Dodaj do ulubionych

Szukam naprawdę dobrego fryzjera w Częstochowie!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.06, 19:44
SZUKAM NAPRAWDĘ DOBREGO FRYZJERA W CZĘSTOCHOWIE!
Kogo mi polecicie?
Obserwuj wątek
    • Gość: ryba Re: Szukam naprawdę dobrego fryzjera w Częstochow IP: *.masterkom.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 15.03.06, 20:15
      Jak dla mnie to rewelacyjną fryzjerką jest Pani Gosia. Kiedyś pracowała w Sece,
      a teraz ma salon na ul. Sikorskiego 34. Jest naprawdę przemiła, do tego świetnie
      umie doradzić i wie z jaką fryzurą będzie nie tylko do twarzy ale także
      wygodnie. Ja również znalałam tą panią na forum i naprawdę jestem zadowolona.
      Zresztą ma bardzo dużo klientek - bo trzeba się umawiać na telefon i często
      trochę się czeka, ale naprawdę warto. Do tego w tym salonie mają dobre solarium.
      Jest jeszcze kosmetyczka, masażysta i parę innych dodatków ale nie korzystałam.
      Pozdrawiam :)))
      • Gość: Ola Re: Szukam naprawdę dobrego fryzjera w Częstochow IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.07.06, 16:56
        Kolezanka polecila mi salon Magia Fryzur na Starym Rynku, wymyslilam sobie
        irokeza, pierwszy raz wyszlam zadowolona od fryzjera. Polecam ale konieccznie do
        pani Małgosi. Czesto wyjezdza na szkolenia (na scianie wisi pelno dyplomow) i
        naprawde dobrze strzyze, w rozsadnych cenach
    • Gość: belferka Re: Szukam naprawdę dobrego fryzjera w Częstochow IP: *.my.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 15.03.06, 20:31
      proponuję Rosmana I piętro przy Jagiellończykach. Byłam tam po raz pierwszy i
      fryzura jest super!!!!!!!!!!!!
      • Gość: nenyy Re: Szukam naprawdę dobrego fryzjera w Częstochow IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.03.06, 20:43
        a ja polecam restaurację fryzur mauricio, pełny szok pozytywny
        • henryczek-czewa Re: Szukam naprawdę dobrego fryzjera w Częstochow 15.03.06, 20:45
          a ja polecam wyszukiwarke forum-dopiero co był wątek o fryzjerze styliście:]
    • Gość: Ania Re: Szukam naprawdę dobrego fryzjera w Częstochow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.06, 20:45
      Zapraszam do Studia Fryzur na ul. 3 maja. Naprawdę dobre fryzjerki.
      • vampirrka Re: Szukam naprawdę dobrego fryzjera w Częstochow 15.03.06, 21:16
        Ja tylko i wylacznie polecam Gawronskich
        • Gość: mimi Re: Szukam naprawdę dobrego fryzjera w Częstochow IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.03.06, 23:13
          A ja polecam swietna dziewczyne ktora pracuje w salonie TRENDY kolo
          Jagiellonczykow na I pietrze. Ma na ime Monika - polecam bardzo goraco!!! Od 3
          lat tylko do niej chodze i zqawsze wychodze zadowolona.
        • marcelmilau Re: Szukam naprawdę dobrego fryzjera w Częstochow 27.03.06, 01:12
          vampirrka napisała:

> Ja tylko i wylacznie polecam Gawronskich
          Tego pedała?!
          Dziewczyno nie pisz takich rzeczy bo spie..sz komuś fryzurę ! kicha jak
          ch.. ...dziewuszka pójdzie w inne miejsce za conajmniej połowę ceny i świetnie
          ją ktoś uczesze
    • Gość: bobi Re: Szukam naprawdę dobrego fryzjera w Częstochow IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.03.06, 23:24
      przyjdz do mnie mieszkam na parkitce ,masz maszynke elektryczą nozyczki obetne
      Cie jak trzeba!!!
      • Gość: klientka Re: Szukam naprawdę dobrego fryzjera w Częstochow IP: 80.50.255.* 26.03.06, 15:33
        Ja polecam studio fryzur "Kameleon" zajebisty fryzjer . fRyzury bardzo
        wyszukane, bardzo miła obsługa przy okazjii kosmetyczka i solarium. od kilku
        lat korzystam z tego fryzjera i jestem bardzo ale to bardzo zadowolona.POLECAM>
        Nawet Gawrońscy się przy nim umywają.
        • Gość: meggi Re: Szukam naprawdę dobrego fryzjera w Częstochow IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.03.06, 15:59
          Polecam Stawskich a dokładnie Mariusza, ja byłam zadowolona a chodziłam po
          wielu salonach. Polecam i pozdrawiam:))
          • Gość: ania Re: Szukam naprawdę dobrego fryzjera w Częstochow IP: *.net / *.net 26.03.06, 19:43
            ja tez jestem bardzo zadowolona ze stawskiego ale...........jesli chcesz zrobic
            wszystko(obciecie,koloryzacja,pielegnacja) szykuj ok 300zl. ale na bank bedziesz
            zadowolona.
            • Gość: omam Re: Szukam naprawdę dobrego fryzjera w Częstochow IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.03.06, 11:07
              na gaczkowskiego 15 jest naprawde dobra sympatyczna fryzjerka zawsze sie tam
              obcinam polecam
              • Gość: marcelina Re: Szukam naprawdę dobrego fryzjera w Częstochow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.06, 12:07
                ja dostałam ostatnio namiar na fryzjerkę przy ul. bialskiej 61 p.Grażyna
                wybieram się ,a może ktoś zna czy warto?
          • Gość: ... Re: Szukam naprawdę dobrego fryzjera w Częstochow IP: *.my.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 27.03.06, 19:49
            Mariusz Stawskiego absolutnie odradzam.
        • Gość: B Re: Szukam naprawdę dobrego fryzjera w Częstochow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.06, 16:34
          Te wszystkie pozytywne informacje na temat Studia Fryzur Kameleon pisze chyba
          sam Pan Mariusz lub jego załoga. Ja byłam u Pana Mariusza raz jedyny, namiary
          na salon znalazlam na forum. Wyobraźcie sobie,że po tygodniu musiałam szukać
          ponownie fryzjera.Dlaczego? Pan Mariusz prawie w ogóle nie obciął moich włosów.
          A bawił się nimi ok. 50 minut.To też jest metoda. Można przecież co tydzień
          kasować po 30 zł za "podcięcie włosów". Gdy poprosiłam go o to by bardziej
          skrócił moją fryzurkę - odmówił tłumacząc, że fryzura straci swoją formę.
          Dodam, że jestem wymagającą osobą a Pan Mariusz wykonuje swoją pracę
          nonszalancko, nie skupia się na pracy, telefony, ciągłe rozmowy i odchodzenie
          od fotela na którym siedzi klient powoduje, że umówiona na godzinę usługa
          przeciga się w czasie. Poprostu załamka. Prócz miłej aparycji i wesołego
          usposobienia Pana Mariusza nie zauważyłam niczego szczególnego. Ale nie po to
          przecież przyszłam do fryzjera. Pozdrawiam
          • Gość: mala Re: Szukam naprawdę dobrego fryzjera w Częstochow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.06, 16:43
            B., zgadzam sie z toba, przezylam dokladnie to samo!!!Mam tylko mala uwage,
            studio nazywa sie Kadus a nie Kameleon. Pozdrawiam
            • Gość: B Re: Szukam naprawdę dobrego fryzjera w Częstochow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.06, 19:15
              Proszę nie wprowadzaj w błąd. U Pana Mariusza Stawskiego nie byłam, nie znam
              tego salonu. Mariusz u którego byłam nazywa się Perlak. Ma salon fryzjerski o
              nazwie Kameleon przy ul. Zapolskiej w Cz-wie. Nie polecam tego salonu.
            • ar11 Re: Szukam naprawdę dobrego fryzjera w Częstochow 07.07.06, 08:51
              Jeżeli to ten Mariusz, który miał (może ma?) do spółki z żoną Dorotą salon na
              górze "Komobexu", to naprawdę tragedia. Dorota była śwoetna ale potem zaczęła
              stroić fochy jak pół Częstochowy zaczęło do niej latać. Terminy były po 2
              miesiące! Przerzuciłam się na Mariusza, o którym można powiedzieć że
              fantastycznie myje głowę, masaż - super. I lepiej żeby na tym skończył - każde
              włosy wyglądałyby lepiej po tylko tym myciu niż jego "czesaniu".
          • Gość: .,.,,.. Re: Szukam naprawdę dobrego fryzjera w Częstochow IP: 195.117.107.* 02.06.06, 13:06
            A gdzie jest salon Stawskich??
    • Gość: Magda Re: Szukam naprawdę dobrego fryzjera w Częstochow IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.03.06, 13:23
      Polecam gorąco P.Ilonke w zakładzie "Trendy" na ul.Pilsudskiego.
      Wiele zakłądów zwiedzialam a ona jest swietna, rozpozna i strukture włosa i wie
      jaki kolor i obciecie dobrac... Jest fantastyczna ...Goraco polecam
      • Gość: agus Re: Szukam naprawdę dobrego fryzjera w Częstochow IP: 87.239.176.* 04.06.06, 00:32
        Tylko Pani Ilonka:) Chodze do niej od 2 lat i za kazdym razem wychodze
        zadowolona:) Tylko teraz na Strazackiej sa:/
    • Gość: nana Re: Szukam naprawdę dobrego fryzjera w Częstochow IP: *.parkitka.prenet.pl 27.03.06, 13:48
      Polecam Renee w Sece na IVp. Zawsze wychodzę zadowolona i nie "skubią
      portfela". Szczerze polecam!
    • Gość: klientka Re: Szukam naprawdę dobrego fryzjera w Częstochow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.06, 17:31
      polecam studio "SZYK" armii krajowej w mrówkowcu (fryzjerka Kamila) doradzi,
      fajnie obcina jeszcze fajniej robi pasemka i balejaż,i nie jest tak drogo a
      jeszcze na dodatek ma solarium dobre lampy widac juz po 2 razie.Polecam ja
      jestem zadowolona
    • Gość: karol i M Re: Szukam naprawdę dobrego fryzjera w Częstochow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.06, 19:19
      na ogrodowej wejscie przed salonem gier tip-top goraco polecam:):):):):)
    • Gość: B To nie jest dobry salon fryzjerski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.06, 19:21
      Proszę tylko nie: www.studio_kameleon.webpark.pl
      • Gość: klietka Re: To nie jest dobry salon fryzjerski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.07.06, 23:42
        gadasz glupoty salon jest ok i fryzjer terz
    • Gość: beata Re: Szukam naprawdę dobrego fryzjera w Częstochow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.06, 19:44
      polecam salonik fryzjerski Oliwia przy końcu ul. Mickiewicza, pania Ania jest
      światną fryzjerką, ceny są przystępne, obsługa bardzo miła.
      • gm11 Re: Szukam naprawdę dobrego fryzjera w Częstochow 02.06.06, 13:28
        Jeśli ktoś jest z Północy to polecę zakładzik na Pużaka i fryzjerkę, panią
        Monikę. Moja znajoma bardzo sobie chwali. Nie znam cen, ale to mały salonik,
        napewno nie oskubią z kasy.
      • Gość: do beaty Re: Szukam naprawdę dobrego fryzjera w Częstochow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.06, 23:50
        ha!ha! zalezy na jaki humor szefowej natrafisz, pani Ania potrafi spiepszyć
        fryzurę jak nie ma humorku szefową lepisj omijac duzym łukiem
    • Gość: Jasmine Re: Szukam naprawdę dobrego fryzjera w Częstochow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.06, 22:45
      ZNOWU TO SAMO,czy w tym miescie nie ma miejsca dla paru DOBRYCH fryzjerów?Ciągłe
      obrzucanie konkurencji błotem stało sie normą.Odnoszę wrażenie,że piszą tylko
      właściciele salonów.Szukajcie,a znajdziecie....
      Mogę zaszkodzić sobie(oczekiwanie),ale słuchanie kryptoreklama już mnie
      irytuje,wiec jeśli nie"spróbujecie" chleba z tego pieca" nie będziecie mieć
      pojęcia,co znaczy dobra ręka do włosów.Dodam,że studiowałam w Czewie, a teraz
      jadę 2godz.coby wyglądać jak "KTOś" do saloniku naprzeciwko POLITECHNIKI.Dość
      bluzgom na tym forum.Ludzie niech przemówią fakty,a nie kalumnie.Filigranowa
      blondi prawde Wam powie o Waszych włosach.Pięknie to powiedziałam.Znajdziecie,a
      jeśli nie....Wasza strata.
      • Gość: olalka Golibroda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.06, 10:06
        do strzyzenia goraco polecam Silver -kolo Lidla-trasa Katowice Warszawa
        Swietnie dokładnie strzyze pani Ania i fajnie susza włosy .

Nie wiem jak robi kolor , ale pracuje na Goldwellu
        • Gość: deser Re: Golibroda IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.07.06, 17:07
          W Silverze byłam parę razy. Zawsze wychodziłam zadowolona. Swietne strzyżenie, pasemka, modelowanie. Wszystko to na półdługich włosach to ok. 90 zł. Jedyny minus to mimo zapisu na telefon na konkretna godzine bardzo długo sie czeka do 1,5 godziny nawet.
          • Gość: Ja Re: Golibroda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.06, 17:12
            z tego co wiem. to najlepszy wyjechal do Warszawy i czesze teraz WIELKIE Głowy
            show-biznesu.
            a mial zaklad na Wyczerpach Pan Adrian
    • Gość: maleńswto Re: Szukam naprawdę dobrego fryzjera w Częstochow IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.07.06, 17:33
      spróbuj w salonie na wręczyckiej, ania jest całkiem dobra i darek tez, tylko u niego to troszke wiecej kosztuje;/...i moze w nowym na kosciuszki salonie inside???
    • Gość: aga Re: Szukam naprawdę dobrego fryzjera w Częstochow IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.07.06, 17:36
      róg jasnogórska , Dąbrowskiego zaraz kolo sądu,tzn może nie zaraz oale niedaleko
      ,po drugiej stronie ulicy,no albo w tesco!!tez polecam,moze nie jest tanio,ale
      tez nie nie zbyt drogo,ale zato bombowo robia wszystko
      • Gość: fanti Re: Szukam naprawdę dobrego fryzjera w Częstochow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.06, 20:19
        a co myślicie o salonie fyzjersko- kosmetycznym NATURA W II Alei w podwórzu
        • Gość: ja Re: Szukam naprawdę dobrego fryzjera w Częstochow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.06, 22:22
          Jeśli ktoś mieszka na błesznie to polecam zakład fryzjerski Viola na Palmowej
          • Gość: Ona Re: Szukam naprawdę dobrego fryzjera w Częstochow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.06, 22:36
            Polecam salon Imagine w I alei i pania Iwone, bardzo fajnie czesze. Mam uraz do
            fryzjerów odkad mnie skrzywdzili robiac ze mnie pazia. Po raz pierwszy po
            wyjsciu od fryzjera bylam zadowolona i nie balam sie patrzec w lustro. Polecam:)
            • Gość: nina Re: Szukam naprawdę dobrego fryzjera w Częstochow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.06, 23:49
              a ja jestem zadowolona z KAMELEONA. Mila obsluga, atmosfera na luzie. sam fakt
              ze dozo telefonow odbiera swiadczy o tym ze ma dozo chetnych. PS. nie nazywa
              sie PERLAK . Doinformuj sie dziewczyno!
              • Gość: chodzący Re: Szukam naprawdę dobrego fryzjera w Częstochow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.06, 09:56
                Często chodze do fryzjera.W Auchan też ładnie obcinają
                • Gość: nowy Re: Szukam naprawdę dobrego fryzjera w Częstochow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.06, 16:57
                  Byłem dzisiaj w salonie fryzjerskim w Auchan i są nowe fryzjerki i naprawde tam ładnie obcinają.Nie ma tej co kiedyś
    • Gość: nika Re: Szukam naprawdę dobrego fryzjera w Częstochow IP: 80.54.171.* 06.07.06, 17:34
      Polecam Trendy - okolice Racławickiej, ja chodzę do pani Mileny i jestem bardzo
      zadowolona. Mam kilka znajomych, które też tam chodzą i również są zadowolone.
      Bardzo dobrze strzyże także Sebastian z Welii przy Jasnogórskiej, należy jednak
      uważać, żeby nie zaszalał ze swoją wizją.
      • Gość: beata Re: Szukam naprawdę dobrego fryzjera w Częstochow IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.06, 07:17
        dobry fryzjer to taki, którego tu nie ma. bo jest tak dobry, że na forum nie
        musi się ogłaszać.
        chodzę do jednej fryzjeri odkąd mieszkam w Cz-wie i z każdą wizytą jestem
        bardziej zachwycona. i nieważne, co Ona zrobi z moimi włosami -zawsze jest
        super!
        • Gość: rena Re: Szukam naprawdę dobrego fryzjera w Częstochow IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.06, 19:27
          > dobry fryzjer to taki, którego tu nie ma. bo jest tak dobry, że na forum nie
          > musi się ogłaszać.
          > chodzę do jednej fryzjeri odkąd mieszkam w Cz-wie i z każdą wizytą jestem
          > bardziej zachwycona. i nieważne, co Ona zrobi z moimi włosami -zawsze jest
          > super!

a czy mozesz zdradzic o kogo chodzi?
    • Gość: magda Re: Szukam naprawdę dobrego fryzjera w Częstochow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.06, 10:59
      Kube z byłego laurenta ( teraz nie nazywa sie to laurent, ale jest w tym samym
      miejscu) na Jasnogórskiej. naprawde suuper
    • Gość: klient Re: Szukam naprawdę dobrego fryzjera w Częstochow IP: 212.87.238.* 12.07.06, 12:27
      cześć,
      polecam Avenue Park na alei Niepodległości 41. Bardzo dobrze czesze Michał.
      Gorąco polecam.
      • Gość: Magda Re: Szukam naprawdę dobrego fryzjera w Częstochow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.06, 21:51
        POLECAM GORĄCO WSZYSTKIM SALON INSIDE. KOŚCIUSZKI 14. DAWNO NIKT MNIE TAK
        ŚWIETNIE NIE OBCIĄŁ!!! REWELA!!!
    • Gość: :) Re: Szukam naprawdę dobrego fryzjera w Częstochow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.06, 12:29
      Ja polecam naturalnie państwa Gawrońskich. Moim zdaniem nalepiej wybrać się do
      Moniki albo Dorotki ewentualnie do pani Marzenki. Może i dużo biorą, ale
      potrafią doradzić, zawsze wychodzę zadowolona.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka