Gość: Tomek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.06, 18:46 Droga Częstochowa - Działoszyn jest fatalna Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jura Re: Policja szuka dziur w drogach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.06, 18:48 Droga z Janow do Złotego Potoku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek Re: Policja szuka dziur w drogach IP: *.czestochowa.agora.pl 14.04.06, 18:53 O drodze w strone Działoszyna to prawda. Najgorsze odcinki to: ul. Sejmowa w Częstochowie, cały fragment przez Białą oraz odcinek od Zawad do działoszyna. Nie wiem tylko jak nasza policja sobie z tym poradzi, bo droga bieganie aż przez trzy powiaty (Częstochowa, kłobucki i pajęczański w województwie łódzkim). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edd Re: Policja szuka dziur w drogach IP: *.trustnet.pl 14.04.06, 19:03 Warszawska Warszawska Warszawska zróbcie coś z tym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mercino Re: Policja szuka dziur w drogach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.06, 01:19 Ulica Warszawska na odcinku od Al.Jana Pawła II, skrzyżowanie z Cmentarną, jak i przejazd kolejowy na wysokości Wałów Dwernickiego z północą. Remontu wymaga skrzyżowanie ulicy warszawskiej z Rząsawską i Konarskiego. Stan nawierzchni jest tam fatalny, a łatane dziury są nie skuteczne. Łatania wymaga też odcinek drogi od Skrzyzowania z ulicą Rząsawską i Konarskiego w kierunku Rędzin i Mstowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gut Re: Policja szuka dziur w drogach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.04.06, 21:28 Gość portalu: jacek napisał(a): > O drodze w strone Działoszyna to prawda. Najgorsze odcinki to: ul. Sejmowa w > Częstochowie, cały fragment przez Białą oraz odcinek od Zawad do działoszyna. > Nie wiem tylko jak nasza policja sobie z tym poradzi, bo droga bieganie aż > przez trzy powiaty (Częstochowa, kłobucki i pajęczański w województwie łódzkim) > . Dodam że najgorszy odcinek na tej drodze jest od Miedzna do wiaduktu kolejowego przed Zawadami. Tam bez obawy urwania zawieszenia można jechać tylko mając przerywaną linię środkową między kołami czyli dokładnie środkiem. Niechby sobie policjanci spróbowali wyobrazić do czego to prędzej czy później doprowadzi. Podpowiadam: do czołowego zderzenia jadących naprzeciwko siebie pojazdów.I wtedy wszyscy będą winni tj. kierowcy, sądy, prokuratorzy tylko nie zarządca drogi która jest w gorszym stanie niż czołgowisko na polgonie Karliki. Co starsi forumowicze wiedzą pewnie z czym porównałem tę drogę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: Policja szuka dziur w drogach IP: 80.54.171.* 14.04.06, 19:46 Daleko szukać.Ul Cmentarna od warszawskiej.Bodajże na początku marca była łatana,ale to wystarczyło tylko na dwa tygodnie. Obecnie jest taka-jak przed łataniem. Czy to nie śmiech? Wstyt. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Częstozładroga Rocha, Sejmowa, cała droga od Czwy do Krzepic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.06, 20:34 Rocha, Sejmowa, cała droga od Czwy do Krzepic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziura w dupie Re: Policja szuka dziur w drogach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.04.06, 20:42 totalne szambo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kierowca oby nie szukali jak zlodzieja mojego samochodu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.06, 20:51 a czy to cos da? wydzial dróg nie ma kasy na naprawe a co dopiero na sprawdzenie gdzie naprawic, trzeba podniesc znow cene paliwa i dowalic podatek 10pln za litr wtedy bedzie stac wszystkich i drogi beda dobre ,bo nikt nie bedzie mial samochodu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przejrzysta Polska Jak to nie ma kasy, zobacz ile zarabia prezes.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.06, 08:42 ..od łat. Zobacz jaka kwota, wielu forumowiczów korzystających z jego łat nie zarobi tego przez 3 lata. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zzz Chyba sobie jaja robia !!! IP: 82.160.8.* 15.04.06, 07:34 To tak jak by na środku jeziora szukac wody !!! To co oni wyprawiaja nawet nie jest smieszne, to jest tragiczne !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: Policja szuka dziur w drogach IP: 80.54.171.* 15.04.06, 08:27 Po czasie powiedzą,że to za mało. I znowu usłyszymy-nie ma kasy.Kasa to jest.Przeciesz w maju przyjeżdża Papierz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Windows XP SP 189 Servis Packi znowu będą naklejać na te łaty. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.06, 08:44 Servis Packi znowu będą naklejać na te łaty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hose Re: Policja szuka dziur w drogach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.04.06, 08:56 miedzy huta stara "a" i "b" przy ulicy glownej dziury po kolona, Tak wiedz panie wladzp mozna tam poszukac :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Harry_man Re: Policja szuka dziur w drogach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.06, 11:39 Kiedy oni się nauczą, że to pieprzone łatanie wychodzi drożej od położenia nowej, porządnej drogi????? Boże, czemu ja urodziłem się w kraju którym rzadzą same tłumany po zawodówce :( A policja nie ma ciekawszych zajęć niż oglądanie naszych dziurawych dróg? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasek Re: Policja szuka dziur w drogach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.06, 18:04 Łatwiej będzie im szukać dobrych fragmentów dróg. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) hehe, będzie śmiech jak nie znajdą żadnej. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.06, 18:07 Po 2 miesiącach analiz, napiszą zapewne, że się nie doszukali żadnych znamion dziur i będzie po sprawie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: owca Re: Policja szuka dziur w drogach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.06, 18:16 Rocha- dlaczego wymaga remontu: 1) droga wylotowa z miasta 2) jest totalnie nierowna, łata na łacie, a pod tym czyms co wszyscy nazywają asfaltem kostka granitowa 3) brak krawężnikow 4) brak znakow poziomych wydzielających pasy ruchu 5) brak oświetlenia- słupy stoją 10 metrow od jezdni i oświetlają drzewa. 6) calość wyglada jak g... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gtx prowokacja sie udała IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.06, 20:26 piszczie ludzie o dziurach, upuście pary z frustrownych serduszek. Co to może obchodzić misiaczków czy wam sie jeździ żle czy dobrze. Jak będziemy jeździć słuzbowymi autami naprawianymi z państwowej kasy, pewnie też dziury bedą nas denerwować na pokaz. Z drugiej strony to co za ... zarty. Pijaków też będą wyłapywać za kierownicę po 10 maja, a sprawne samochody musz a być od 20 maja. Słyszałem że straż miejska przystąpi do sprawdzenia odśnieżenia dróg w dniu 20 kwietnia i zaraz przeczytamy z satysfakcją w GW że jest odsniezone OK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jadwi1 Re: Policja szuka dziur w drogach IP: *.centertel.pl 15.04.06, 22:32 ciekawe kto zajmie sie fatalnym stanem chodnikow i sciezek rowerowych, przeciez nie tylko zmotoryzowani funkcjonuja na tym swiecie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zły Re: Policja szuka dziur w drogach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.04.06, 11:53 lepiej napisać gdzie nie ma dziur, będzie bardzo mało pisania. Sam wczoraj skasowałem felgę ku.. mać na Jagiellońskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Harry_man Re: Policja szuka dziur w drogach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.06, 17:56 > ciekawe kto zajmie sie fatalnym stanem chodnikow i sciezek rowerowych, przeciez > nie tylko zmotoryzowani funkcjonuja na tym swiecie Ale o jakich ścieżkach rowerowych ty mówisz??? Ja żyję na tym świecie już dobre 20 lat i żadnej nie widziałem ;] A chodniki?? Ja nie widzę w nich nic strasznego. Żadnych dziur ani nierówności - czym tu się zajmować? Odpowiedz Link Zgłoś
dudi_82 Re: Policja szuka dziur w drogach 19.04.06, 22:24 Tylko na cholere te ścieżki rowerowe budować skoro dzisiaj ulicą Armii Krajowej ASFALTEM jechało 2 "rowerzystów". I po co zrobili ścieżkę rowerową wzdłuż całej AK skoro prawie nikt z niej nie korzysta bo woli życie umilić kierowcą??!! Policja śpi a jak potrącę fana dwóch kółek który nie dość że nie korzysta ze swojej ścieżki to jeszcze jeździ całą szerokością pasa to i tak będzie moja wina. Odpowiedz Link Zgłoś