Dodaj do ulubionych

dziennikarstwo na AJD

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.05, 23:00
Czy ktoś się orientuje do kiedy można składać papiery na podyplomowe
dziennikarstwo na AJD?
Obserwuj wątek
    • Gość: ik Re: dziennikarstwo na AJD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.05, 21:27
      proszę mnie nie rozsmieszać - prosze spojrzec na tych którzy prowadza tam
      zajecia: poniżej przecietności, 4 sortu częstochowscy "dziennikarze" lub
      teoretycy nie majacy pojecia o tym zawodzie. a jeden dobry fachowiec w tym
      składzie wiosny nie czyni.
      • Gość: xyz Re: dziennikarstwo na AJD IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.05, 23:12
        Byz moze, ale i Pan/Pani nie wybija sie ponad ten poziom... Zero znajomosci
        polskiej interpunkcji!
        • Gość: Evelina Re: dziennikarstwo na AJD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.05, 13:09
          Pytałam o konkretną sprawę,a nie o opinię na mój temat.Oj,widzę,że Częstochowa
          to niezłe dno.Chyba się jeszcze zastanowię.
    • Gość: abc Re: dziennikarstwo na AJD IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.07.05, 15:53
      Ewelinko, daj sobie spokój z Częstochową. To hołota i buce dyszlem zrobieni.
      Homo częstochowianus. Wiesz kto to? Vide wyzej, dodatkowo gdy się rano zbudzi i
      nim wysika, to już myśli kogo by tu dzisiaj w "konia zrobić".
      • ulisses_czwa Re: dziennikarstwo na AJD 28.07.05, 16:05
        Ewelinko, zapraszam do Częstochowy... Nie przejmuj sie takimi wypowiedziami i nie myśl o nas źle... Większośc z tych negatywnych wypowiedzi napisali ludzie niudolni, bez pomysłu na życie - pewnie Ci zazdroszczą (a kto wie, może to nawet nie Czestochowianie)... Jedyne co potrafia, to jęczec w kółko jak tu źle i najlepiej nic nie robić... Wcale tak nie jest jak piszą i "antyreklamują" - przyjedź i przekonaj się :)

Częstochowa i AJD zaprasza
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka