Dodaj do ulubionych

gdzie kupic glany

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.08.06, 13:33
ktos wie gdzie mozna kupic niedrogo porzadne glany - dla kobiety ( nie zaden
dziwny czerwony czy zielony kolor tylko czarne )
Obserwuj wątek
    • Gość: TTT Re: gdzie kupic glany IP: *.trustnet.pl 23.08.06, 20:47
      na wolnosci miedzy dworcem pkp a pks,duzy wybor i dwuletnia gwarancja. sklepik nazywa sie chyba Planet
    • Gość: Laura Re: gdzie kupic glany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.06, 20:49
      A co? Szpilki się nie podobają?! Dziewczyna w glanach nie jest sexi. Pamiętaj o
      tym.
      • Gość: teeh Re: gdzie kupic glany IP: *.com 23.08.06, 21:49
        i tu się mylisz, Droga Lauro;)
        • Gość: aga Re: gdzie kupic glany IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.08.06, 08:24
          szpilki szpilkami ale nie mam zamiaru utykac w nich kolejnej zimy :) poza tym
          dla mnie glany sa czyms normalnym tylko po przeprowadzce do cz-wy jeszcze nie
          za bardzo sie orientuje gdzie co mozna kupic w kazdym razie dzieki za info :)
          • Gość: Tomek Re: gdzie kupic glany IP: *.gre.pl / 212.160.86.* 24.08.06, 10:11
            No jeśli glany i tego typu sprawy to raczej właśnie tam koło dworca w sklepie
            Planet. Inne rzeczy z tego gatunku to FORT w alejach (brama przy przystanku kolo
            biblioteki w drugiej aleji).
            • Gość: . Re: gdzie kupic glany IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.08.06, 16:37
              Tomku jakie inne rzeczy z gatunku - co dokladnie masz na mysli ?
              • Gość: kurkwa Re: gdzie kupic glany IP: *.21.pl / *.21.pl 24.08.06, 16:41
                jak załozy glany i bardzo krótka spodniczke to jest very very sexi:)
                • Gość: Laura Re: gdzie kupic glany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.06, 22:03
                  Zależy w jakim środowisku ;-) Bynajmniej nie w moim. Wybacz.
      • Gość: meredithz Re: gdzie kupic glany IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.08.06, 18:16
        dziewczyna w glanach chociaz nie chodzi jak kaczka :)
        pamietaj o tym, Lauro

btw ja nie wiem, to zazdrosc jest jakas?tej co chcialaby miec glany ale nie moze?
        bardziej elegnackie sa glany niz biale kozaczki na szpilce i ostrym dziobem :>
        choc osoby, ktore nosza w/w kozaczki tego nie zrozumieja.
        jak rowniez tego ze glany to najwygodniejsze buty na swiecie, pasujace do
        wszystkiego.
        • Gość: jataman Re: gdzie kupic glany IP: 195.189.52.* 24.08.06, 19:00
          glany można kupić w prawie każdym sklepie

jeśli Cie interesuje pare sklepów do których warto zajrzeć to oto lista:

FORT (II aleja,brama) - w ch***j ciuchów i wszystkich militarnych rzeczy. ale
          bardzo drogo
          MILITARNY SKLEP nie znam nazwy(II aleja w bramie gdzie jest bar pod gruszką po
          prawej obok SkateShopu) - dużo ciuchów i naprawde tanio! polecam.
          PLANET - j/w ale tam są tylko buty.i to w sumie duży wybór i w porządku sprzedawca)
          DUPA/MUSIC SHOP na rakowie w budkach obok sezamu - tam raczej nei znajdziesz
          butów tylko płyty ale są również koszulki i ćwiekowe rzeczy - typu paski itp.itd.

• harry1983 Re: gdzie kupic glany 05.09.06, 14:29
            > MILITARNY SKLEP nie znam nazwy(II aleja w bramie gdzie jest bar pod gruszką po

Ten sklep nazywa się "U Sapera" - bardzo dobra obsługa klienta, jeśli zachowają taki poziom i ceny to będzie naprawde dobry sklep.

Z tego co wiem butów chyba, podkreślam, chyba jeszcze nie mają (sklep istnieje dopiero od miesiąca i się rozwija) - ale z tego co wiem to mają mieć napewno Magnumy, chyba także polskie skoczki czy niwy czy jak to się tam zwie i glany zdaje się że też - przejdź i zapytaj, Pani która tam urzęduje jest w porządku, da się pogadać.
        • Gość: GOŚĆ Re: gdzie kupic glany IP: *.i-dsl.info 05.09.06, 14:24
          W shot'cie napewno kupisz
      • Gość: mad Re: gdzie kupic glany IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.09.06, 14:50
        dziewczyny w fajnych glanach i stylowym ubranku to uczta dla oczu , oczywiscie jesli ma wszyko na swoim mjescu .
    • Gość: icco Re: gdzie kupic glany IP: *.pl / *.sfc.pl 24.08.06, 20:28
      Na giełdzie na zawodziu, FORT - raczej omijaj na necie znajdziesz dużo tańsze i
      nie zniszczone rzeczy.
      • Gość: edi Re: gdzie kupic glany IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.09.06, 14:48
        Fort to syf jakich mało drogo i do tego kto tam sprzedaje ludzie w mneijszym lub wiekszym stopniu powiązani z jakimiś radykalnymi prawicowymi wariatami podobno przyjeli teraz kogoś z wytatułowaną sfastyką a to mówi samo za siebie , pozatym jeśli chcesz militaria sprawdż na allegro tam mają naprawde b.dobre cenny z przesyłką wyjdzie ci duuuuużo taniej niż kupując u nas , co prawda buty najlepjej przymieżyć ale inne rzeczy polecam , A co do sklepu to Planet koło pksu jest ok kupiłem tam krótkie ala martens bez przeszyc na czubku firmy stelle 2 razy .
    • Gość: Kiku Re: gdzie kupic glany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.06, 12:28
      Chyba największym sklepem w Polsce, mającym też największy wybór jest sklep The
      Original. Niestety, jest on w Warszawie. Ale nie martw się, mają też sklep
      internetowy www.Martensy.pl , więc bez problemu możesz zamówić, a za dzień -
      kilka glany będziesz miała w domu. :))
      Ja tam kupiłem swoje i są super! :D A w sklepie 95% butów to glany. Zwracając
      uwagę na to, że to trzy spore sale… :>
      • Gość: anka Re: gdzie kupic glany IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.10.06, 15:23
        a gdzie kupię czerwone glany? :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka