Dodaj do ulubionych

Dobry urolog.

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.04.06, 13:29
Było już pytanie o ginekologa, a ja chciałem zapytać, gdzie mogę znaleźć
dobrego urologa. Muszę naprawić "sprzęt", a tak dokładnie, to usunąć stulejkę.
Czy któryś z forumowiczów wie, gdzie mogę taki zabieg wykonać dobrze i
najlepiej jak najtaniej.
Obserwuj wątek
    • Gość: studencik Re: Dobry urolog. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.04.06, 13:35
      Mialem ten sam problem. Polecam doktora Miedzinskiego!! wszystko szybko,sprawnie
      i w ogole jestem bardzo zadowolony. Jak masz pytania dodatkowe do zostaw tu
      maila a bedziemy w kontakcie
      • Gość: leon Re: Dobry urolog. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.06, 14:44
        ja będę wykonywał podobny zabieg jutro u innego lekarza i napiszę Ci
        jakie "wrażenia"
        • Gość: studencik Re: Dobry urolog. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.04.06, 14:57
          ja bylem w szpitalu przez 5 dni. Ale pobyt wspominam ciekawie :))
      • Gość: pacjent Re: Dobry urolog. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.06, 18:33
        A ja zdecydowanie Kwapisza jeszcze lepszy od Miedzińskiego i doskonały fachowiec
        • Gość: studencik Re: Dobry urolog. IP: *.pcz.pl / *.pcz.pl 04.04.06, 18:38
          Ogolnie to zeby sie znal... bo przy sprzecie nie ma zartow ;))
          • Gość: kamień Re: Dobry urolog. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.06, 23:04
            Wprawdzie nie miałem problemu ze stulejką,ale urologia jest mi bliska ze względu
            na kamicę.Miedzińskiego odradzam,uważam,że lepszy jest Bryc.
            • Gość: studencik Re: Dobry urolog. IP: *.pcz.pl / *.pcz.pl 05.04.06, 06:52
              Ja slyszalem ze Bryc jest grubianski i chamski... ale ile ludzi - tyle opinii. A
              do Miedzinskiego nie mam i nie mialem ( ja osobiscie ) zadnych zastrzezen. A i
              na Zawodziu w szpitalu jak lezalem to pielegniarki byly wyjatkowo urodne :D
              • joanna9920 Re: Dobry urolog. 05.04.06, 08:17
                a ja proponuję jeszcze pana Łodzińskiego
                • Gość: ALEKS Re: Dobry urolog. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.04.06, 10:36
                  Potwierdzam. Od kilku lat (wycięto mi nerkę) mam doczynienia z d-rami
                  Kwapiszem, Łodzinskim, Miedzińskim i spokojnie mogę ich polecić. Ogólnie
                  urologia na Zawodziu jest dobra.
                • Gość: ania Re: Dobry urolog. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.06, 21:14
                  Ja tez polecam dr Łodzińskiego i dr Kwapisza ci lekarze sa swietni uratowali
                  mojej mamie zycie w innych szpitalach nie dawali jej szans, u mnie odkryli
                  trzy nerki i nietypową a co najciekawsze bedac w Kanadzie dostałam ataku nerki
                  i zostałam zabrana do szpitala io tam kiedy usłyszeli kto mnir leczy
                  powiedzieli " no o ciebei mozemy byc spokojni jestes w złotych recach dr
                  Łodziński to znany specjalista na świecie", jeszcze jedno swietnie zajmuja się
                  pacjentem. Polecam ci lekarze nie zdzieraja z pacjenta kasy tylko potrafia się
                  zajac. To takie moje doświadczenie.
    • Gość: leon Re: Dobry urolog. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.06, 18:40
      własnie wróciłem z zabiegu takiego o którym mówisz- operował dr. Połać. Jestem
      zadowolony z przebiegu zabiegu. Zobaczymy za mniej więcej tydzień jaki będzie
      efekt.... pozdrawiam
      • Gość: studencik Re: Dobry urolog. IP: *.pcz.pl / *.pcz.pl 06.04.06, 18:58
        Jakie CI szwy zalozyli ? czyms kazali smarowac/psikac/moczyc?
        • Gość: leon Re: Dobry urolog. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.06, 19:31
          szwy takie które po paru dniach mają się same "roztopić", sparować nie lecz
          przemywać wodą utlenioną. to wszystko
          • Gość: studencik Re: Dobry urolog. IP: *.pcz.pl / *.pcz.pl 06.04.06, 20:19
            czyli masz szwy rozpuszczalne... ale pare dni to najmniej 10. A i pozniej
            bedziesz musial sobie sam z tymi poradzic. Masz cos na to zeby... hmm... na
            wzwod? bo jak w nocy sie z malym stojacym na bacznosc obudzisz to moze "troche"
            bolec :/
            • Gość: leon Re: Dobry urolog. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.06, 20:34
              ponoć ma się zagoić do tygodnia- może potrwać dłużej- masz rację. jedyną metodą
              na to by sobie poradzić ze wzwodem jest dobrze się wypróżnić wieczorem- poza
              tym brak innych metod... a może masz jakieś dobre rady ??
    • Gość: Zbynio Re: Hajdenrajch IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.06, 11:26
      Polecam dr. Hajdenrajcha,dobry lekarz, fachowy i sprawny. Mnie naprawdę pomógł,
      zabieg przeprowadził bezbłednie. Polecam. Przyjmuje w Klinice Św Łukasza 034/
      3658 076.
      • Gość: student Re: Hajdenrajch IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.04.06, 16:30
        ile placiles?
        czy zaraz po zabiegu(jak dlugo trwa ten zabieg?)mogles isc do domu?

jak sie umawiales na zabieg? zadzwoniles i juz czy musiales isc najpierw na
        wizyte a dopiero pozniej sie umowiles juz na zabieg?

czekam na na odpowiedz, z gory dzieki;)
        • Gość: zbynio Re: Hajdenrajch IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.06, 19:27
          Najpierw musisz umówic się na konsultcje i wtedy następuje kwalifikacja.
          Stulejka kosztuje 300 zł
          • Gość: wxb stulejka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.04.06, 22:48
            W Combi-Medzie na Dekabrystów można wykonać operację bezpłatnie na ubezpieczenie
            NFZ.
            • Gość: zainteresowany Re: stulejka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.04.06, 20:15
              mam pytanie do wszystkich
              czy szczepienie przeciwko zoltaczce jest obowiazkowe zeby mi zoperowali
              stulejke? szczepiliscie sie? czy lekarze cos mowili? pzdr
            • Gość: hipp Bryc i Połać to dranie ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.06, 07:56
              jeśli masz wieksze problemy ,niż stulejka unikaj tych konowałów, wyciagną kasę
              od ciebie ,i jeszcze dużo zaszkodzą.... tymi panami prędzej czy póniej
              prokurator powinien sie zająć. leczę sie teraz tylko na śląsku,spotkałem
              tam wielu pacjentów którym terapia brycowo-połaciowa zsaszkodziła tak jak
              mnie....Ostrzegam ! Ostrzegam!
              • Gość: gosciuu Re: Bryc i Połać to dranie ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.04.06, 13:44
                Może i nie dranie ale w części zgadzam się z przedmówcą, nieraz bardzo szybko można trafić na stół i dostać strzała w kręgosłup (znieczulenie) a jest to tak naprawdę wcale niepotrzebne, zastanawające są opłaty po kilkaset zł za zabieg, który jest na kasę chorych !!! uważajcie i jak macie możliwość to konsultujcie się z dwoma różnymi lekarzami!!! a ponad wszystko wystrzegajcie się lekarzy którzy mają własne gabinety i nie potrafią przyjmować od wyznaczonej godziny przyjęć tylko spóźniają się np 2-3 godziny (niektórzy wiedzą o kim mówie) lepiej odrazu wystać swoje w przychodni albo jechać sobie do kliniki na śląsk ten sam pieniądz a opieka o niebo lepsza...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka