Dodaj do ulubionych

Koncert Ingrid??

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.05, 17:09
Słyszałem ze w Czewie ma być koncert Ingrid. Prawda to czy jakaś sciema?
Obserwuj wątek
    • Gość: poldoloter Re: Koncert Ingrid?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.05, 17:31
      a ja słyszałem ze ma byc koncert bajmu czy to sciema?
      • muss_ka Re: Koncert Ingrid?? 04.06.05, 17:41
        Ingrid ma byc, w M1, o ile sie nie myle to z okazji urodzin Media;)
        Aaa i nie wiem czy przypadkiem juz nie w ten weekend, tzn 4-5 czerw.
        • Gość: Menel Re: Koncert Ingrid?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.06.05, 19:20
          Ale chyba koncert nie w Cz-wa,tylko w jakims innym bardziej waznym centrum M1 w
          Polsce-sa reklamy
    • malibu90 Re: Koncert Ingrid?? 04.06.05, 19:24
      Pewnie ściema....
    • Gość: iwona Re: Koncert Ingrid?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.06.05, 21:27
      bylam dzisiaj w realu i widzialam plakaty, koncert in-grid ma byc za tydzien w
      sobote o 18 30
      • Gość: xx Re: Koncert Ingrid?? IP: *.icis.pcz.pl 04.06.05, 21:52
        U nas w Czestochowie ?

• Gość: xx Re: Koncert Ingrid?? IP: *.icis.pcz.pl 04.06.05, 21:56
        To jakas podejrzana "gwiazda" :))
        • Gość: axwell Re: Koncert Ingrid?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.05, 22:44
          Hmm byłem dzisiaj w realu i widziałem plakaty koncertu Ingrid... Jest tam
          napisane że niby to jest z okazji jakiegoś jublieuszu M1 czy Media, a w rogu
          plakatu jest logo "M1 Czestochowa". Wiec wychodzi na to że chyba u nas... Ale
          jeśli ten koncert u nas ma sie odbyć to czemu jest o nim tak 'cicho' ?
          • Gość: xx Re: Koncert Ingrid?? IP: *.icis.pcz.pl 04.06.05, 23:17
            Mam wrazenie ze to jakas "podejrzana" In-grid :))
    • std20045 Re: Koncert Ingrid?? 05.06.05, 09:21
      Ingrid owszem będzie ale nie w Częstochowie < a może ale nie wiadomo kiedy> za
      to napewno dzisiaj jest w Wieluniu < Dni Wielunia> ...

Gość portalu: gość napisał(a):

> Słyszałem ze w Czewie ma być koncert Ingrid. Prawda to czy jakaś sciema?
      • Gość: xx Re: Koncert Ingrid?? IP: *.icis.pcz.pl 05.06.05, 10:21
        Sprawdzilem na sieci i w odpowiedzi mialem koncerty tzw. Ingrid w takich
        roznych maciupenkich miejscowosciach. Polecam wiec zachowanie wiecej spokoju w
        calej sprawie. Pewnie w Czestochowie tez bedzie, skoro sa plakaty, ale to
        wszystko wyglada na spora tzw. "scieme".
    • Gość: axwell Re: Koncert Ingrid?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.05, 11:11
      Własnie slyszałem w Radiu Fon reklame tego koncertu wiec to jednak prawda, cała
      impreze ma poprowadzić Marek Sierocki.
      • Gość: Tomek Re: Koncert Ingrid?? IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 05.06.05, 21:37
        No to ladny tlok bedzie na placu. Ja licze na super fajerwerki :D:D:D. Ostatnio
        byl KUKIZ :).
        • Gość: axwell Re: Koncert Ingrid?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.05, 21:52
          i jeszcze za darmo ma byc lunapark <lol> ;)
          • Gość: X Re: Koncert Ingrid?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.05, 23:54
            Może ktoś mnie uzna za ignoranta, czy za idiotę, ale nierozumiem tego rozgłosu,
            kto to jest wogólne ten Ingrid? Przyznam, że nie znam, ale mało muzyki
            słycham... Domyślam się, że koleś związany z muzyką.
            • Gość: gość Re: Koncert Ingrid?? IP: *.prenet.pl / 82.160.21.* 06.06.05, 08:42
              to Włoszka śpiewająca po francusku . w piwnicy Cię trzymają ? rok temu na okrągło w wakacje wszędzie jej piosenki grali :)
              • Gość: X Re: Koncert Ingrid?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.05, 14:30
                Nie wiem nie znam, w wakacje to cały czas "maehi, maeacha" puszczali
    • Gość: ana Re: Koncert Ingrid?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.05, 09:34
      no i co z tym koncertem? jest ponoc 12 czerwca,ale nie wiem czy za darmo?
      cos jakos bardzio cicho o tym koncercie, w internecie nawet nie mozna znalesc
      pozadnej reklamy.
      • Gość: Magda Re: Koncert Ingrid?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.06.05, 12:04
        Koncert jest. Odbędzie się na parkingu przed Realem z okazji w/w sklepu. Nie
        wiem tylko o której godzinie. Widziałam plakat koło energetyka.
        • Gość: Menel Re: Koncert Ingrid?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.06.05, 12:32
          Zapowiada sie mini play back show
    • Gość: :D kazika z wasem Re: Koncert Ingrid?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.05, 12:43

KONCERT IN-GRID

Częstochowa
      Dziś godz. 18:30

Koncert In-Grid, śpiewającej po francusku Włoszki, będzie ukoronowaniem
      szóstych urodzin M1 w Częstochowie. Koncert artystki odbędzie się w niedzielę
      12.06. o godz. 18.30. Wcześniej, bo już od godz. 14.00 na scenie na parkingu
      przed centrum handlowym wystąpi zespół dziecięcy Tia Maria. Konkursy muzyczne
      dla fanów poprowadzi znany telewizyjny prezenter Marek Sierocki. Na godz. 17.30
      zaplanowano koncert grupy Classic z Warszawy. Jej lider i wokalista Robert
      Klatt prowadził kiedyś w telewizji Polsat program muzyczny dla fanów disco
      polo. 11 i 12.06. na parkingu M1 odbędzie się również festyn rodzinny. Wstęp na
      wszystkie imprezy jest wolny.

Wstęp wolny
      • Gość: gość Re: Koncert Ingrid też w radomsku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.05, 15:37
        in-grid zagra również już niedługo na dniach Radomska!! A tak nawiasem mówiąc
        moglibyście się przejechać do radomska i zobaczyć jak naprawde wygląda święto
        miasta nic tylko pozazdrościć. Jeszcze będą grały Czerwone gitary poszukajcie w
        necie napewno program znajdziecie. Do radomska jest tylko 34 km. POlecam
        • Gość: xx Re: Koncert Ingrid też w radomsku IP: *.icis.pcz.pl 12.06.05, 16:27
          Ingrid spiewa w tym roku doslownie wszedzie, nie chce nawet powiedziec gdzie -
          wiec spoko z tym calym szumem, bo na to nie zasluguje.

Ale Radomsko jest ok i lubie je.

Ja zapraszam na Dni Czestochowy, bo 28 bedzie prawdziwy "hit" czyli TLove i
          Muniek. Czekalem na ten koncert w tym miejscu wlasnie juz kilka lata.
          • Gość: zgred Re: Koncert Ingrid też w radomsku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.05, 19:05
            Ingrid odwala chałturę! Żeby taka "gwiazda" śpiewała w markecie:)) hahahahahaha!
            • std20045 Re: Koncert Ingrid też w radomsku 12.06.05, 21:39
              Uważam że mimo wszystko koncert Ingrid był super , piosenkarka ta jest w
              przeciwieństwie do wielu innych wykonawców bardzo medialna . pokazuje ze
              najważniejszy podczas koncertów jest nie tylko wystep ale przedewszystkim
              kontakt z publicznościa!! < było to zdecydowanie widac na koncercie> Poprostu
              było super i kto nie był może tylko żałować!! pozdrawiam wszystkich ::)))
        • Gość: tomW sorry, ale jeśli już to pojechałbym do Krakowa czy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.05, 10:39
          Katowic, ale nie do Radomska.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka