maggos 22.03.06, 15:01 Strasznie denerwują mnie reklamy.....ale reklamy Plusa z kabaretem Muimio są świetne. Napiszcie która jest waszą ulubioną ;) Ja najbardziej lubie "Kopytko" !!! =) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ciku-piku Re: ulubiona reklama Plusa 22.03.06, 15:15 a moja "czemu się nie odzywasz?"... Odpowiedz Link Zgłoś
bujaka_jamajka Re: ulubiona reklama Plusa 22.03.06, 15:31 Oczywiście że KOPYTKO!!:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elusia Re: ulubiona reklama Plusa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.06, 12:57 Linie papilarne z kawałkiem utworu Sinatry!! ale reszta tez jest ok <ok> Odpowiedz Link Zgłoś
dudi_82 Re: ulubiona reklama Plusa 25.03.06, 13:31 Ciężko wybrać najlepszą bo wszystkie są świetne. Ale na pewno "Kopytko" i "Aczkolwiek" są już klasyką :). Szpatułkonos też jest wypas:D. Już się nie mogę doczekać filmu "Hi Way" w kinach :D. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;-) Re: ulubiona reklama Plusa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.06, 13:42 a czy poza tym "kopytkiem" zapamiętałaś jeszcze coś z tej reklamy? O czym ona mówiła? Co proponowała? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pyza Re: ulubiona reklama Plusa IP: *.inds.pl / 87.239.176.* 25.03.06, 14:11 szpatułkonos jest the best Odpowiedz Link Zgłoś
dudi_82 Re: ulubiona reklama Plusa 26.03.06, 13:21 No właśnie tu się Plus-owi dziwie:). Bo reklamy te wszyscy znają, wszyscy cytują, wszystkim się podobają ... ale mało kto wie, co tak na prawdę było reklamowane:). Odpowiedz Link Zgłoś
maggos Re: ulubiona reklama Plusa 26.03.06, 13:39 Niby tak do końca nie wiemy co reklamują, ale jakby nie było, przez te reklamy sympatia do Plusa wzrasta, a na tym Plusowi chyba najbardziej zależy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Menel Re: ulubiona reklama Plusa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.06, 15:05 Samo stwierdzenie kopytko jest baznadziejne-wczesniej "kolejne trudne slowo" to jest fajne.Ale moja ulubiona to "chcialbym sie dowiedziec...moze inaczej..aha, rozumiem...moze zaczne od poczatku.." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paula20 Re: ulubiona reklama Plusa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.06, 16:01 ..jedna z pierwszych z kabareciarzami..."KOPYTKO"!!!:) Odpowiedz Link Zgłoś