Dodaj do ulubionych

TO BĘDZIE MOCNY RZĄD! To jest rząd na 4 lata!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.05, 07:38
Trzymajmy kciuki za ten rząd. Ten rząd ma szansę być rządem `tysiąclecia'.
Możemy być pewni, że 10.11.2005 r., rząd premiera Kazimierza Marcinkiewicza
uzyska wotum zaufania zdecydowaną większością. Program tego rządu jest
korzystny dla Polski i jej obywateli. Na pewno ten rząd uzyska poparcie
`Samoobrony', `LPR' i `PSL'. Wielu rozsądnych posłów `PO' pójdzie w ślad za
światowej sławy kardiochirurgiem ministrem zdrowia prof. Zbigniewem Religą i
nie będzie chciała zatonąć na platformie wraz z Donaldem Tuskiem zagłosują
za tym rządem. Jeżeli chodzi o `SLD' to Oni są monolitem i utworzą opozycję
parlamentarną z tonącymi na platformie. 11.11 "Święto Niepodległości" będzie
wielkim zwycięstwem Polaków!
Obserwuj wątek
    • Gość: xxc Re: TO BĘDZIE MOCNY RZĄD! To jest rząd na 4 lata! IP: *.org / *.org 08.11.05, 07:44
      Przecierz od samego poczatku wiadomo było ze jedeyna sensowna koalicja to
      koalicja tzw. patriotyczna czyli koalicja PiS + Samoobrona + LPR + ewentualnie
      PSL. Teraz trzeba jak najszysbciej przystapic do tego co najwarznijsze zminy
      konstytucji rozliczenia afer i ponad wszystko WYPROWADZIC WRESZCIE POLSKE Z
      TEGO EUROKOLCHOZU I NATO - I TO JAK NAJSZYBCIEJ.
      • Gość: Monika Re: TO BĘDZIE MOCNY RZĄD! To jest rząd na 4 lata! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.05, 09:11
        Ja też się z tym zgadzam!!!! Rząd LPR + Samoobrona + PiS to najlepsze
        rozwiązanie. I najważniejsze - mają poparcie o. Rydzyka. Mam nadzieje, że
        stworzą wspaniały rząd - tyle że najlepiej z daleka od Polski, na obcej
        planecie, gdzie nikt normlany nie będzie musiał ich oglądać. Tam sobie mogą dać
        800 zł zasiłku, każdemu po nowym mieszkaniu, becikowe a żeby było im łatwiej to
        mogą sobie wziąć drukarke i ksero na produkcję pieniędzy.
        Pozdrawiam wszystkich, bez względu na poglądy.
      • Gość: Marcyś Re: TO BĘDZIE MOCNY RZĄD! To jest rząd na 4 lata! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.05, 09:15
        Pewnie rzady mniejszościowe mają to do siebie że są niesamowicie stabilne????
        Nie trzeba ekonomisty aby obliczyć że zakładany deficyt jest za mały a budżet
        po prostu się rozjedzie przy takim zabieganiu o głosy. Rozliczenie afer
        proponuje zacząć od vicemarszałka Leppera i wyjaśnieniu sprawy spółki Telegraf.
        Eurokołchoz proponuje zastąpić porozumieniem z Białorusią a Pakt Północno
        Atlantycki małym układem Warszawskim. A tak uczciwie to daje temu rządowi
        maksymalnie 100 dni. Odliczam od 11 listopada.
    • Gość: xxl-xl-l BOŻE GRZMISZ A NIE UDERZYSZ IP: *.man.czest.pl 08.11.05, 13:21
      Nie dam już więcej rady czytać postów lisa2005.
      Bardzo mi go żal,bo wierny swoim poglądom pójdzie w ogien za swoim guru.
      Szkoda,ze nie jest obiektywny.To nie PO tonie,my toniemy,a rząd PiS-u to jak
      kamień,który nas na to dno ciągnie.

Lisie2005 oprzytomniej!!!
    • Gość: Olka Re: TO BĘDZIE MOCNY RZĄD! To jest rząd na 4 lata! IP: *.orange.pl 08.11.05, 13:40
      ...AMEN
    • Gość: qa Re: TO BĘDZIE MOCNY RZĄD! To jest rząd na 4 lata! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.05, 13:49
      Zgadza się. To będzie rząd tysiąclecia.
      Przez 1000 lat nie wygrzebiemy się z bagna, w które nas wepchnie.
    • Gość: kacper Re: TO BĘDZIE MOCNY RZĄD! To jest rząd na 4 lata! IP: *.21.pl 08.11.05, 14:17
      Boze chroń nzs przed takim rządem. Polsce jest potrzebny rzad przełomu ale
      gospodarczego a przeciez PiS nie ma zielonego pojacia o gospodarce o słuzbie
      zdrowia zreszta tez jesli siega po swiatowej sławy kardiochirurga (byłego bo z
      choroba a.........ą niemoze byc juz lekarzem). PiS ma pomysł tylko na
      rozliczenie swoich wrogów z przeszłasci (jestem bardzo ciekawy jak oni to
      zrobia przy wspól udziale ludzi którzy maja prawomocne wyroki sadowe) Polskce
      przedewszystkim potrzeba zmian gospodarczych a nie politycznych.mam nadzieje ze
      politycy PlATFORMY nie sa takimi szujami jak pisowcy i nie pokumaja sie z nimi
    • Gość: p_sc Re: TO BĘDZIE MOCNY RZĄD! To jest rząd na 4 lata! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.05, 14:36
      buahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah!!!!!!!!!
    • Gość: dn komentarz w internecie - praca IP: *.prenet.pl 09.11.05, 23:33
      cytat:

"Pisanie komentarzy w internecie dla wielu osób to po prostu praca"

z artykułu:

wirtualnemedia.pl/document.php?id=435129
    • Gość: student lis2005 do nory !!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.05, 01:22
      > parlamentarną z tonącymi na platformie. 11.11 "Święto Niepodległości" będzie
      > wielkim zwycięstwem Polaków!
      a ja myślałem, że już jest świętem widocznie jestem niewtajemniczony.
      Lis sadź swoje głodne kawałki gdzie indziej proszę ja mam ciebie dosyć i chyba
      nie tylko ja.
    • Gość: desperados Re: TO BĘDZIE MOCNY RZĄD! To jest rząd na 4 lata! IP: *.iplus.com.pl 10.11.05, 08:30
      Wiecie jest jeden sposób na lisa - ignorowac go. nie dokarmiać moherowego
      trolla odpowiedziami na jego posty...(pewnie sie przy nich bardzo podnieca), a
      z głodu sam zdechnie.......
      EOT
    • Gość: dn Re: zaczęło się ? IP: *.prenet.pl 02.12.05, 21:45
      >Wierzejski: Liga oszukana, będziemy opozycją
      ...
      >W sejmowym głosowaniu nad wotum zaufania LPR poparła rząd. Zdaniem
      >Wierzejskiego, był to kredyt, z którego spłaty rząd się nie wywiązał.

wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3044274.html?nltxx=856991&nltdt=2005-12-02-09-05?nltxx=856991&nltdt=2005-12-02-09-05
      • Gość: dn Re: zaczęło się ? IP: *.prenet.pl 02.12.05, 22:23
        >Lepper nie wyklucza przejścia do opozycji

serwisy.gazeta.pl/kraj/1,34308,3044774.html
        • Gość: Au Re: zaczęło się ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.12.05, 01:36
          Ten Rząd jest słaby.Wystarczy,że nioeobiczalny Lepper pokaże na co go stać i nie
          ma was.
          Chyba,że władza tak do du.... przylei się jak SLD.
    • Gość: SPIRYT Re: TO BĘDZIE MOCNY RZĄD! To jest rząd na 4 lata! IP: *.trustnet.pl 06.12.05, 02:05
      ):

> Trzymajmy kciuki za ten rząd. Ten rząd ma szansę być rządem `tysiąclecia'.
      > Możemy być pewni, że 10.11.2005 r., rząd premiera Kazimierza Marcinkiewicza
      > uzyska wotum zaufania zdecydowaną większością. Program tego rządu jest
      > korzystny dla Polski i jej obywateli. Na pewno ten rząd uzyska poparcie
      > `Samoobrony', `LPR' i `PSL'. Wielu rozsądnych posłów `PO' pójdzie w ślad za
      > światowej sławy kardiochirurgiem ministrem zdrowia prof. Zbigniewem Religą i
      > nie będzie chciała zatonąć na platformie wraz z Donaldem Tuskiem zagłosują
      > za tym rządem. Jeżeli chodzi o `SLD' to Oni są monolitem i utworzą opozycję
      > parlamentarną z tonącymi na platformie. 11.11 "Święto Niepodległości" będzie
      > wielkim zwycięstwem Polaków!

PANIE LISIE 2005 ..TAKIE COŚ TO PAN DOSTANIESZ TYLKO W ERZE
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka