Dodaj do ulubionych

Meble kuchenne

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.07, 16:59
Szukam dobrego i niedrogiego fachowca do wykonania mebli kuchennych. Jeżeli
macie kogoś takiego to prosze o namiary z góry dzięki i pozdrawiam :-)
Obserwuj wątek
    • Gość: ter Re: Meble kuchenne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.07, 17:03
      Mój fachowiec mieszka k>Suwałk.SWietne meble robi.
    • Gość: adrianosso Re: Meble kuchenne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.01.07, 14:30
      przed swiętami zamówilismy meble kuchenne u goscia z Kłomnic.
      Nazywa sie Tomasz Krajewski, młody gosciu przed 30, ale naprawdę solidnie robi
      meble.Zrobił nam meble z frontów drewnianych, zapłaciliśmy ok 3000 mniej, niz u
      innych wykonawców ( a u paru sie dowiadywaliśmy )
      Jedyna róznica, to to,że fronty robi sam, nie są zamawiane z BRW, ale wykonanie
      bez zastrzerzeń.
      tel.692-20-48-89 ( zastrzegam,że nie jest to mój znajomy i nie robię mu
      kryptoreklamy, ale wiem ile czasu zajmuje znalezienie dobrego i taniego fachowca)
      • Gość: adam Re: Meble kuchenne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.07, 08:56
        hehe to tylko czekać jak zaczną pękać a o załatwieniu reklamacji możesz sobie
        tyko pomarzyć
      • Gość: Ola Tanie nie znaczy dobre..Polecam pewnego pana IP: 195.205.202.* 30.04.07, 19:08
        Nie jetem zwolenniczką mebli z płyty. Z takie firmowe A_Z czy Wrzosowa trzeba
        zapłacic ok. 10000-20000 zł tyle co za solidne drewniane u pewnego Pana , który
        wykańczał mi cały dom. Robi tylko meble z litego drewna, solidne, oryginalne i
        piękne. Polecam. Czasem trzeba zapłacić za bdb jakość. Z tego co pamiętam - to
        jego strona: www.mebelrazniak.pl
    • Gość: Katarzyna Re: Meble kuchenne IP: 217.153.246.* 17.01.07, 14:34
      Witam! Polecam makles7@tlen.pl Widziałam kilka "wytworów" tej osoby i jestem
      naprawdę bardzo molo zaskoczona jakościa wykonania i ceną zarazem. Teraz Pan
      Krzysztof będzie robił kuchnie u moich rodzicow. Naprawdę warto polcecić. I co
      najważniejsze-blisko , bo z Częstochowy:)
      Pozdrawiam.
      • Gość: maja Re: Meble kuchenne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.01.07, 14:46
        Bezkonkurencyjny jest pan Zbyszek z Radomska,tel-044-738-85-97,na komórke nie
        mam,rpbiłam kuchnie w zabydowie,dosc dużą,gazowe szafki,domykacze,jestem
        zadowolona,zapłaciłam 4,400zł
    • Gość: zadowolony Re: Meble kuchenne IP: 212.160.86.* 17.01.07, 21:56
      Meble - ul. Krakowska po lewej stronie przed Elanex-em
      Duże litery tuż nad oknami sklepu
    • Gość: ig Re: Meble kuchenne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.07, 22:11
      Widze ze juz ktos tez napisal na temat pana Krzyska M. Ja rowniez go polecam, robi naprawde tanio, solidnie i za meble kuchenne z frontami drewnianymi powiedzial nam 4300zl(a wyszlo razem 5,5 mb). Dla mnie rewelacyjna cena w porownaniu z innymi stolarzami(ktorzy po uslyszeniu ze chce fronty drewniane mowili prawie dwa razy tyle).
    • Gość: Aga Re: Meble kuchenne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.07, 08:14
      fachowca nie posiadam ale do kuchni i sal;onu ladny stol szklany kupilam na
      www.edomeg.pl za przystepna cene ogolnei maja teg troche lawy i wogole takie
      bardziej nowoczesne mebelki
      • Gość: K Re: Meble kuchenne IP: 217.153.246.* 22.01.07, 02:19
        up:)
      • Gość: adam Re: Meble kuchenne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.07, 09:01
        a ciekawe czy szkło jest hartowane ?
        Według prawa handlowego tylko z takiego szkła można sprzedawać meble ?

I własnie tu jest ukryta cena mebli, coś trzeba zrobić żeby było taniej no i
        niestety klient się na to łapie.
        • Gość: Kudłata Re: Meble kuchenne IP: *.itcomp.pl 02.02.07, 00:24
          Panie adamie , ja osobiście korzystam z mebli wykonanych przez wspomnianego
          kilka razy wcześniej Pana Krzysztofa M. Jestem z nich szalenie zadowolona.
          Jakość bardzo dobra , a cena nie była tak wygorowana jak u innych osob
          działających w tej branży.
          Pan Krzysztof wykonuje meble z naprawde solidnych materiałów.
          Nie robi niczego na odczep się i przykłada sie do pracy i do wykończeń (co jest
          bardzo istotne!!) bardzo dokładnie.
          Ale niektórym ludziom to nawet fachowcy wykonujący meble z platyny by nie
          odpowiadali....
          Z ręka na sercu polecam makles7@tlen.pl
          Kto zleci wykonanie mebli , ten sie przekona , że kilkoro z nas ma absolutna
          rację i myslę , że powrócą tu z pozytywna opinią;)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka