Dodaj do ulubionych

'Pedagogika społeczna' Pilch, Lepalczyk

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.02.07, 22:37
posiada ktoś może tą książkę?chetnie skorzystam z wszelkich notatek, odbitek
ksero i z niej samej (jesli ktos chcialby sprzedac)ciezko jest ja dostac w
bibliotece, a nie wiaze z ta dyscyplina wiekszego zwiazku w przyszlosci wiec
nie usmiecha mi sie kupowanie nowej:) z góry dziekuje za pomoc ;)
Obserwuj wątek
    • Gość: mik Re: 'Pedagogika społeczna' Pilch, Lepalczyk IP: 195.205.138.* 22.02.07, 11:06
      Wiem, że tę książkę dostaniesz w bibliotece WSHiT na Ogrodowej. Tam jest super
      wyposażona biblioteka i osoby tam pracujące b. kompetentne. Pozdrawiam
      • Gość: Ente-ka Re: 'Pedagogika społeczna' Pilch, Lepalczyk IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.02.07, 12:30
        czy biblioteka na Ogrodowej jest tak świetnie wyposażona to bym nie była taka
        pewna. Może jeśli chodzi o tematykę- turystyka, ale na pewno nie psychologia-
        pedagogika. Posiadam 2 rozdziały z tej książki. Rozdział IX i XVI: Metoda
        organizowania środowiska / środowisko lokalne-Struktura funkcje przemiany. Mam
        pytanie a z kim masz te zajęcia?
        • Gość: ja Re: 'Pedagogika społeczna' Pilch, Lepalczyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.07, 12:57
          Mam tę książkę całą odbitą na ksero.
    • Gość: gość Re: 'Pedagogika społeczna' Pilch, Lepalczyk IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.02.07, 17:34
      dziekuje za pomoc, juz znalazlam kogos kto sie poswiecil i kupil ksiazke:) wiec
      bedzie od kogo kserowac, a zajecia hmmm czy wypada mowic nazwiska?? ;) z prof.
      T. Wroblewska
      • Gość: dz Re: 'Pedagogika społeczna' Pilch, Lepalczyk IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.02.07, 19:04
        to wyrzucilas pieniadze w bloto:)) no chyba,ze w tym roku cos sie zmienilo na
        cwiczeniach:))) u tej pani
        • Gość: gość Re: 'Pedagogika społeczna' Pilch, Lepalczyk IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.02.07, 20:34
          Gość portalu: dz napisał(a):

> to wyrzucilas pieniadze w bloto:)) no chyba,ze w tym roku cos sie zmienilo na
          > cwiczeniach:))) u tej pani

no wlasnie nie ja tylko ktos inny kupil:), a w zwiazku z Twoja opinia, tzn. ze
          nie bedzie to potrzebne,wszelkie materialy itd., czy jak to nalezy rozumiec ;) :>
          • Gość: dz Re: 'Pedagogika społeczna' Pilch, Lepalczyk IP: *.realestate.net.pl 23.02.07, 11:47
            Tzn,ze nie zajrzycie do ksiazki przynajmniej tak bylo do tej pory:)) My
            pisalismy przez caly semestr prace i tak wygladały cwiczenia. Ale moze zmieniło
            sie cos:))
            • Gość: Enter-ka Re: 'Pedagogika społeczna' Pilch, Lepalczyk IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.02.07, 17:21
              ja na szczęście miałam zajęcia z inną panią, ale egzamin miałam z panią profesor
              Wróblewską. Fakt książka u tej pani się nie przyda. A tak na marginesie - Kto
              kupuje książki na studiach??
              • Gość: gość Re: 'Pedagogika społeczna' Pilch, Lepalczyk IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.02.07, 20:08
                a widzisz, jednak sa tacy ambitni studenci ;) ja tam inwestuje w ksero:)
                • Gość: Enter-ka Re: 'Pedagogika społeczna' Pilch, Lepalczyk IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.02.07, 11:09
                  ksero jest OK! czasem udaje się nawet bez niego :)
                  • Gość: rajfura Re: 'Pedagogika społeczna' Pilch, Lepalczyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.07, 12:46
                    poczciwa pani W. hehe jak masz z nia cwiczenia i egzamin to ta ksiazka wogole
                    ci nie bedzie potrzebna...ona sie nie zmienia, dziala w ten sam sposob od wielu
                    lat hehe i dobrze, po 3 cwiczeniach mozesz przestac chodzic... i tak nie zauwazy
                    twojej nieobecnosci ;)
                    • Gość: gosia Re: 'Pedagogika społeczna' Pilch, Lepalczyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.07, 14:13
                      a ja mam z ta kobiecina i cwiczenia i wyklady i egzamin tez z nia bedzie:)
                      poprosze i info jak wyglada z nia egzamin czy jest z typu upierdliwych ??
                      • fachowiec007 Re: 'Pedagogika społeczna' Pilch, Lepalczyk 24.02.07, 15:15
                        Egzamin polega na przepisaniu oceny z cwiczen. A ocene z cwiczen (przewaznie
                        same bdb) wystawia na podstawie pracy, ktora sie oddaje pod koniec semestru ;)
                        Jedyna profesorka, ktora sprawdzala obecnosc na wykladzie i w polowie wykladu
                        zawsze sie ludzie zawiadomieni o sprawdzaniu zjawiali ;)
                        • Gość: Enter-ka Re: 'Pedagogika społeczna' Pilch, Lepalczyk IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.02.07, 18:30
                          moją grupę niestety odpytywała. Wchodziło się w 8 osób i przez godzinę ona
                          opowiadała nam o swoich zagranicznych znajomych hehe a my tylko kiwaliśmy
                          głowami , a potem pytała . (8 osób ok. 2 godz). Parę osób z pytań które podała
                          na wykładach, innych z wykresów(uwielbia je) a jeszcze innych pytała jaką
                          książkę przeczytali i na podstawie tego wystawiała ocenę. Babka jest dziwna i
                          nie wiadomo co się po niej spodziewać- termin egzaminu przekładała nam chyba z 5
                          razy W końcu wyznaczyła go na sobotę rano, spóźniła się 2 godz i jeszcze oblała
                          2 osoby. życzę powodzenia...
                          • Gość: gość Re: 'Pedagogika społeczna' Pilch, Lepalczyk IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.02.07, 21:02
                            jak już sie tak wszyscy rozpisali w tych swoich opiniach,to moze poszerzymy
                            grono opiniowanych :) wiem,ze część z tych ocen jest mocno subiektywna,ale chyba
                            nie bedzie w tym nic złego jeśli można się będzie wypowiedzieć na temat innych
                            wykładowców, ja np chciałam zapytać o p. dr Gomółkę czy dr Szczygieł
                            • Gość: Enter-ka Re: 'Pedagogika społeczna' Pilch, Lepalczyk IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.02.07, 15:14
                              No to pytaj :)
                          • fachowiec007 Re: 'Pedagogika społeczna' Pilch, Lepalczyk 25.02.07, 18:14
                            Mowisz, ze opowiadala o zagranicznych znajomych ? Pewnie o przyjaciołach z Litwy
                            ;D ?
                            • Gość: dz Re: 'Pedagogika społeczna' Pilch, Lepalczyk IP: *.realestate.net.pl 25.02.07, 20:48
                              Jak ma sie cwiczenia z pania W to to zaden egzamin po prostu przepisana ocena.
                              Co do pani Gomółki to 2 z 3 pan G na tej uczelni. Ja ja przezylam bezbolesnie
                              ale to zalezy. Trzeba sie udzielac inaczej nie dostajesz zaliczenia a wtedy
                              pyta i nie jest juz tak fajnie. Co do pani Szczygiel jak ma sie z nia cwiczenia
                              to jest spoko. Ja ja milo wspominam. Egzamin jak egzamin tyle trzeba uwazac na
                              dobor słów tego sie czepia:))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka