Gość: Staś IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.06, 21:40 Witam, gdzie w pobliżu naszego miasta (lub troche dalej) jest szkoła fizjoterapii/fizykoterapii. Chodzi mi o kurs/studium itp. Dzięki za odp. Złośliwych proszę o ugryzienie się w język Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Michał Re: Fizjoterapia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.06, 21:43 1. Wały Dwernickiego(Polnam) - płatne!!! ale raczej dobre.chyba 2,5 roku 2. Profesja(I aleja) - płatne, rok czasu, zaocznie - dno. miałem absolwentke tej szkoły w gabinecie - zero rozeznania, strach przed pacjentami, nikła znajomość fachu. Ja po Medyku na Dąbrowskiego(niestety nie kształcą już) i AWF również fizjoterapia. Może coś sie zmieniło więc przejdz się do każdego.Ale polecam odrazu magisterkę na AWF lub Akademi Medycznej. Szkoda czasu. technik nie jest za bardzo szanowany i uznawany. w Europie również. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
t3d1 Re: Fizjoterapia 12.10.06, 21:54 Rowniez odradzam studium i inne profesje (czyt. badziewia) niczego tam sie nie nauczysz tylko stracisz pieniadze, i czas wolny. AWF i AM tylko tam bedziesz mial pojecie co robic i jak robic zeby nie zrobic komus krzywdy. Odpowiedz Link Zgłoś