Dodaj do ulubionych

Podrobiony alkohol w realu

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.07, 14:41
Kupiłem zubrowke w Realu ...była to butla 0.7 ... k...a co to za shit nie dosc
ze sie zamroziła to jeszcze jakaś taka jaśniejsza byla ... a na drugi dzien
... wszyscy sie zle czuli ... czułem sie jakbym połknął arbuza
Obserwuj wątek
    • Gość: Ktoś Re: Podrobiony alkohol w realu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.01.07, 14:43
      Jak ci się może wódka zamrozić to przecież jakaś paranoja
      • Gość: nyssky Re: Podrobiony alkohol w realu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.07, 14:48
        idealny lodzik... tez tego nie rozumiem
      • Gość: yoł Re: Podrobiony alkohol w realu IP: 80.54.172.* 13.01.07, 14:49
        na przyszłość kupuj na mecie wtedy będziesz miał pewność ...
        • Gość: icco Re: Podrobiony alkohol w realu IP: 195.117.70.* 13.01.07, 15:01
          Dokładnie, kupując na mecie masz pewność przynajmniej że to jest meta, a nie
          jakiś absolut czy tam inny smirnoff.
      • marcelmilau Re: Podrobiony alkohol w realu 14.01.07, 10:55
        Gość portalu: Ktoś napisał(a):

> Jak ci się może wódka zamrozić to przecież jakaś paranoja

jeśli jest podrobiona jasne ,że może bo jest w niej za dużo wody
    • Gość: strach na wróble Re: Podrobiony alkohol w realu IP: *.realestate.net.pl 13.01.07, 15:40
      Napisz reklamację <lol>

Też miałem taką sytuację - Absolwent smakował zupełnie inaczej niż zazwyczaj a i
      głowa bolała jak diabli następnego dnia...
    • Gość: gosc Re: Podrobiony alkohol w realu IP: *.gre.pl 13.01.07, 16:24
      to zglos to na pismie powinno byc wiecej bo pisanie tutaj nic nie da
      • Gość: wera Re: Podrobiony alkohol w realu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.07, 21:29
        Po co pisać te bzdury,kup u babci klozetowej.
        • citimen ogolnie nie ma to jak wyborowwa ... 13.01.07, 21:35

zawsze pewna ....
          polecam :)
          • Gość: nugat Re: ogolnie nie ma to jak wyborowwa ... IP: 217.153.246.* 13.01.07, 22:05
            zmień na 0,5 l i na BALSAM POMORSKI. Jest mniam mniam. I główka po nim nie boli.
            • Gość: Lesio Re: ogolnie nie ma to jak wyborowwa ... IP: *.org 14.01.07, 17:06
              Racja BALSAM POMORSKI "rzondzi" :] M & K moga cos na ten temat powiedziec :)
    • Gość: monia Re: Podrobiony alkohol w realu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.07, 22:05
      ja kupilam ostatnio w tesco i tez byla duzo jasniejsza i nieco inna w smaku,
      na szczescie nikt nie chorowal.
      • Gość: andy Re: Podrobiony alkohol w realu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.07, 22:23
        przestancie pic i problem z glowy :P
    • Gość: rafallski Re: Podrobiony alkohol w realu IP: *.prio141.trustnet.pl 14.01.07, 10:27
      Jeszcze w ubiegłym roku koleżanka kupiła gdzieś ORYGINALĄ Żubrówkę i też 2 osoby źle się po niej czuły, jeszcze kilka dni po wypiciu.
      Z alkoholem z reala miałem niemiłe wspomnienia w Sylwestra 2006. Kupiliśmy tam szampany Michel Angelo i też wszyscy się po nich źle czuli (nie dlatego że przesadzili z ilością)

Wniosek jest prosty: nie ma co wierzyć w oryginalne opakowania, banderole, itd. Alkohole są podrabiane, markety kupują je po najniższych cenach, a wiadomo, że cena nie zawsze idzie w parze z dobrą jakością. W dodatku proceder ten dotyczy drogich alkoholi, na których można jak najwięcej zarobić.
      Ktoś wyżej mądrze napiał że lepiej kupować wódkę z mety, przynajmniej się wie za co się płaci i czego się można spodziewać.
      • Gość: jmk Re: Podrobiony alkohol w realu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.07, 11:24
        Sklepową podrabiana gorzałe -kupuja i piją NIEROBY- zaś prawdziwi smakosze
        robią ja sami!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka