Gość: informator IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.06, 22:40 Witam mam informacje, iz T.Kot aktor zamieszka w Czestochowie a niedłuo będzie mial ślub w jednym z Czestochowskich kosciołów Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ciekawy Re: Tomasz Kot-niania IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.09.06, 22:44 a gdzie zamieszka dokladnie?? aha i to ten co gra w filmie niania tego filmowca? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Tomasz Kot-niania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.06, 22:46 powiem tylko tyle - zamieszka napewno, jestem recepcjonistką w jednym z hoteli i ma u nas rezerwację. Niestety nie moge zdradzić szczegółów - aktor o to prosił. Czy będzie brał ślub - nie wiem . Napewno nie przyjedzie sam, bo zarezerwował kilka pokoi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: interesant Re: Tomasz Kot-niania IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.09.06, 22:49 ale bedzie mieszkal w hotelu czy na stale ma sie tu osiedlić juz nie rozumiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: informator Re: Tomasz Kot-niania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.06, 22:51 tymczasowo ma mieszkac na grabowce, tam weznie slub ,ale podobno buduje gdzies dom kolo Czestchowy. Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Tomasz Kot-niania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.06, 22:52 a kim jest jego przyszła żona? Czy jest z cz-wy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: informator Re: Tomasz Kot-niania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.06, 22:54 Słuchaj tego jeszce nie wiem ale pewnie z Częstochowy ,bedzie mieszkał w mojej dzielnicy. Postaram się jeszce dowiedziec kiedy będzie dokladnie ten ślub Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Tomasz Kot-niania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.06, 08:26 tę wiadomość rozpowszechnia niejaki " informator" czytaj uważnie! Widać że jest to osoba z okolic z których "wywodzi" sie panna młoda. Jego chyba nikt nie prosił o dochowanie tajemnicy więc w czym problem? Ja tylko potwierdziłam powyższą informację - nie podałam ani nazwy hotelu ani terminu przyjazdu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Tomasz Kot-niania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.06, 08:28 przepraszam powyższa odp dotyczy kilku postów niżej - jest skierowana do ani Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sceptyk Re: Tomasz Kot-niania IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.09.06, 22:56 dlaczego miałby budować dom akurat koło Częstochowy ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Tomasz Kot-niania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.06, 07:31 a nie boisz się, że Cię wyrzuca z pracy za rozpowszechnianie prywatnych wiadomości gości? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Tomasz Kot-niania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.06, 08:27 tę wiadomość rozpowszechnia niejaki " informator" czytaj uważnie! Widać że jest to osoba z okolic z których "wywodzi" sie panna młoda. Jego chyba nikt nie prosił o dochowanie tajemnicy więc w czym problem? Ja tylko potwierdziłam powyższą informację - nie podałam ani nazwy hotelu ani terminu przyjazdu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: informator Re: Tomasz Kot-niania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.06, 19:47 Jeszce mi dzis nic nie wiadomo, a co do informacji jest to informacja publiczna, ksiadz mowil na ogloszeniach.Zapomnialem niestety bo wtedy nie wiedzialem,że chodzi o tego Tomasza Kota.(Nie jednemu psu Burek) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasica Re: Tomasz Kot-niania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.06, 21:13 BUUU już cała Częstochowa wie,że KOT się żenia na Grabowce z córka jednego bogacza-ale wątpie czy bedzie mieszkał w takiej dziurze jak Częstochowa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiola Re: Tomasz Kot-niania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.06, 22:53 a może wiecie gdzie odbędzie się przyjęcie weselne? Pytam z ciekawości- nie mam zamiaru zakłócac uroczystości prośbą o aytograf ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Tomasz Kot-niania IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.09.06, 20:36 jutro (30.09) ślub Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Poinformowany Re: Tomasz Kot-niania IP: *.man.czest.pl 29.09.06, 21:33 A ja osobiście znam wybrankę p Kota - Agnieszkę. Agnieszko - wszystkiego najlepszego! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Slodziutki Re: Tomasz Kot-niania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.06, 13:19 Poinformowany- troszke z Twoimi rewelacjami jest nie tak. Owszem imie mlodej sie zgadza mieszkaja juz od jakiegos czasu w Warszawie slub byl wczoraj tzn 30.09 przyjecie weselne na Slasku nie zdradze gdzie i zycze mlodej parze duzo wytrwalosci i zrozumienia bo ten zwiazek tak mi sie wydaje jest balansem na linie .Mlodzi wszystkiego dobrego by czar i urok tego sobotniego dnia nigdy nie prysnal .Pani Agnieszko prosze dbac o meza bo ta osoba na to zasluguje wiem co pisze a pieniazki to nie wszystko jeszcze raz wszystkiego dobrego. Wspominajac o pieniazkach mialem na mysli oczywiscie Pania dobra sytuacje rodzinna jeszcze raz wszystkiego dobrego. Odpowiedz Link Zgłoś