Dodaj do ulubionych

"Droga do awansu" Film

IP: *.my.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.05, 11:23
rakow.com.pl/modules.php?name=News&file=article&sid=1041&mode=&order=0&thold=0
Obserwuj wątek
    • storima Re: "Droga do awansu" Film 21.07.05, 11:33
      Widzialem zwiastun "Drogi do awansu".

Ho, ho, ho, no:)))
      Niezla dawka adrenaliny.

Zwiastun poprawnie zrobiony. Dobry montaz.

Powodzenia w dystrybucji!!!
      • Gość: xx Re: "Droga do awansu" Film IP: *.icis.pcz.pl 21.07.05, 15:37
        Masz racje Storima - spodobal mi sie nawet bardzo.

Chetnie bym kupil.
      • Gość: :/ Re: "Droga do awansu" Film IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.05, 16:25
        Uuu, aż sie największy fan Rakowa podniecił:/ Chyba nie wie, że to film o
        prawdziwych kibicach, a nie takich [censored] jak on sam. Tam są pokazani m.in.
        Ci którzy leją się po mordach za RKS, drą się całe 90 min, jeżdżą tydzień w
        tydzień za swą drużyną, wywieszają flagi (niektóre bardzo kontrowersyjne ;)),
        są prawdziwymi fanami, a nie szmaciarzami, którzy przypominają sobie o klubie
        gdy ten osiąga jakieś tam śmieszne sukcesiki. I oni wszyscy nie muszą
        udowadniać, że są kibicami (nieraz nawet pseudo) ;), w internecie tego, w
        przeciwiweństwie co do niektórych. Bo Raków to Oni, a nie... widaomo o kogo
        chodzi :)
        • Gość: Knopek Re: "Droga do awansu" Film IP: *.my.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.05, 18:57
          Dokładnie.
        • Gość: Yoko Re: "Droga do awansu" Film IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.05, 19:24
          To bardzo dobrze, że nowe osoby interesują się Rakowem i choćby wspomnianym
          filmikiem. Jest to dobry symptom i prognostyk na przyszłość. Niech coraz więcej
          osób chodzi na mecze, jeździ na wyjazdy. Niech każdy przyjdzie, zobaczy,
          spróbuje i powie wtedy czy mu się podoba na Limanowskiego czy nie? Części osób
          się nie spodoba, część będzie od przypadku na meczu a część może się zrazić
          wogóle. Na forum jest dużo osób, które nie będąc na meczu ferują wyroki
          zaocznie. Skoro ktoś przychylnym okiem patrzy na Klub nie można go zrażać do tego.
          • Gość: :/ Re: "Droga do awansu" Film IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.05, 19:55
            Już się te nowe osoby pokazały na meczu barażowym i co? To im przeszkadza, to
            też, ku...a najchętniej to by siedzieli w ciszy i wpieprzali popcorn. Piję do
            Storimy bo już wkurza od dłuższego czasu swoimi wypowiedziami w stylu "Nie
            życzę sobie ..." tego czy tamtego na Rakowie. Albo się dopsuje do
            rzeczywistości albo narka. Sam zresztą się kiedyś Yoko przekonasz, że
            bezsensowna jest twoja obrona, jak jakiś niedzielny piknik będzie Ci nakazywał
            usiąść lub co gorsze, zajmie miejsce w autokarze jadącym na wyjazd...:/
            Ja tam osobiście wolę 3 tys. Swoich, niż 10 tys. debili żerujących na sukcesach
            i ch...
            • Gość: Yoko Re: "Droga do awansu" Film IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.05, 20:04
              ja tam na wyjazdy strasznie rzadko jeżdżę ale powiem szczerze, że chciałbym aby
              na wyjazdach było więcej osób chętnych niż jest możliwość jechać!!!!!!
      • Gość: Yoko Re: "Droga do awansu" Film IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.05, 19:16
        Storimo podaj maila to Ci coś wyślę własnej produkcji;)
        • storima Re: "Droga do awansu" Film 21.07.05, 19:30
          Yoko, przeciez masz moje namiary.
          Zgubiles? Tomek ma na komputerze.
          Pozdrawiam!

PS Gdy sie pojawie w Czestochowie, to rowniez zakupuje kopie filmu:)
          • Gość: Yoko Re: "Droga do awansu" Film IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.05, 19:42
            rzeczywiście Storimo nie skojarzyłem. Za jakieś pół godziny możesz sprawdzić
            skrzynkę;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka