Dodaj do ulubionych

Wiera Chmielewska

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.08.06, 10:41
czy słyszeliście o irydolog Wierze Chmielewskiej, a może ktoś był u niej?
Obserwuj wątek
    • Gość: kornik Re: Wiera Chmielewska IP: *.czestochowa.agora.pl 29.08.06, 11:20
      Od około 10 lat przyjmuje w Bełchatowie. Miała tam zawsze wielu klientów. Ja
      nie byłem, bo jestem sceptyczny wobec takich sposobów leczenia, ale zapewne
      wiele osób spróbowało. Proponuję zadać pytanie mieszkańcom Bełchatowa i okolic
      • taoo Re: Wiera Chmielewska 29.08.06, 11:48
        O ile się nie mylę, to irydologia nie jest sposobem leczenia, ale diagnostyką.
    • babayaga666 Re: Wiera Chmielewska 14.12.14, 11:13
      Ja osobiście po jednym wykładzie z ta panią nie miałabym zaufania do jej metod lekarskich, ale to moja opinia. nie sądze, że ma konstruktywną wiedzę czyli medycyna naturalna oparta na mocnych podstawach albo ludowych, albo naukowych - jej wykład składał się z internetowych ciekawostek, ale w jej zupełnie innej interpretacji - gdy zaczęła mówić w schorzeniach jak ostre zapalenie trzustki to zwątpiłam czy naprawdę ma dyplom medycyny, a jeżeli ma to musiała być w tej dziedzinie bardzo kiepska skoro się w niej nie sprawdziła - bo albo się jest lekarzem i robi karierę w medycynie, albo chowa się dyplom do szuflady i w ogóle się nim nie podpiera tylko zajmuje się medycyna ludową - a tu ani pies, ani wydra ni to lekarz ni to naturopata i w tym kiepska i w tym kiepska = tak myślę skoro jako naturopata podpiera się dyplomem medycyny, ale każdy ma wybór.
      • dyziek_o Re: Wiera Chmielewska 14.12.14, 13:02
        A nie lepiej od razu do księdza?!
        Najlepiej do egzorcysty
        Przecież oni się na wszystkim najlepiej znają.
        W szczególności ich purpurowi szefowie.
        W tym jednak przypadku istnieje rydzyko, że taka impreza może być kosztowną.
        I to bardziej, anizeli wizyta w prywatnym gabinecie u dochtora.
        A i effecta niepewne...........
        Dyzio.
    • kochambolka 100% trafne diagnozy Chmielewskiej! 24.02.15, 22:52
      Korzystałam z usług P. dr Chmielewskiej w 1994 i 1995 jeszcze w Bełchatowie...a mieszkałam w Krakowie. Opis diagnozy postawionej z "oka" zastępuje na kilka lat wcześniej nawet TK i RM! Gdy po kilku latach pokazałam p. dr ortopedzie diagnozę napisaną przez P. dr Chmielewską, była zdziwiona i zainteresowana niezmiernie..a jej reakcja była mniej więcej taka: przecież tu pani ma wszystko już dawno opisane..to co kilka lat wcześniej z "oka" i "południków" zdiagnozowała P. dr Chmielewska potwierdziło się dokładnie co do kręgu etc...tak samo z innymi narządami...a medycy krakowscy..zwłaszcza ci z Prokocimka...to samo dno...W Krakowie nie ma żadnego takiego lekarza..nazywaja się nawet "irydolog"..a nie mają pojęcia ..ani nawet nie badają OKA!!! Sprawdziłam.. P. Chmielewska za ponad godzinną wizytę bierze coś koło 100 zł, choć wizyta ta powinna kosztować kilka razy więcej...P. prof.. za ok. 10 minut bierze 150 - 200 zł. ...Diagnoza postawiona przez P. dr Chmielewską warta jest kilku tys. zł....nie wypowiadam się na temat leczenia....stosowałam się do zaleceń..ale z miernym skutkiem...natomiast ci tzw. wielcy krakowscy medycy...nie pomogli nic - kazali czekać...aż będzie powoli wszystko zanikać ..i dziecko stanie się rośliną...P. Chmielewskiej zawdzięczam bardzo dużo..a od pacjentów wiem, że diagnoza zawsze się sprawdzała!..W moim przypadku i w przypadku mojej rodziny..diagnoza P. dr Chmielewskiej sprawdziła się w 100%..aczkolwiek przyzwyczajeni do zażywania antybiotyku i leczenia pojedynczego organu...mogą metody diagnostyczne i leczenia P. dr Chmielewskiej traktować z przymrużeniem oka.. ale diagnostyka jest na 100% prawdziwa i nawet wyprzedzająca objawy chorobowe....
      • zajec37 Re: 100% trafne diagnozy Chmielewskiej! 24.04.15, 19:20
        Popieram powyższy komentarz - diagnoza trafna w 100 % potwierdzona badaniami medycznymi. Polecam wszystkim, którzy cierpią i przez lata chodzą po lekarzach i nie mogą zdiagnozować przyczyny swoich dolegliwości. Nawet jeśli ktoś z jakichś powodów nie akceptuje leczenia ziołami czy homeopatią to myślę, że warto przynajmniej się u Pani W. Chmielewskiej zdiagnozować :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka