Gość: majQ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.05, 09:06 śćipta tego śćipta tamtego... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: koles niech spada lamus jeden IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.12.05, 09:09 to co on robi to jakas chala jest on nie umie gotowac a te jego wymyslne potrawki sa beznadziejne i do tego trzebaby miec chyba fortune zeby kupowac wszystkie te produkty no ale jego sponsoruje TVN Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: niech spada lamus jeden IP: *.grosz.prenet.pl 01.12.05, 09:14 ...powiedział koleś przypalający wodę na herbatę . sam pokaż co potrafisz ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HK Re: niech spada lamus jeden IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.12.05, 12:15 Oglądam z ciekawością. Te jego ścipty i ściepaćki, poprawiają mi humor. A jeśli chodzi o menu to rzeczywiście nie na kieszeń mojej rodziny. A schabowego z kapustą to każdy umie. No, cóż, telewizja komercyjna. Przełącz na 1 program TV. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: niech spada lamus jeden IP: *.grosz.prenet.pl 01.12.05, 15:23 osoba , która ma trochę w głowie i umie znaleźć się w kuchni z całą pewnością znajdzie w sklepie różne podobne rzeczy do zrobienia tego co pokazywane jest w tv . ale Polacy tylko potrafią tłustego kotleta , kapuste ze skwarkami , ziemniaki polane tłuszczem , a później waży 150 i pada na zawał . btw kolejny wątek na forum , w którym widzę dzisiaj tylko narzekanie i krytykę bez celu . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: makłowicz Re: niech spada lamus jeden IP: 212.203.133.* 02.12.05, 14:46 Jeju... ależ on mnie zniechęca do gotowania.. :(( Tylko knor i knor :( Blee.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vito Re: PASCAL JEST SUPER! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.12.05, 14:36 A pewnie że tak! Bardzo pozytywny szoł :-) Odpowiedz Link Zgłoś