się na salę rozpraw zatrzymało mnie dwóch oficerów milicji odmówiło wpuszczenia i siłą wypchnęło z budynku. Wiceprzewodnicząca sądy w Grodnie powiedziała, że milicja ma swoje instrukcje i ma prawo odmówić wstępu do gmachu sądu. Kiedy zażądałem umożliwienia mi wpisu do sądowej książki życzeń i zażaleń - zarządzeniem Aleksandra Łukaszenki takie książki znajdują się w sądach - usłyszałem od wiceprzewodniczącej sądu: - Oczywiście ma pan prawo się wpisać. Tylko jak pan to zrobi skoro milicja nie wpuści pana do środka? w: Kolejny Polak skazany na Białorusi Wacław Radziwinowicz, Grodno, PAP 03-08-2005, ostatnia aktualizacja 03-08-2005 10:17 No, nie da sie ukryc, ze przebywanie na zewnatrz sadu stanowi tu pewne utrudnienie. Ale wierze w Pana, Panie Waclawie. Wiem, ze jest Pan Polakiem, a Polak przeciez potrafi. Nawet zlozyc skarge w ksiazce zyczen i zazalen zamknietej w pancernej szafie wewnatrz budynku, na zewnatrz ktorego Pan sie znajduje. Tylko PO CO?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bella Re: Szkola logiki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.05, 12:39 Jestem w poludnie a nie po polnocy . Ale nocka tez bede. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misza Re: Ranking wytrzymałości wątku na forum g.w. IP: *.21.pl / 213.199.204.* 03.08.05, 15:11 ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: Ranking wytrzymałości wątku na forum g.w. IP: *.trustnet.pl 03.08.05, 15:26 Witam Odpowiedz Link Zgłoś
ja_corka Re: Ranking wytrzymałości wątku na forum g.w. 03.08.05, 23:21 Jesli do Tudej klei sie ludz To do cholery musi do Niej cos cuć Pozdrawiam wszystkich i w gooooooooreeeee Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bella Re: Ranking wytrzymałości wątku na forum g.w. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.08.05, 00:31 jestem po polnocy i jestem 1134 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iris A może by tak do lasu???? :o) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.08.05, 08:10 "Jeśli nie wiesz jak być szczęśliwym - spytaj o to sosny" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Poznaniak Re: Ranking wytrzymałości wątku na forum g.w. IP: *.pmt.com.pl / *.pmt.com.pl 04.08.05, 08:59 Z pewnym opóźnieniem, ale Poznań przyłącza się do tej chlubnej akcji. Pozdrowionka z Pyrlandii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: se Re: Ranking wytrzymałości wątku na forum g.w. IP: *.bredband.comhem.se 04.08.05, 11:18 pozdro ze szwecji... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ruda Re: Ranking wytrzymałości wątku na forum g.w. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.05, 11:29 No to ja znów parzysta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja_corka Re: Ranking wytrzymałości wątku na forum g.w. IP: *.246.116.112.tisdip.tiscali.de 04.08.05, 16:03 Ty Ruda bedziesz zielona I nic Ci nie pomoze............. a wontek w gooooooooorrrrrrrrrrrrrrrreeeeeeeeee Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iris Sen :o) IP: *.21.pl / 213.199.204.* 04.08.05, 23:26 ...Nie bój się, nie uciekaj przed snem bo sen to nic złego,nic takiego,nic wielkiego........Kolorowych snów :o) Odpowiedz Link Zgłoś
lookas.prv.pl Re: Sen :o) 05.08.05, 00:15 Piękna jesień tego lata :-) --------------------------------- www.lookas.prv.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iris A po nocy przychodzi dzień.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.08.05, 07:36 A po burzy spokój :o) ....Jeśli nie jesteś gotowy na stawienie czoła szalejącym burzom i oślepiającym śnieżycom, obudź się jeszcze raz..... Spokojnego dnia :o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Ranking wytrzymałości wątku na forum g.w. IP: *.bredband.comhem.se 05.08.05, 19:47 .. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TA Re: Ranking wytrzymałości wątku na forum g.w. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.08.05, 20:48 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bella Re: Ranking wytrzymałości wątku na forum g.w. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.08.05, 21:19 9511 i znow nieparzysta ale przed polnoca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mona Re: Ranking wytrzymałości wątku na forum g.w. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.05, 21:35 Wasze zdrowie !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Martha Re: Ranking wytrzymałości wątku na forum g.w. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.08.05, 22:27 wrocilam:D juz po remoncie :) steskniliscie sie?:> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja_corka Re: Ranking wytrzymałości wątku na forum g.w. IP: *.246.76.65.tisdip.tiscali.de 05.08.05, 23:23 zimno deszczowo ale Co dziala !!!!!!!!!!! i jest cieplusio a wątas w gooooooreeeeeeeeeeeeeeeeeeee Ruda Kocham Cie i nasza tajemnice Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dn Re: Ranking wytrzymałości wątku na forum g.w. IP: *.prenet.pl 05.08.05, 23:31 1200 okrągło! upolowałem:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1201 Re: Ranking wytrzymałości wątku na forum g.w. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.08.05, 23:38 up! Odpowiedz Link Zgłoś
lookas.prv.pl Re: Ranking wytrzymałości wątku na forum g.w. 05.08.05, 23:54 Dawno tego nie pisałem: wątek++ :-D --------------------------------- www.lookas.prv.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bella Re: Ranking wytrzymałości wątku na forum g.w. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.08.05, 00:02 jestem parzysta i w dodatku okragla bo 1200 i o polnocy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bella Re: Ranking wytrzymałości wątku na forum g.w. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.08.05, 00:17 poprawka jestem tylko prawie o polnocy. nieco nizej wkradl mi sie blad ,zamiast 1195 napisalo mi sie 9511, to wina pogody Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Ranking wytrzymałości wątku na forum g.w. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.05, 09:30 no to w górę Odpowiedz Link Zgłoś
lookas.prv.pl Re: Ranking wytrzymałości wątku na forum g.w. 06.08.05, 10:08 +1 --------------------------------- www.lookas.prv.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ninka Trzymajmy kciuki IP: *.d4.club-internet.fr 06.08.05, 10:23 Wahadłowiec Discovery odłączył się w sobotę od Międzynarodowej Stacji Kosmicznej (ISS), rozpoczynając podróż w stronę Ziemi. Amerykańska Agencja Kosmiczna (NASA) podała, że odłączenie nastąpiło o godz. 7.24 GMT (godz. 9.24 czasu polskiego). Manewr wykonał pilot Jim Kelly. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bella Re: Ranking wytrzymałości wątku na forum g.w. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.08.05, 10:24 w gore Odpowiedz Link Zgłoś
iwonnkaa Re: Ranking wytrzymałości wątku na forum g.w. 06.08.05, 12:38 Oby szczęsliwie wylądowali................. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dn Re: Ranking wytrzymałości wątku na forum g.w. IP: *.prenet.pl 06.08.05, 20:05 Discovery szczęśliwie na dół a batyskaf szczęśliwie do góry :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ninka Niezbyt optymityczne IP: *.d4.club-internet.fr 06.08.05, 20:50 Discovery szczęśliwie na dół > a batyskaf szczęśliwie do góry :) Co daj Boze Amen Discovery przywiózł dla dwuosobowej załogi ISS 15 ton wyposażenia, sprzęt, żywność, itd. Miał zabrać na ziemię 13 ton "kosmicznych śmieci", które zebrały się na stacji. Najwyższa niemiecka góra Zugspitze (2962 m n.p.m.) straci w ciągu 20 lat swój malowniczy lodowiec - twierdzą naukowcy w raporcie zamówionym przez Wernera Schnappaufa, ministra ochrony środowiska Bawarii. Średnia temperatura powietrza w niemieckich Alpach wzrosła w ciągu ostatnich 70 lat o dwa stopnie. W letni upalny dzień znajdujący się na Zugspitze lodowiec Schneeferner traci około 35 mln litrów wody. - Tyle, ile zużywa dziennie 300 - tysięczny Augsburg - zauważa Schnappauf. W Alpach w ostatnich dekadach stopniało kilkaset małych lodowców. Teraz coraz cieplejszy klimat zabiera się do tych większych. Odpowiedz Link Zgłoś
iwonnkaa Re: Niezbyt optymityczne 06.08.05, 21:16 -Dla nas wystarczy .............. A co potem , no cóż co MY możemy - Jeśli do ludzia tuli się ludź, To ludź do ludzia musi coś czuć! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ninka O... Jestem trzynasta! IP: *.d4.club-internet.fr 06.08.05, 22:32 Mozemy, oj, mozemy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Corka OOOOOOOO MOJE LICZBY IP: *.246.97.105.tisdip.tiscali.de 07.08.05, 00:41 A JA 1214 TAK LUBIE I W GOREEEEEE Nina jestescie w domu?????????? czy na urlopie??????? Ruda siadaj na dupsku i pisz!!!!!!!!!!! www.radio.mirusia.pl rusza od dzisiaj od 20.oo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Corka i jeszcze raz IP: *.246.97.105.tisdip.tiscali.de 07.08.05, 00:52 A C H T A M Ł O D Z I E Ż Kiedy idę Alejami, grupa młodych mija mnie. Wzrok wytężam, słuch nadstawiam, a za chwilę słyszę, że: Miśka k...a chodż na piwo! K....a nic nie przejmuj się ! Ja dziś płacę, a ty k...a jutro piwo stawiasz mnie. Taką młodzież mamy piękną, a słownictwo jej ubogie, bo co wyraz to przekleństwo słyszą biedne uszy moje. 02.03.2002 Joanna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ninka No to juz polowa IP: *.d4.club-internet.fr 07.08.05, 08:58 Batyskaf juz do gory Jeszcze jutro Discovery w dol i juz mozna swietowac. Tu siedmiu i tam siedmioro. Moze to szczesliwie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1217!!!!! 1217!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.05, 12:13 1217!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bella Re: :D 1219 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.08.05, 13:26 Batyskaf na powierzchni, marynarze uratowani. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ruda Re: :D 1219 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.05, 16:42 teraz czekamy na prom kosmiczny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ninka 1222 IP: *.d4.club-internet.fr 07.08.05, 19:23 we wrzesniu 1222 roku pojawila sie kometa Halleya Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ninka Rok 1223 IP: *.d4.club-internet.fr 07.08.05, 23:30 W 1223 roku św. Franciszek w Greccio, niewielkiej mieścinie leżącej w Dolinie Reatyńskiej, kilkadziesiąt kilometrów na północ od Rzymu wprowadził na stałe do liturgii Kościoła świętowanie przy żłóbku. Greccio należało wówczas do Jana Velity. Jemu to polecił Franciszek przygotować bożonarodzeniowy żłóbek i zwołać braci oraz okoliczną ludność, aby wspólnie świętować to wydarzenie. Odpowiedz Link Zgłoś
lookas.prv.pl Re: Rok 1223 08.08.05, 00:13 Jest tak zimno, że nie można już sypiać z otwartym oknem :-/ brrrr... Ninko a co się wydarzyło w 1224? ;-)) --------------------------------- www.lookas.prv.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Corka ROK 2005 IP: *.246.105.38.tisdip.tiscali.de 08.08.05, 01:45 .........Moze sie zakocham??????????? a moze mnie ktos pokocha?????????? a watek i tak w goreeeeeeeeeee www.stprex.strefa.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ninka Lepper Słoniors IP: *.d4.club-internet.fr 08.08.05, 10:54 Woodstockowicze rozładowywali emocje także na boisku piłkarskim. Turniej zorganizowało Stowarzyszenie Nigdy Więcej znane z akcji "Wykopmy rasizm ze stadionów". Niektóre drużyny nazwały się Lwy Rywina, czy Lepper Słoniors. Odpowiedz Link Zgłoś
lookas.prv.pl Re: Lepper Słoniors 08.08.05, 22:52 Heehheeee :-))) Lwy Rywina :-D Dobre! --------------------------------- www.lookas.prv.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Corka 1230 HUUUUUUUUUURAAAAAAAAAA IP: *.246.119.4.tisdip.tiscali.de 09.08.05, 01:17 LABIRYNT ŻYCIA Wyrzucona nagle z ciepla w nieznany mi swiat. W centrum ruchu, hałasu, nowości. W obcym labiryncie. Dookoła drogi różnej barwy i wielkości. Ciekawość prowadzi w świat kolorów tęczy. Zaglądam i coraz dalej już tam wchodzę. Poznaję, doznaję, zdobywam. Lecz droga się kończy, Zawracać więc musze. Znów inne już drogi mnie kuszą. Wybieram następną. Znów jestem w tunelu. Ciekawość pcha naprzód. Poznaje, doznaję, zdobywam. Lecz droga się kończy. Znów zawracać trzeba. Gdzie teraz? Jak dalej? Którą z dróg następnych wybrać mi zostaje? O! jest jakaś nowa, nieznana, ciekawa. Wiec wchodzę tam do niej. Poznaję, doznaję. zdobywam. Czas już długi za mną A ja coraz starsza dochodzę do końca I stop. Wyjścia nie ma. Zawracam z nadzieją, lecz dróg coraz mniej. Każda się gdzieś kończy. Z żadnej wyjścia nie ma. Zmęczona zasypiam w środku labiryntu. I nagle…czy to sen? czy jawa? Na końcu jednej z dróg światło się jasne pojawia. Wstaje i idę. O lekko tak jakoś wesoło, I ciepło i miło dokoła. A światło jaśnieje, lecz dziwnie daleko. Czy dojde? A ono tak kusi. Ja idę i idę, zmęczenia nie czuje. Nagle droga znika. Wychodzę z tunelu. Opuszczam labirynt. Wszystko tam zostawiam. Tą drogą, jedyną drogą z labiryntu życia Wyprowadził mnie żywot na drogę za światłem Do końca. 24.03.2005 Joanna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ninka Trzymamy kciuki IP: *.d4.club-internet.fr 09.08.05, 13:27 Załoga Discovery rozpoczęła manewr lądowania. Prom ma dotknąć ziemi o 14.12 Odpowiedz Link Zgłoś
lookas.prv.pl Re: Trzymamy kciuki 09.08.05, 13:37 Obserwować można tutaj: www.nasa.gov/multimedia/nasatv/index.html?skipIntro=1 i na TVN24 :-) --------------------------------- www.lookas.prv.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ninka Home IP: *.d4.club-internet.fr 09.08.05, 14:42 Tak, widzialam i smialam sie w kulak, bo wszyscy, ktorzy liczyli na spektakularne zdjecia przeliczyli sie. Nie na Florydzie a w Kaliforni (troche daleko), na dodatek po ciemku. Dyskretnie i bez zbednych flashow. Odpowiedz Link Zgłoś
altu 1234 10.08.05, 08:30 tia.. wyladowali.. a tutaj spokoj.. zycze milego dnia znak kubka z kawa :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga71 Re: 1234 IP: 80.51.222.* 10.08.05, 08:46 Herbata pozdrawia kawę :)) ;)) miłego dzionka i zero DESZCZU - nie tego nie chcę widzieć do późnej jesieni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ninka Dąb w prokuraturze IP: *.d4.club-internet.fr 10.08.05, 11:33 Dąb, który rośnie przy murze Aresztu Śledczego przy ul. Południowej, jest doskonałym punktem kontaktowym więźniów z ich kolegami zza muru. Prokuratura chce to zmienić Wczoraj szef Prokuratury Apelacyjnej w Lublinie Grzegorz Janicki wydał polecenie, by sytuację opisywaną przez "Gazetę" zbadała Prokuratura Rejonowa. Mieszkańcy ul. Świętochowskiego twierdzą, że proceder kontaktowania się więźniów z kompanami pozostającymi na wolności trwa od początku lat 90. - Składaliśmy skargi, ale pozostawały bez odzewu - mówią. - Podejrzane typy bez naszej zgody wchodzą na posesje. Kiedy próbowaliśmy ich przeganiać, grozili nam. Raz nawet doszło do pobicia. Wycięcie drzewa nic nie da, trzeba podnieść mur. Ale dyrektor tłumaczy, że nie ma na to pieniędzy. Skarżą się, że nie mają pomocy również ze strony policji. - "Odwiedzający" przychodzą codziennie, a ostatni patrol widziałem tutaj chyba trzy miesiące temu. Pewnie dlatego, że kiedy ktoś wchodzi na drzewo, strażnicy odwracają się plecami - opowiada właściciel jednego z okolicznych pól. Łukasz Tkacz, Tomasz Nieśpiał 08-08-2005 , ostatnia aktualizacja 08-08-2005 22:29 A co na to Liga Ochrony Przyrody??? Odpowiedz Link Zgłoś
lookas.prv.pl Re: Dąb w prokuraturze 10.08.05, 11:59 Pierwszy poranek od dłuższego czasu, który jest słoneczny :-) --------------------------------- www.lookas.prv.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nastepny prosze Re: Ranking wytrzymałości wątku na forum g.w. IP: *.realestate.net.pl 10.08.05, 11:35 dawaj, dawaj. wiecej wiecej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bella Re: Ranking wytrzymałości wątku na forum g.w. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.08.05, 16:30 Wczoraj mnie nie bylo, za to jestem dzisiaj. Odpowiedz Link Zgłoś