Dodaj do ulubionych

Farsa Matyjaszczyka

IP: *.flatpla.net 22.11.06, 19:39
Będac na wczorajszym spotkaniu w NOT-cie organizowanym przez koalicjantow SLD
SDPL PD UP byłem rozczarowany zachowaniem szefa partii SLD-Krzysztofem
Matyjaszczykiem. Brak formy w przedstawianiu zaproszonych gosci- zapomniał o
koalicjantach. A to oni tez powinni osobiscie powitac i podziekowac swoim
obecnym na przyjeciu członkom. Uważam,że całe spotkanie nie miało klasy,
obecni radni zapomnieli że weszli do Rady dzieki ludziom będącym z nimi na
liscie.Gurowała pycha i rzadza władzy, a słowa dziekuje chyba nie znają. Co
zauważyłem,że ludzie z Partii Demokratycznej stali na korytarzu i błąkali sie
ja owce nikt sie nimi nie zajął. FARSA
Obserwuj wątek
    • Gość: ... Re: Farsa Matyjaszczyka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.06, 02:36
      demokratom gratulujemy matyjszczyka
    • Gość: ha-lutka Re: Farsa Matyjaszczyka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.06, 06:24
      No przeciez kazdy z nas ,kiedyś zaczynał,a dzisiaj orły,sokoły nie pamiętaja
      jakie na początku swojej kariery popełniali błędy .Takie same !!!!Najlepiej być
      krytykiem "sztuki"Zostań Kamyczkiem (to ten z "Przekroju") i nauczaj dobrego
      zachowania,a najlepiej napisz poradnik poczatkującego polityka,skoro takis
      ech,ą.
    • Gość: Balbina Re: Farsa Matyjaszczyka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.06, 07:51
      A Kasprzyk koalicjant, też się błąkał po korytarzach?
    • Gość: Alina Re: Farsa Matyjaszczyka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.06, 07:54
      Czy czegoś innego się po nim spodziewaliścia. Ja nie.
    • Gość: ma przepraszam a czego Państwo oczekiwaliście IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.11.06, 08:20
      kiedy jest potrzeba wzmocnienia grupki ludzi to będą uśmiechy, podanie ręki a
      gdy już nie jest taka potrzeba to jak wyżej. To jest normalność, a wszystko jak
      z guma do żucia - włożyć do ust, przeżuć i wypluć.
    • Gość: kamil Re: Farsa Matyjaszczyka IP: *.prenet.pl 23.11.06, 08:37
      Chyba byliśmy na zupełnie innym spotkaniu, bo ja też tam byłem i widziałem coś
      innego. Napewno nikt z demokratów nie błąkał się po korytarzach. Członku SLD
      rozgrywasz swoją grę przeciw Matyjaszczykowi, ale dlaczego posługujesz się
      innymi. Próby skłucenia Lewicy i Demokratów się nie udadzą. Pozdrawiam
    • Gość: AS Re: Farsa Matyjaszczyka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.11.06, 09:41
      Bo taka jest prawda o tych wszytskich "politykach" ... pod maską przyjaciela
      ludu ... żądny władzy nieudacznik ... idź jeden z drugim ... pokaż jaki jesteś
      zaradny ... stwórz biznes .. daj ludziom pracę ...
    • Gość: Tyl Tomasz Re: Farsa Matyjaszczyka IP: *.prenet.pl 23.11.06, 09:56
      Nie zamierzałem zabierać głosu w tym wątku, ale niestety muszę zdementować
      wcześniejszy wpis. Koalicja Lewica i Demokraci w Częstochowie trwa i ma się
      bardzo dobrze. Porozumiewamy się na partnerskich zasadach (bynajmniej do tej
      pory). Nie ma między nami sporów i wyrażam nadzieję, że tak pozostanie.
      Przewodniczący Partii Demokratycznej
      Tyl Tomasz

www.demokraci.czest.pl
      • Gość: Maciej Re: Farsa Matyjaszczyka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.11.06, 10:12
        Szanowny Panie Tyl ja wiem,że jest Pan tez młodą osobą i prosze sie nie
        obrazic, ale może i Pan nie zna podstawowych zasad , to i stad taka opinia.
    • Gość: 007 Re: Farsa Matyjaszczyka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.11.06, 11:57
      nie wstyd ci ze jestes czlonkiem Sld?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka