Gość: ;[ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.04.07, 18:17 Czy możecie zalogować się na pocztę Onet? Proszę o odpowiedź Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Julka Re: Poczta Onet IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.04.07, 18:21 Spróbowałam. Nie da się. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Poczta Onet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.07, 18:55 Ja mam ten problem już od ok 2 tygodni. Wyskakuje mi, ze hasło jest nieprawidłowe (a na pewno jest dobrze). Nie wiem dlaczego tak się dzieje. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: działa Re: Poczta Onet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.07, 18:56 już jest ok Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Julka Re: Poczta Onet IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.04.07, 19:09 Sprawdziłam. Rzeczywiście juz działa. Odpowiedz Link Zgłoś
mustina Re: Poczta Onet 03.04.07, 19:10 Też miałam dziś z tym problem - hasło nieprawidłowe - choć było w poprawnie wpisane. Ale już hula :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;] Re: Poczta Onet IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.04.07, 19:58 Ja też mogę :D problemy z serwerem pewnie mieli:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iih Re: Poczta Onet IP: *.adsl.inetia.pl 03.04.07, 21:15 Sam do siebie w tym czasie wysyłałem posta 9 z konta gazeta.pl) i nie dotarł - czyli nie dość że im padł serwer logowania to róniewż serwer poczty przychodzącej - szkoda . Tracę już cierpliwość do tej poczty - mam wersję płatną - to jest lipa działa tak samo jak bezpłatna. Odpowiedz Link Zgłoś