Dodaj do ulubionych

LECZENIE KANAŁOWE ZĘBA

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.05, 12:47
ile kosztuje kanałowe leczenie zęba???
Obserwuj wątek
    • marthina Re: LECZENIE KANAŁOWE ZĘBA 30.09.05, 13:38
      tylko dr Jaroslaw Sonczyk,przyjmuje w Nocie na Kopernika!!!
    • martuniaaa2 Re: LECZENIE KANAŁOWE ZĘBA 30.09.05, 20:43
      mnie wyniosło w sumie ok. 250-300 zł
      • Gość: marzena Re: LECZENIE KANAŁOWE ZĘBA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.05, 21:58
        zalezy od zeba i od kanalow tzn ile kanalow masz do leczenia jak pojdziesz
        prywatnie to duzo jak nie to malo ale spapraja ja zaplacilam 1500zl ale dentysci
        mowili ze "zab nadaje sie do smieci"a tu prosze znalazl sie jeden cudotworca i i
        zab jest caly i pacjentka zadowolona :-) pozdr
        • Gość: l- Re: LECZENIE KANAŁOWE ZĘBA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.05, 22:39
          1500zl za zęba?!?!?! Chyba platynowego z domieszką tytanu sobie zaserwowałes
          :D:D:D:D

Ja za kanałowe prawej górnej piątki zaplacilem 150zl + plomba światłoutwardzalna
          (czy jak tam to sie nazywa) 70zł .. czyli wyszło 220zł :/

Ale to jakoś jest tak, że kanałowe NFZ refunduje jeśli chodzi o 1, 2 lub 3 ..
          inne trza fundnąć sobie samemu, albo wyrwać :/ za plomby też nieby płacą - ale
          tylko te srebrne, albo chemoutwardzalne (1, 2, 3)

Nie wiem czy dobrze mówie bo laikiem jestem ;)
          • Gość: marzena Re: LECZENIE KANAŁOWE ZĘBA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.05, 22:45
            hehehehhe nie zaden tytanowy!po pierwsze jedyny lekarz ktory chcial sie tym
            zebem zajac po 2 3 kanaly do leczenia po 3 zero zeba tzreba bylo dac korone po 4
            jak jedyny lakrz to drogi jak byk ot cala tajemnica :-)
            • Gość: Kum Re: LECZENIE KANAŁOWE ZĘBA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.05, 22:57
              Ja miałęm leczenie kanałowe kilka dni temu i to zadarmo:)
              Widzicie takie uroki młofego wieku:) Ma sie co nieco za darmo:/ po tym jak inny
              dentysta spaprał sprawe:/
          • Gość: ZIELE Re: LECZENIE KANAŁOWE ZĘBA IP: 80.51.57.* 01.10.05, 00:57
            150 za kanałowe leczenie hahahaha - moja koleżanka tyle płaciła i zab po roku
            zaczął ją boleć !!!!!!!!!!!!! a nie miał prawa !!!!!!
            Mnie wyniósł ok 500-600 zł - ale robota pierwsza klasa.
            Wogóle cena 150 zl za kanałowe leczenie wydaje mi sie śmieszna.
            • Gość: Aen Re: LECZENIE KANAŁOWE ZĘBA IP: *.range86-135.btcentralplus.com 01.10.05, 01:05
              150 zl za kanalowe trojki, bynajmniej nie jest to 'smieszna' cena, jak ktos
              mysli, ze im drozej tym lepiej, to sie w koncu przejedzie. A dentysta solidny i
              sprawdzony.

A.
              • Gość: ZIELE Re: LECZENIE KANAŁOWE ZĘBA IP: 80.51.57.* 01.10.05, 02:53
                Za trójke może nie, ale ja mówie o trzonowcach.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka