Gość: Evelina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.05, 23:00 Czy ktoś się orientuje do kiedy można składać papiery na podyplomowe dziennikarstwo na AJD? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ik Re: dziennikarstwo na AJD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.05, 21:27 proszę mnie nie rozsmieszać - prosze spojrzec na tych którzy prowadza tam zajecia: poniżej przecietności, 4 sortu częstochowscy "dziennikarze" lub teoretycy nie majacy pojecia o tym zawodzie. a jeden dobry fachowiec w tym składzie wiosny nie czyni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: dziennikarstwo na AJD IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.05, 23:12 Byz moze, ale i Pan/Pani nie wybija sie ponad ten poziom... Zero znajomosci polskiej interpunkcji! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Evelina Re: dziennikarstwo na AJD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.05, 13:09 Pytałam o konkretną sprawę,a nie o opinię na mój temat.Oj,widzę,że Częstochowa to niezłe dno.Chyba się jeszcze zastanowię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: dziennikarstwo na AJD IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.07.05, 15:53 Ewelinko, daj sobie spokój z Częstochową. To hołota i buce dyszlem zrobieni. Homo częstochowianus. Wiesz kto to? Vide wyzej, dodatkowo gdy się rano zbudzi i nim wysika, to już myśli kogo by tu dzisiaj w "konia zrobić". Odpowiedz Link Zgłoś
ulisses_czwa Re: dziennikarstwo na AJD 28.07.05, 16:05 Ewelinko, zapraszam do Częstochowy... Nie przejmuj sie takimi wypowiedziami i nie myśl o nas źle... Większośc z tych negatywnych wypowiedzi napisali ludzie niudolni, bez pomysłu na życie - pewnie Ci zazdroszczą (a kto wie, może to nawet nie Czestochowianie)... Jedyne co potrafia, to jęczec w kółko jak tu źle i najlepiej nic nie robić... Wcale tak nie jest jak piszą i "antyreklamują" - przyjedź i przekonaj się :) Częstochowa i AJD zaprasza Odpowiedz Link Zgłoś