Gość: jerzy Re: Żużel. Holta wybrał Rzeszów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.12.05, 10:09 Holta norweg z polskim paszportem jeżdzi na ukrainie fajnie nie :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amba Re: Żużel. Holta wybrał Rzeszów IP: *.osk.enformatic.pl 31.12.05, 13:00 Jestes typowym burakie ktory nie moze pogodzic sie z taki maly Rzeszow stac na takich zawodnikow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: res... Re: Żużel. Holta wybrał Rzeszów IP: *.dami / 81.15.189.* 31.12.05, 16:52 no to zobaczymy teraz częstochowiaczki kto wygra:):):) Zapraszamy na mecz do rzeszowa!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pirek Re: Żużel. Holta wybrał Rzeszów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.05, 17:54 a ty co cioto taki cwaniak?? Dostaniecie łomot . Dwoma zawodnikami się nie wygra meczu - chyba że liczyć nie umiesz . A holta z kasą sprzedał honor . Oszukał nas i odszedł dla kasy. I całkowicie popieram suna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kondek Re: Żużel. Holta wybrał Rzeszów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.12.05, 11:06 "Piniondze to nie wszysko ale bez piniendzy wszystko Ch..." Powodzenia Rune ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bobo Re: Żużel. Holta wybrał Rzeszów IP: 82.160.8.* 31.12.05, 11:32 A ja uważam,że mamy dobry i wyrównany skład i że będzie lepiej niż w zeszłym roku.Jak Szczepaniak zrobi swoje a z Piekarskiego będą ludzie bo ma charakter. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greg131 Re: Żużel. Holta wybrał Rzeszów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.12.05, 12:51 Dobrze się stało że Zarząd nie przystał na księżycowe warunki Holty. w Rzeszowie dostanie 30 tys.za mecz bez względu na ilość zdobytych punktów - :). Holta to super zawodnik - waleczny do końca ale nic za wszelką cenę. gdybyśmy się zgodzili to ok zatrzymalibyśmy Holtę na rok a potem co ? Kolejne negocjacje przeciągające się w nieskonczoność i znowu wygórowane żadania. Niestety Holta to nie Adams. Szkoda tylko że Holta zabrał wszystkich swoich sponsorów do Rzeszowa. Skład jest ok może nie na złoto ,nie na srebro ale o brąz powinien powalczyć. Przede wszystkim liczy się dobro klubu on zawsze będzie w Częstochowie, a odnośnie Rzeszowa to życze im wszystkiego najlepszego - dażę ten klub wyjątkowym sentymentem ale aby nie skończyli tak jak z Świstem i Kępą co ich nieźle wydoili ( z piwa Van Pur :)) Głowa do góry był Holta nie ma Holty był CKM jest CKM i będzie CKM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: www.ckmazs.xon.pl Re: Żużel. Holta wybrał Rzeszów IP: *.com / *.strefa.com 31.12.05, 13:36 Dobre wg.mnie podsumownie startow Holty we Wlokniarzu - ckmazs.xon.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotrek Re: Żużel. Holta wybrał Rzeszów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.05, 13:40 Dzieki ci Rune za to co zrobiłes dla Nas przez ostatnie lata.Nikt po tobie płakac nie będzie bo skład jest i tak mocny.A jak jeszcze Drabski poradzi sobie z kłopotami sprzetowymi mistrzem będzie Włókniarz!!! Odpowiedz Link Zgłoś
czefan W sporcie wygrywa lepszy :) 31.12.05, 14:14 W sporcie transferowym wygrał Rzeszów. Brawo. Ale na torze wygramy MY, czyli CKM WŁokniarz, prznyajmnie w dwumeczu z Rzeszowem. Tak sądzę. Pozdrawiam Wszystkiego Dobrego w Nowym Roku ( Holcie też ) , Medalu DMP ( Holcie nie :) ) , Piękniejącego stadionu CKM ! DO SIEGO ROKU ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lili Mówisz o stadionie Rakowa? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.05, 14:31 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zenon NOWY ZAWODNIK WLOKNIARZA IP: *.man.czest.pl 31.12.05, 14:32 DZIŚ W GODZINACH PORANNYCH SAMOCHÓD Z PREZESEM MAŚLANKĄ BYŁ WIDZIANY NA PRZEJŚCIU GRANICZNYM W CIESZYNIE.......Prezes obrał kierunek Słowenii - i dziś wieczorem w Krsko dojdzie do podpisania umowy z nadzieją żużla, zwycięscą GP w Krsko...Matej Zagar!!! Zawodnik ten jako osoba spoza GP moze jezdzic w skladzie razem z Lee i Gregiem. Dodatkowo na konferencji w poniedziałem podpisze z nami 3letnia umowę Artur Pietrzyk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lee sylwester prezesa :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.12.05, 14:35 to prezes m.m. wyjzezdzał na sylwestra na słowacje, w koncu tez ma prywatne życie bucu !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic ckm i azs Re: Żużel. Holta wybrał Rzeszów IP: *.trustnet.pl 31.12.05, 14:55 dla mnie to już nie jest sport to paranoja, rozumiem że każdy chce zarabiac więcej ok. ale to wykupywanie zawodników za olbrzymią kasą jest wg. mnie chore. najczęściej sie okazuje ze te gwiazdy za chorendalne pieniądze nic nie wnoszą w daną drużynę a poza tym w tych drużynach są inni zawodnicy którzy niejednokrotnie daja wiecej z siebie od gwiazd za duzo mniejsze pieniadze i wtedy jak oni sie czują. Myśle że obecność gwiazd za ,wielkie pieniądze ,nie wpływa dobrze na psychike pozostałych zawodników czesto lepszych od nich, no ale cóż taka teraz jest rzeczywistość tylko kasa ,kasa, Wszystkim kibicom i zawodnikom samych radosnych przeżyć w 2006r , był i będzie zawsze CKM, AZS. RKS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szeryf Re: Żużel. Holta wybrał Rzeszów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.05, 14:57 Chwała mu za to co zrobił dla naszego klubu!!! I trzeba mu życzyć powodzenia w dalszej karierze!!! Ale należy tez powiedzieć ze Rune zapomniał o tym co klub zrobił dla niego! Tu się wybił, tu stał się gwiazdą, tu dostał polskie obywatelstwo!!! Zapomniał o tym jak i o obietnicy że zostanie!!! Dlatego tymbardziej śmieszą mnie jego wypowiedzi po podpisaniu kontraktu w Rzeszowie... "Chciałem zmienić otoczenie, poznać nowych ludzi, jest fajny trener i świetny tor (na którym jeszcze nigdy nie startował)..." Trochę to niedorzeczne! Wszyscy wiedzą o co chodzi!!! Dlatego ja osobiście gratuluje zarządowi! Nie ugięli się! Brawo, brawo, brawo! Rune przesadził z tą kasą i tyle! Która w dodatku przysłoniła mu kompletnie oczy! Szkoda... Ale sądze, że już w pierwszej kolejce przekona sie o tym, że (tak jak ktoś wcześniej zauważył) zrobił pod względem sportowym krok do tyłu!!! Wcale nie umniejszając Marmie. Pozdro dla Rzeszowa i rzecz jasna całej żużlowej Czewy! Najlepszego w nowym roku!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sun Re: Żużel. Holta wybrał Rzeszów IP: 195.116.81.* 31.12.05, 15:22 Pisałem na tym forum o CZARNYM sporcie. Niestety wszystkie dyscypliny to CZARNY sport, czyli taki, w którym liczy się tylko KASA MISIU (RYSIU), KASA. Diabli człowieka biorą, jak przywiązuje wagę do sportowca, a ten okazuje się zwykłym wyrobnikiem, ale to nie znaczy żeby go opluwać, w końcu jest wolnym człowiekiem i robi, co chce. Proponowałbym jednak, żeby podczas pierwszej wizyty Rune w Częstochowie nie gwizdać na niego, lecz zachować kompletne MILCZENIE. Jak podczas minuty ciszy nad kimś, kto umarł. Bo tak naprawdę Rune ODSZEDŁ od NAS na AMEN. Odszedł świetny sportowiec, a ten w Rzeszowie jest tylko małym zbieraczem euro. Samych zwycięstw Włókniarza w Nowym Roku życzę wszystkim prawdziwym kibicom ( i niech się "Drabol" odrodzi raz jeszcze). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smok Re: Żużel. Holta wybrał Rzeszów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.05, 16:13 gesiarz memager!!!!! Hahaha - od alfonsa do menagera-niezla kariera!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ckm Re: Żużel. Holta wybrał Rzeszów IP: *.net.pl / *.realestate.net.pl 31.12.05, 17:26 smok zapomniałeś dodać jeszcze zomowca.ale tym to się długi już chyba nie pochwali. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bin laden Re: Żużel. Holta wybrał Rzeszów IP: *.torun.mm.pl 31.12.05, 16:29 lepiej stracic jednego zawodnika niz podązyc śladem Wybrzeza, ktore podpisało kontrakty bez żadnego pokrycia finansowego ,przez co w 2006 r chyba nie pojedzie w Elidze a na dniach straci prawdopodobnie 2 liderów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mistrz Re: Żużel. Holta wybrał Rzeszów IP: *.inds.pl / *.inds.pl 31.12.05, 16:38 wracajac do sponsoringu w kontekście zarządu klubu to mała uwaga .W ubieglym roku (2005) do klubu włókniarz zapukali przedstawiciele Donbasu i co ,a no to, że zostali delikatnie mówiąc wyrzuceni przez obecny zarząd.A może należało porozmawiać,zaprosić,a dziś nie było by problemu Holty...? No cóż może się mylę ale jeśli wyprasza się potencjalnych sponsorow to skutki są jakie są. Wracając do S.Drabika to za zasługi dla tego klubu powinin zostać honorowym obywatelem tego miasta i tu zakończyć karierę i w tym temacie nie moze być dyskusji.Dosiego Roku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wierchowin Re: Żużel. Holta wybrał Rzeszów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.12.05, 18:57 Obiecanki,cacanki,a Maślance radość...Trzeba było przewidzieć że coś pójdzie nie tak i zakontraktować choć Grześka Walaska,lub jakiegoś innego rzetelnego polaka!Teraz w siodełko dla polskiego zawodnika wsadźcie traktorzystę!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ckmfanka Re: Żużel. Holta wybrał Rzeszów IP: *.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 01.01.06, 04:30 Walasek nie obiecywał że zostanie w Cz-wie ,a Rune tak ,pewnie to zasługa JEGO PSEŁDO MENAGO DŁUGIEGO KTÓRY POTRZEBÓJE FORSY. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ki PIERWSZY MECZ MACIE CHYBA W RZESZOWIE? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.06, 12:59 Ze zdjęć Waszego stadionu wynika,że w 2006 jeździcie w Rzeszowie chyba? Dla mnie to za pieniądze tam potrzebne moglibyście zakontraktować 50 takich Holtów. W Bydgoszczy modernizacja a nie budowa od podstaw, trwała 3 lata i kosztowała około 20 mln PLN.Wiem, ze mozna dostać pieniądze z UE ale czy aż takie na stadion żużlowy? Do kwietnia zostały tylko 4 m-ce.Pozdrowienia z Bydgoszczy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CKMski Dla KI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.06, 13:05 Ale u was z tych 20 milionów na modernizację stadionu, połowę zarąbał klan Gollobów. Już zajmowali się sprawą prokuratorzy i nagle wszystko przycichło ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolek Re: Dla KI IP: *.prenet.pl 01.01.06, 13:20 przeciez gollob jest gwiazda nie mozna go karac :) - pewnie jak w sprawie bojki sami sobie wymierzyli kare - po 10zl na wielka orkiestre i zakaz startow od listopada do lutego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Guderian Re: PIERWSZY MECZ MACIE CHYBA W RZESZOWIE? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.06, 16:32 Remont stadionu finansuje miasto- klubowi nic do tego i tyle w tym temacie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: endi Re: PIERWSZY MECZ MACIE CHYBA W RZESZOWIE? IP: *.Wielka.ip.WRO.Korbank.PL 01.01.06, 20:07 Jakie pieniądze ludzie na jeden sezon i się zakopią w długi i Rzeszów zniknie z mapy.Pozdro dla Wrocka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: PIERWSZY MECZ MACIE CHYBA W RZESZOWIE? IP: *.icis.pcz.pl 02.01.06, 13:34 Stadion to inwestycja na lata i zostanie z nami. Jezdzcy natomiast przychodza i odchodza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ckmsk Re: Żużel. Popieram zarząd klubu IP: 195.117.153.