Dodaj do ulubionych

Prezydent Częstochowy śpiewa popowo

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.07, 15:36
spoko "kto wie" akapela ma jaja
Obserwuj wątek
    • rozrewolwerowany_rewolwer Prezydent Częstochowy śpiewa popowo 13.04.07, 15:46
      o dżizas :D
      • Gość: harmonia czego? Re: Prezydent Częstochowy śpiewa popowo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.07, 16:27
        dźwięku, o, mój Boże to mi dopiero Eureka....tyle lat fachowo się zajmuję
        muzyką, ale czegoś takiego nie widziałem i nie wąchałem.
        Prawdziwy talent, bo posiada harmonię wraz z dźwiękiem w jednym głosie /jeszcze
        bym zaj......ciej powiedział/. Ludzie o czym wy wypisujecie, gdzie wasza kultura
        muzyczna ?
        • rozrewolwerowany_rewolwer Re: Prezydent Częstochowy śpiewa popowo 13.04.07, 16:51
          Tyle lat mówisz po polsku a nie znasz słowa ironia? ;)
          • Gość: Zidane Re: Prezydent Częstochowy śpiewa popowo IP: 217.96.15.* 13.04.07, 17:38
            Może Dzikuskowi chodziło że preżydent "trzyma harmonię w ręku" albo "trzyma
            harmonię wydźwięku"

i wydżwięk miałby (może ciut filozoficzny) sens a tak to wyszedł niezły tryton

nie dziękuj
            • Gość: pięknie to ująłeś! Re: Prezydent Częstochowy śpiewa popowo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.07, 20:09
              Ha,ha,ha.....
    • Gość: kolo bo padne trupem :) IP: 80.54.175.* 13.04.07, 19:03
    • Gość: giolla@3@ A czy to p wrona wie,ze w zbk jeszcze grzeja IP: *.spidernet.pl 14.04.07, 07:50
      A może już go te sprawy nie interesują,-gospodarka prawdziwie komunistyczna a
      pierdołami sie tylko zajmuje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: Jak by tak miał Re: A czy to p wrona wie,ze w zbk jeszcze grzeja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.07, 13:54
        z tego swojego "śpiewania" się utrzymać i wykarmić rodzinę - wyglądałby dziś
        inaczej, może by zbierał puszki : " Kto wie", "Kto wie".
      • Gość: xx Re: A czy to p wrona wie,ze w zbk jeszcze grzeja IP: *.icis.pcz.pl 14.04.07, 14:11
        Gospodarka w kapitalizmie tworza biznesmeni, a nie wladze miasta.
        • Gość: znów nie rozumiesz Re: A czy to p wrona wie,ze w zbk jeszcze grzeja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.07, 14:13
          nie o tym była mowa /choć nie mogę ci nie przyznać racji/, ale jesteś poza
          wypowiedziami merytorycznymi tego wątku, "xx"-sie
          • Gość: xx Re: A czy to p wrona wie,ze w zbk jeszcze grzeja IP: *.icis.pcz.pl 14.04.07, 14:17
            Moja wypowiedz odnosila sie do poprzednika.
      • Gość: marcyjan tobie grzeje w głowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.07, 20:44
        grzeja bo chca mieszkancy, o tym decyduja wspólnoty mieszkaniowe głabie, a
        swoja droga to Wrona nazwał Promenade imieniem Niemena
        • Gość: giolla@3@ Re: tobie grzeje w głowe IP: *.spidernet.pl 15.04.07, 12:20
          PROSTAK I CHAM,A NA DODATEK NIEZORIENTOWANY.PRZY TAKIEJ TEMPERATURZE NA DWORZE
          TO TYLKO tobie CHYBA GRZEJE WE ŁBIE.
    • Gość: Obserwator Re: Prezydent Częstochowy śpiewa popowo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.07, 20:47
      trudno w tej roli wyobrazic sobie babcie Rozpondek lub Marasa albo Janikową,
      oni by rokowcow do magistratu nie zaprosili
      • ulisess_czewa Re: Prezydent Częstochowy śpiewa popowo 15.04.07, 13:59
        Podczas osatniej wizyty w gabinecie Pana Prezydenta pogratulowaem mu za ten
        odważny gest jaki uczynił.

Zapraszam serdecznie na swoją stronę.

_
        www.jacek krawczyk.com.pl
        • Gość: ciekawa Re: Prezydent Częstochowy śpiewa popowo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.04.07, 15:16
          Ale dlaczego ma czerwony krawat...
          • Gość: Bru2s Re: Prezydent Częstochowy śpiewa popowo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.04.07, 16:45
            A wy tylko potraficie się czepiać Wrony :D Co do dziekiego to gratulacje dla
            niego cieszę się że mój były facet od histori robi kariere :) spoko ziom z
            niego :)
            • Gość: ciekawa Re: Prezydent Częstochowy śpiewa popowo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.04.07, 17:00
              A dlaczego Pan Prezydent ma:
              fioletową koszulę,
              zielone spodnie,
              czerwony krawat?

• Gość: T.W. Trzy cnoty boskie... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.04.07, 17:12
                Bo to nasza wiara, nadzieja,miłość.
                Stąd ta symboliczne znaczenie kolorów:
                fioletowa koszula - wiara
                zielone spodnie - nadzieja
                czerwony krawat - miłość.
                • Gość: do T.W. Re: Trzy cnoty boskie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.07, 19:37
                  Masz gorący łeb, ale zimne serce!
                  Nic już nie pomoże-żaden tu kolor winien...winna głowa i tyle.
                  • Gość: T.W. Re: Trzy cnoty boskie... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.04.07, 21:52
                    Zespół Nefre śpiewa wspaniale.
                    Przepiękna piosenka.
                    • Gość: do T.W. Re: Trzy cnoty boskie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.07, 23:40
                      Podtekst też, zresztą!
                      • Gość: ksiądz Re: Trzy cnoty boskie... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.05.07, 10:35
                        Piękne...
                        • Gość: KTO WIE Re: Trzy cnoty boskie... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.05.07, 10:23
                          Kto wie?..............................................
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka