Gość: Radosław IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.07, 15:54 Może wreszcie sąd nauczy byłego prezydenta szacunku dla drugiego człowieka. Posłowie PiS zgłosili do prokuratora wniosek o ukaranie Wałęsy za obrazę obecnego Pana Prezydenta. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zoolog Re: Brak kultury IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.02.07, 16:03 tylko że kaczka to nie człowiek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agi Re: Brak kultury IP: *.apus-net.pl 17.02.07, 23:31 Nie chcę być stronnicza,ale prezydent. Kaczyński nie ma dobrej opini, nie zna j.angielsk. ma problemy np.z negocjacjami z Rosją. ciągle są jakieś ale...jak zawsze są nowe propozycje w sprawie ustaw (większość choćby internałtów jest np. za-a on przeciw)Były Prezydent fakt nie znał być może jęz.ale szanowali i szanuja go do dziś na swiecie.Czytałam wypowiedzi z gazet ze świata...Szkoda gadać tak jadą na prez.Kaczyńskiego. czemu... tak do tej pory nigdy nie było. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie chcę Re: Brak kultury IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.07, 23:59 i nie mogę mieszkać w Państwie, gdzie Prezydenta - Głowę - Reprezentanta Państwa Polskiego nazywają " d....m", nie mogę znieść tego upokorzenia, to jest poniżająca sprawa, uraził Wałęsa moje uczucia i też podam go do sądu. Nie przepadam specjalnie za Kaczyńskimi, ale szanuję swojego Prezydenta Państwa, bo kocham Polskę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edd Re: Brak kultury IP: 193.93.91.* 18.02.07, 00:03 Ta dwójka posłów którzy to zgłosili to przykład wyjątkowej wazeliny.Wychodzenie przed szereg bez wiedzy samego zainteresowanego.Łubudubu łubudubu niech żyje nam prezes naszego klubu... smutne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ojejejejejeje Re: Brak kultury IP: 212.87.244.* 18.02.07, 00:04 Proponuję swoje rozgorycznie wyrazić na antenie Radyja Maryja. "Rozmowy Niedokończone" właśnie się zaczynają....... Odpowiedz Link Zgłoś
jerzyk46 Re: Brak kultury 18.02.07, 00:19 Po prostu Pan Prezydent stara się dbać (może w trochę dziwaczny sposób) o polskie interesy. Ja np. mam wątpliwości czy Wielki Brat jest nam potrzebny. Do Prezydenta mam żal, że nie rozbił klanu prawników. Wtedy upadek tzw. samorządów zawodowych byłby zwykłym efektem domina. Uważam, że w przypadku obrazy Prezydent powinien być traktowany jak każdy obywatel. Trafny jest tytuł wątku: "Brak kultury". Każdy,kto ma nieco rozumu zawsze skieruje sympatię w stronę obrażonego. Mam nadzieję,że Pan Prezydent dzięki swej inicjatywie ustawodawczej zdoła co nieco uczynić w kierunku złagodzenia nienawiści organów Państwa do obywatela. Bo moim zdaniem Panowie Przydent i Premier błyszczą na tle tzw. organów Państwa, ale aby Ich zasmucić powiem, że to tło jest nieciekawe. Pisząc "organ" nie miałem na myśli niczego niecenzuralnego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ojejejejejeje Re: Brak kultury IP: 212.87.244.* 18.02.07, 00:40 Każdy polityk, powinien być bardziej gruboskurny na krytykę. Już w czasach zaborów np w CK Austro-Węgrzech to dostrzeżono. Bądź co bądź w systemie mało demokratycznym. Nazywany "starym pie..dołą" Franciszek Józef I,(zresztą na ziemiach polskich),nie wytaczał procesów za te określenie.Miał tylko głupich urzędników,którzy i tak przegrali z prawem do krytyki. Może dzisiejsi wnioskodawcy o karę dla Lecha Wałęsy,działają jak tamci mało oświeceni urzędnicy? Może, mają mentalność "bizantyjską",taką ruską mentalność z ruskiego zaboru(przy całym szacunku do naszych sąsiadów wschodnich)? Na wschodzie, nadal postrzega się głowy państw w sposób poddańczy,patriarchalny wręcz....... Tam zawsze tak było.A u nas?Niektórzy do dziś myślą podobnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oto Polska właśnie Re: Brak kultury IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.07, 00:08 kto jej nie szanuje powinien siedzieć w pierdlu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ojejej Re: Brak kultury IP: 212.87.244.* 18.02.07, 00:13 a niektórzy w psychiatryku. Polska a Kaczyński ,Kaczyński a Polska. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ana Re: Brak kultury IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.07, 10:41 na szacunek trzeba najpierw zasłużyć... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wlodek Re: Brak kultury IP: *.vf.shawcable.net 18.02.07, 00:28 To nie wina Walesy, a tego co spowodowal zamieszanie. Jak mozna inaczej okreslic kogos kto durny "raport" podaje do publicznej wiadomosci. Chcesz nam wmowic, ze nie jest durnota opisywanie "przestepczego" czynu jakiegos oficera WSI, ktory sie uchlal z napapral we wlasne portki? Taki news podpisuje i oglasza NORMALNY prezydent NORMALNEGO kraju? Walesa powinien z Kwasniewski zglosic kontrpozew do sadu o sugerowanie im odpowiedzialnosci za spowodowanie zanieczyszczenia oficerskiej garderoby:))) Tez bedzie smisznie i durnowato jednoczesnie. Ten pozew ma z kultura tyle samo, co "lze jak bura suka, my tu, a oni tam gdzie stalo ZOMO, lzeelity, wyksztalciuchy" i reszta podobnych. Powazniejszy proces powinien ktos zafundowac Kaczynskiemu za podanie tego raportu do publicznej wiadomosci. Z nazwiskami pracownikow i wspolpracownikow WSI, ktora byla legalna instytucja w RP. Zrobienie przestepcow z ludzi, ktorzy wspolpracowali z WSI bez skierowania przeciwko nim wnioskow do sadu, to zbrodnia stanu za ktora Kaczynski z Macierewiczem powinni siedziec w kryminale. Kultura a'la Walesa jest w sumie wiecej warta niz kultura Kaczynskich i ich wspolnikow. Lechu przynajmniej "skakal przez plot" we wlasciwym momencie, a oni? Wyobrazasz sobie Kaczynskich skaczacych przez cokolwiek bez zrobienia sobie krzywdy? Ja jakos nie:))) I nie ma sie czym podniecac. Bez Walesy zywot w polityce bylby mniej interesujacy:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jan Re: Brak kultury IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.07, 00:51 Lech Kaczyński - NIE MÓJ PREZYDENT! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wlodek Re: Brak kultury IP: *.vf.shawcable.net 18.02.07, 07:18 Gość portalu: jan napisał(a): > Lech Kaczyński - NIE MÓJ PREZYDENT! - Moj tez nie. I on chyba o tym wie:))) Moze dlatego nawet podczas defilady wojskowej stoja wokol niego takie duze chlopy z przeciwpancernymi teczkami. Nawet Walesa i Kaczynscy nie bali sie wejsc miedzy zolnierzy. Jak sie jest takim prezydentem, to sie intuicyjnie wyczuwa milosc poddanych:))) Kiedy ten widoczek pokazali w telewizorni, to pomyslalem znacznie gorzej niz Walesa o glowie .....panstwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: Brak kultury u Kaczyńskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.07, 09:25 To kiedy Kaczyński przeprosi za swoje i swoich podległych zachowanie,przecież to jak PiSowcy obniżyli rangę naszego kraju w świecie to się nadaje na wyrzucenie ich z polityki.Takie chamskie zachowanie polityków jak jest za tej kadencji to jeszcze niebyło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wałaese, jako szko Re: Brak kultury u Kaczyńskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.07, 12:28 dnika należy wsadzić do pierd.a Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do Włodka Re: Brak kultury IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.07, 12:30 To znaczy , że jesteś jeszcze bardziej zbocziny i tępy od niego/czyli od waliesi/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wlodek Re: Brak kultury IP: *.vf.shawcable.net 18.02.07, 18:58 Gość portalu: do Włodka napisał(a): > To znaczy , że jesteś jeszcze bardziej zbocziny i tępy od niego/czyli od walie > si/ Moze masz racje. Ale wole nawet takie "cus" z Walesa, niz lepsze z Kaczynskim. Lepsza marka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator wlodziu, znów sie pofajdałeś w majteczki.... IP: 202.143.83.* 18.02.07, 19:01 ...mam nadzieję, że pampers na miejscu !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ble Re: wlodziu, znów sie pofajdałeś w majteczki.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.07, 21:18 I tylko bla bla bla Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karola Re: Brak kultury IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.02.07, 23:48 PIS sam sobie "kolo dupy tym wyrobi" jesli zglosi taki wniosek do sadu. Chcialabym zauwazyc ze duza czesc elektoratu pisowskiego (czyt. naiwnych kretynow) popiera walese, przeceiz wiadomo ze wszystkie solidaruchy glosowaly na pis. jesli chodzi o slusznosc slow walesy, to nie bede sie wypowiadac, bo mnie by tez skierowaly kaczki do sadu. pa Odpowiedz Link Zgłoś