novelka86 25.11.05, 12:04 kto ma z prof.J.Rodziewicz-Gruhn?Też macie "stresa przed jej zajęciami?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: student trzy gie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.05, 12:10 Jest takie powiedzenie, że jeśli przejdzie się przez "trzy gie", to jest tak, jakby się już skończyło studia, bo reszta, to czysta przyjemność... Wspomniany nauczyciel, to pierwszy Gie. Pozostałych nazwisk nie mogę podać, ale na pewno są blisko Was (zapytajcie starszych roczników). Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koralik78 Re: AJD-pedagogika-biomedyka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.05, 12:31 Znam prof.J.Rodziewicz-Gruhn i nie zazdroszcze. Studia juz mam za soba ale tej osoby nie da sie zapomniec. Wiec jesli na koniec roku zaliczy tylko pare osob to prosze sie nie dziwic. Wspólczuje i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
novelka86 Re: AJD-pedagogika-biomedyka 25.11.05, 13:43 ...biomedyke mam "tylko"1semestr ale też już słyszałam,że 'przebrnąć'to wręcz cud.A jeszcze 4lata temu nie było biomy na 1r.wogóle wtedy wybierało się specjalności na początku a nie po roku..:(No nic okaże się;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Laura Re: AJD-pedagogika-biomedyka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.11.05, 15:11 Nie przesadzajcie, u mnie cala grupa miala zaliczenie, bylo pare piatek. Trzeba sie jednak mniej wiecej orientowac w temacie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: AJD-pedagogika-biomedyka IP: *.prenet.pl 25.11.05, 16:05 hehe mnie też to spotkało i na początku się nawet nie bałam jakoś zbytnio ale... w sumie nie byłoby tak źle gdyby pani G wiedziała czego chce i pamiętała o czym mówila zajecia wczesniej bo potem zamota straszna wychodzi z tego wszytskiego i dlatego bywa niebezpiecznie i...wogóle myślę ze gdyby nie to wszystko to byłoby nawet spoko no ale cóż trzeba się bedzie pomęczyć troche i ...życze wszystkim i sobie również... zaliczenia...:) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
novelka86 Re: AJD-pedagogika-biomedyka 25.11.05, 16:17 zgadzam się z przdmówczynią-czasem na zajęciach "totalna zamota" a jak mamy te zajęcia przed17 to czasem ciężko o"wytężenie umysłu"..heh:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: AJD-pedagogika-biomedyka IP: *.42.0.247.alfanet24.pl 03.10.13, 21:21 zaliczenie u niej to cud niestety :[ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: AJD-pedagogika-biomedyka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.13, 18:01 A to ona jeszcze uczy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wychowawczyni Re: AJD-pedagogika-biomedyka IP: *.net.stream.pl 05.10.13, 20:15 Też się dziwię. Miałam z tą Panią zajęcia jakieś 18 lat temu. Też wówczas była postrachem. Mnie na szczęście udało się zaliczyć za pierwszym razem. Wystarczy tylko trochę się pouczyć. Nawet na AJD czasami trzeba sięgnąć po książkę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: AJD-pedagogika-biomedyka IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 06.10.13, 10:00 pamiętam ten stres, 2001 rok..ech....ale za to jest co wspominać! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bya studentka Re: AJD-pedagogika-biomedyka IP: *.42.0.247.alfanet24.pl 06.10.13, 11:11 ja na jej zajeciach czulam sie jakbym studiowala jakis medyczny kierunek... niestety trzeba ogarniac mega dobrze biologie na poziomie rozszerzonym, chodzic na cwiczenia i... wyklady !! ktore u tej pani sa obowiazkowe, gdy ktos olewa jej przedmiot... moze sie pozegnac z zaliczeniem, a nawet ten kto nie olewa ale srednio orientuje sie w temacie moze od razu wyleciec. Tak wiec nauka, nauka, naukaaaaaaaaaaa i ogarniecie w temacie bardzo dobre. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aa Re: AJD-pedagogika-biomedyka IP: *.96.246.164.tvksmp.pl 06.10.13, 12:32 Ludzie jeszcze nie zauwazyli co sie dzieje na rynku pracy i dalej studiuja pedagogike.... Gratulacje....Te kierunki powinni zamknac na zawsze.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zmywak Re: AJD-pedagogika-biomedyka IP: *.dynamic.chello.pl 07.10.13, 07:54 Kto się dobrze uczy ,nie wybiera takiego byle g......... Odpowiedz Link Zgłoś