Dodaj do ulubionych

Lekarze i inne medykamenty

17.04.07, 22:27
Wszystkie wątki dotyczące lekarzy i inne medyczne tematy
Obserwuj wątek
    • Gość: grazyna dermatolog Pieczyńska,ktos zna? IP: 89.174.23.* 18.04.07, 15:58
      prosze o opinie
      • Gość: ania Re: dermatolog Pieczyńska,ktos zna? IP: 195.205.202.* 18.04.07, 16:03
        tak ja i to dośc dobrze...nie zaszkodzi,ale też nie pomoże
      • Gość: agula Re: dermatolog Pieczyńska,ktos zna? IP: *.chello.pl 19.04.07, 17:10
        Kiedyś chodziłam do Pani dr i nie byłam z niej zbytnio zadowolona, straciłam
        sporo kasy na prywatne wizyty, caly czas miałam tylko dopisywane antybiotyki a
        bloblem z pryszczami nie zniknął.
        • Gość: ewka Re: dermatolog Pieczyńska,ktos zna? IP: *.ip.fastwebnet.it 19.04.07, 20:12
          odradzam odradzam i jeszcze raz odradzam
          • Gość: grazyna Ewka dlaczego odradzasz? IP: 89.174.23.* 19.04.07, 21:35
            moja corka wypala u niej kurzajki, sama pani doktor powiedziala, ze jeszcze
            nigdy nie miala reklamacji
          • Gość: emelka Re: dermatolog Pieczyńska,ktos zna? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.07, 11:16
            dajcie sobie spokój, jej mama tak, ale ona?????!!!! leczyła mnie pół roku i nic
            tzn. tylko kasa wyskoczyla mi z kieszenie, w czwartek bylam u p. dr Rychter
            przychodnia przy ul. ZANA wizyta bezpłatna, juz w niedzielę czułam ulgę POLECAM
      • Gość: Anka Re: dobry ginekolog endokrynolog w Czwie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.07, 11:28
        Witam,
        pilnie poszukuję dobrego w/w specjalisty.Dziękuję za wszystkie informacje.
        Pozdrawiam
        • slaweklavado Re: dobry ginekolog endokrynolog w Czwie? 11.05.07, 12:28
          ja polecam dr.Sikore.
      • Gość: gosiek Re: dermatolog Pieczyńska,ktos zna? IP: *.streamcn.pl 17.05.07, 22:07
        dobry dermatolog to dr.Sitek.pracowalam z nią i chodzi do niej moja córka bo
        jest alergikiem.
    • Gość: Jola Szkoła Rodzenia na Mireckiego IP: *.flatpla.net 18.04.07, 18:53
      Czy któraś z Was chodziła? Proszę o opinie.
    • diabel_piszczalka Żylaki usuwanie w Częstochowie... 18.04.07, 21:08
      Witam,
      Muszę posiąść wiedzę na temat usuwania żylaków w naszym mieście.
      Po pierwsze: usuwanie na NFZ. W jakich placówkach można to zrobić i ile czeka
      się na zabieg?
      Po drugie: usuwanie za pieniądze. Pytanie jak wyżej i ile średnio taka
      "przyjemność" kosztuje?
      • Gość: ewka Re: Żylaki usuwanie w Częstochowie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.07, 19:43
        też bym chciała wiedzieć.
        • Gość: anka Re: Żylaki usuwanie w Częstochowie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.07, 19:47
          w Częstochowie to nie za bardzo. podobno Pogorzelski jest dobrym fachowcem.
          sama nie robilam u niego, ale mówila pielęgniarka, co z nim pracuje, że to
          dobry lekarz.
      • Gość: gosia Re: Żylaki usuwanie w Częstochowie... IP: *.streamcn.pl 17.05.07, 19:57
        w usuwaniu żylaków najlepszy jest Pogorzelski,a do Pawełczaka nawet nie
        chodzcie.pa
        • Gość: szczypka Re: Żylaki usuwanie w Częstochowie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.07, 20:12
          jeśli już w Czewie to Pogorzelski szczerze odradzam Korzekwe
          • Gość: ula Re: Żylaki usuwanie w Częstochowie... IP: *.man.czest.pl 01.06.07, 22:36
            ja wlasnie mysle zeby pojsc do korzekwy.slyszalam na jego tem dobre wiadomosci
    • Gość: anna Porodówka na Mickiewicza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.04.07, 09:16
      Proszę o opinie,jak z porodem rodzinnym,ewentualnie proszę o link do tego tematu
      • Gość: Zosia Do Ani i Joli IP: *.flatpla.net 19.04.07, 18:35
        Cześć! Ja rodziłam z mężem na Mickiewicza. Wcześniej chodziłam do szkoły
        rodzenia na Mireckiego.Naprawdę jestem zadowolona z przygotowania do porodu
        rodzinnego i do pielęgnacji.Poród miałam dość ciężki ale Marysia ważyła
        3800.Personel super.Mąż super.Wszyscy się sprawdzili.Myślę,że do tego
        najbardziej się przysłużyły dwie sympatyczne położne ze szkoły rodzenia.
    • Gość: anna Re: Lekarze i inne medykamenty IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.04.07, 21:34
      Zosiu dziekuję za odpowiedż.Ja chodzę do szk.rodzenia na PCK,mam nadzieję,że to
      w niczym nie przeszkodzi?Świetnie,że na Mickiewicza można rodzić w obecności
      męża,bo myślałam że nie można..Miałaś lekarza prowadzącego z tego szpitala?
      • Gość: Zosia Do Ani IP: *.flatpla.net 20.04.07, 16:35
        Chodziłam do lekarza z Mickiewicza ale jego nie było.Byli na dyzurze Dr.Owsiejko
        ijeszcze jeden lekarz.Obydwaj sympatyczni.Położne sympatyczne.Super
        oddziałowa.Cały czas na oddziale chętna do pomocy.Myślę że Ty również będziesz
        miała takie same wspomnienia.
      • Gość: Baśka Re: Lekarze i inne medykamenty IP: 217.153.246.* 20.04.07, 19:42
        Aniu położna która prowadzi szkołę rodzenia na PCK to jedna z tych pań która
        prowadzi szkołę na Mireckiego.
        Pozdrawiam
        • Gość: anna Re: Lekarze i inne medykamenty IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.04.07, 23:27
          dzięki serdeczne za odpowiedzi.Na temat porodówki na Mickiewicza nie słyszałam
          zbyt dobrych opini.Ale teraz mi lepiej:-)Rodzę za 3 miesiące,mam nadzieję,ze
          bedę mieć pozytywne wrażenia.Pozdrawiam
          • Gość: gosia Re: Lekarze i inne medykamenty IP: *.streamcn.pl 17.05.07, 19:53
            miałam praktyki na mickiewicza.to co tam zobaczyłam przeraziło mnie.zero
            podejścia do pacjenta,nic szacunku.jestem połozną,rodziłam na tysiącleciu,i
            szczerze mówiac jestem zadowolona,dobrze traktowano nie tylko mnie ale też inne
            pacjentki.pozdrawiam
          • Gość: m Re: Lekarze i inne medykamenty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.07, 20:45
            kardiolog-kogo polecacie
    • Gość: becik Re: Lekarze i inne medykamenty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.07, 20:09
      szukam dobrego neurologa i neurochirurga. jeśli możecie kogoś poradzić, to
      bardzo proszę. chyba muszę mieć zabieg na kręgosłup. więc ważne.
      • Gość: Jola Re: Lekarze i inne medykamenty IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.04.07, 13:15
        Jakiego polecilibyście dobrego ortopedę, ale z Cz-wy??
        • ancymonka Re: Lekarze i inne medykamenty 23.04.07, 14:29
          Zależy od czego ten ortopeda ma być. Ja jestem zadowolona z dr. Podhoreckiego
          (jeśli chodzi o stawy kolanowe)
        • Gość: Hermes Re: Lekarze i inne medykamenty IP: *.alaska.ds.polsl.pl 27.05.07, 20:10
          Poecam dr Pawła Łęgosza. Świetny fachowiec, ale pracuje w Warszawie i w
          Częśtochowie jest tylko w soboty w przychodni Lege Artis na Grabówce(
          www.legeartis.czest.pl )
      • ancymonka Re: Lekarze i inne medykamenty 23.04.07, 14:26
        Neurochirurg z Parkitki - dr. Chrzuszcz (mam nadzieję, że nie przeinaczyłam
        nazwiska). Uratował mojego kumpla z takich opresji, że huhu...
        • Gość: ja Re: Lekarze i inne medykamenty IP: *.cn.com.pl 28.05.07, 13:12
          Doktor Chrzuszcz,naprawde bardzo dobry neurochirurg,miałam z nim kilka razy do
          czynienia,jest bardzo dobrym specjalistą i ma fantastyczne podejście do
          pacjentów.
      • Gość: def Re: Lekarze i inne medykamenty IP: *.21.pl 26.04.07, 12:52
        jeśli w Częstochowie to neurolog Kapustecki, a neurochirurg Koper
        • Gość: reni gawinowska(pediatra IP: 89.174.23.* 03.05.07, 22:07
        • Gość: agata Re: Lekarze i inne medykamenty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.07, 15:21
          Czy Kapustecki jest dobrym lekarzem? Moja mama się u niego leczy od jakiegoś
          czasu więc każda informacja na jego temat jest dle mnie ważna.Dziękuję.
      • Gość: piel.z neurichirur Re: Lekarze i inne medykamenty IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.04.07, 14:35
        Neurochirurg to tylko Rynkiewicz, mówie to z czystym sumieniem. Najlepszy wśród
        dobrych. Prawie wszyscy nasi neurochirurdzy są dobrzy.
        • Gość: becik Re: Lekarze i inne medykamenty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.07, 16:26
          dziekuje za informacje. wszystkim, którzy je dali. na razie mam skierowanie na
          rehabilitację. jak nie pomoże, to udam się na Rymkiewicza. też o nim słyszałam.
          a i o tym, że Koper też. wybiorę któregoś. pozdrawiam
          • Gość: karnat36 Re: Lekarze i inne medykamenty IP: *.flatpla.net 10.05.07, 19:24
            interferon-prosze o info od ludzi leczonych
            • kasi3k1 dr Kubica ma ktos nr tela?? 11.05.07, 12:15
              j.w.
        • Gość: "oddziałowa" Re: Lekarze i inne medykamenty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.07, 14:22
          do piel. z neurochir.: chyba mięte czujesz do tego doktora = wszyscy to wiemy,
          a co do jego zdolności to bym tak nie przesadzała..są lepsi od niego na
          oddziale.
    • Gość: *** Lekarze na Michałowskiego IP: 80.54.169.* 13.05.07, 18:25
      Który z lekarzy dla dorosłych jest najlepszy w Przychodni na Michałowskiego.?
      • Gość: lala Re: Lekarze na Michałowskiego IP: 80.54.168.* 16.05.07, 20:43
        żaden, bo teraz zaczęli zajmować się przyjmowaniem przedstawicieli firm
        farmaceutycznych, a leczenie zostawili na potem. To jakaś plaga.
    • Gość: kasia Re: Ginekolog dla młodej kobiety IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.05.07, 15:15
      Witam, poleccie mi dobra Pania ginekolog-jest to dla mnie wazne, bo ide do
      gabinetu ginekologicznego pirwszy raz, prosze tez o namiary. Dziekuje z góry
      • Gość: gosiek Re: Ginekolog dla młodej kobiety IP: *.streamcn.pl 17.05.07, 22:00
        polecam Dr.Najmana.jest dobrym lekarzem,ma podejście do pacjentek.prowadzil mi
        ciążę,a teraz się śmieję bo razem pracujemy i widzę że dużo pacjentek od niego
        przychodzi na oddzial.pozdrawiam
    • slaey Ortodonta w Cze-wie 16.05.07, 11:25
      Czy możecie polecić dobrego ortodontę w Częstochowie dla dziecka ??

• Gość: linapau ginekolog Lemański IP: *.adsl.inetia.pl 17.05.07, 20:58
        Proszę o namiary na dr.Lemańskiego,
        telefon i adres na Kutrzeby,
        proszę o informację ile kosztuje wizyta
        • Gość: maja Re: ginekolog Lemański IP: 212.87.244.* 01.06.07, 12:26
          Wizyta kosztuje 70zł.Tel-601515577,przyjmuje na Kutrzeby
    • aga_mama_danielka Dr Najman - nadżerka 27.05.07, 08:18
      Dziewczyny, napiszcie czy warto do niego pójść z tą dolegliwością. Czy
      przeprowadza wymrażanie, czy tylko wypalanie? Jaki koszt?
      • Gość: piter Dr, Sobczyński - urolog z PCK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.07, 17:58
        Orientuje się ktoś gdzie przyjmuje dr, Sobczyński urolog z PCK prywatnie? Jeśli
        w ogóle przyjmuje? I czy robi USG
    • Gość: ja Ginekolog Poradowska-Pilecka-opinie IP: 195.205.202.* 30.05.07, 22:28
      proszę o opinie na temat Pani dr.
      • Gość: lolka Re: Ginekolog Poradowska-Pilecka-opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.07, 22:50
        Miła lekarka, prowadziła moją ciąże. Zna się na tym.
    • Gość: Kaska Re: Ginekolog Z.Dubnicki - proszę o informacje IP: *.juranet.eu 05.06.07, 18:56
      Prosze o opinie o doktorze Dubnickim, gdzie przyjmuje, ile kosztuje wizyta, czy
      robi USG. PILNE!!!!
      • Gość: minke Re: Ginekolog Z.Dubnicki - proszę o informacje IP: *.streamcn.pl 05.06.07, 20:59
        dr.dubnicki wyleciał z parkitki za łapówki.poza tym to kobieciarz,lubi wszelkie
        romanse,z młodymi jak i starsztmi zadbanymi paniami.pozdro
        • Gość: Kaśka Re: Ginekolog Z.Dubnicki - proszę o informacje IP: *.juranet.eu 05.06.07, 21:10
          dzięki za odpowiedź, chociaż jestem zaskoczona tą opinią, słyszałam że to dobry
          lekarz. Może jeszcze ktoś coś napisze o tym lekarzu
          • Gość: Kaśka Re: Ginekolog Z.Dubnicki - proszę o informacje IP: *.juranet.eu 06.06.07, 14:43
            Hej dziewczyny, odezwijcie się, bo nie wiem co myśleć o poprzedniej opinni o
            tym lekarzu, czy faktycznie to podrywacz itp.Poza tym chodzi mi głównie o
            opinie jako o lekarzu, czy sobie go chwalicie i czy doradziłybyście go jako
            lekarza prowadzącego ciążę. Możecie też doradzić innych lekarzy. Jest to dla
            mnie naprawdę ważne Pozdrowienia!!!
        • Gość: do minke Re: Ginekolog Z.Dubnicki - proszę o informacje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.07, 19:34
          Q..a do fakru byś się nadawała albo do magla, Dubnicki nadal pracuje na
          Parkitce sąd go uniewinnił, a co do prowadzenia ciąży jestem facetem więc nie
          wiem
    • Gość: Daga Re: Doktor Marek Harasim IP: *.juranet.eu 05.06.07, 21:13
      a czy ktoś może ma informacje o ginekologu Marku Harasimie, jaki to lekarz,
      gdzie przyjmuje, ile kosztuje wizyta itp.
      • Gość: Daga Re: Doktor Marek Harasim IP: *.juranet.eu 06.06.07, 14:44
        Czy nikt nic nie wie o dr. Marku Harasimie, nie ma na forum żadnej jego
        pacjentki? Proszę o opinie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka