Dodaj do ulubionych

Nabór do Policji

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.12.06, 13:43
Witam kiedy i czy bedzie ogłoszony nabór do Policji. I czy trudno jest sie tam
dostać?
Obserwuj wątek
    • lon_gin [...] 19.12.06, 13:45
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • Gość: . Re: Nabór do Policji IP: 195.116.125.* 19.12.06, 13:57
      Dla odmiany kulturalna odpowiedź
      nabory są caly czas- idziesz do głównej komendy, wypelniasz druczek, musisz mieć
      odpowiednie dokumwnty ze sobą (info na stronie kgp.gov.pl), m.in. zaświadczenie
      o niekaralności (co kosztuje 30 albo 50 zl nie pamiętam dokładnie i załatwienie
      w sądzie trwa okolo 2 tygodnie), wypelniasz wspomniany już druczek i czekasz na
      decyzję kiedy masz przystąpić do egzaminów- info na stronie policji. Pzdr
      • Gość: p... Re: Nabór do Policji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.06, 16:03
        >Gość portalu: . napisał(a):

> Dla odmiany kulturalna odpowiedź<
        I takież pytanie o ile władni szefowie policji będacy na forum mogą odpowiedzieć.
        brakuje wam pracowników/funkcjonariuszy/dlaczego nie zatrudniacie
        kazdego(kazdej) zgłaszajacego się?
        Oczywiście są gałezie waszej pracy gdzie potrzeba "wykwalifikowanego
        antybandyty",ale by sprawdzić czy na ulicach,szkole nic złego się nie dzieje
        nawet inwalida to może! wszak Policjant na służbie jest nietykalny!(i bronić się
        przed tą nietykalnością ale jest to sprawa psychologów i prawa).
        Ja chcę być-pracować w Policji mam 53 lata niekaralna,wychowałam dzieci ,umiem
        teraz nawet zamiatać,i zapomniałam mam tylko maturę zdaną zgodnie z terminarzem
        szkoły /czyli w czasie bez odsiadek/.Odpowie ktoś z szefów Policji?na moją
        ofertę (zapytanie)?
        .Dziękuję z góry za odpowiedź na forum.?//oczywiście mogę podać swoje gg na
        poważniejszą rozmowę//.P.
        • Gość: . Re: Nabór do Policji IP: 195.116.125.* 19.12.06, 18:06
          hmmm ja nie jestem policjantką a odpowiedzi na pytanie autora udzielilam po
          pierwsze dla tego, że się tym interesowałam (z tych samych co Pani i autor postu
          powodów- czyli po prostu interesowala mnie praca), po drugie dlatego, że czasem
          też chcialabym dostać odpowiedź na jakieś pytanie (regula wzajemności) a po
          trzecie, żeby autor postu nie czul sie urażony tylko i wyłącznie hamskimi
          odpowiedziami jakie tu zostaly zamieszczone.

Co do możliwości pracy przez Panią- to nie widzę powodu dla ktrego nie mialaby
          pani startować do naboru- matura wystarczy (oczywiście studia wyższe są
          dodatkowo punktowane, tak samo jak znajomośc języków obcycy- no cóż takie
          czasy), wiek też nie będzie przeszkodą a sprawdzian fizyczny i tak musiałabym
          Pani przejśc tak jak wszyscy inni (jeśli czuje się Pani na silach to dlaczego
          nie?). Obawiam się, że żaden policjant tu nie odpowie, bo chyba takimi rzeczami
          się neizajmuja. POzdrawiam uprzejmie Panią i autora postu.
    • Gość: policjant [...] IP: 80.54.171.* 19.12.06, 16:05
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • Gość: policjant Re: Nabór do Policji IP: 80.54.171.* 19.12.06, 18:10
      Kultura za Wami nie przejawia.Ale przez takich jak wy to inni młodzi też
      cierpią. Jesteś silny, bo cię nikt nie widzi, a na ulicy jesteś potulny jak
      baranek.
      • Gość: xx Re: Nabór do Policji IP: 217.153.246.* 22.12.06, 20:58
        Co znaczy: "Kultura za Wami nie przejawia." ? Chyba miałeś na
        myśli "przemawia". Nawet jeżeli to tylko literówka to czytaj swój post przed
        wysłaniem i popraw błędy. Dzięki temu będzie mniej śmiechu na forum.Twój zawód
        zobowiązuje. Pozdrawiam.
    • Gość: "man.czest.pl".. Re: Nabór do Policji IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.12.06, 18:11
      Ja ewentualnie bym chciał,ale po skończeniu studiów.Tylko chyba nie mam
      szans,bo raz byłem zatrzymany przez policję,jak wjechałem pługiem jednoskibowym
      na DK-1.

Pozdrawiam..Lon_gin Kula.
    • Gość: 1 Re: Nabór do Policji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.06, 14:11
      1
    • Gość: Adam Bieganie na czas po wiesmiaki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.06, 21:40
      A nie lepiej nauczyc sie jezyka i wyjechac do UK przynajmniej nie bedziesz
      cieciem biegajacym po zarcie cholocie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka