misiakilla 17.04.07, 22:27 Wszystkie wątki dotyczące lekarzy i inne medyczne tematy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: grazyna dermatolog Pieczyńska,ktos zna? IP: 89.174.23.* 18.04.07, 15:58 prosze o opinie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: dermatolog Pieczyńska,ktos zna? IP: 195.205.202.* 18.04.07, 16:03 tak ja i to dośc dobrze...nie zaszkodzi,ale też nie pomoże Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agula Re: dermatolog Pieczyńska,ktos zna? IP: *.chello.pl 19.04.07, 17:10 Kiedyś chodziłam do Pani dr i nie byłam z niej zbytnio zadowolona, straciłam sporo kasy na prywatne wizyty, caly czas miałam tylko dopisywane antybiotyki a bloblem z pryszczami nie zniknął. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewka Re: dermatolog Pieczyńska,ktos zna? IP: *.ip.fastwebnet.it 19.04.07, 20:12 odradzam odradzam i jeszcze raz odradzam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grazyna Ewka dlaczego odradzasz? IP: 89.174.23.* 19.04.07, 21:35 moja corka wypala u niej kurzajki, sama pani doktor powiedziala, ze jeszcze nigdy nie miala reklamacji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emelka Re: dermatolog Pieczyńska,ktos zna? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.07, 11:16 dajcie sobie spokój, jej mama tak, ale ona?????!!!! leczyła mnie pół roku i nic tzn. tylko kasa wyskoczyla mi z kieszenie, w czwartek bylam u p. dr Rychter przychodnia przy ul. ZANA wizyta bezpłatna, juz w niedzielę czułam ulgę POLECAM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: dobry ginekolog endokrynolog w Czwie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.07, 11:28 Witam, pilnie poszukuję dobrego w/w specjalisty.Dziękuję za wszystkie informacje. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
slaweklavado Re: dobry ginekolog endokrynolog w Czwie? 11.05.07, 12:28 ja polecam dr.Sikore. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosiek Re: dermatolog Pieczyńska,ktos zna? IP: *.streamcn.pl 17.05.07, 22:07 dobry dermatolog to dr.Sitek.pracowalam z nią i chodzi do niej moja córka bo jest alergikiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jola Szkoła Rodzenia na Mireckiego IP: *.flatpla.net 18.04.07, 18:53 Czy któraś z Was chodziła? Proszę o opinie. Odpowiedz Link Zgłoś
diabel_piszczalka Żylaki usuwanie w Częstochowie... 18.04.07, 21:08 Witam, Muszę posiąść wiedzę na temat usuwania żylaków w naszym mieście. Po pierwsze: usuwanie na NFZ. W jakich placówkach można to zrobić i ile czeka się na zabieg? Po drugie: usuwanie za pieniądze. Pytanie jak wyżej i ile średnio taka "przyjemność" kosztuje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewka Re: Żylaki usuwanie w Częstochowie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.07, 19:43 też bym chciała wiedzieć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: Żylaki usuwanie w Częstochowie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.07, 19:47 w Częstochowie to nie za bardzo. podobno Pogorzelski jest dobrym fachowcem. sama nie robilam u niego, ale mówila pielęgniarka, co z nim pracuje, że to dobry lekarz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia Re: Żylaki usuwanie w Częstochowie... IP: *.streamcn.pl 17.05.07, 19:57 w usuwaniu żylaków najlepszy jest Pogorzelski,a do Pawełczaka nawet nie chodzcie.pa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szczypka Re: Żylaki usuwanie w Częstochowie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.07, 20:12 jeśli już w Czewie to Pogorzelski szczerze odradzam Korzekwe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ula Re: Żylaki usuwanie w Częstochowie... IP: *.man.czest.pl 01.06.07, 22:36 ja wlasnie mysle zeby pojsc do korzekwy.slyszalam na jego tem dobre wiadomosci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna Porodówka na Mickiewicza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.04.07, 09:16 Proszę o opinie,jak z porodem rodzinnym,ewentualnie proszę o link do tego tematu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zosia Do Ani i Joli IP: *.flatpla.net 19.04.07, 18:35 Cześć! Ja rodziłam z mężem na Mickiewicza. Wcześniej chodziłam do szkoły rodzenia na Mireckiego.Naprawdę jestem zadowolona z przygotowania do porodu rodzinnego i do pielęgnacji.Poród miałam dość ciężki ale Marysia ważyła 3800.Personel super.Mąż super.Wszyscy się sprawdzili.Myślę,że do tego najbardziej się przysłużyły dwie sympatyczne położne ze szkoły rodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna Re: Lekarze i inne medykamenty IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.04.07, 21:34 Zosiu dziekuję za odpowiedż.Ja chodzę do szk.rodzenia na PCK,mam nadzieję,że to w niczym nie przeszkodzi?Świetnie,że na Mickiewicza można rodzić w obecności męża,bo myślałam że nie można..Miałaś lekarza prowadzącego z tego szpitala? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zosia Do Ani IP: *.flatpla.net 20.04.07, 16:35 Chodziłam do lekarza z Mickiewicza ale jego nie było.Byli na dyzurze Dr.Owsiejko ijeszcze jeden lekarz.Obydwaj sympatyczni.Położne sympatyczne.Super oddziałowa.Cały czas na oddziale chętna do pomocy.Myślę że Ty również będziesz miała takie same wspomnienia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Baśka Re: Lekarze i inne medykamenty IP: 217.153.246.* 20.04.07, 19:42 Aniu położna która prowadzi szkołę rodzenia na PCK to jedna z tych pań która prowadzi szkołę na Mireckiego. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna Re: Lekarze i inne medykamenty IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.04.07, 23:27 dzięki serdeczne za odpowiedzi.Na temat porodówki na Mickiewicza nie słyszałam zbyt dobrych opini.Ale teraz mi lepiej:-)Rodzę za 3 miesiące,mam nadzieję,ze bedę mieć pozytywne wrażenia.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia Re: Lekarze i inne medykamenty IP: *.streamcn.pl 17.05.07, 19:53 miałam praktyki na mickiewicza.to co tam zobaczyłam przeraziło mnie.zero podejścia do pacjenta,nic szacunku.jestem połozną,rodziłam na tysiącleciu,i szczerze mówiac jestem zadowolona,dobrze traktowano nie tylko mnie ale też inne pacjentki.pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Lekarze i inne medykamenty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.07, 20:45 kardiolog-kogo polecacie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: becik Re: Lekarze i inne medykamenty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.07, 20:09 szukam dobrego neurologa i neurochirurga. jeśli możecie kogoś poradzić, to bardzo proszę. chyba muszę mieć zabieg na kręgosłup. więc ważne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jola Re: Lekarze i inne medykamenty IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.04.07, 13:15 Jakiego polecilibyście dobrego ortopedę, ale z Cz-wy?? Odpowiedz Link Zgłoś
ancymonka Re: Lekarze i inne medykamenty 23.04.07, 14:29 Zależy od czego ten ortopeda ma być. Ja jestem zadowolona z dr. Podhoreckiego (jeśli chodzi o stawy kolanowe) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hermes Re: Lekarze i inne medykamenty IP: *.alaska.ds.polsl.pl 27.05.07, 20:10 Poecam dr Pawła Łęgosza. Świetny fachowiec, ale pracuje w Warszawie i w Częśtochowie jest tylko w soboty w przychodni Lege Artis na Grabówce( www.legeartis.czest.pl ) Odpowiedz Link Zgłoś
ancymonka Re: Lekarze i inne medykamenty 23.04.07, 14:26 Neurochirurg z Parkitki - dr. Chrzuszcz (mam nadzieję, że nie przeinaczyłam nazwiska). Uratował mojego kumpla z takich opresji, że huhu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Lekarze i inne medykamenty IP: *.cn.com.pl 28.05.07, 13:12 Doktor Chrzuszcz,naprawde bardzo dobry neurochirurg,miałam z nim kilka razy do czynienia,jest bardzo dobrym specjalistą i ma fantastyczne podejście do pacjentów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: def Re: Lekarze i inne medykamenty IP: *.21.pl 26.04.07, 12:52 jeśli w Częstochowie to neurolog Kapustecki, a neurochirurg Koper Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agata Re: Lekarze i inne medykamenty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.07, 15:21 Czy Kapustecki jest dobrym lekarzem? Moja mama się u niego leczy od jakiegoś czasu więc każda informacja na jego temat jest dle mnie ważna.Dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piel.z neurichirur Re: Lekarze i inne medykamenty IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.04.07, 14:35 Neurochirurg to tylko Rynkiewicz, mówie to z czystym sumieniem. Najlepszy wśród dobrych. Prawie wszyscy nasi neurochirurdzy są dobrzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: becik Re: Lekarze i inne medykamenty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.07, 16:26 dziekuje za informacje. wszystkim, którzy je dali. na razie mam skierowanie na rehabilitację. jak nie pomoże, to udam się na Rymkiewicza. też o nim słyszałam. a i o tym, że Koper też. wybiorę któregoś. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karnat36 Re: Lekarze i inne medykamenty IP: *.flatpla.net 10.05.07, 19:24 interferon-prosze o info od ludzi leczonych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: "oddziałowa" Re: Lekarze i inne medykamenty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.07, 14:22 do piel. z neurochir.: chyba mięte czujesz do tego doktora = wszyscy to wiemy, a co do jego zdolności to bym tak nie przesadzała..są lepsi od niego na oddziale. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: *** Lekarze na Michałowskiego IP: 80.54.169.* 13.05.07, 18:25 Który z lekarzy dla dorosłych jest najlepszy w Przychodni na Michałowskiego.? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lala Re: Lekarze na Michałowskiego IP: 80.54.168.* 16.05.07, 20:43 żaden, bo teraz zaczęli zajmować się przyjmowaniem przedstawicieli firm farmaceutycznych, a leczenie zostawili na potem. To jakaś plaga. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Ginekolog dla młodej kobiety IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.05.07, 15:15 Witam, poleccie mi dobra Pania ginekolog-jest to dla mnie wazne, bo ide do gabinetu ginekologicznego pirwszy raz, prosze tez o namiary. Dziekuje z góry Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosiek Re: Ginekolog dla młodej kobiety IP: *.streamcn.pl 17.05.07, 22:00 polecam Dr.Najmana.jest dobrym lekarzem,ma podejście do pacjentek.prowadzil mi ciążę,a teraz się śmieję bo razem pracujemy i widzę że dużo pacjentek od niego przychodzi na oddzial.pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
slaey Ortodonta w Cze-wie 16.05.07, 11:25 Czy możecie polecić dobrego ortodontę w Częstochowie dla dziecka ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: linapau ginekolog Lemański IP: *.adsl.inetia.pl 17.05.07, 20:58 Proszę o namiary na dr.Lemańskiego, telefon i adres na Kutrzeby, proszę o informację ile kosztuje wizyta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maja Re: ginekolog Lemański IP: 212.87.244.* 01.06.07, 12:26 Wizyta kosztuje 70zł.Tel-601515577,przyjmuje na Kutrzeby Odpowiedz Link Zgłoś
aga_mama_danielka Dr Najman - nadżerka 27.05.07, 08:18 Dziewczyny, napiszcie czy warto do niego pójść z tą dolegliwością. Czy przeprowadza wymrażanie, czy tylko wypalanie? Jaki koszt? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piter Dr, Sobczyński - urolog z PCK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.07, 17:58 Orientuje się ktoś gdzie przyjmuje dr, Sobczyński urolog z PCK prywatnie? Jeśli w ogóle przyjmuje? I czy robi USG Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Ginekolog Poradowska-Pilecka-opinie IP: 195.205.202.* 30.05.07, 22:28 proszę o opinie na temat Pani dr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolka Re: Ginekolog Poradowska-Pilecka-opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.07, 22:50 Miła lekarka, prowadziła moją ciąże. Zna się na tym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaska Re: Ginekolog Z.Dubnicki - proszę o informacje IP: *.juranet.eu 05.06.07, 18:56 Prosze o opinie o doktorze Dubnickim, gdzie przyjmuje, ile kosztuje wizyta, czy robi USG. PILNE!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: minke Re: Ginekolog Z.Dubnicki - proszę o informacje IP: *.streamcn.pl 05.06.07, 20:59 dr.dubnicki wyleciał z parkitki za łapówki.poza tym to kobieciarz,lubi wszelkie romanse,z młodymi jak i starsztmi zadbanymi paniami.pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaśka Re: Ginekolog Z.Dubnicki - proszę o informacje IP: *.juranet.eu 05.06.07, 21:10 dzięki za odpowiedź, chociaż jestem zaskoczona tą opinią, słyszałam że to dobry lekarz. Może jeszcze ktoś coś napisze o tym lekarzu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaśka Re: Ginekolog Z.Dubnicki - proszę o informacje IP: *.juranet.eu 06.06.07, 14:43 Hej dziewczyny, odezwijcie się, bo nie wiem co myśleć o poprzedniej opinni o tym lekarzu, czy faktycznie to podrywacz itp.Poza tym chodzi mi głównie o opinie jako o lekarzu, czy sobie go chwalicie i czy doradziłybyście go jako lekarza prowadzącego ciążę. Możecie też doradzić innych lekarzy. Jest to dla mnie naprawdę ważne Pozdrowienia!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do minke Re: Ginekolog Z.Dubnicki - proszę o informacje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.07, 19:34 Q..a do fakru byś się nadawała albo do magla, Dubnicki nadal pracuje na Parkitce sąd go uniewinnił, a co do prowadzenia ciąży jestem facetem więc nie wiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Daga Re: Doktor Marek Harasim IP: *.juranet.eu 05.06.07, 21:13 a czy ktoś może ma informacje o ginekologu Marku Harasimie, jaki to lekarz, gdzie przyjmuje, ile kosztuje wizyta itp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Daga Re: Doktor Marek Harasim IP: *.juranet.eu 06.06.07, 14:44 Czy nikt nic nie wie o dr. Marku Harasimie, nie ma na forum żadnej jego pacjentki? Proszę o opinie Odpowiedz Link Zgłoś