Dodaj do ulubionych

kradziez samochodu

IP: *.ip.fastwebnet.it 11.01.07, 23:26
czy slyszeliscie moze cos o kradziezach w okolicach Czestochowy,moi znajomi 2
stycznia kupili samochod a 5 stycznia juz go nie mieli mieszkaja w okolicach
i zlodzieje ukradli samochod z podworka wpuszczajac do domu gaz zeby
mieszkancy sie nie dowiedzieli malo osob wiedzialo ze kupili samochod bo
wkoncu to 3 dni tylko rodzina i sasiedzi nawet nie zdazyli go ubezpieczec czy
ktos zna podobny rzypadek
Obserwuj wątek
    • Gość: icco Re: kradziez samochodu IP: 195.117.70.* 11.01.07, 23:30
      > wpuszczajac do domu gaz zeby
      > mieszkancy sie nie dowiedzieli

hahaha fajnie to brzmi ;] A co do auta jeżeli gdzieś w pobliżu mieszka jakiś
      złodziej i zobaczy nowe auto w sąsiedztwie no to co innego zrobi, wcale nie
      musiał się o nim dowiedzieć od kogoś.

A jeśli możesz podaj marke, albo chociaż narodowość auta ;)
    • Gość: misiapysia Re: kradziez samochodu IP: *.ip.fastwebnet.it 11.01.07, 23:39
      sorrki pisalam w pospiechu mialo byc nie obudzili,co do marki zapomnialam ale
      jutro sie dowiem,co dziwne dla mnie kupujac samochod od kogos tam chcieli za
      niego 48.000 a cena zeszla do 35.000 czy to nie dziwne??ja rozumiem opuscic 100
      500 zl ale az tyle....
      • misiakilla Re: kradziez samochodu 12.01.07, 07:38
        To masz odpowiedz. Czesta sztuczka zlodziei. Wiedza gdzie mieszkasz, wiedzia jak
        je odpalic, wiec po auto sobie przyjda :)
      • Gość: W Re: kradziez samochodu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.01.07, 07:58
        Nie wiesz jak ludzie potrafią z cen teraz zjeżdżać ... pół roku temu kupowałem
        auto to urwałem 3000zł
        • Gość: kolorowyPtys Re: kradziez samochodu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.01.07, 08:44
          tak jak napisala misiakilla. Auto jest sprzedawane i potem kradzione! Na 90% to
          sa ludzie od ktorych kupil auto. A jak nie to jego znajomi (zeby on mial rece
          czyste)
          PS Dorobienie kluczyka trwa 10min i kosztuje grosze.
          • Gość: misispysia Re: kradziez samochodu IP: *.ip.fastwebnet.it 12.01.07, 10:02
            tylko ze wlasciciel podobno byl policjantem ktory juz nie zyje a samochod
            sprzedawala jego zona z snem bodajze
            • Gość: misiapysia:: to byl opel vectra IP: *.ip.fastwebnet.it 12.01.07, 10:37
              a polica podobno powiedziala ze nie bedzie szukac bo sie boi.....
              • Gość: CIEkawy Re: to byl opel vectra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.07, 10:41
                a co jak ukradna samochod kupiony na raty i splacany?
                • Gość: Rafik Re: to byl opel vectra IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.01.07, 11:07
                  W takim przypadku auto musi mieć wykupione AC i to ubezpieczyciel wtedy pokrywa
                  szkodę. Swoja drogą 3 dni na ubezpieczenie samochodu to chyba duzo czasu i
                  tłumaczenie że sie nie zdążyło jest bez sensu.
                  • Gość: Ubezpieczyciel Re: to byl opel vectra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.07, 11:26
                    Nie jest tak rozowo z wypata odszkoddowania
                    Procedura jest chyba dluga i czeka sie iles czasu a noz sie znajdzie?
                    A wykupione AC gwarantuje wyplate do jakiejs wysokosci?
                    Chyba cos tam urywaja.

Nie wiem..........
                  • Gość: de-mo-ne-czek Re: to byl opel vectra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.07, 11:40
                    Coś nie tak z ubezpieczeniem. Jeżeli auto było z salonu lub z komisu na kredyt
                    to musiało być ubezpieczone przed oddaniem kluczyków nabywcy i to kompleksowo tj
                    AC OC NW . Komis lub salon nie wyda auta bez ubezpieczenia. Jeżeli za gotówkę
                    to "były" właściciel ma zonka.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka