Gość: ja nie inny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.12.06, 13:43 Witam kiedy i czy bedzie ogłoszony nabór do Policji. I czy trudno jest sie tam dostać? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lon_gin [...] 19.12.06, 13:45 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Nabór do Policji IP: 195.116.125.* 19.12.06, 13:57 Dla odmiany kulturalna odpowiedź nabory są caly czas- idziesz do głównej komendy, wypelniasz druczek, musisz mieć odpowiednie dokumwnty ze sobą (info na stronie kgp.gov.pl), m.in. zaświadczenie o niekaralności (co kosztuje 30 albo 50 zl nie pamiętam dokładnie i załatwienie w sądzie trwa okolo 2 tygodnie), wypelniasz wspomniany już druczek i czekasz na decyzję kiedy masz przystąpić do egzaminów- info na stronie policji. Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p... Re: Nabór do Policji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.06, 16:03 >Gość portalu: . napisał(a): > Dla odmiany kulturalna odpowiedź< I takież pytanie o ile władni szefowie policji będacy na forum mogą odpowiedzieć. brakuje wam pracowników/funkcjonariuszy/dlaczego nie zatrudniacie kazdego(kazdej) zgłaszajacego się? Oczywiście są gałezie waszej pracy gdzie potrzeba "wykwalifikowanego antybandyty",ale by sprawdzić czy na ulicach,szkole nic złego się nie dzieje nawet inwalida to może! wszak Policjant na służbie jest nietykalny!(i bronić się przed tą nietykalnością ale jest to sprawa psychologów i prawa). Ja chcę być-pracować w Policji mam 53 lata niekaralna,wychowałam dzieci ,umiem teraz nawet zamiatać,i zapomniałam mam tylko maturę zdaną zgodnie z terminarzem szkoły /czyli w czasie bez odsiadek/.Odpowie ktoś z szefów Policji?na moją ofertę (zapytanie)? .Dziękuję z góry za odpowiedź na forum.?//oczywiście mogę podać swoje gg na poważniejszą rozmowę//.P. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Nabór do Policji IP: 195.116.125.* 19.12.06, 18:06 hmmm ja nie jestem policjantką a odpowiedzi na pytanie autora udzielilam po pierwsze dla tego, że się tym interesowałam (z tych samych co Pani i autor postu powodów- czyli po prostu interesowala mnie praca), po drugie dlatego, że czasem też chcialabym dostać odpowiedź na jakieś pytanie (regula wzajemności) a po trzecie, żeby autor postu nie czul sie urażony tylko i wyłącznie hamskimi odpowiedziami jakie tu zostaly zamieszczone. Co do możliwości pracy przez Panią- to nie widzę powodu dla ktrego nie mialaby pani startować do naboru- matura wystarczy (oczywiście studia wyższe są dodatkowo punktowane, tak samo jak znajomośc języków obcycy- no cóż takie czasy), wiek też nie będzie przeszkodą a sprawdzian fizyczny i tak musiałabym Pani przejśc tak jak wszyscy inni (jeśli czuje się Pani na silach to dlaczego nie?). Obawiam się, że żaden policjant tu nie odpowie, bo chyba takimi rzeczami się neizajmuja. POzdrawiam uprzejmie Panią i autora postu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: policjant [...] IP: 80.54.171.* 19.12.06, 16:05 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: policjant Re: Nabór do Policji IP: 80.54.171.* 19.12.06, 18:10 Kultura za Wami nie przejawia.Ale przez takich jak wy to inni młodzi też cierpią. Jesteś silny, bo cię nikt nie widzi, a na ulicy jesteś potulny jak baranek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: Nabór do Policji IP: 217.153.246.* 22.12.06, 20:58 Co znaczy: "Kultura za Wami nie przejawia." ? Chyba miałeś na myśli "przemawia". Nawet jeżeli to tylko literówka to czytaj swój post przed wysłaniem i popraw błędy. Dzięki temu będzie mniej śmiechu na forum.Twój zawód zobowiązuje. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: "man.czest.pl".. Re: Nabór do Policji IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.12.06, 18:11 Ja ewentualnie bym chciał,ale po skończeniu studiów.Tylko chyba nie mam szans,bo raz byłem zatrzymany przez policję,jak wjechałem pługiem jednoskibowym na DK-1. Pozdrawiam..Lon_gin Kula. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Bieganie na czas po wiesmiaki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.06, 21:40 A nie lepiej nauczyc sie jezyka i wyjechac do UK przynajmniej nie bedziesz cieciem biegajacym po zarcie cholocie Odpowiedz Link Zgłoś