goosiaa3 23.07.06, 21:54 dzisiaj znalazlam na dworze na chodniku samotnego żółwia wodnego... nikogo nie bylo w poblizu wiec go wziełam ale nie mam co z nim zrobic. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gaga Re: oddam za darmo zółwia wodnego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.06, 22:13 Podaj ulicę gdzie znalazłaś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: oddam za darmo zółwia wodnego IP: *.man.czest.pl 23.07.06, 22:43 ja chetnie go wezme dam kuzynowi bo lubi trzymac zolwie wodne.ma super warunki latem trzyma w oczku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zainteresowany Re: oddam za darmo zółwia wodnego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.07.06, 22:52 czy on by się nadawał na zupę żółwiową? Odpowiedz Link Zgłoś
goosiaa3 Do Marcina 23.07.06, 23:19 Super, zalezaloby mi zeby mial dobrze bo wyglada na naprawde bardzo sympatycznego zolwika:)))) Skontaktuj sie ze mna na mojego maila goosiaa3@gazeta.pl i ustalimy jak go odbierzesz czy ja mam go zawiesc ( mieszkam w Sródmiesciu) . Najlepiej jutro bo jak narazie jest w misce i napewno jest mu niewygodnie... Do gaga: znalazlam go na ulicy Lechonia ale napewno nie wroci do wlasciciela (jesli taki jest) bo byl na tyle nieodpowiedzialny ze zolw chodzil w skawrze po chodniku przestraszony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tcp Re: oddam za darmo zółwia wodnego IP: 212.87.240.* 23.07.06, 23:16 Jeśli nie znajdziesz chetnych umiesc prosze ogloszenie na forum serwisu www.terrarium.com.pl Odpowiedz Link Zgłoś
goosiaa3 Re: oddam za darmo zółwia wodnego 24.07.06, 18:24 żółw dalej mieszka w misce czy nie ma chetnych ???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zuza Re: oddam za darmo zółwia wodnego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.07.06, 11:45 Nadal aktualne? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goosiaa3 Re: oddam za darmo zółwia wodnego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.06, 13:37 Juz nieaktualne.Zanioslam do sklepu zoologicznego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mav Re: oddam za darmo zółwia wodnego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.07.06, 18:35 Jak go nikt nie chce, to zanieś go po prostu do sklepu zoologicznego. Może nawet Ci za niego zapłacą jakąś symboliczną kasę. Odpowiedz Link Zgłoś