Gość: Gosia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.06, 19:44 SZUKAM NAPRAWDĘ DOBREGO FRYZJERA W CZĘSTOCHOWIE! Kogo mi polecicie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ryba Re: Szukam naprawdę dobrego fryzjera w Częstochow IP: *.masterkom.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 15.03.06, 20:15 Jak dla mnie to rewelacyjną fryzjerką jest Pani Gosia. Kiedyś pracowała w Sece, a teraz ma salon na ul. Sikorskiego 34. Jest naprawdę przemiła, do tego świetnie umie doradzić i wie z jaką fryzurą będzie nie tylko do twarzy ale także wygodnie. Ja również znalałam tą panią na forum i naprawdę jestem zadowolona. Zresztą ma bardzo dużo klientek - bo trzeba się umawiać na telefon i często trochę się czeka, ale naprawdę warto. Do tego w tym salonie mają dobre solarium. Jest jeszcze kosmetyczka, masażysta i parę innych dodatków ale nie korzystałam. Pozdrawiam :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: Szukam naprawdę dobrego fryzjera w Częstochow IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.07.06, 16:56 Kolezanka polecila mi salon Magia Fryzur na Starym Rynku, wymyslilam sobie irokeza, pierwszy raz wyszlam zadowolona od fryzjera. Polecam ale konieccznie do pani Małgosi. Czesto wyjezdza na szkolenia (na scianie wisi pelno dyplomow) i naprawde dobrze strzyze, w rozsadnych cenach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: belferka Re: Szukam naprawdę dobrego fryzjera w Częstochow IP: *.my.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 15.03.06, 20:31 proponuję Rosmana I piętro przy Jagiellończykach. Byłam tam po raz pierwszy i fryzura jest super!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nenyy Re: Szukam naprawdę dobrego fryzjera w Częstochow IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.03.06, 20:43 a ja polecam restaurację fryzur mauricio, pełny szok pozytywny Odpowiedz Link Zgłoś
henryczek-czewa Re: Szukam naprawdę dobrego fryzjera w Częstochow 15.03.06, 20:45 a ja polecam wyszukiwarke forum-dopiero co był wątek o fryzjerze styliście:] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Szukam naprawdę dobrego fryzjera w Częstochow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.06, 20:45 Zapraszam do Studia Fryzur na ul. 3 maja. Naprawdę dobre fryzjerki. Odpowiedz Link Zgłoś
vampirrka Re: Szukam naprawdę dobrego fryzjera w Częstochow 15.03.06, 21:16 Ja tylko i wylacznie polecam Gawronskich Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mimi Re: Szukam naprawdę dobrego fryzjera w Częstochow IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.03.06, 23:13 A ja polecam swietna dziewczyne ktora pracuje w salonie TRENDY kolo Jagiellonczykow na I pietrze. Ma na ime Monika - polecam bardzo goraco!!! Od 3 lat tylko do niej chodze i zqawsze wychodze zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
marcelmilau Re: Szukam naprawdę dobrego fryzjera w Częstochow 27.03.06, 01:12 vampirrka napisała: > Ja tylko i wylacznie polecam Gawronskich Tego pedała?! Dziewczyno nie pisz takich rzeczy bo spie..sz komuś fryzurę ! kicha jak ch.. ...dziewuszka pójdzie w inne miejsce za conajmniej połowę ceny i świetnie ją ktoś uczesze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bobi Re: Szukam naprawdę dobrego fryzjera w Częstochow IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.03.06, 23:24 przyjdz do mnie mieszkam na parkitce ,masz maszynke elektryczą nozyczki obetne Cie jak trzeba!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klientka Re: Szukam naprawdę dobrego fryzjera w Częstochow IP: 80.50.255.* 26.03.06, 15:33 Ja polecam studio fryzur "Kameleon" zajebisty fryzjer . fRyzury bardzo wyszukane, bardzo miła obsługa przy okazjii kosmetyczka i solarium. od kilku lat korzystam z tego fryzjera i jestem bardzo ale to bardzo zadowolona.POLECAM> Nawet Gawrońscy się przy nim umywają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meggi Re: Szukam naprawdę dobrego fryzjera w Częstochow IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.03.06, 15:59 Polecam Stawskich a dokładnie Mariusza, ja byłam zadowolona a chodziłam po wielu salonach. Polecam i pozdrawiam:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Szukam naprawdę dobrego fryzjera w Częstochow IP: *.net / *.net 26.03.06, 19:43 ja tez jestem bardzo zadowolona ze stawskiego ale...........jesli chcesz zrobic wszystko(obciecie,koloryzacja,pielegnacja) szykuj ok 300zl. ale na bank bedziesz zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: omam Re: Szukam naprawdę dobrego fryzjera w Częstochow IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.03.06, 11:07 na gaczkowskiego 15 jest naprawde dobra sympatyczna fryzjerka zawsze sie tam obcinam polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcelina Re: Szukam naprawdę dobrego fryzjera w Częstochow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.06, 12:07 ja dostałam ostatnio namiar na fryzjerkę przy ul. bialskiej 61 p.Grażyna wybieram się ,a może ktoś zna czy warto? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Szukam naprawdę dobrego fryzjera w Częstochow IP: *.my.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 27.03.06, 19:49 Mariusz Stawskiego absolutnie odradzam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: B Re: Szukam naprawdę dobrego fryzjera w Częstochow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.06, 16:34 Te wszystkie pozytywne informacje na temat Studia Fryzur Kameleon pisze chyba sam Pan Mariusz lub jego załoga. Ja byłam u Pana Mariusza raz jedyny, namiary na salon znalazlam na forum. Wyobraźcie sobie,że po tygodniu musiałam szukać ponownie fryzjera.Dlaczego? Pan Mariusz prawie w ogóle nie obciął moich włosów. A bawił się nimi ok. 50 minut.To też jest metoda. Można przecież co tydzień kasować po 30 zł za "podcięcie włosów". Gdy poprosiłam go o to by bardziej skrócił moją fryzurkę - odmówił tłumacząc, że fryzura straci swoją formę. Dodam, że jestem wymagającą osobą a Pan Mariusz wykonuje swoją pracę nonszalancko, nie skupia się na pracy, telefony, ciągłe rozmowy i odchodzenie od fotela na którym siedzi klient powoduje, że umówiona na godzinę usługa przeciga się w czasie. Poprostu załamka. Prócz miłej aparycji i wesołego usposobienia Pana Mariusza nie zauważyłam niczego szczególnego. Ale nie po to przecież przyszłam do fryzjera. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mala Re: Szukam naprawdę dobrego fryzjera w Częstochow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.06, 16:43 B., zgadzam sie z toba, przezylam dokladnie to samo!!!Mam tylko mala uwage, studio nazywa sie Kadus a nie Kameleon. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: B Re: Szukam naprawdę dobrego fryzjera w Częstochow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.06, 19:15 Proszę nie wprowadzaj w błąd. U Pana Mariusza Stawskiego nie byłam, nie znam tego salonu. Mariusz u którego byłam nazywa się Perlak. Ma salon fryzjerski o nazwie Kameleon przy ul. Zapolskiej w Cz-wie. Nie polecam tego salonu. Odpowiedz Link Zgłoś
ar11 Re: Szukam naprawdę dobrego fryzjera w Częstochow 07.07.06, 08:51 Jeżeli to ten Mariusz, który miał (może ma?) do spółki z żoną Dorotą salon na górze "Komobexu", to naprawdę tragedia. Dorota była śwoetna ale potem zaczęła stroić fochy jak pół Częstochowy zaczęło do niej latać. Terminy były po 2 miesiące! Przerzuciłam się na Mariusza, o którym można powiedzieć że fantastycznie myje głowę, masaż - super. I lepiej żeby na tym skończył - każde włosy wyglądałyby lepiej po tylko tym myciu niż jego "czesaniu". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .,.,,.. Re: Szukam naprawdę dobrego fryzjera w Częstochow IP: 195.117.107.* 02.06.06, 13:06 A gdzie jest salon Stawskich?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: Szukam naprawdę dobrego fryzjera w Częstochow IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.03.06, 13:23 Polecam gorąco P.Ilonke w zakładzie "Trendy" na ul.Pilsudskiego. Wiele zakłądów zwiedzialam a ona jest swietna, rozpozna i strukture włosa i wie jaki kolor i obciecie dobrac... Jest fantastyczna ...Goraco polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agus Re: Szukam naprawdę dobrego fryzjera w Częstochow IP: 87.239.176.* 04.06.06, 00:32 Tylko Pani Ilonka:) Chodze do niej od 2 lat i za kazdym razem wychodze zadowolona:) Tylko teraz na Strazackiej sa:/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nana Re: Szukam naprawdę dobrego fryzjera w Częstochow IP: *.parkitka.prenet.pl 27.03.06, 13:48 Polecam Renee w Sece na IVp. Zawsze wychodzę zadowolona i nie "skubią portfela". Szczerze polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klientka Re: Szukam naprawdę dobrego fryzjera w Częstochow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.06, 17:31 polecam studio "SZYK" armii krajowej w mrówkowcu (fryzjerka Kamila) doradzi, fajnie obcina jeszcze fajniej robi pasemka i balejaż,i nie jest tak drogo a jeszcze na dodatek ma solarium dobre lampy widac juz po 2 razie.Polecam ja jestem zadowolona Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karol i M Re: Szukam naprawdę dobrego fryzjera w Częstochow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.06, 19:19 na ogrodowej wejscie przed salonem gier tip-top goraco polecam:):):):):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: B To nie jest dobry salon fryzjerski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.06, 19:21 Proszę tylko nie: www.studio_kameleon.webpark.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klietka Re: To nie jest dobry salon fryzjerski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.07.06, 23:42 gadasz glupoty salon jest ok i fryzjer terz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beata Re: Szukam naprawdę dobrego fryzjera w Częstochow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.06, 19:44 polecam salonik fryzjerski Oliwia przy końcu ul. Mickiewicza, pania Ania jest światną fryzjerką, ceny są przystępne, obsługa bardzo miła. Odpowiedz Link Zgłoś
gm11 Re: Szukam naprawdę dobrego fryzjera w Częstochow 02.06.06, 13:28 Jeśli ktoś jest z Północy to polecę zakładzik na Pużaka i fryzjerkę, panią Monikę. Moja znajoma bardzo sobie chwali. Nie znam cen, ale to mały salonik, napewno nie oskubią z kasy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do beaty Re: Szukam naprawdę dobrego fryzjera w Częstochow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.06, 23:50 ha!ha! zalezy na jaki humor szefowej natrafisz, pani Ania potrafi spiepszyć fryzurę jak nie ma humorku szefową lepisj omijac duzym łukiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jasmine Re: Szukam naprawdę dobrego fryzjera w Częstochow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.06, 22:45 ZNOWU TO SAMO,czy w tym miescie nie ma miejsca dla paru DOBRYCH fryzjerów?Ciągłe obrzucanie konkurencji błotem stało sie normą.Odnoszę wrażenie,że piszą tylko właściciele salonów.Szukajcie,a znajdziecie.... Mogę zaszkodzić sobie(oczekiwanie),ale słuchanie kryptoreklama już mnie irytuje,wiec jeśli nie"spróbujecie" chleba z tego pieca" nie będziecie mieć pojęcia,co znaczy dobra ręka do włosów.Dodam,że studiowałam w Czewie, a teraz jadę 2godz.coby wyglądać jak "KTOś" do saloniku naprzeciwko POLITECHNIKI.Dość bluzgom na tym forum.Ludzie niech przemówią fakty,a nie kalumnie.Filigranowa blondi prawde Wam powie o Waszych włosach.Pięknie to powiedziałam.Znajdziecie,a jeśli nie....Wasza strata. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olalka Golibroda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.06, 10:06 do strzyzenia goraco polecam Silver -kolo Lidla-trasa Katowice Warszawa Swietnie dokładnie strzyze pani Ania i fajnie susza włosy . Nie wiem jak robi kolor , ale pracuje na Goldwellu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: deser Re: Golibroda IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.07.06, 17:07 W Silverze byłam parę razy. Zawsze wychodziłam zadowolona. Swietne strzyżenie, pasemka, modelowanie. Wszystko to na półdługich włosach to ok. 90 zł. Jedyny minus to mimo zapisu na telefon na konkretna godzine bardzo długo sie czeka do 1,5 godziny nawet. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: Golibroda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.06, 17:12 z tego co wiem. to najlepszy wyjechal do Warszawy i czesze teraz WIELKIE Głowy show-biznesu. a mial zaklad na Wyczerpach Pan Adrian Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maleńswto Re: Szukam naprawdę dobrego fryzjera w Częstochow IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.07.06, 17:33 spróbuj w salonie na wręczyckiej, ania jest całkiem dobra i darek tez, tylko u niego to troszke wiecej kosztuje;/...i moze w nowym na kosciuszki salonie inside??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Szukam naprawdę dobrego fryzjera w Częstochow IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.07.06, 17:36 róg jasnogórska , Dąbrowskiego zaraz kolo sądu,tzn może nie zaraz oale niedaleko ,po drugiej stronie ulicy,no albo w tesco!!tez polecam,moze nie jest tanio,ale tez nie nie zbyt drogo,ale zato bombowo robia wszystko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fanti Re: Szukam naprawdę dobrego fryzjera w Częstochow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.06, 20:19 a co myślicie o salonie fyzjersko- kosmetycznym NATURA W II Alei w podwórzu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Szukam naprawdę dobrego fryzjera w Częstochow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.06, 22:22 Jeśli ktoś mieszka na błesznie to polecam zakład fryzjerski Viola na Palmowej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ona Re: Szukam naprawdę dobrego fryzjera w Częstochow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.06, 22:36 Polecam salon Imagine w I alei i pania Iwone, bardzo fajnie czesze. Mam uraz do fryzjerów odkad mnie skrzywdzili robiac ze mnie pazia. Po raz pierwszy po wyjsciu od fryzjera bylam zadowolona i nie balam sie patrzec w lustro. Polecam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nina Re: Szukam naprawdę dobrego fryzjera w Częstochow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.06, 23:49 a ja jestem zadowolona z KAMELEONA. Mila obsluga, atmosfera na luzie. sam fakt ze dozo telefonow odbiera swiadczy o tym ze ma dozo chetnych. PS. nie nazywa sie PERLAK . Doinformuj sie dziewczyno! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chodzący Re: Szukam naprawdę dobrego fryzjera w Częstochow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.06, 09:56 Często chodze do fryzjera.W Auchan też ładnie obcinają Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nowy Re: Szukam naprawdę dobrego fryzjera w Częstochow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.06, 16:57 Byłem dzisiaj w salonie fryzjerskim w Auchan i są nowe fryzjerki i naprawde tam ładnie obcinają.Nie ma tej co kiedyś Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nika Re: Szukam naprawdę dobrego fryzjera w Częstochow IP: 80.54.171.* 06.07.06, 17:34 Polecam Trendy - okolice Racławickiej, ja chodzę do pani Mileny i jestem bardzo zadowolona. Mam kilka znajomych, które też tam chodzą i również są zadowolone. Bardzo dobrze strzyże także Sebastian z Welii przy Jasnogórskiej, należy jednak uważać, żeby nie zaszalał ze swoją wizją. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beata Re: Szukam naprawdę dobrego fryzjera w Częstochow IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.06, 07:17 dobry fryzjer to taki, którego tu nie ma. bo jest tak dobry, że na forum nie musi się ogłaszać. chodzę do jednej fryzjeri odkąd mieszkam w Cz-wie i z każdą wizytą jestem bardziej zachwycona. i nieważne, co Ona zrobi z moimi włosami -zawsze jest super! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rena Re: Szukam naprawdę dobrego fryzjera w Częstochow IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.06, 19:27 > dobry fryzjer to taki, którego tu nie ma. bo jest tak dobry, że na forum nie > musi się ogłaszać. > chodzę do jednej fryzjeri odkąd mieszkam w Cz-wie i z każdą wizytą jestem > bardziej zachwycona. i nieważne, co Ona zrobi z moimi włosami -zawsze jest > super! a czy mozesz zdradzic o kogo chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: Szukam naprawdę dobrego fryzjera w Częstochow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.06, 10:59 Kube z byłego laurenta ( teraz nie nazywa sie to laurent, ale jest w tym samym miejscu) na Jasnogórskiej. naprawde suuper Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klient Re: Szukam naprawdę dobrego fryzjera w Częstochow IP: 212.87.238.* 12.07.06, 12:27 cześć, polecam Avenue Park na alei Niepodległości 41. Bardzo dobrze czesze Michał. Gorąco polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: Szukam naprawdę dobrego fryzjera w Częstochow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.06, 21:51 POLECAM GORĄCO WSZYSTKIM SALON INSIDE. KOŚCIUSZKI 14. DAWNO NIKT MNIE TAK ŚWIETNIE NIE OBCIĄŁ!!! REWELA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Szukam naprawdę dobrego fryzjera w Częstochow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.06, 12:29 Ja polecam naturalnie państwa Gawrońskich. Moim zdaniem nalepiej wybrać się do Moniki albo Dorotki ewentualnie do pani Marzenki. Może i dużo biorą, ale potrafią doradzić, zawsze wychodzę zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś