IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.05, 21:32
Co sądzicie na temat tego lokalu .
Obserwuj wątek
    • Gość: cer Re: Baraonda IP: *.aosk.czest.pl / 195.117.123.* 08.09.05, 22:01
      do dupy. serio. lokal bez klimatu.
      • Gość: GegebGege Re: Baraonda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.05, 22:14
        A mi się wydaje że Baraonda z lokalem zrobił kawał dobrej roboty.
        • Gość: cer Re: Baraonda IP: *.aosk.czest.pl / 195.117.123.* 08.09.05, 22:26
          moj blad. teraz widze.nalezy mi sie chlosta.chodzilo mi o baraonda revolution.
          natomiast restauracja baraonda jest perfekcyjna. ale o tym juz byla mowa jakis
          czas temu.
          pozdrawiam
          • citimen Baraonda 09.09.05, 17:57

zero klimatu, zero fajnego towarzystwa za to dużo szemranego :)

zburzyc !
          • Gość: kk Re: Baraonda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.05, 13:14
            A Massimo wcale nie jest gejem, a wrócił do Włoch do swojej dziewczyny!
      • Gość: Pułkownik Re: Baraonda IP: *.cn.com.pl 24.09.05, 21:34
        Jak tam w końcu jest ? Dawno nigdzie nie wychodziłem, bo wolałem nasiadówki.
        Bardzo lubię duzo zjeść i wypić, tak 8 wareczek. Lubie tez potańczyć a wczoraj
        widziałem kota z głową psa i ze skrzydłami. Niebawem zajrzę do
        revolution.Pozdrawiam.
    • Gość: mesua Re: Baraonda IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.09.05, 18:59
      wspaniały włoski klimat restauracja zawdzięcza oczywiscie włoskiemu szefowi i
      jego gościom oczywiscie równiez włoskojęzycznym. Słysząc ten jezyk i jedzac
      włoskie potrawy człowiek czuje się jakby przeniósł sie w tamte strony.
      dodatkowym atutem są przystepne ceny no i oczywiscie widok usmiechnietego
      szefa.... Pozadrawiam cały lokal
      • Gość: fleszu Re: Baraonda IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.09.05, 00:40
        jakie włoskie potrawy ??? poza pizzą, która jest tam naprawdę super (warta
        swojej wysokiej ceny) reszta jest droga i do du---y do kwadrtu. np. sałatka z
        sera mozarella to ser + pomidor pokrojony na tależyku zero smaku nie mówiąc o
        wyglądzie przestrzegam jeszcze raz nic poza pizzą. A jeśli chodzi o tzw.
        wystrój to zastanawiam się kto zezwolił na zbudowanie stodoły w centrum miasta?
        klimat ? jaki klimat chyba że jakieś dziewcze pragnie spotkać fajniusiego
        włocha na jedną noc ....
        • Gość: motylek Re: Baraonda IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.09.05, 10:18
          Bylam pare razy ale jakos mnie nie ciagnie aby wrocic.Szef jest okropny a mina
          jego mowi " wszyscy jestescie nikim tylko ja jestem wielki" nie tylko waga
          chyba.Poza niektorymi kelnerami i barmanami to lipa straszna.Szkoda mi tych
          pracownikow bo sa traktowani jak smieci.Widzialam na wlasne oczy.

Pierwsza wizyta utkwila najbardziej w pamieci:
          Wchodze z kolezankami w przerwie zajec (chodzi o baraonde) siadamy a Pani
          podchodzi i mowi ze to stolik dla wiekszej liczby ludzi i proponuje inny.Mysle
          ok no niech jej bedzie .Przesiadamy sie .Uff tym razem byl dobry wybor .Ale do
          czasu ....Zamawiamy: salatke,soczki,pizze,spagetti ... a pani mowi ze jednak
          bedziemy musialy znowu zmienic miejsce bo ten stolik jest rowniez dla 4 osob ( a
          nas jest 3).Zdenerwowane i juz po utracie apetytu przesiadamy sie i czekamy na
          jedzonko.Ok 20 minut.Pani przynosi i stwierdza ze przesiadziemy sie tym razem do
          stolika dwuosobowego i dostawi nam krzeseleczko bo jest troszke ludzi(grupek po
          4 osoby lub 3) Wtedy to mialysmy dosc zjadlysmy szybko ( z czystej ciekawosci
          jak smakuja te cuda ) salatka to sama salata i 2 (policzone )kawalki
          kurczka,spaghetti to makaron polany sosem bez dodatkow,sok zamiast ze swiezych
          owocow byl z kartony a wyraznie prosilysmy o swiezy.Po wstaniu od stolika pani
          (przemila) spytala o deser.Nam sie zrobilo slodko na sama mysl.Wyszlysmy i
          wrocilysmy oczywiscie ale dopiero po dlugim,dlugim czasie

Sory jezeli sa bledy ale wiecie jak to bywa jak sie szybko pisze.

pzd motylek
        • pizzaman Re: Baraonda 18.09.05, 15:51
          dzieki stary... to ja własnie robie tam pizze i jest mi naprawde miło... sporo
          lat praktyki mnie to kosztowało w italii ale widze ze warto było :) pozdrawiam
      • Gość: heniek killa Re: Baraonda IP: *.pl / 80.53.3.* 14.09.05, 22:47
        Tandetne disko italia w mieście świętej wierzy, kto nie pracował w Baraondzie
        nigdy nie uwierzy!! Z tego tłustego i wesołego włoskiego szefuńcia to tak
        naprawdę kawał skurw... Traktuje swoich pracowników jak śmieci i niewolników...
        zresztą kto ma sokole oko już dawno zczaił że ten lokal odwiedzają same buraki i
        battybwoye, ale jak widać kupa szitu robi wrażenie również na snobistycznych
        nowobogackich parkach typu wyżelowany boy i sexy blondyna z bmw i złotymi
        łańcuchami na szyi.
        Ech aż dziw bierze, że Polacy muszą charować za grosze we własnym kraju u
        Mussoliniego....A co do jedzenia to już mi się nie chce pisać, bo rzygać mi się
        zachciało jak tylko zobaczyłem ten wątek...
      • Gość: gre_ Re: Baraonda IP: *.net.tb.pl / *.wroclaw.dialog.net.pl 27.09.05, 10:49
        hehe, lokal jest naprawde spoko, fajne laski :) a co do tego wloskiego klimatu,
        to juz naprawde wloskiego uroku nadaje widok jasnej gory. hehe. pozdrawiam
        • Gość: Monia Re: Baraonda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.05, 10:57
          We Wrocławiu nawet gdyby był taki podobny lokal to niedorówna Baraondzie bo nie
          ma tego uroczego widoku Jasnej Gory ;-)
    • Gość: tita Re: Baraonda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.05, 18:09
      Klimat byłby tam przyjemny... ale nie jest
      Mnóstwo gapiących sie Włochów szepczących sobie cos jednoczesnie na ucho!
      Wśród nich często gęsto kilka polskich blondyneczek barbie rozkosznie
      trzepoczących rzęsami (no bo przecież jak cię weźmie taki Włoch z takim autem
      to...od razu orgazm)
      Jedzenie oprócz pizzy (choć jadłam lepszą) na prawde nieciekawe
      Ogólnie zbyt duzo ludzi dziwnie patrzących tak jakbyś tam nie pasował/a
      No i właściciel, który w stosunku do Polaków jest "nadludziem" a my "podludźmi"
      I tyle!

• Gość: częstochowianin Re: Baraonda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.05, 18:30
        Nawet nie wiecie ze wlasciciel lokalu to lajdak i czlowiek nie godny szcunku
        nie wiem jak wy ale to taki gruby wloch naprawde gruby kilka razy widzialem go
        w depo z mlodymi blond dziewczynkami i bandza karków, a moglby byc ich tata.
        Dodam że lokal nie jest pewnie najgorszy ale prowadza go złodzieje
        • Gość: byłem raz Re: Baraonda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.05, 21:38
          znajomi zarezerwowali stolik, ale jak przyszlismy to sie okazało ze nikt nic
          nie wie,posadzili nas gdzies w koncie..potem na posilek czekalismy
          godzine..nienajlepszy i drogi picca tak cienka ze sie przejzec mozna a salatka
          to sama sałata...i ten grubas szefu stał i gapił sie na moja zone jak jakis
          zboczuch...ostatni raz
    • Gość: maurice Re: Baraonda IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.09.05, 22:43
      niejednokrotnie widzialem jak grubas pomiatal pracownikami przy klientach -
      takich rzeczy sie nie robi. najbardziej jednak denerwuje mnie towarzystwo,
      bywajace w baraondzie - tzw. stala klientela. szemrani wlosi, cyganie, jakies
      ciemne interesy, wszyscy poobwieszani zlotem i mlodymi dziewczynami. nie raz
      zdarzaly sie z ich strony zaczepki pod adresem gosci. najlepsza z tego
      wszystkiego jest pizza, chociaz i ta niedawno sie pogorszyla.
      • Gość: zorba Re: Baraonda IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.09.05, 23:07
        nie jest to lokal wybitny i ciekawy, szef lokalu również, ogólnie to lepiej w
        sopocie na koncercie mandaryny, hyhyhy nie dobre jedzenie obsługa też do kitu,
        zlepek nie najciekawszych ludzi
    • Gość: smakosz Re: Baraonda IP: 212.87.241.* 15.09.05, 08:04
      i komus nie udala sie prowokacja:(
    • Gość: Monia Re: Baraonda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.05, 09:17
      To czego byście jeszcze chcieli! Wszystko złe, najlepiej niech tacy ludzie
      siedzą w domu kupią pizze mrożoną w Tesco i cieszą się swoim snobizmem. Gdzie w
      Częstochowie jest taki super lokal gdzie można dobrze, tanio zjeść w miłej
      atmosferze? Dajcie przykład! Każdy Polak to snob, gdzie by nie wyjechał lub
      gdzie by nie poszedł zawsze chwali tylko swoje!!!
      • Gość: lola Re: Baraonda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.05, 09:30
        o co ci chodzi kobieto?!
        post na temat baraondy i każdy ma prawo sie wypowiedzieć!
        jak ci nie pasuje to tu nie wchodź!
        a może jesteś jedna z dziewczynek grubasa??
        • Gość: heniek killa Re: Baraonda IP: *.pl / *.net-komp.pl 15.09.05, 10:18
          Chyba jest rzeczą jasną, że klimat jaki panuje w lokalu, praca kelnerów,
          wszystkie inne szczegóły zależą od organizacji pracy, i osoby rządzącej, która
          dyktuje warunki?
          A osoba rządząca jak widać po komentarzach nie sprzyja temu - dobrej atmosferze,
          dla niej najistotniejszym punktem programu jest forsa, panienki i Włosi - zawsze
          lepiej traktowani od Polaków.
      • Gość: gość Re: Baraonda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.05, 10:33
        tanio i pysznie mozna zjeść w Allegro. wystrój nie jest może bardzo elegancki,
        ale jedzenie jest naprawde dobre, a pizzy nigdzie w Polsce nie jadłam tak
        pysznej. Polecam!
        • Gość: jakas babka Re: Baraonda IP: *.panki.sdi.tpnet.pl 15.09.05, 14:27
          i ja tam byłam ,ale nie podobalo mi sie.W sałacie znalazłam wlosa,na rachunku
          potrawe której nie zamówilam,niby personel grzeczny ale nie solidny(pewnie
          przypadkowy)
        • wikunia84 Re: Baraonda 06.10.05, 18:59
          co do Allegro to soorry ale jedzenie moze i tanie ale nie za bardzo wyszukane a
          w smaku ochyda tylko cna dobra
    • Gość: GeGe2 Re: Baraonda IP: 80.51.57.* 15.09.05, 17:09
      baraonda revolution jest jak obóz dla uchodźców. Jest tam paru cyganów
      udajacych włochów, rumunów brakuje jeszcze tylko kitajców i czeczeńców.
      Towarzystwo tam sie bawiace jednym slowem nie jest rewelacyjne uchodzcy i
      żetoniary a właściciel to zboczony grubas NIE POLECAM TEGO LOKALU!!!!!
    • Gość: GeGe2 Re: Baraonda IP: 80.51.57.* 15.09.05, 17:12
      W lokalu tym chodza same pedały i żetoniary barkuje tylko pruchnika wtedy
      zreperowal by tego grubasa!!!!
      • Gość: gość Re: Baraonda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.05, 18:51
        a co to są żetoniary i pruchnik???
        • Gość: heniek killa Re: Baraonda IP: *.pl / 80.53.3.* 15.09.05, 22:07
          żetoniary to małpiszony, a pruchnik to ich alfons
      • Gość: Szef baraonda Re: Baraonda IP: *.one.pl 19.09.05, 11:32
        a kto to ten pruchnik z checą bym go zreperował niech przyjdzie....
      • Gość: Maluda Re: Baraonda IP: *.one.pl 19.09.05, 11:49
        je tez bym zreperował pruchnika bo on jest w moim typie :-)ewentualnie szefa
        baraonda
    • Gość: alin Re: Baraonda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.05, 14:52
      obsługa jest straszna, czeka się na jaśnie wielmożnego kelnera/kę pół godziny.
      Do tego czasu z pragnienia można uschnąć. Pizza - dobra.
      A w ogóle to tam się chodzi, bo lokal jest trendy.
      • Gość: medalik Re: Baraonda IP: 217.96.15.* 16.09.05, 15:04
        jak sie chodzi do lokalu tylko dlatego ze jest "trendy" to sorki ale ja nie
        bede nigdy. Chcecie smacznie zjesc i romantycznie spedzic czas lub w spokoju
        sie napic drinka czy piwka to sprobujcie w Karczmie. A co do Wlochow to
        nienawidze, szczegolnie po pobycie w Anglii. W kazdym kraju zachowuja sie tak
        samo a panny ktore na nich leca .. no comment
      • Gość: xx Re: Baraonda IP: *.icis.pcz.pl 18.09.05, 14:37
        Nigdy tam nie czekalem na kelnerke - obsluga jest ok a przynajmniej sie stara.
    • Gość: polo niech ktoś wytłumaczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.05, 15:27
      Gość portalu: heniek killa napisał(a):
      > żetoniary to małpiszony, a pruchnik to ich alfons

No i nadal nie wiem o co chodzi...
      Jakie małpiszony?? Bo alfons to rozumiem...Moze nie jestem zbyt trendy ale na
      serio nie kapuję. Mógłby ktoś po ludzku napisać co to te żetoniary????
      heh...ciekawe
      • Gość: brew Re: niech ktoś wytłumaczy IP: *.aosk.czest.pl / 195.117.123.* 16.09.05, 16:16
        kurtyzana, kokota, hetera, kobieta lekkich obyczajow, cora koryntu,
        prostytutka,ladacznica, dziewka uliczna, ulicznica, dziwka, ku..? chyba to to.
        • Gość: heniek killa Re: niech ktoś wytłumaczy IP: *.pl / 80.53.3.* 16.09.05, 19:52
          dokładnie, jak wyżej :D
          • Gość: Szef Baraondy Szef Baraondy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.05, 17:33
            Mówicie na mnie grubas!! zly człowiek.. Jasie nie przyznaje do niczego, niech
            nikt mnie nie straszy, bo ja mam plecy..Plecy korwa ..Jest włoch i mam prawo do
            wszystkiego...........
    • Gość: KS Re: Baraonda IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.09.05, 23:58
      Nie można dostać faktury po 19.00... bo "księgowa poszła do domu"...
      A kelnereczka nie umie pisać chyba...
      Normalnie wymiękam...
      • Gość: UWAŻNY Re: Baraonda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.05, 14:25
        A CZY TO NIE PRZYPADKIEM TANI I LATWY CHWYT REKLAMOWY dający mozliwość
        zobaczenia i przyjścia jak tam nie jest dobrze. Byłem tam kilka razy i wiem że
        czułem się jak w stodole tylko siana brakowało, co to za wystrój, goły mur i
        trochę cegły, poza tym ciasno i wcale nie tak tanio, ubrania kelnerek również
        niezbyt ciekawe, może to włoski folklor, ale zdecydowanie wolę nasz polski.
        Jestem oburzony wypowiedzią szefa baraondy jeśli to on napisał to tylko zle o
        nim świadczy nie komentuję, ale coś mi się wydaje że dni są policzone tego
        lokalu jesli tak jest jak piszecie
        • Gość: xx Re: Baraonda IP: *.icis.pcz.pl 18.09.05, 14:39
          W tym calym pisaniu jest duzo polskiej zawisci. Sa ludzie ktorym ten lokal
          przeszkadza.

A wypowiedz tzw. Szefa to zwykla "podpucha" kogos.
          • Gość: baraonda Re: Baraonda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.05, 14:55
            Wydaje mi sie ludzie ze w kazdym lokalu mozna nalesc wady i zalety no a juz taka
            natura polska niestety ze sie narzeka narzeka i jeszcze raz narzeka, wiec czy
            pisac bedziemy o baraondzie czy o innym lokalu zawsze znajdziecie cos co bedzie
            wam przeszkadzalo, zawsze jak wam sie nie podoba moecie skoczyc na spacer do
            parku na lawke i juz!
            Ja chodze tak czasami i oczywiscie a pewne mankamenty ale jak wszedzie, ogolnie
            lokal jest ok,ceny jak ceny niestety ale musza jakos odrobic kase ktora wlozyli,
            wystroj mozna bylo pozostawic bez malowidel na scianach ale wcale nie jest
            najgorzej np w porownaniu z innymi lokalami,ja np jestem zadowolona ze zamiast
            na jakims twardym stolku moge usiasc na pufie. Ogolnie moze lkal nie jest duzy
            ale wlsnie taka kameralna atmosfera niektorym sie podoba,jednak patrzac na to
            wszystko, jest i gdzie usiasc,jest gdzie potanczyc, i do baru niedaleko,czego
            chcecie wiecej?
            co do wlochow, owszem moze sa zakochani w sobie itp ale oni juz maja taka
            nature! i jak porozmawiacie z nimi troszke szczerzej to przekonacie sie ze i
            kumpla mozna w nich znalesc. A w porownaniu z Pelianem z Dk to nawet Pepe jest
            lepszy..
            Ok
            to tyle
            pozdro a wogole to ide dzisiaj do Baraondy:)))))
            • Gość: xx Re: Baraonda IP: *.icis.pcz.pl 18.09.05, 14:59
              Jasne - ja tez bylem w piatek i nie narzekam.

Chodze w rozne miejsca, bo kazde moze sie przejesc i tzreba je zmieniac. Musi
              byc wiec wybor.
              • aalia3 Re: Baraonda 11.10.05, 15:45
                Baraonda... revolution... to chyba najfajniejszy lokal w Czestochowie, nie mam
                nachalnych małolatow ktorzy szpanuja dorosloscia, wyjacych 16-lotek!!! ktore
                atakuja np.depo... nie zdajac sobie sprawy ze do pelnoletnosci to im troche
                brakuje, a przede wszystkim do tego aby rozumowac takie lokale... tzn. pamietac
                by nie leciec na fure, skore i komore...to jest zludne... cieszy mnie ze w
                baraondzie nie ma dzieciarni, a przede wszystkim osob ktore nie umieja sie
                zachowac, bo to juz by przechodzilo ludzkie pojecie. za moich czasow tego nie
                bylo........duzo pisania malo czasu..pozdrawiam zwolennikow dobrej
                zabawy...wpadnijcie do baraondy
    • Gość: GeGe2 Re: Baraonda IP: 80.51.57.* 18.09.05, 18:04
      Baraonda to lokal w którym przebywajace tam towarzystwo jest mało ciekawe
      mnóstwo lodziarni i dziewczyn lecacych na kasę bo chyba normalna dziewczyna nie
      kleiła by sie do takiego grubasa jak szef baraondy.
      • Gość: mrzezyno252 Re: Baraonda IP: *.prenet.pl 18.09.05, 19:00
        Podpisuje się pod tym "narzekaniem" lokal nie wywarł na mnie lepszego wrażenia,
        a jeżeli chodzi o kameralność to też z tym kiepsko. Wypatruje zamknięcia tego
        lokalu.
        • Gość: xx Re: Baraonda IP: *.icis.pcz.pl 18.09.05, 19:04
          Alez w Tobie kipi zawisc w stosunku do innych, ktorym sie powodzi - jak to u
          Polaka w tej anegdocie o zlotej rybce - pierwszym jego zyczeniem bylo zeby
          sasiadowi zdechla krowa ktora daje duzo mleka :)
          • Gość: heniek killa Re: Baraonda IP: *.pl / *.net-komp.pl 18.09.05, 22:48
            zastanawia mnie dlaczego włosi robią u nas karierę, skoro mogą we własnym kraju?
            całe życie obcokrajowcy władali polskim handlem, najpierw żydzi
            nieruchomościami, później ruscy przyjeżdżali z towarem na giełdę, rumuni
            żebrali, w końcu pokazali się cyganie w mercedesach i bmw, a teraz mamy włochów.
            ciekaw jestem czy taki sam biznes udałby im się we własnym kraju i czy polski
            szefuńcio podobnego lokalu, jeśli w ogóle takowy istnieje we włoszech też
            traktuje WŁOSKICH pracowników jak paprochy?
            • Gość: xx Re: Baraonda IP: *.icis.pcz.pl 18.09.05, 22:52
              Nie wiem jak Wlosi traktuja swoich pracownikow nie moge sie na ten temat
              wypowiadac.

Ale tutaj nie ma sie czemu dziwic - Wloska kuchnia nalezy do jednej z
              najlepszych na swiecie, Jasne ze w takiej sytuacji latwiej jest zrobic kariere
              zagranica niz u siebie.

A w ogole miasta ktore potrafia przyciagac ludzi z zewnatrz tylko na tym
              zyskuja i lepiej sie rozwijaja. Tak bylo od wiekow - zamkniete spoleczenstwa
              zawsze byly bardziej zacofane niz otwarte i mobilne.
        • Gość: granat Re: Baraonda IP: *.one.pl 19.09.05, 11:44
          jak by ktos tam wrtzucił granat to zrobi cos dobrego powstanie sałatka z buraków
      • Gość: ja Re: Baraonda IP: 195.117.19.* 10.11.05, 15:09
        ja tam tyralam pare dobrych miechow.jest do dupy wlasciwie to byl
        koszmar.jedyne co mnie tam trzymalo to latwa kasa.ktora poprostu wyciagalo sie
        z kasy .tak 100 dziennie!i to nie tylko ja.byla taka ekipa zajebista.myslicie
        ze czemu ten spedalony kelner brudas tam nadal pracuje?bo ma kluczyl od kasy i
        rabie grubasa ijego lodziare<anke>jak chce.kiedys robila tam jej siora ktora na
        beszczela pisala rachunki na karteczkach i tak dawala na stol!okradaly go jak
        chcialy.wielka pani kelnerka a rady nie dawala 3 stolika .smiechu warte!! nie
        mowie nawet o grubasie i jego przekretach bo siedziala bym tu do jutra.spalic
        tem burdel!!!!!!!!!!
        • Gość: :) Re: Baraonda IP: *.inds.pl / 87.239.176.* 03.04.06, 11:29
          A co myślicie o kelnerkach pracujących w Baraondzie ?:D
          • Gość: GegebGege Re: Baraonda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.06, 21:23
            Są niezłe fantastyczne kobiety piękne mądre niczego im nie brakuje.
            • Gość: gość Re: Baraonda IP: *.inds.pl / 87.239.176.* 10.05.06, 21:45
              Skąd takie zdanie :) tak wizualnie to stwierdzasz znasz jakieś co tam pracują:)?
              • Gość: GegebGege Re: Baraonda IP: *.cn.com.pl 13.05.06, 20:46
                Pracowały
    • Gość: Gege2 Re: Baraonda IP: *.one.pl 19.09.05, 11:34
      Lepiej chyba iż zamiast tej knajpy powstała by jakaś sie sznująca agencja
      towarzyska wiele dziewczyn tam przebywających od razu znalazło by robote bo one
      leca na kase czyli tak jak w agencji
      • Gość: west Re: Baraonda IP: *.net.pl / *.realestate.net.pl 19.09.05, 13:33
        jak powiedział (napisał) xx Polska natura jest "dziwna", przede wszystkim
        jesteśmy wredni i zawistni (nie ma nic gorszego dla nas jak komuś się wiedzie
        lepiej niż nam - sam się czasem na tym łapie) a do tego nie nawidzimy osób
        zadowolonych z życia jakimi są włosi, co z tego, że ich tryb życia pozwala na
        taki wizerunek, przeszkadza wam to? To siedzcie w domu ze swoimi głupimi
        poglądami i kłopotami!!!Wiem,że posypią się teraz ostre uwagi co do mojej
        wypowiedzi, ale cóż tam - przecież to normalne w Polsce - wyzwać, obrazić jak
        ktoś ma inne zdanie. Co do towarzysta, które tam przesiaduje - rzeczywiście
        ostatnio zlazły się tam różne typki i dziewczęta o "lekkim bytowaniu" ale
        przecież to normalne - lokal stał się "trendy".
        Pozdrawiam osoby życzliwe i mniej życzliwe (czytaj : bezmózgi)
        • Gość: heniek killa->west Re: Baraonda IP: *.pl / 80.53.3.* 19.09.05, 20:48
          ciekaw jestem czy byłbyś zadowolony z pracodawcy-hipokryty który przy gościach
          traktowałby cię jak aniołka, a na zapleczu byłbyś dla niego ścierwem, tylko
          dlatego że jesteś pracownikiem i nie masz tylu lat co on, no i co najważniejsze
          tylu pieniędzy...a tylko i wyłącznie chajc jest najważniejszy dla tego pana, nie
          uczciwość, szacunek i miłość. wiem bo słyszałem od kelnerów i widziałem zresztą
          na sali jak sprawa wygląda.
          • Gość: west Re: Baraonda IP: *.net.pl / *.realestate.net.pl 20.09.05, 10:53
            co do traktowania pracowników - ok, masz racje traktuje ich jak szmaty, ale weź
            pod uwagę jedno - połowa tam pracujących to są debile!! Widziałem jak sie
            zachowuja wiec czasami wcale sie nie dziwie
    • Gość: Italy_man Re: Baraonda IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.09.05, 08:10
      Lat kilka we włoszech przebywalem i wróciłem do Polski do świętego miasta.
      Powiem tylko tyle że Pizzaman robi prawdziwą włoską pizze taką jaka można zjeść
      w ITALI ale tak poza tym to nic ciekawego w tym lokalu. Grubaśny szefuncio o
      charakterze włoskiego macho... taki sam skur.... jak inni włosi tyle że się
      myje. Wiem jak włosi traktują pracowników bo sam pracowałem tu i tam w Itali.
      Częstochowa jest w Polsce więc MY zaznaczam MY Częstochowiacy stawiajmy warunki
      a nie rozpasione grubasy z włoch. Chcą rozkazywać do Włoch.....

• Gość: Violka Re: Baraonda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.05, 11:23
      Podpisuję sie pod tym. Ale i tak nic się na to nie poradzi, Polska jest już
      dawno wykupiona przez cudzoziemców i niedługo to oni zaczną dyktować warunki. W
      końcu chyba widzą jak Polak traktuje Polaka (polski pracodawca polskiego
      pracownika), to np. Włosi, uznający sie za ten lepszy gatunek będa traktowac
      Polaka jeszcze gorzej! A pracownicy grubasa...no cóż...dostana 3,5 zł za
      godzinę albo nawet nie i zapier....ć będą jak zegareczki. Więc mafioso sie na
      nich powyżywa jak na śmietkach. Swoją drogą to dziwne, przecież te wszystkie
      blond i nieblond panienki "dotrzymujące towarzystwa" włoskim gościom
      właściciela lokalu to tez Polki. Czy one tez są traktowane przez "opalonych
      panów" jak podgatunek czy po prostu jak ku...? pozdrawiam
      • Gość: GeGe2 Re: Baraonda IP: *.one.pl 20.09.05, 11:30
        Wszystkie te panienki które leca na takich jak szef Baraondy zachowują sie jak
        k...., wiec nic tylko wrzucic granat do lokalu a później wybudowac agencje
        towarzyską i od razu bezrobocie spadnie bo te panienki które siedzą od rana do
        wieczora znalazły by prace.
    • Gość: Commando Re: Baraonda IP: *.one.pl 21.09.05, 11:23
      Ten cały szef i reszta udająca włochów to nie włosi tylko cyganie którzy
      wcześniej żebrali pod Jasną Górą a teraz sie za to rozbijają
    • Gość: Pruchnik Re: Baraonda IP: *.one.pl 21.09.05, 11:30
      Musze tam wpaść skoro tam jest tak fajnie poznam nowych bardzo ciekawych KUMPLI
    • Gość: GeGe2 Re: Baraonda IP: *.one.pl 21.09.05, 11:34
      Wszystkich tam siedzących non stop pseudowłochów i cyganów zamknąc do obozu dla
      uchodzców. Ten lokal i w wiekszosci przebywający tal ludzie to DNO!!!! A o
      grubasie już nie wspominam. Laski które tam przychodzą mają IQ poniżej 0 skoro
      lecą na tech brudasów i ich kase. A te laski wyweżć na BP nie lepiej zajmą sie
      robotą !!!!
      • Gość: sef baraonody Re: Baraonda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.05, 11:43
        Wy być POJEBIKI WY NIE WIEDZIEC CO CHCIEC SKORWIKI WLOSKOW SIE CZPEIATA TO
        SPIE..TA , WY NIE WIEDZIEC NIC CO LUDZKIE POLSCY DEBIOLIKI
      • Gość: TomTom Re: Baraonda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.05, 12:09
        heheee....

czytając Was wszystkich Śmiac i płakac mi sie chce,jestescie kompletnie żałosni
        i niedoinformowani ,oczywiscie nie mówie o wszystkich (niebardzo czytałem
        wszystkie wypowiedzi wiec... ale to niewazne)

po pierwsze to Dziewczyny i chłopaki kelnerzy są nie zarejestrowani,nie opłaca
        sie za nich ZUS bo i po co!!! Zapierdzialają tam czesto po 12-15h co 2 badz
        codziennie za UWAGA!!! 3,0 - 2,5pln za godzine niemówiąc już o Napiwkach
        które spływają do kieszeni Własciciela i muszą być oddawane do kasy!!!

Pepe bo tak własnie sie nazywa własciciel (których własciwie jest troche wiecej
        niż jeden ) Zarząd jest prawie ze włoski poza ... Panią Anią która jest miła
        kiedy ktoś dobrze ,jak to było w "Nigdy w Zyciu" "Cyt..Szefowo dobrze
        zapie..my??" wiec chyba rozumiecie...

Poczatkowo duzo wiecej ludzi przychodziło do Baraondy ale kiedy Włosi przekonali
        sie ze przez Ziomka Własciciela sa liczeni razy 3 lub 4 tego co jest w cenniku
        to zmienili lokal ...

co do obsługi ,Kuchnia obsługiwana jest całkiem spoko,zarcie całkiem dobre ale
        ne wszystkie a na pizze sie tyle czeka bo Jareczek musi przeciez spalić 5 czy 6
        pizz zanim zrobi odpowiednio wypieczoną.

Kelnerstwo to własciwie racja ,obecnie to zróznicowane towarzystwo z którego 3
        kelnerów jest Gejami reszta chyba normalni,Zapierd****ą jak motorynki za malusią
        kase ,Niezarejestrowani ( tu krok w kierunku odpowiednich władz by spowodowac
        kontrolę !!!) Pepe płaci tez niezły Haracz by byc bezpiecznym.
        Włosi przesiadujący oraz psełdoWłosi którzy sa polakami z rodowodem miedzy soba
        pie..... gadają i obgadują miedzy soba kazda nowa kelnereczkę i kobitke któa tam
        wpadnie oczywiscie po włosku ,WaFaNQlo dla Was Nędzne Typki :):):)
        jedyna ciekawa i mia osoba z która rozmawiam to David oraz Masimo któy wyjechał
        bo miał dosyć Qrestwa,niestety z nim tylko rozmowa po włosku ale koleś równiez
        Gej i w dodatku Brat czy Qzyn Pepe..

co do Pepe!! to on po polskiemu pisac niepotrafi a gadać ploskim to on
        niebardzo ,prócz parówca z lodówca i reperujemy stoliki (jako sprzatamy ) cóż..

Co do revolution!! szybko było otwierane,bez odebrania przez Straż pozarną
        ,BHP i wogóle to niewiem czy do dziś mają pozwolenie LEGALNE na uzywanie tego
        lokalu.

Laseczki które chcą byc przeleciane przez snobów typu "Limuzyniak" czy ludzi
        zamieszanych w afere Orlenu oraz mafii łódzkiej czy Warszawskiej (niestety nie
        mogę podac coniektórych z którymi sie pije to zapraszam do baraondy...
        Puszcze Oczko do takowej i bedzie wiadomo :D

Traktowanie klientów oczywiscie Włoskich na wysokim poziomie no ale Włochów
        liczy sie razy kilka wiecej co już napisałem.

Zwykłego klienta siedzacego z piwem ,Grubas jak go nazywacie ,potrafi przesadzić
        do stolika gdzie siedzi jeden równiez lient bo przychodza ludzie a nie ma gdzie
        sadzać a niertórzy zostawiają za 5h np 600-1000 olnów..:) wiec interesu trza
        pilnować.

czesto Kasa z Kasy ginie i jest manko,

Pozorowane snobiarstwo,kolesie którzy za duzo czesto sobie wyobrazają ,klientela
        dorobkiewiczów którzy wyobrazają sobie ze wszystko moga i jaka to Qlture
        osobista maja !!!

Ogólnie nie proponuje zgłaszac sie do pracy tam ,wyzysk,zapierdzialanie jak
        samolotem ,Zero Napiwków dla kelnerstwa,narazenie na głupie i niejednoznaczne
        propozycje ...

Ahaaa jeszcze jedno ,

Sprzedawanie wody niegazowanej i gazowanej w astronomicznych sumach jako woda
        najwyzszej jakosci ,,no cóż Woda TIP króluje :)
        • Gość: Ruda :o( Re: Baraonda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.05, 12:19
          Skandal i kto go popiera?..............
          • Gość: TomTom Re: Baraonda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.05, 00:31
            I co to już koniec..??

nikogo nie interesuja losy biednej Baraondy..??
    • Gość: ESTA Re: Baraonda IP: *.one.pl 23.09.05, 12:18
      Mnie tam ten lokal sie podoba można tam spotkac laski EXSCLUSIVE takie ze
      ACHHHH!!!
    • Gość: GeGe2 Re: Baraonda IP: *.one.pl 23.09.05, 12:22
      Wyszystkie takie laski które tam przychodzą i czekają na bogadtych sponsorów
      należy wysłać trzy przystanki za Łagiewniki tam jest na dole knajpa a na górze
      bur.el wiec moze jeszcz by cos zarobiły co wy na to ??? A tych lotków do paki
      bo ich pieniądze czesto pochodzą z lewych interesów. A na grubasa nasłać PIP i
      później samolot i wysłać brudasa tam z skąd przychejchał.
    • Gość: Wojtek Deska Re: Baraonda IP: *.cn.com.pl 23.09.05, 12:45
      a ja tam bardzo lubie chodzic do Barabondy sa tam ladne dzieczyny i bardzo miły
      szef.
      • Gość: baraonda Re: Baraonda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.05, 15:28
        GeGe2 Ty to chyba masz jakis kompleks nizszosci, wydaje mi sie ze tylko narzekac
        narzekac i narzekac potrafisz, idz chlopak zabaw sie gdzies pozadnie to moze
        humor i nastawienie do zycia Ci wroci.
        Juz raz wypowiedziales sie ze baraonda Ci sie nie podoba i starczy chyba ilez
        mozna a to chyba juz ktorys z kolei Twoj post w stylu jakie tam chodza ku.. i
        zlodzieje, a moze to wlasnie jakas laska z Baraondy dala Ci kosza i teraz masz
        wstret do wszelakich rzeczy co wiaza sie z Baraonda?? ????????
    • Gość: a fe! Re: Baraonda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.05, 18:16
      a ja się z tym zgadzam. szemrane zafajdane towarzycho tam przyłazi i koniec!
      włosi niewłosi i cyganie do swoich wypier... a nie tutaj przekręty robić! a że
      te polki takie głupie sa to szkoda gadać. ciesza sie pustaki ze jeden czy drugi
      cygano-włoch oczko im puści. i pewnie sobie wyobrażaja ze sie furą kradziona do
      lasu na seksik przejada albo darmowego drinka dostaną. i tylko po to tam
      chodza? żenada! a kelnerstwo jak za 2,50 zapier.... to nienormalni są. w
      niejednym polskim pubie dostana 3,50-4,00 za godzine. zawsze to więcej
      • wikunia84 Re: Baraonda 06.10.05, 19:25
        to cos niesamowitego jestem na tym forum 1 raz i nie mialm zielonego pojecia
        ze4 sa takie opnie o tej knajpie!Jeśli chodzi o mnie to powiem szczeze chodze
        tam czesto i poznalam wielu wlochow ale jak to i z polakami jedni lepsi inni
        gorsi. Lubie ta knajpe bo to cos nowego w miescie.Fakt jest wiele dziwnych osob
        ale chwila czy w Don Kichocie nie jest podobnie!juz nawet nie bede wspominac o
        durnowatzm Depo gdyie chodz dođ mode osoby,za mlode!! i pelno zboczencow.
        Nie jestem jedna z tych dziewczyn ktore dostaja orgazu na widok BMW na
        wloskich numerach i tzm podobnych rzeczach ale sadze ze nie jest tam zle.Co do
        obsugi jest FATALNA dziewczynz sa powolne nie mile i ogolem do d....!!
    • Gość: GegebGege Re: Baraonda IP: *.cn.com.pl 24.09.05, 21:07
      A ja nadal sądze że tam jest ekstra.Fajne dziewczyny i super atmosfera.
      • Gość: urzędnik Re: Baraonda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.05, 21:38
        Byłem tam niedawno na kontroli. Przy nas szef nikim nie pomiatał.
        • Gość: poinformowana Re: Baraonda IP: *.eranet.pl 25.09.05, 18:44
          Wczoraj wieczorem (sobota 24 września) pracownik lokalu Baraonda na oczach
          klientów skopał bezdomnego, który prosił o pieniądze ludzi siedzacych na
          zewnątrz...
          • Gość: TomTom Re: Baraonda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.05, 01:01
            Komu znów odwaliło.?
            jarusiowi czy pepe..
            bo chyba kelnerstwo które jest nowe nie zrobiło by tego.

• Gość: malutki Re: Baraonda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.05, 15:07
              Nie byłem tam ponad pół roku. Bo się zawiodłem. Przychodzę, myślę sobie -
              pogadam z kimś po włosku, potreniuję sobie język (znam dobrze bo tam mieszkałem
              7 lat)i może wezmę się za kelnerowanie. I co? I okazało się, że szefuńcio
              spojrzał na moją żonkę, puścił jej oczko i chciał wiedzieć czy to ona do pracy
              chce do niego! Mnie nie chciał, bo stwierdził że tam nie potrzeba nikogo ze
              znajomością wloskiego. No i co najlepsze - nie wiem jak jest teraz, ale wtedy
              nikt oprocz grubasa nie mowil po wlosku. Przyszedl klient, a nikt sie nie umial
              z nim dogadac, i to jam musialem mu tlumaczyc ze mu kelnerka zaraz przyniesie
              wedline, zeby nie kroil sobie sam z deski
              • Gość: zaczytany Re: Baraonda IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.10.05, 03:18
                Bardzo to wszystko interesujace co piszecie.... Zastanawiam sie skad macie
                takie dobre informacje? Ciekawa jestem ilu z was to byli pracownicy baraondy
                ktorym podziekowano za wspolprace. dobrze ze przynajmniej na forum mozecie sie
                wyzalic, bidulki.
          • Gość: kamila Re: Baraonda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.05, 13:08
            to nie był pracownik baraondy , tylko były pracownik!
    • Gość: Moni-a Re: Baraonda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.05, 08:05
      Lubie tam siedzieć bo mozna posłuchać świetnej nastrojowej muzyki we włoskim
      jak i latynowskim stylu popijając wyśmienitą kawe.
      • Gość: kk Re: Baraonda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.05, 13:11
        ja akurat tam pracuje i jestem bardzo zadowolnoa! i wcale nie płacą 2,50 za
        godz!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka