Dodaj do ulubionych

oddam za darmo zółwia wodnego

23.07.06, 21:54
dzisiaj znalazlam na dworze na chodniku samotnego żółwia wodnego... nikogo nie bylo w poblizu wiec go wziełam ale nie mam co z nim zrobic.
Obserwuj wątek
    • Gość: gaga Re: oddam za darmo zółwia wodnego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.06, 22:13
      Podaj ulicę gdzie znalazłaś?
    • Gość: Marcin Re: oddam za darmo zółwia wodnego IP: *.man.czest.pl 23.07.06, 22:43
      ja chetnie go wezme dam kuzynowi bo lubi trzymac zolwie wodne.ma super warunki
      latem trzyma w oczku.
      • Gość: zainteresowany Re: oddam za darmo zółwia wodnego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.07.06, 22:52
        czy on by się nadawał na zupę żółwiową?
      • goosiaa3 Do Marcina 23.07.06, 23:19
        Super, zalezaloby mi zeby mial dobrze bo wyglada na naprawde bardzo sympatycznego zolwika:))))
        Skontaktuj sie ze mna na mojego maila goosiaa3@gazeta.pl i ustalimy jak go odbierzesz czy ja mam go zawiesc ( mieszkam w Sródmiesciu) . Najlepiej jutro bo jak narazie jest w misce i napewno jest mu niewygodnie...
        Do gaga: znalazlam go na ulicy Lechonia ale napewno nie wroci do wlasciciela (jesli taki jest) bo byl na tyle nieodpowiedzialny ze zolw chodzil w skawrze po chodniku przestraszony.
    • Gość: tcp Re: oddam za darmo zółwia wodnego IP: 212.87.240.* 23.07.06, 23:16
      Jeśli nie znajdziesz chetnych umiesc prosze ogloszenie na forum serwisu
      www.terrarium.com.pl
      • goosiaa3 Re: oddam za darmo zółwia wodnego 24.07.06, 18:24
        żółw dalej mieszka w misce czy nie ma chetnych ????
        • Gość: Zuza Re: oddam za darmo zółwia wodnego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.07.06, 11:45
          Nadal aktualne?
          • Gość: goosiaa3 Re: oddam za darmo zółwia wodnego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.06, 13:37
            Juz nieaktualne.Zanioslam do sklepu zoologicznego.
    • Gość: mav Re: oddam za darmo zółwia wodnego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.07.06, 18:35
      Jak go nikt nie chce, to zanieś go po prostu do sklepu zoologicznego. Może nawet
      Ci za niego zapłacą jakąś symboliczną kasę.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka