Gość: anula IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.08.06, 13:33 ktos wie gdzie mozna kupic niedrogo porzadne glany - dla kobiety ( nie zaden dziwny czerwony czy zielony kolor tylko czarne ) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: TTT Re: gdzie kupic glany IP: *.trustnet.pl 23.08.06, 20:47 na wolnosci miedzy dworcem pkp a pks,duzy wybor i dwuletnia gwarancja. sklepik nazywa sie chyba Planet Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Laura Re: gdzie kupic glany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.06, 20:49 A co? Szpilki się nie podobają?! Dziewczyna w glanach nie jest sexi. Pamiętaj o tym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: teeh Re: gdzie kupic glany IP: *.com 23.08.06, 21:49 i tu się mylisz, Droga Lauro;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: gdzie kupic glany IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.08.06, 08:24 szpilki szpilkami ale nie mam zamiaru utykac w nich kolejnej zimy :) poza tym dla mnie glany sa czyms normalnym tylko po przeprowadzce do cz-wy jeszcze nie za bardzo sie orientuje gdzie co mozna kupic w kazdym razie dzieki za info :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: gdzie kupic glany IP: *.gre.pl / 212.160.86.* 24.08.06, 10:11 No jeśli glany i tego typu sprawy to raczej właśnie tam koło dworca w sklepie Planet. Inne rzeczy z tego gatunku to FORT w alejach (brama przy przystanku kolo biblioteki w drugiej aleji). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: gdzie kupic glany IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.08.06, 16:37 Tomku jakie inne rzeczy z gatunku - co dokladnie masz na mysli ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kurkwa Re: gdzie kupic glany IP: *.21.pl / *.21.pl 24.08.06, 16:41 jak załozy glany i bardzo krótka spodniczke to jest very very sexi:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Laura Re: gdzie kupic glany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.06, 22:03 Zależy w jakim środowisku ;-) Bynajmniej nie w moim. Wybacz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meredithz Re: gdzie kupic glany IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.08.06, 18:16 dziewczyna w glanach chociaz nie chodzi jak kaczka :) pamietaj o tym, Lauro btw ja nie wiem, to zazdrosc jest jakas?tej co chcialaby miec glany ale nie moze? bardziej elegnackie sa glany niz biale kozaczki na szpilce i ostrym dziobem :> choc osoby, ktore nosza w/w kozaczki tego nie zrozumieja. jak rowniez tego ze glany to najwygodniejsze buty na swiecie, pasujace do wszystkiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jataman Re: gdzie kupic glany IP: 195.189.52.* 24.08.06, 19:00 glany można kupić w prawie każdym sklepie jeśli Cie interesuje pare sklepów do których warto zajrzeć to oto lista: FORT (II aleja,brama) - w ch***j ciuchów i wszystkich militarnych rzeczy. ale bardzo drogo MILITARNY SKLEP nie znam nazwy(II aleja w bramie gdzie jest bar pod gruszką po prawej obok SkateShopu) - dużo ciuchów i naprawde tanio! polecam. PLANET - j/w ale tam są tylko buty.i to w sumie duży wybór i w porządku sprzedawca) DUPA/MUSIC SHOP na rakowie w budkach obok sezamu - tam raczej nei znajdziesz butów tylko płyty ale są również koszulki i ćwiekowe rzeczy - typu paski itp.itd. Odpowiedz Link Zgłoś
harry1983 Re: gdzie kupic glany 05.09.06, 14:29 > MILITARNY SKLEP nie znam nazwy(II aleja w bramie gdzie jest bar pod gruszką po Ten sklep nazywa się "U Sapera" - bardzo dobra obsługa klienta, jeśli zachowają taki poziom i ceny to będzie naprawde dobry sklep. Z tego co wiem butów chyba, podkreślam, chyba jeszcze nie mają (sklep istnieje dopiero od miesiąca i się rozwija) - ale z tego co wiem to mają mieć napewno Magnumy, chyba także polskie skoczki czy niwy czy jak to się tam zwie i glany zdaje się że też - przejdź i zapytaj, Pani która tam urzęduje jest w porządku, da się pogadać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GOŚĆ Re: gdzie kupic glany IP: *.i-dsl.info 05.09.06, 14:24 W shot'cie napewno kupisz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mad Re: gdzie kupic glany IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.09.06, 14:50 dziewczyny w fajnych glanach i stylowym ubranku to uczta dla oczu , oczywiscie jesli ma wszyko na swoim mjescu . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: icco Re: gdzie kupic glany IP: *.pl / *.sfc.pl 24.08.06, 20:28 Na giełdzie na zawodziu, FORT - raczej omijaj na necie znajdziesz dużo tańsze i nie zniszczone rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edi Re: gdzie kupic glany IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.09.06, 14:48 Fort to syf jakich mało drogo i do tego kto tam sprzedaje ludzie w mneijszym lub wiekszym stopniu powiązani z jakimiś radykalnymi prawicowymi wariatami podobno przyjeli teraz kogoś z wytatułowaną sfastyką a to mówi samo za siebie , pozatym jeśli chcesz militaria sprawdż na allegro tam mają naprawde b.dobre cenny z przesyłką wyjdzie ci duuuuużo taniej niż kupując u nas , co prawda buty najlepjej przymieżyć ale inne rzeczy polecam , A co do sklepu to Planet koło pksu jest ok kupiłem tam krótkie ala martens bez przeszyc na czubku firmy stelle 2 razy . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kiku Re: gdzie kupic glany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.06, 12:28 Chyba największym sklepem w Polsce, mającym też największy wybór jest sklep The Original. Niestety, jest on w Warszawie. Ale nie martw się, mają też sklep internetowy www.Martensy.pl , więc bez problemu możesz zamówić, a za dzień - kilka glany będziesz miała w domu. :)) Ja tam kupiłem swoje i są super! :D A w sklepie 95% butów to glany. Zwracając uwagę na to, że to trzy spore sale… :> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: gdzie kupic glany IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.10.06, 15:23 a gdzie kupię czerwone glany? :) Odpowiedz Link Zgłoś