* 01.01.06, 17:22 Bardzo dobrze się stało ż Holta nie dostał tyle kasy , jemu sie coś chyba pomieszało juz rok temu robił łaskę że zostanie w CKM , było by to nie wporządku wobec innych zakontraktowanych już zawodników, Niech mu Rzeszów smaruje d... miodem zobaczymy co z tego wyjdzie.Ja osobiście wole cele mniejsze niz rok temu ale stabilny klub na Apatora też nikt nie stawiał w ostatnim sezonie a było nieżle i tak mamy dobry skład będzie super stadion i dobry sezon Włókniarza jestem przekonany Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Baba Re: Żużel. Popieram zarząd klubu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.06, 18:49 Gratulacje dla zarzadu! Nie ma miejsca na typa ktory rokrocznie odwala takie same numery! Skoro tak lata za kasa to niech mu bedzie dobrze w Rzeszowie! Rune zapytany o to na ile la zamierza się związać ze Stalą nie zawahał się stwierdzenia: "Chciałbym pobić rekord...co najmniej osiem lat"! TO CZEMU NIE PODPISAL NA 8 LAT KONTRAKTU ???????? A Marmie wspolczuje! Wydac ponad banke na podpis tylko jednego zawodnika to niezbyt trafne posuniecie.Jak na razie macie Nickiego,Rune i Kuciape.Druga linia szalu nie robi,wiec bedziecie musieli sie dalej wzmocnic,tylko szastanie kasa nie zawsze wychodzilo klubom na dobre! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bogdan Re: Żużel. Popieram zarząd klubu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.06, 00:49 Zarząd zrobił co chciał .Nie rozumiem tylko dlaczego puścił najlepszego zawodnika sezonu ,który napędzał ludzi na stadion.Myśle że nie chodziło tu o pieniadze.Tam chdzi o coś innego .Wydaje mi się że Holta nie chciał być w drużynie z chorym na głowę Ułamkiem ,Który wprowadza nerwową a tym samym niebezpieczną atmosferę w zespole .Klub był nie w porządku do Holtu obiecując że będą budowali na nim zespół a zrobiono inaczej .Zarząd go wyrażnie oszukał i nie chcąc mieć znimi już nic do czynienia odszedł . Ja też czuje sie oszukany jako kibic. Coś ten Zarząd dziwnie miesza .Kasa dla niego powinna się znaleść bo on jedyny na nią zarobił .Mogli podnieść bilety o 2zł i nie było by problemu . Ciekawie o co chodzi w Włókniarzu ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: Dla zarządu ocena niedostateczna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.06, 01:10 Popieram Bogdana Zarząd zbłażnił się rezygnując z Holty .Nigdy bym nie przypuszczała że Rune odejdzie .Musiał miec już dosyć kogoś lub czegoś.Obiecywano że ma być bazą nowej drużyny lecz go pominięto .Coś ten Zarząd kręci .Nie czyma się to kupy.Uważam że oszukano Holtę i kibiców .Zarząd teraz wszystko zrobi by umyć rączki opowiadając bajki że rozchodziło sie tylko o pieniążki . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pirek Re: Pepe to burak IP: *.trustnet.pl 02.01.06, 09:39 Jestes wielkim hamem!! Juz kilka osób mówiło ci żebyś zwalał z tego forum ,a po twojej stronie jakos się nikt nie opowiedział !! I nie wierze że jestes CZĘSTOCHOWIAKIEM!! A co do holty to Rzeszów wiedział ,że jeśli nie zakontraktuje dobrego zużlowca to leciz e-ligi na łeb! Jeszcze do Bogdana i agaty - któres z was napisało o tym ,że rune był najlepszym u nas żużlowcem - tylko że pan h. ,to wielkie indywiduum ,które jak pomoże partnerowi ,to się cieszy !Aw ogóle to lepszą średnią miał Ryan . I dobrze że nie wydali tyle kasy na niego - a potem znowu były by problemy z wypłacalnością Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pepe Dla PIREK-BURAK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.06, 09:47 Miałem juz tu nic nie pisać, ale takie buraki, wieśniaki i prostaki jak ty prowokują mnie do tego. Zgodził się z moimi opiniami FAN więc sobie przeczytaj jego wypowiedz na temat takich kibicków jak ty wieśniaku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolek pepe-debil IP: *.prenet.pl 02.01.06, 10:41 zgodzil sia AZ FAN, natomiast gorsze mniemanie ma o tobie 50% forumowiczow, czyli chyba z toba jest cos nei tak zakomplesiony "mieszczuchu". Wylacz radio maryja bo ci agresja uszami zaczyna wychodzic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pepe Dla LOLEK-WIEŚNIAK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.06, 10:46 Zamknij ryło wsioku i idź do stodoły maszyny rolnicze do sezonu przygotowywać, a nie zajmuj się miejskimi sprawami buraku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcyan Re: Dla LOLEK-WIEŚNIAK IP: 62.29.160.* 02.01.06, 12:16 Do pepe! Opanuj proszę emocje, bo najwyraźniej masz z tym poważne problemy. Jeżeli masz coś do ludzi pochodzących ze wsi to wypowiadaj się na osobnym forum. Na razie pokazałeś wszystkim jakim to ty jesteś prostakiem, wulgarusem i ordynusem. Wrzesczysz w każdym poście ubliżając każdemu kto śmie się z Tobą niezgodzić. Może by tak zacząć walczyć na argumenty a nie na inwektywy chamie...? Teraz już wiesz jak to miło kiedy ktoś ci ubliży. Zresztą nie chciałem Ci ubliżyć. Po prostu lubię nazywać rzeczy po imieniu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pepe Dla MARCYAN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.06, 13:27 Słuchaj prostaku. Na początku najpierw normalnie dyskutowałem, ale jeśli ktoś zabiera głos o czymś o czym nie ma zielonego pojęcia to widać jak wychodzi z niego WIOCHA. A ty BURAKU skąd się nauczyłeś takich słow i określeń jak "INWEKTYWY". A tak apropos takie wieśniaki jak ty i tamci, nie są mi w stanie ubliżyć. I wal się gościu gnojem śmierdzący. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcyan Re: Dla MARCYAN IP: 62.29.160.* 02.01.06, 14:02 No i wystarczyło Ci delikatnie wytknąć brak kultury i obycia, aby od razu dowiedzieć się na swój temat że jest się: prostakiem, burakiem, wieśniakiem i gościem śmierdzącym gnojem. Jesteś kolego niewiarygodny, bo: 1. ukończyłem studia na dwóch kierunkach (czyli nie jestem prostakiem) 2. urodziłem sie w Cz-wie, tak jak moi rodzice (czyli nie jestem ani burakiem ani wieśniakiem, a nawet jeśli bym nim był to co??? Masz coś do ludzi ze wsi???) 3. NIe śmierdzę gnojem. Potwierdzają to znajomi z którymi aktualnie przebywam w jednym pomieszczeniu. Nie podejmuję się dyskutowania z Tobą. Dzwon głośny, bo w środku pusty. Skompromitowałeś się na całego na tym forum. Odruchowo naubliżałeś ile się da, obraziłeś mnie i kilka innych osób i tylko tyle Ci się udało. Kołtunem jak byłeś tak jesteś. Ale za to jesteś z dziada pradziada Częstochowianinem. Nie chwal się jednak nikomu, bo przynosisz wstyd mnie i moim znajomym. PS: ostatnia sprawa... Zastanawiam się ile odwagi byś miał w sobie, żeby powiedzieć mi w oczy wszystko to, co tak lekko ci się pisze na forum. Koguciku bez jaj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pepe Re: Dla MARCYAN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.06, 14:21 Możemy się spotkać to ci poprostu dopie.. i szkoda mi już z tobą gadać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcyan Re: Dla MARCYAN IP: 62.29.160.* 02.01.06, 14:31 Nie no dlaczego już nie chcesz ze mną gadać... Bardzo mi się to spodobało. Lubię takich głąbów jak Ty wytrącać z równowagi. Wystarczą dwa słowa gorzkiej prawdy i od razu do bitki się taki rwie. MOże ty powinieneś bokserem zostać? Właśnie może u Ciebie w domu obiady bokserzy też jadali? NO ale ja tu gadu gadu, a nic z tego nie wynika. Pozdrawiam Cię serdecznie i zostawiam w pokoju. Życzę wszystkiego najlepszego w nowym roku i odpuszczam. Twoja głupota mnie zmiażdżyła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pepe Re: Dla MARCYAN I LOLEK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.06, 14:40 Powiedziałem już że z wieśniakami rozmawiać nie będę więc spadać z tego forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolek Re: Dla MARCYAN IP: *.prenet.pl 02.01.06, 14:27 Gosc ma gleboko zakorzenione kompleksy, podejrzewam wlasnie, ze sam urodzil sie na wsi, a juz na pewno nie w Czestochowie i a z tym problem, a wyzywajac wszystkich na okolo twierdzac ze jedynym Czestochowianinem w Czestochowie jest on i moze fan (ktory mu przyklasnal) ale pewnie fana wyklanie gdy tylko nie zgodza sie w jakiejs kwestii. Nie potrafi inaczej dyskutowac jak tylko wyzwiskami z klawiatury, wiec propozycja o powiedzeniu tego wszystkiego w twarz odbierze jako wyzwanie na "solo" i na pewno zaraz poda adres gdzie sie mozecie spotkac. pepe - wiem, wiem mam zamknac rylo, poszukac gnoju i odpalic traktor - spoko nie musisz juz pisac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CKM Re: Żużel. Popieram zarząd klubu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.01.06, 11:39 CIEKAWE CZY ANDZIA Z NIM BĘDZIE CZY ZOSTANIE W KLUBIE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KibiC Re: Żużel. Holta wybrał Rzeszów IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 02.01.06, 10:08 Po odejsciu Holty skonczyl sie wielki sen o potedze Wlokniarza. A moglo byc tak pieknie, teraz bedziemy zdani prawie wylacznie na laske obcokrajowcow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kol Re: Żużel. Holta wybrał Rzeszów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.06, 10:44 Już przestańcie pieprzyć na tym forum i nie róbcie z tego Holty Boga. Był, zasłużył się, jeździł dobrze, odszedł, ..przyjdą następni i świat się nie zawali. A wy o jednego człowieka robicie wielkie chalo. A głupio wam będzie, jak Holta w tym roku będzie jeżdzić w kratkę, a np. nasi obcokrajowcy wcale nie będą gorsi. Dlatego poczekajmy do sezonu i wtedy będziemy dyskutować o zmianach w składzie Włókniarza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: Żużel. Holta wybrał Rzeszów IP: *.icis.pcz.pl 02.01.06, 13:35 A Holta to kto byl ? Polak ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pirek Re: Pepe ,to forum o żużlu a nie twoich kompleksah IP: *.trustnet.pl 02.01.06, 17:50 Weź chłopie i zwalaj z tego forum ! A ten fun to pewnie ty ,tylko pod innym podpisem! A od wieśniaka i prostaka to nie radze wyzywać ,bo juz niejedną książke napisałem i jestem po studiach (w odróżnieniu pewnie od ciebie) . A jak prawdziwych Częstochowiaków wyzywasz od wieśniaków ,to pewnie mieszkasz w metropolii Nowej Wsi?? Pozdro dla prawdziwych fanów żużla (szcególnie marcela <lolka i suna) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KILER Re: Żużel. Holta wybrał Rzeszów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.01.06, 11:34 DWÓCH NAJOSTRZEJ JEŻDZĄCYCH ZAWODNIKÓW W RZESZOWIE NA MECZE Z TYM ZESPOŁEM PROPONUJE WIĘCEJ KARETEK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaaaaatraZawodzie Nie będzie żle!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.06, 13:43 Holty nie zastąpi już nikt,natomiast dobrym uzupełnieniem składu byłby Fokus- Drabski miałby wreszczie konkurenta. 9.Sulli 10.Lolek\Fokus 11.Sebol 12.Richardson 13.Herbie 14.Matti 15.Pieki 16.Hafenbrock. Także brakuje jeszcze Fokusa,który w Anglii będzie jeżdził w Oxfordzie razem z Rickardssonem. To nie Rafał"Pamela"Osumek - Sławuś naprawdę musiałby się wziąć za siebie,żeby załapać się do składu.Over Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Greg131 Re: Żużel. Holta wybrał Rzeszów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.01.06, 15:14 Skoro Rzeszów ma w składzie Holtę i Nickiego to do składu na maecz z Rzeszowem nie wystawiałbym Ułamka - szkoda straconego sezonu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gucio Re: Żużel. Holta wybrał Rzeszów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.06, 16:35 Podoba mi się postawa Maślanki!! Chłop składa takie oferty na jakie go stać! Nic za wszelką cenę! Holta miał prawo wybrać lepsze pieniądze i trzeba to uszanować! nie martwi mnie to wcale bo naszym klubie zawsze tak bywa ze starą gwiazdę zastepuje nowa wschodząca!! A bywało też że te wielkie gwiazdy po odejściu od nas lekuśko przygasały! Oprócz kontraktów potrzeba jeszcze trochę serca!! SERCA LWA!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaaaatraZawodzie Rune nie wróci jak nie zmieni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.06, 16:47 się kierownictwo klubu,poza tym okazało się,że nie znosi Ułamka,że nie dostał zaległych pieniędzy 40tys.EU czemu Prezes zaprzeczył > było naprawdę gorąco Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no important Powrócisz tu ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.06, 17:21 Przemiły facet , któremu od sukcesu nie przewróciło sie w głowie .Rzadkosc jak /;kwiat paproci " Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dik Jak powiedział Maślanka po przerwanej konferencji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.06, 21:06 "Nie było i nie ma pieniędzy przeznaczonych na nowy kontrakt z Rune,bo nieznalazł odpowiednich sponsorów".(wywiwiad dla telewizji internetowej).Znajdź Maślanka, a nie obiecuj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: viner WTS Re: Jak powiedział Maślanka po przerwanej konfere IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.01.06, 23:15 Medaliki przeczytajcie przegląd żużlowy tam jest wszystko jasne dlaczego Rune tak zdecydował.Tu na forach plujecie na siebie i obrażacie się nawzajem.A poco to.Jesteśmy kibicami żużla a nie ludzmi z ,,ustawek,, miejmy szacunek do siebie.POZDRO Z WROCKA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vinerWTS Re: Żużel. Holta wybrał Rzeszów IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.01.06, 00:11 Przeczytajcie Sportowe Fakty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pirek Re: Żużel. Holta wybrał Rzeszów IP: *.trustnet.pl 03.01.06, 15:32 w pełmi zgadzam się z vinerWTS, ale niektórzy ludzie myślą że są jedynymi porządnymi ludzmi na świecie . A holta niech robi co chce ,ale niech tu nie wraca !! Pozdro dla prawdziwych fanów żużla Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taki sobie kibic tacy sobie dzialacze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.06, 22:20 Po kolei kilka faktów: www.gazetacz.com.pl/artykul.php?idm=149&id=2766 Jak widać, przy pełnych trybunach również da się zadłużyć klub. Na sumę prawie 200 tys. złotych! A przecież nasi zarządcy tak dbają o finanse! gazetacz.com.pl/artykul.php?idm=207&id=4711 Dług jeszcze większy. Tu widać, że statut można zmienić 1/2 plus jeden. Super! Na prowizje dla członków zarządu jakoś zawsze starczało. A przecież pracują społecznie! Rok 2005 ? Znowu długi. Wprowadzanie w błąd kibiców (m.in. ulgowe dla studentów, budowa drużyny wokół rune). Mało brakło stracilibyśmy też Ryana. Najwięcej do powiedzenia w klubie ma pan Jabłoński, który oficjalnie nie pełni ŻADNEJ FUNKCJI. Niedługo powstanie SSA. Ciekawe na jakich warunkach? A budżet na przyszły rok mniejszy. Tak to nasz zarząd stara się o sponsorów. Członkom klubu utrudnia (uniemożliwia) się dostęp do statutu klubu. Prawda jest bardziej niż bolesna. No i nie taka prosta. Pozdrawiam kibiców. Klakierów zarządu również. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baba55 Re: Żużel. Holta wybrał Rzeszów IP: *.masterkom.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 04.01.06, 13:00 Prezesie Maślanka a może pan za darmo siądzie na motor i zacznie się ścigać na torze? Zacznijcie naprawdę dbać o naszą świetną częstochowską młodzież to będzie oki ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baba 55 Re: Żużel. Holta wybrał Rzeszów IP: *.masterkom.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 04.01.06, 19:31 dzisiaj rano pisałam swoją wypowiedż na temat klubu żużla i prezesa Maślanki. Czyżby cenzura na forum gazeta.pl chroniła pana prezesa? W moim pisaniu nie było nic obrażliwego ani ubliżającego tak jak w niektórych puszczonych na forum wypowiedziach. Cóż to pan prezes boi się pisania baby ???????? Jestem fanką żużla i Włókniarza od 1957r czyli prawie od początku, nie pomyślałabym że Maślanka taki obrażalski albo bojący się prawdy prezesik. Włókniarz trzymaj się ! Byle do rozpoczęcia sezonu, znów poczuć ten zapach spalin i żużla. Juniorzy trzymajcie się ,nie dajcie się. Mamy dobrych młodych chłopaków, którzy świetnie jeżdżą tylko sprzęt im dać to wszystkim klubom pokażą jak się ściga Włókniarz Częstochowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pirek Re: Żużel. Holta wybrał Rzeszów IP: *.trustnet.pl 05.01.06, 15:02 Extra !! Dobrych juniorów!! Chciałaś powiedzieć : tylko 3. Szcepu ,Piekar i Kowal jeszcze jakoś jeżdzą ,ale ta "wielka gwiazda" pan Ciura ,który podobno był jednym z większych talentów w Polsce ,jakoś sie nie rozwija!! To samo Romańczuk - jeden z wiekszych słabiaków jakich miałem pecha oglądać !! Na razie w większości te małe gwiazdy świetną jazde kończą zwykle na szkółce. Oby Szczepaniaka omijały kontuzje...A co do tego sprzedawczyka ,którego nazwiska nie chcę nawet napisać ,to popieram zdecydowanie zarząd . Choć nie powinni się zajmować kłótniami z nim ,tylko rozmawiali z Chrzankiem. Gdyby dali mu nawet 3/5 tego co chcieli panu h. to pszyszedł by bez zbytniego gadania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Żużel. Holta wybrał Żeszuff IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.06, 15:09 Marne Folie Żeszuff , yyyyy Mojżeszuff :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Żużel. Holta wybrał Rzeszów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.06, 12:12 ...przestanmy juz pisac o holcie...o nie jest Bogiem...choc mam wrazenie ze za takiego zaczal sie uwazac...jest on znakomitym zawodnikiem duzo zrobil dla wlokniarza...ale bez przesady...to jest normalny czlowiek ktoremu zaczyna sie przewracac w glowce...nie dowiemu sie nigdy kto w tym sporze ma racje...czy zarzad czy holta...decyzja zarzadu byla sluszna...pozatym holta zapomnial sie troszke...jak zawodnik moze wybierac sobie sklad w ktorym chcialby jezdzic...to chyba nie nalezy do jego kompetencji...ale coz on uwaza ze ma takze misje w rzeszowie do spelnienia...musi stworzyc zespol...odbilo mu...niech trenerem zostanie...prezesem...itp...wtedy bedzie sobie wybieral przebieral i wogole...nietety pan holta podejrzewam sobie sam zaszkodzil...pol czestochowy zrozumialo go ze odszedl do rzeszowa...wiadomo kasa...ale po konferencji ta polowka juz go w tej chwili nie rozumie...i chyba z wielkiego idola czestochowy stanie sie wrogiem...czlowiekiem nielubianym...choc wiele dla czestochowy zrobil...niech mu sie wiedzie jak najlepiej...aby spelnil misje w rzeszowie...chyba ze poznaja sie na nim i zrozumieja ze te wielkie pieniadze o ktore tak naprawde chodzi holcie...zostaly wydane na marne...a my dalej kibicujmy wlokniarzowi chodzby nawet i bez holty sobie nie radzil...ale trzeba pamietac ze nie ma ludzi nie zastapionych...pozdrawiam wszyskich kibicow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jasnowidz Re: Żużel. Holta wybrał Rzeszów IP: *.finn.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 07.01.06, 09:16 Nie zapominajcie że Holta jest wspólnikiem wiadomego pubu i podobno ma od długiego bezpłatny abonament na uciechy.Nie jest zle,Holta w Rzeszowie a plemniki w Częstochowie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Best Re: Żużel. Holta wybrał Rzeszów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.01.06, 20:22 Hmm mysle ze to dobrze i zle ale tak na prawde prezes wraz z zarzadem przydalby sie nowy bo za duzo kasy ucieka klubowi w niewiadome kieszenie a to juz przesada. jesli chodzi o Rune jest sportowcem i mysle ze nie sprzedawczykiem jak nie ktorzy pisza jest dobrym zuzlowcem i jest to strata dla nas CKM. ale chcialbym zeby obie strony na tym zyskaly Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oven Re: Żużel. Holta wybrał ???? Rzeszów IP: *.net.pl / *.realestate.net.pl 09.01.06, 09:45 raczej nie wybrał tylko musiał odejść a jak wiadomo chciał zostać ale niestety zarzad mu an to nie pozwolil ale bedzie jeszcze tego zalowal bo odszedl z Wlokniarza jego najlepszy zawodnik!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś