Gość: dd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.07, 15:36 spoko "kto wie" akapela ma jaja Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rozrewolwerowany_rewolwer Prezydent Częstochowy śpiewa popowo 13.04.07, 15:46 o dżizas :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: harmonia czego? Re: Prezydent Częstochowy śpiewa popowo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.07, 16:27 dźwięku, o, mój Boże to mi dopiero Eureka....tyle lat fachowo się zajmuję muzyką, ale czegoś takiego nie widziałem i nie wąchałem. Prawdziwy talent, bo posiada harmonię wraz z dźwiękiem w jednym głosie /jeszcze bym zaj......ciej powiedział/. Ludzie o czym wy wypisujecie, gdzie wasza kultura muzyczna ? Odpowiedz Link Zgłoś
rozrewolwerowany_rewolwer Re: Prezydent Częstochowy śpiewa popowo 13.04.07, 16:51 Tyle lat mówisz po polsku a nie znasz słowa ironia? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zidane Re: Prezydent Częstochowy śpiewa popowo IP: 217.96.15.* 13.04.07, 17:38 Może Dzikuskowi chodziło że preżydent "trzyma harmonię w ręku" albo "trzyma harmonię wydźwięku" i wydżwięk miałby (może ciut filozoficzny) sens a tak to wyszedł niezły tryton nie dziękuj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pięknie to ująłeś! Re: Prezydent Częstochowy śpiewa popowo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.07, 20:09 Ha,ha,ha..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: giolla@3@ A czy to p wrona wie,ze w zbk jeszcze grzeja IP: *.spidernet.pl 14.04.07, 07:50 A może już go te sprawy nie interesują,-gospodarka prawdziwie komunistyczna a pierdołami sie tylko zajmuje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jak by tak miał Re: A czy to p wrona wie,ze w zbk jeszcze grzeja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.07, 13:54 z tego swojego "śpiewania" się utrzymać i wykarmić rodzinę - wyglądałby dziś inaczej, może by zbierał puszki : " Kto wie", "Kto wie". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: A czy to p wrona wie,ze w zbk jeszcze grzeja IP: *.icis.pcz.pl 14.04.07, 14:11 Gospodarka w kapitalizmie tworza biznesmeni, a nie wladze miasta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znów nie rozumiesz Re: A czy to p wrona wie,ze w zbk jeszcze grzeja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.07, 14:13 nie o tym była mowa /choć nie mogę ci nie przyznać racji/, ale jesteś poza wypowiedziami merytorycznymi tego wątku, "xx"-sie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: A czy to p wrona wie,ze w zbk jeszcze grzeja IP: *.icis.pcz.pl 14.04.07, 14:17 Moja wypowiedz odnosila sie do poprzednika. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcyjan tobie grzeje w głowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.07, 20:44 grzeja bo chca mieszkancy, o tym decyduja wspólnoty mieszkaniowe głabie, a swoja droga to Wrona nazwał Promenade imieniem Niemena Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: giolla@3@ Re: tobie grzeje w głowe IP: *.spidernet.pl 15.04.07, 12:20 PROSTAK I CHAM,A NA DODATEK NIEZORIENTOWANY.PRZY TAKIEJ TEMPERATURZE NA DWORZE TO TYLKO tobie CHYBA GRZEJE WE ŁBIE. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obserwator Re: Prezydent Częstochowy śpiewa popowo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.07, 20:47 trudno w tej roli wyobrazic sobie babcie Rozpondek lub Marasa albo Janikową, oni by rokowcow do magistratu nie zaprosili Odpowiedz Link Zgłoś
ulisess_czewa Re: Prezydent Częstochowy śpiewa popowo 15.04.07, 13:59 Podczas osatniej wizyty w gabinecie Pana Prezydenta pogratulowaem mu za ten odważny gest jaki uczynił. Zapraszam serdecznie na swoją stronę. _ www.jacek krawczyk.com.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawa Re: Prezydent Częstochowy śpiewa popowo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.04.07, 15:16 Ale dlaczego ma czerwony krawat... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bru2s Re: Prezydent Częstochowy śpiewa popowo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.04.07, 16:45 A wy tylko potraficie się czepiać Wrony :D Co do dziekiego to gratulacje dla niego cieszę się że mój były facet od histori robi kariere :) spoko ziom z niego :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawa Re: Prezydent Częstochowy śpiewa popowo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.04.07, 17:00 A dlaczego Pan Prezydent ma: fioletową koszulę, zielone spodnie, czerwony krawat? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: T.W. Trzy cnoty boskie... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.04.07, 17:12 Bo to nasza wiara, nadzieja,miłość. Stąd ta symboliczne znaczenie kolorów: fioletowa koszula - wiara zielone spodnie - nadzieja czerwony krawat - miłość. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do T.W. Re: Trzy cnoty boskie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.07, 19:37 Masz gorący łeb, ale zimne serce! Nic już nie pomoże-żaden tu kolor winien...winna głowa i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: T.W. Re: Trzy cnoty boskie... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.04.07, 21:52 Zespół Nefre śpiewa wspaniale. Przepiękna piosenka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do T.W. Re: Trzy cnoty boskie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.07, 23:40 Podtekst też, zresztą! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ksiądz Re: Trzy cnoty boskie... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.05.07, 10:35 Piękne... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KTO WIE Re: Trzy cnoty boskie... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.05.07, 10:23 Kto wie?.............................................. Odpowiedz Link Zgłoś