Dodaj do ulubionych

Gdzie robią ładne meble kuchenne?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.06, 12:33
Gdzie robią ładne meble kuchenne i w przystępnej cenie?
Obserwuj wątek
    • Gość: kuchcik Re: Gdzie robią ładne meble kuchenne? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.11.06, 12:47
      Trzeba kupić sobie osobno korpusy szafek i dobrać drzwiczki .Wybór jest ogromny.
      Ale jeśli ma byc na wymiar do zabudowy to nie wiem
      • milyalbonie Re: Gdzie robią ładne meble kuchenne? 23.11.06, 13:00
        akcesoria polecam w kornerze na ul. legionow, dobre ceny i duzy wybor
        • Gość: niemily Re: Gdzie robią ładne meble kuchenne? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.06, 14:53
          wybór że hoho ale nic nie ma do zakupu od już. wszystko zamawiają.
        • Gość: aga Re: Gdzie robią ładne meble kuchenne? IP: *.cn.com.pl 04.02.07, 21:21
          Wita, nie polecam mebli od Pana kolo weglobloku na Wolnosci. Wydalam 5800 zl a
          nawet uchwyty sa krzywo powiercone i przymocowane po prostu tragedia, nie
          mowiac juz o reszcie omijajcie to miejsce z daleka.
        • Gość: A Re: Gdzie robią ładne meble kuchenne? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.02.07, 22:32
        • Gość: Alicja Re: Gdzie robią ładne meble kuchenne? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.02.07, 22:33
          Jesli chodzi o komplet stol + 4 krzesla polecam te z www.edomeg.pl
          rewlacyjnie sie prezentuje dobra cena zakupilysmy obie z siostra
    • norka34 Re: Gdzie robią ładne meble kuchenne? 23.11.06, 13:04
      www.meblesokol.pl
      • Gość: gość Re: Gdzie robią ładne meble kuchenne? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.06, 13:51
        Dziekuje za stronke,ale mam pytanie gdzie znajduje sie siedziba firmy?
        • norka34 Re: Gdzie robią ładne meble kuchenne? 23.11.06, 21:59
          Łódź, ale może Cz-wa nie będzie problemem
      • Gość: Goja Re: Gdzie robią ładne meble kuchenne? IP: 195.205.202.* 30.04.07, 18:41
        A ja radzę wejść na tronę www.mebelrazniak.pl , fajne, solidne drewniane meble.
        Z autopsji polecam!!!
    • Gość: gość Re: Gdzie robią ładne meble kuchenne? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.06, 13:42
      Szukam wlasnie sklepow gdzie robia meble kuchenne do zabudowy!
      • Gość: misia Re: Gdzie robią ładne meble kuchenne? IP: 195.116.125.* 23.11.06, 13:53
        a ja polecam swietnego stolarza, wlasnie skonczyl u mnie meble :) jestem
        zachwycona :):) cena w porzadku jak chcesz to podam namiary jednak wolalabym nie
        pisac na forum
        • Gość: gość Re: Gdzie robią ładne meble kuchenne? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.06, 14:02
          Okey,ale czy musials miec wczesniej zrobiony projekt kuchni?
          Moge ci podac emaila?
        • Gość: Bigbrader Re: Gdzie robią ładne meble kuchenne? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.06, 14:49
          Polecam gościa z Rędzin ma sklep meblowy i robi meble pod zabudowę specjalizuje
          się w kuchniach
          • Gość: misia Re: Gdzie robią ładne meble kuchenne? IP: 195.116.125.* 23.11.06, 15:50
            jesli jestes zainteresowana to podaj maila to podesle Ci prywatny telefon
            stolarza kory zrobil mi sliczne meble :)
            • Gość: gość Re: Gdzie robią ładne meble kuchenne? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.06, 17:54
              dzieki oto moj email:trzeciakd@o2.pl
          • Gość: Yeter Re: Gdzie robią ładne meble kuchenne? IP: 212.87.240.* 23.11.06, 22:19
            Też proszę o numer do pana z Rędzin, pozdrawiam, mój mail: Yeter@o2.pl
            • Gość: marta Re: Gdzie robią ładne meble kuchenne? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.11.06, 22:30
              ja również michalyna@o2.pl
          • Gość: gość Re: Gdzie robią ładne meble kuchenne? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.06, 11:55
            Mozez mi przeslac namiary na tego pana z Redzin, moj email jest ponizej ale
            powtorze - trzeciakd@o2.pl
            dzieki
          • Gość: Aga Re: Gdzie robią ładne meble kuchenne? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.06, 14:42
            Podam maila do bardzo dobrego fachowca, który robi meble pod wymiar (wszystkie -
            kuchnie, szafy zabudowane itd.). Ja jestem bardzo zadowolona z jego usługi.
            justa0201@poczta.onet.pl
    • Gość: jola Re: Gdzie robią ładne meble kuchenne? IP: 80.54.169.* 23.11.06, 22:07
      cedrus na wymiar projekt Lipowa
      • Gość: zadowolony Re: Gdzie robią ładne meble kuchenne? IP: *.flatpla.net 04.12.06, 18:22
        Meble kuchenbne najtaniej zrobili nam na ulicy wolnosci kolo weglobloku. Takic
        czerwony szyld maja MEBLE KUCHENNE przy torach tramwajowych. Naprawde najtaniej
        chyba w miescie bo troche sie tych stolarzy naszukalem
        • Gość: krzysiek Re: Gdzie robią ładne meble kuchenne? IP: 217.153.246.* 04.12.06, 22:23
          a czy można wiedzieć ile biorą za mb??
          • Gość: Kudłata Re: Gdzie robią ładne meble kuchenne? IP: *.itcomp.pl 02.02.07, 00:35
            makles7@tlen.pl - ta osoba robi meble szybko tanio solidnie i co najwazniejsze-
            z dobrego materiału przy tym. Polecam!
      • Gość: Monika Re: Gdzie robią ładne meble kuchenne? IP: *.net.stream.pl 28.08.13, 20:51
        CEDRUS z Częstochowy z ul. Krakowskiej - najgorsza z firm z jakimi miałam do czynienia. Partacze, niesolidni, nieterminowi, bezczelni. Dodatkowo psują i niszczą przy montażu mienie Klienta do czego nawet początkowo nie chcą się przyznac i wypierają się w żywe oczy. Robią co chcą i jak chcą - nie słuchają Klienta i jego wytycznych. Montują meble u Klienta tak jakby montowali je dla siebie. W dzień montażu dowiaduję się o bardzo istotnych zmianach, na dodatek przyjechali na montaż bez jednego frontu na który potem musiałam czekac cztery tygodnie. W pierwszy dzień montażu musieli wynieśc na warsztat prawie całe meble do poprawy - były rysy, zadrapania, uszczerbki w płytach. Nieprzyjemni, nie zauważając swoich błędów, próbują ukryc i zamaskowac wady tak żeby Klient ich nie zauważył, nawet nie potrafią przeprosic na koniec, żeby jakoś załagodzic swój brak profesjonalizmu i partaczenia oraz w sumie sześc długich tygodni montażu mebli do małej kuchni w blokach. Dziwne, że ta firma jeszcze istnieje na rynku. Nie polecam i życzę im wszystkiego najgorszego! Robią i montują meble kuchenne choc wcale się na tym tak naprawdę nie znają. Byle róg sprawia im wielki problem. Szkoda nerwów dla takich pseudo fachowców - ostrzegam wszystkich kogo tylko mogę!
      • magdalena0506 Re: Gdzie robią ładne meble kuchenne? 28.08.13, 21:00
        CEDRUS z Częstochowy z ul. Krakowskiej - najgorsza z firm z jakimi miałam do czynienia. Partacze, niesolidni, nieterminowi, bezczelni. Dodatkowo psują i niszczą przy montażu mienie Klienta do czego nawet początkowo nie chcą się przyznac i wypierają się w żywe oczy. Robią co chcą i jak chcą - nie słuchają Klienta i jego wytycznych. Montują meble u Klienta tak jakby montowali je dla siebie. W dzień montażu dowiaduję się o bardzo istotnych zmianach, na dodatek przyjechali na montaż bez jednego frontu na który potem musiałam czekac cztery tygodnie. W pierwszy dzień montażu musieli wynieśc na warsztat prawie całe meble do poprawy - były rysy, zadrapania, uszczerbki w płytach. Nieprzyjemni, nie zauważając swoich błędów, próbują ukryc i zamaskowac wady tak żeby Klient ich nie zauważył, nawet nie potrafią przeprosic na koniec, żeby jakoś załagodzic swój brak profesjonalizmu i partaczenia oraz w sumie sześc długich tygodni montażu mebli do małej kuchni w blokach. Dziwne, że ta firma jeszcze istnieje na rynku. Nie polecam i życzę im wszystkiego najgorszego! Robią i montują meble kuchenne choc wcale się na tym tak naprawdę nie znają. Byle róg sprawia im wielki problem. Szkoda nerwów dla takich pseudo fachowców - ostrzegam wszystkich kogo tylko mogę!
    • Gość: ola Re: Gdzie robią ładne meble kuchenne? IP: *.pl.tesco-europe.com 02.02.07, 08:01
      jestem pod wrazeniem mebli do kuchni, ktore zrobil gosc z Poczesnej-pracowal
      wczesniej w meblach wrzosowa -robi swietne projekty i swietne meble-przyjazd do
      domu bez problemu i za darmo, raty.polecam-mozna niestety czekac dluzej na
      realizacje projektu-kumpela czekala ok. 2 miesiecy...jak by ktos chcial foto-
      przesylam na adres mailowy-dajcie znac,pozdrawiam :)
      • pafcio24 Re: Gdzie robią ładne meble kuchenne? 02.02.07, 19:01
        Proszę o podanie adresu e-mail lub innego kontaktu z panem z Poczesnej,
        zajmującym się projektowaniem i zabudową kuchni. Pozdrawiam pafcio24@interia.pl
        • Gość: ola Re: Gdzie robią ładne meble kuchenne? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.07, 13:40
          sorki, ze nie odpisywalam dlugo, chwilowy brak dostepu do netu:), numer telefonu
          do gościa z Poczesnej 504 220 420, do sklepu-prowadzi jego żona-502 741 642
          pozdrawiam:)
          • Gość: gośc Re: Gdzie robią ładne meble kuchenne? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.02.07, 16:43
            dziekuje bardzo za numer:)) a mozesz przeslac zdjecia kuchni?? z gory dziekuje
            i pozdrawiam mada.hsb@interia.pl
      • Gość: Aga Re: Gdzie robią ładne meble kuchenne? IP: *.tktelekom.pl 04.02.07, 20:33
        Jestem przed remontem mieszkania i rozglądam się za meblami kuchennymi. Prosze
        o namiar na gościa z Poczesnej. Mój adres: agnieszka1970@o2.pl
        • 19998m Re: Gdzie robią ładne meble kuchenne? 04.02.07, 22:17
          Cześć . czytałam Twoją wypowiedz na forum .Mnie robili meble pół roku
          temu ,goście z cz-wy jestem bardzo zadowolona.. mogę podać ci namiary przez
          emaila jeśli chcesz...Basia
    • Gość: magda Re: Gdzie robią ładne meble kuchenne? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.07, 15:02
      porzadne meble robi pan Krzysztof Dawid z Białej. nie pamietam adresu, ale tam wystarczy sie kogos zapytac i pokieruja. robil mi meble 6 lat temu, a rok temu znajomemu. i oboje jestesmy zadowoleni. wszystko w terminie, sprezni pracownicy, kompetentni..
      • Gość: xxx Re: Gdzie robią ładne meble kuchenne? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.02.07, 16:00
        salon na rogu jagiellońskiej i źródlanej !
    • Gość: Pani dobra RADA www.meblopank.pl IP: *.dip.t-dialin.net 04.02.07, 18:35
      znakomite meble, polecam www.meblopank.pl

• 19998m Re: Gdzie robią ładne meble kuchenne? 04.02.07, 21:26
      >mogę polecić dwóch solidnych i uczciwych stolarzy którzy ostatnio robili mi
      meble do kuchni ..(są rewelacyjne jestem zadowolona)...namiary mogę podać przez
      email..
    • magdalena0506 Re: Gdzie robią ładne meble kuchenne? 28.08.13, 21:16
      Byle NIE CEDRUS z Częstochowy z ul. Krakowskiej - najgorsza z firm z jakimi miałam do czynienia. Partacze, niesolidni, nieterminowi, bezczelni. Dodatkowo psują i niszczą przy montażu mienie Klienta do czego nawet początkowo nie chcą się przyznac i wypierają się w żywe oczy. Robią co chcą i jak chcą - nie słuchają Klienta i jego wytycznych. Montują meble u Klienta tak jakby montowali je dla siebie. W dzień montażu dowiaduję się o bardzo istotnych zmianach, na dodatek przyjechali na montaż bez jednego frontu na który potem musiałam czekac cztery tygodnie. W pierwszy dzień montażu musieli wynieśc na warsztat prawie całe meble do poprawy - były rysy, zadrapania, uszczerbki w płytach. Nieprzyjemni, nie zauważając swoich błędów, próbują ukryc i zamaskowac wady tak żeby Klient ich nie zauważył, nawet nie potrafią przeprosic na koniec, żeby jakoś załagodzic swój brak profesjonalizmu i partaczenia oraz w sumie sześc długich tygodni montażu mebli do małej kuchni w blokach. Dziwne, że ta firma jeszcze istnieje na rynku. Nie polecam i życzę im wszystkiego najgorszego! Robią i montują meble kuchenne choc wcale się na tym tak naprawdę nie znają. Byle róg sprawia im wielki problem. Szkoda nerwów dla takich pseudo fachowców - ostrzegam wszystkich kogo tylko mogę!
    • artur686 Re: Gdzie robią ładne meble kuchenne? 11.11.13, 19:08
      Witam polecam firmę cedrus z ul. Krakowskiej 52. Robili mi szafę przesuwną i meble do kuchni jestem bardzo zadowolony z wykonanej usługi. Szybko sprawnie i tanio.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka