Gość: ja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.06, 13:33 proszę o radę co kupic??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ania Re: Prezent na roczek dla chłopca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.06, 14:02 autko-jeździk, ubranko, pieluchy, rajstopki, koszulki, pizamkę, kaczuszki do kapieli..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lucyper Re: Prezent na roczek dla chłopca IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.12.06, 14:12 wez lepiej kup flaszke rodzicielom jego. przynajmniej frajda będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: Prezent na roczek dla chłopca IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.12.06, 14:42 pieska z fisher prise...czy jak to się pisze .kosztuje 100 zl ma duuuużo funkcji...spiewa,mówi liczy recytuje wierszyki,uczy cześci ciala w zalezności która częsć pieska naciśniemy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika Re: Prezent na roczek dla chłopca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.06, 14:45 zabawki z fisher price sa godne polecenia a moje dziecko najbadziej jest zadowolone z garnuszka z klocuszkami Odpowiedz Link Zgłoś
monmiz Re: Prezent na roczek dla chłopca 28.12.06, 14:44 Zależy jaką kwotę przeznaczysz na prezent. Wspomniany szczeniaczek-uczniaczek jest super, są również inne zabawki edukacyjne - takie polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Prezent na roczek dla chłopca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.07, 22:31 ja mojemu synkowi ktory ma wlasnie roczek kupuje bardzo duzo rzeczy na krakowskiej 45 w hurtownii bielizny(biało-różowy budynek). Tam znajdziesz bardzo duzy wybor prezentow dla takiego bobaska. Maja tam np. super pizamki ze scooby doo albo sliczne skarpeteczki lub rajstopki Odpowiedz Link Zgłoś