Dodaj do ulubionych

szukam krawcowej

IP: *.cable.ubr01.mort.blueyonder.co.uk 22.09.06, 22:45
Czesc niebawem ide na wesele i chce miec sukienke taka jakiej nikt jeszcze nie mial.Szukam dobrej krawcowej ktora uszyje mi piekna sukienke.Jesli znacie moze jakas pania ktora dobrze szyje i niedrogo prosze napiszczie.Dziekuje serdecznie i pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • Gość: krawcowa Re: szukam krawcowej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.06, 15:35
      Felus !!!! Nie dorosles krawcowej do piet / i nie mozesz tego
      zbolec.Inteligencja jest wrodzona a wykrztalcenie to nie wszystko , ja bez
      studiow wiem wiecej od ciebie .Szkoda ze twoi ;klienci; o tym nie wiedza /
      odczep sie prostaku ....poszukaj sobie innej ofiary .......
    • Gość: Elinka Re: szukam krawcowej IP: 80.48.49.* 24.09.06, 15:33
      najlepsza "pod słońcem" i w Częstochowie jest p.Krystyna, zakład ul.Wilsona -
      ostatni pawilon /przed sane[pidem/, pójdź a nie będziesz żałowac, dobrej zabawy
      • Gość: aga Re: szukam krawcowej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.09.06, 17:56
        nie wiem czy taka dobra kolezance pier*** sukienke, ja osobiscie polecam
        wyprobowana przez lata Danusie z salonu mody slubnej u wandy idz i popros o
        Danusie powiedz jak sytuacja wyglada napewno sie zgodzi, potrafi zrobic
        wszystko co tylko sobie wymyslisz, doradzi, pomoze, lepszego eksperta w tej
        dziedzinie nie znam :)
        • Gość: info Re: szukam krawcowej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.06, 09:27
          Znam dobra krawcowa , ale ona szyje tylko z jedwabiu i cienka
          nitka , skory wykluczone p.s i dluga kolejka do niej pozdrawiam Czesia,
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka