Gość: ali IP: *.trustnet.pl 22.07.05, 19:42 teroretycznie powinni wygrać a praktycznie...., po przegranym meczu z bydgoszczą coraz mniej mnie to obchodzi Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: CU Re: Żużel. Przed meczem ZKŻ Zielona Góra - Złomre IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.05, 21:02 To znaczy, że jesteś dupkiem a nie kibicem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1zero... Re: Żużel. Przed meczem ZKŻ Zielona Góra - Złomre IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.07.05, 16:17 to znaczy, ze jestes bardzo naiwnym.. nie ufaj do konca temu, co widzisz na wlasne oczy.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MANIEK DO CU TO TY JESTES DUPKIEM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.05, 21:59 TAK JAK CI FRAJERZY PRZEGRALI TEN MECZ (CZYTAJ SPRZEDALI DLA KASY ,BO DWA MECZE WIĘCEJ)TO PO PROSTU PRZECHODZI LUDZKIE POJĘCIE!!!!!!!!!!!!!!!!KPINA Z KIBICÓW !!!!!!!SPRZEDAWCZYKI I TYLE!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: DO MAŃKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.05, 22:47 IDŹ CHŁOPTASIU DO ŚWISTAKA TO CI TROCHĘ SREBEREK ZAWINIE.JAK CKM DOSTAJE W DUPĘ TO MECZ SPRZEDALI,A JAK WRACAŁ DRABIK TO Z NIM ODRAZU MISTRZOSTWO POLSKI.MŁODZIEŻY TRZEBA SZUKAĆ A NIE STARSZYCH PANÓW. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziomall licz się ze słowami do ułamka!!!! (maniek-trajzega IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.05, 16:42 masz coś do ułamka to sam mu to powiedz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: [L] Re: Żużel. Przed meczem ZKŻ Zielona Góra - Złomre IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.07.05, 23:09 Witam! Tak sobie gdybam, że chłopaki poniekąd specjalnie przegrali mecz z bydzią, żeby więcej amunicji zarobić. Ja uważam że jest to korzystne, bo nasi będą bardziej rozjeżdżeni, zarobią sobie więcej, a i kibice obejrzą więcej wyścigów;) Proszę potraktować ten post ironicznie!! A z Zieloną Górą powinniśmy wygrać w stosunku 40-50. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: silentio Re: Żużel. Przed meczem ZKŻ Zielona Góra - Złomre IP: 195.116.81.* 22.07.05, 23:26 Każdy mecz kosztuje mnie ponad 50 złotych, ponieważ kibicuję z rodziną. Po meczu z Polonią nie wydam już tej kasy. Klub nie ma szacunku dla publiki, niech Maślanka sam sobie bandy sponsoruje. Już prawie 40 lat chodzę na żużel, ale nie pamiętam dwóch ostatnich biegów przegranych 1:5. Może jestem wkurzony i przesadzam, jeśli ktoś pamięta taki rezultat w nominowanych niech mnie uświadomi. Przykro, że z takim składem obijamy się wokół czwartego miejsca jak dobrze pójdzie. Wolałbym już oglądać ambitnego Przygódzkiego i Juchę, niż zblazowanego Walaska, nijakiego Drabika i Ciurę czyli dziurę w składzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MANIEK CAŁA PRAWDA O UŁAMKU!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.05, 10:02 BYLEM W PARKINGU W OSTROWIE I WIDZIAŁEM , JAK MAŁY 3-4-LETNI CHŁOPIEC W STRUGACH DESZCZU STAŁ PRZY OGRODZENIU I WOŁAŁ SEBASTIANA, NAWET JAK MÓJ KOLEGA POWIEDZIAŁ UŁAMKOWI O NIM , NIE PODSZEDŁ DO DZIECKA MÓWIĄC , ZE MA WAŻNIEJSZE SPRAWY: rADIO I TELEWIZJE . KTOŚ Z OBECNYCH KIBICÓW SKOMENTOWAŁ , ŻE GDYBY TAM BYŁA TELEWIZJA , BIEGŁBY, ŻEBY TYLKO SIĘ POKAZAĆ !!!!! TAKI JEST UŁAMEK, NIC SIE NIE ZMIENIŁ , WSZYSTKO ROBI TYLKO NA POKAZ -------------------------------------------------------------------------------- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gośc Re: CAŁA PRAWDA O UŁAMKU!!!!!!!!! IP: *.trustnet.pl 23.07.05, 10:33 trudno mi w to uwieżyć, może zbyt pochopnie oceniasz sebastiana, może faktycznie nie mógł podejść, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kibol Jaaasne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.05, 11:38 A Seba akurat w czasie zawodow nie na nic innego do roboty tylko chodzic i dzieci witac. Czlowieku co ty wypisujesz Odpowiedz Link Zgłoś
sturm23 CKM CKM CKM !! 23.07.05, 13:14 Włókniarz wygra i kto śmie w to wątpic to nie jest prawdziwym kibicem, nie mozna sie odwracac od zespolu po przegranej a wspierac zeby nie bylo wiecej takich niechcianych przez nikogo sytuacji !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antykibol Re: Żużel. Przed meczem ZKŻ Zielona Góra - Złomre IP: *.21.pl / 213.199.204.* 24.07.05, 00:15 Prawdziwy kibicu..Czy wygra czy przegra to i tak nie ma to większego znaczenia:]Ważne jest że będą dwa mecze:]Będzie średnio po 10 punktów na głowę dla liderów,będzie więc po kilkadziesiąt tysiaków w kieszeni,a Ty będziesz dalej siedział na starych ławkach oglądając iluzję.W kinie bilet kosztuje dużo mniej a wygoda i emocje są większe:]Nieraz lepiej iśc do cyrku jak na żużel:/Pamiętasz jak Andreas Jonson kochał Częstochowę??A tak naprawdę kocha kasę!!!Lepiej jechać do Ostrów:]Tam jeżdżą prawdziwi motocykliści!!!Powodzenia w kibicowaniu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eryk Re: Żużel. Przed meczem ZKŻ Zielona Góra - Złomre IP: *.tvgawex.pl 24.07.05, 11:32 > Andreas Jonson kochał Częstochowę??A tak naprawdę kocha kasę!!!Lepiej jechać do > Ostrów:]Tam jeżdżą prawdziwi motocykliści!!!Powodzenia w kibicowaniu zapewniam Cię ze Adrenalina do poloni nie przeszedl dla kasy bo w 2004 roku polonia bidakiem była i wiele mu nie zaoferowała ale byl tez inny powod w Polonii Andreas został liderem, a w wlókniarzu dla mslanki byl 3 albo i 4 zawodnikiem pozdrówka z Bydgoszczy . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sturm Re: Żużel. Przed meczem ZKŻ Zielona Góra - Złomre IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.07.05, 15:05 Wy tylko widzicie pieniadze wszedzie i tyle, ja nie mam tego problemu ze oni beda jezdzic dodatkowe 2 mecze, neich jezdza nawet 10 bo to swietny sport i warto go ogladac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Katowice GKS CKM Mistrz Mistrz ! IP: *.zaw9.1000lecie.pl 24.07.05, 11:10 Spoko panowie po uj sie kłucicie ! Sawina zrobił SHOW i dziw tylko że to Protasiewicz a nie on będzie jeździł w reprezentacji naszego pięknego kraju ! A Włukniarz i tak zrobi "Majstra" bo nie dlatego jeżdze na drugi koniec województwa i dopinguje Włukniarza by chłopaki odpuszczali mecze ! Mistrz Mistrz CKM Mistrz Mistrz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Zawodzie Re: CKM Mistrz Mistrz ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.05, 12:01 Włókniarz przez ó,a tak ogólnie to fajnie,że ktoś z Katowic do nas przyjeżdża- choć trochę nie chce mi się w to wierzyć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FALUBAZ Re: CKM Mistrz Mistrz ! IP: *.tvk.torun.pl 24.07.05, 13:42 NIE JESTEM Z ZIELONKI ALE MAM NADZIEJĘ ŻE WYGRAJĄ Z WAMI MEDALIKAMI (BEZ OBRAZY) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MANIEK DO FALUBAZA!!!!!!!!!!!!!!!!: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.05, 21:25 NADZIEJA MATKĄ GŁUPICH BARANKU !!!!!!!!!!!!!!FALUBAZIK NIE WYGRAŁ DZISIAJ ANI JEDNEGO BIEGU!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś