Gość: zombi IP: *.inds.pl / *.inds.pl 29.01.06, 17:09 ciekawe czy z Mkro odgarneli jzu snieg zalegajacy na tamtejszym dachu? moze ktos mieszka niedaleko i wie cos na ten temat?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: student Re: Makro IP: *.trustnet.pl 29.01.06, 17:10 jak byly te wielkie opady sniegu to zgarneli snieg z dachu ale to bylo juz jakis czas temu a teraz to juz nie wiem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zombi Re: Makro IP: *.inds.pl / *.inds.pl 29.01.06, 17:13 a jak dawno temu odgazniali tez snieg?? to oni pewnie naleza do jakiejs innej korporacji bo ani real ani tesco nawet o czyms takim nei pomysleli nie mowiac juz o zabraniu sie za ajkas robote SKANDAL, czy trzeba tkich tragedii zeby lidzie zaceli wypelniac swoje OCZYWISTE OBOWIAZKI?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mieszkaniec cz-wa Re: Makro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.06, 17:55 W Auchan w czasie opadów śniegu i teraz cały czas zgarniają śnieg z dachu. Widać że firma dba o bezpieczeństwo pracowników i klientów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Menel Re: Makro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.06, 20:51 Skoro juz tak wymieniamy to czy z Ti amo tez ktos zrzucil snieg???:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasiaaa Re: Makro IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.01.06, 20:51 Bylam w makro 2 tyg temu to zrzucali snieg. Odpowiedz Link Zgłoś
aha123 Re: Makro 29.01.06, 22:32 WIEM NA PEWNO - MAKRO wynajęło "zewnętrzną" firmę ze śląska właśnie do odśnieżenia dachu. Robili to na początku miesiaca, już po tych olbrzymich opadach śniegu... Odpowiedz Link Zgłoś
coolibeer21 Re: Makro 30.01.06, 08:13 Kazdy widze ma inne infoamacje :) Znajomy z Makro odsniezal zaraz jak tylko pojawily sie plotki ze dachy sie moga zawalic. byla grupa kilku osob do tego powolana. Zaraz po duzych opadach sniegu M1 - firma zewnetrzna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek Re: Makro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.06, 09:47 TESCO odśnieżało dach jakieś 2 tygodnie temu. Sam wywyijałem łopatą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Witek Re: Makro IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.01.06, 09:25 Zakupiłem w promocji odtwarzacz DVD/VCR Toshiba SD36VESE - Czyt mi DivX. Kupiłem po wielu latach oszczędzania i odkładania od ust jedzenia przez co jestem bardzo chudy. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: student Re: Makro IP: *.trustnet.pl 30.01.06, 12:25 witku a jaki ma to zwiazek ze sprwa poruszna w tym watku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Witek Re: Makro IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.01.06, 08:04 Witam Chciałem po porstu i po ludzku podzielić się swoim małym szcześciem ponieważ tyle lat czekałem, czekałem aż w końcu udało się. Byle długo służył mi i nie zepsuł się chociaż z niektórymi płytami i napisami mam problemy - obcina pierwszy wyraz. Pozdrawiam Witek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: student Re: Makro IP: *.trustnet.pl 31.01.06, 12:05 no to w takim razie Witku gratuluje zakupy i cieszę się twoim szczęściem:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Witek Re: Makro IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.01.06, 14:03 Dziekuję Ci Studencie za odpowiedź i radość wraz ze mną. Nic mnie w życiu nie cieszy, bardzo mi ciężko więc tylko ten zakup trzyma mnie teraz przy życiu. Cieszę się jak małe dziecko z tej TOSHIBY SD36VESE Made in Slovakia. Dodatkowo cieszy mnie fakt że nie jest to Chinszczyzna i wspieram produkcję UE. A u Ciebie jak wygląda sprawa z odtwarzaczem DVD - też posiadasz i jaki oraz czy jesteś z niego zadowolony bo ja ze swojego tak (pomijajać fakt że już pilot uszkodziłem przez nieuwagę klejem SuperGlue)? Z poważaniem Witold Odpowiedz Link Zgłoś